|
Galop.gr Virtual Community
|
Εδώ η γνώμη σου μετράει |
-
Νοεμβρίου 15, 2024, 06:41:54 am
- Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
|
Γιατί το άθροισμα των ποσοστών δεν είναι 100%;
Στις δημοσκοπήσεις όπου επιτρέπονται πολλαπλές επιλογές το ποσοστό βγαίνει επί του συνόλου των ψηφισάντων και όχι επί του συνόλου των επιλογών αφου αυτό θεωρείται επιστημονικά ορθό.
Στα γραφήματα "Πίτα" και "Δακτύλιος" λόγω της φύσης τους το άθροισμα των ποσοστών παραμένει 100%.
[ Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!
<table>
<tr>
<td>
<div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=957">Super market</a></h4><span>Ποια αγαθά ψωνίζετε στο super market;</span></div><br /><br />
<form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=957.0;poll=859" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;">
<table>
<tr>
<td colspan="2">
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μέχρι 2 επιλογές.
</td>
</tr><tr>
<td>
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">τα απολύτως απαραίτητα</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">ότι είναι σε προσφορά</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">ότι έχω σημειωσει στη λίστα με τα ψώνια</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">ότι βρώ και μου αρέσει</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">Δεν πάω καθόλου Super market</label><br /> </td>
<td valign="bottom" style="padding-left: 15px;">
</td>
</tr><tr>
<td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td>
</tr>
</table></form>
</td>
</tr>
</table> | |
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν. Η ψηφοφορία έληξε: Δεκεμβρίου 31, 2010, 13:18:14 pm
Τελευταίες 20 ψήφοιότι έχω σημειωσει στη λίστα με τα ψώνια, τα απολύτως απαραίτητα | Δεκεμβρίου 09, 2010, 04:38:36 am | ότι είναι σε προσφορά, τα απολύτως απαραίτητα | Σεπτεμβρίου 26, 2010, 01:15:08 am | τα απολύτως απαραίτητα | Σεπτεμβρίου 25, 2010, 09:30:28 am | ότι έχω σημειωσει στη λίστα με τα ψώνια, ότι είναι σε προσφορά | Σεπτεμβρίου 25, 2010, 08:20:31 am | ότι βρώ και μου αρέσει, ότι έχω σημειωσει στη λίστα με τα ψώνια | Σεπτεμβρίου 24, 2010, 19:08:37 pm | ότι έχω σημειωσει στη λίστα με τα ψώνια | Σεπτεμβρίου 24, 2010, 17:17:39 pm | ότι είναι σε προσφορά, ότι βρώ και μου αρέσει | Σεπτεμβρίου 24, 2010, 17:02:17 pm | ότι έχω σημειωσει στη λίστα με τα ψώνια | Σεπτεμβρίου 24, 2010, 14:19:43 pm |
| |
Αποστολέας
Θέμα: Super market (Αναγνώστηκε 1284 φορές)
|
|
|
|