Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 06:28:35 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

2010: Google street view

2010: Πώς θα σας φαινόταν να φαίνεται το σπίτι σας στο Google Street View;
Chart
Ψήφισαν: 438 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Chart

Chart

Chart

Δεν με πειράζει, πλάκα θα είχε - 109 (24.89%)
Ας φαινόταν, αλλά όχι με χαρακτηριστική λεπτομέρεια - 100 (22.83%)
Δεν θέλω, είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωής - 209 (47.72%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 20 (4.57%)
Ψήφισαν: 438

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=945">2010: Google street view</a></h4><span>2010: Πώς θα σας φαινόταν να φαίνεται το σπίτι σας στο Google Street View;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=945.0;poll=847" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Δεν με πειράζει, πλάκα θα είχε</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Ας φαινόταν, αλλά όχι με χαρακτηριστική λεπτομέρεια</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Δεν θέλω, είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωής</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">Δεν ξέρω / Δεν απαντώ</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία έληξε: Μαρτίου 09, 2011, 18:53:58 pm
Τελευταίες 20 ψήφοι
Ας φαινόταν, αλλά όχι με χαρακτηριστική λεπτομέρειαΔεκεμβρίου 31, 2010, 21:33:07 pm
Δεν θέλω, είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωήςΔεκεμβρίου 31, 2010, 06:16:02 am
Ας φαινόταν, αλλά όχι με χαρακτηριστική λεπτομέρειαΔεκεμβρίου 30, 2010, 20:45:42 pm
Δεν με πειράζει, πλάκα θα είχεΔεκεμβρίου 30, 2010, 19:36:12 pm
Δεν με πειράζει, πλάκα θα είχεΔεκεμβρίου 29, 2010, 22:01:32 pm
Δεν θέλω, είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωήςΔεκεμβρίου 29, 2010, 20:05:59 pm
Δεν θέλω, είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωήςΔεκεμβρίου 29, 2010, 17:43:33 pm
Δεν θέλω, είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωήςΔεκεμβρίου 29, 2010, 15:57:25 pm
Δεν με πειράζει, πλάκα θα είχεΔεκεμβρίου 29, 2010, 15:04:21 pm
Δεν θέλω, είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωήςΔεκεμβρίου 29, 2010, 13:08:52 pm
Δεν με πειράζει, πλάκα θα είχεΔεκεμβρίου 29, 2010, 12:07:14 pm
Ας φαινόταν, αλλά όχι με χαρακτηριστική λεπτομέρειαΔεκεμβρίου 29, 2010, 11:57:44 am
Δεν θέλω, είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωήςΔεκεμβρίου 29, 2010, 03:38:47 am
Δεν με πειράζει, πλάκα θα είχεΔεκεμβρίου 29, 2010, 00:50:30 am
Δεν θέλω, είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωήςΔεκεμβρίου 28, 2010, 15:04:00 pm
Δεν με πειράζει, πλάκα θα είχεΔεκεμβρίου 27, 2010, 00:57:12 am
Δεν με πειράζει, πλάκα θα είχεΔεκεμβρίου 21, 2010, 21:09:12 pm
Δεν θέλω, είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωήςΔεκεμβρίου 17, 2010, 08:16:16 am
Δεν θέλω, είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωήςΔεκεμβρίου 15, 2010, 18:08:17 pm
Ας φαινόταν, αλλά όχι με χαρακτηριστική λεπτομέρειαΔεκεμβρίου 15, 2010, 08:57:01 am

Αποστολέας Θέμα: 2010: Google street view  (Αναγνώστηκε 4039 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

lykman

• Ανώτερο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
« στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:00:55 am »

Πως θα σας φαινόταν να φαίνεται το σπίτι σας στο Google Street View?
Ήδη υπάρχουν πόλεις που εμφανίζονται, μπορείτε να τις δείτε εδώ:

http://www.google.com/intl/en_us/help/maps/streetview/
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2011, 18:54:19 pm από Dr_Michael »
Καταγράφηκε

mimozo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Google street view
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2010, 20:39:13 pm »

>:( TA PAIRNO KRANA
Αξιολόγηση μηνύματος: (+0 | -1)  
Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 11:49:59 am »

Εγώ πάλι δεν πολυτρελένομαι... δλδ όλοι αυτοί που περνάνε απέξω και το βλέπουν? Η αν βγάλεις κανείς τους φωτογραφία τον... εξωτερικό τοίχο μου?
Καταγράφηκε

Prada

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 02:07:13 am »

Εγώ πάλι δεν πολυτρελένομαι... δλδ όλοι αυτοί που περνάνε απέξω και το βλέπουν? Η αν βγάλεις κανείς τους φωτογραφία τον... εξωτερικό τοίχο μου?

Αν το σκεφτεί κανείς ακριβώς αυτό που λες είναι. Ούτε εμένα θα με πείραζε ιδιαίτερα. Απλώς πλέον ο κόσμος έχω την εντύπωση ότι έχει κυριευτεί από ανασφάλεια με όλα αυτά που γίνονται γύρω του, παραβιάσεις σπιτιών, ληστείες, κάμερες στους δρόμους κλπ. που νιώθει ότι παρακολουθείται από παντού. Το να φαίνεται το σπίτι του και από το Google street view, μάλλον θα το έβλεπε ως μία ακόμη έκθεση.  :)

Καταγράφηκε

evaki91

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 13:14:26 pm »

Δεν θα με πείραζε ιδιαίτερα, αρκεί να περιοριζόταν έως ένα σημείο.....
Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 22:52:49 pm »

Αντιγράφω από το adslgr (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=439326)

Παράθεση
Σχεδόν 250.000 Γερμανοί ζήτησαν από την Google να μην συμπεριλάβει φωτογραφίες του ακινήτου τους στην υπηρεσία Street View, λίγες μέρες πριν την έναρξη της υπηρεσίας στην Γερμανία. H πλειονότητα των αιτήσεων έχει ήδη ικανοποιηθεί με την θόλωση των φωτογραφιών ενώ για όσες περιπτώσεις δεν ήταν δυνατόν να γίνει, η Google θα μεριμνήσει σχετικά κατά την έναρξη του Stret View.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google, προχθές Τρίτη, η εταιρεία εξέτασε 244,237 αιτήσεις για απαλοιφή (θόλωση) της φωτογραφίας κατοικίας, νούμερο που αντιπροσωπεύει το 2.89% του συνόλου των 8,458,084 γερμανικών κατοικιών. Τα 2/3 των αιτήσεων αυτών υποβλήθηκαν μέσω της online φόρμας την οποία Google διέθεσε τον Αύγουστο για τον σκοπό αυτό. Επίσης έκανε δεχτές επιστολές και emails. Οι εκπρόσωποι της Google δεν ήταν σε θέση να παρέχουν νούμερα αιτήσεων για εξαίρεση από το Street View άλλων χωρών, προκειμένου να εξετασθεί αν η Γερμανία εμφανίζει εντονότερη ή όχι αντίδραση στην υπηρεσία αυτή.

H Google είναι έτοιμη να ξεκινήσει το Stret View σε 20 μεγάλες πόλεις της Γερμανίας, σύμφωνα με τον Andreas Türk, υπεύθυνο της εταιρείας στην Γερμανία. Είναι γνωστό πως ειδικά στην χώρα αυτή το Street View έχει συναντήσει αντιδράσεις, αφού η εταιρεία βρίσκεται ακόμα υπόλογη στην γερμανική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Αμβούργο αλλά και ενώπιον του εισαγγελέα της πόλης για την υπόθεση συλλογής προσωπικών δεδομένων από τα καταγραφικά αυτοκίνητα του Street View μέσω ξεκλείδωτων ασύρματων δικτύων.

Η γερμανική ανεξάρτητη αρχή εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύει η Google τις πληροφορίες που συλλέγει και έχει ζητήσει την εξαίρεση των κατοικιών όσων ιδιοκτητών δηλώσουν την ανάλογη επιθυμία.

Ωστόσο το θόλωμα φωτογραφιών κατοικιών είναι μάλλον ένα περίπλοκο θέμα κατά τον Andreas Türk της Google.

"Έχουμε δουλέψει σκληρά για την διαγραφή φωτογραφιών, όμως σε κάθε σύστημα όπως το συγκεκριμένο θα υπάρξουν λάθη", δηλώνει.

Για παράδειγμα, πολλοί πολίτες ζήτησαν να θολώσουν οι φωτογραφίες των σπιτιών τους, όμως δεν μας έδωσαν ακριβή διεύθυνση. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ιδιοκτήτης μπορεί να μας ζητήσει όταν η φωτογραφία δημοσιευτεί το θόλωμα της κατοικίας του, χρησιμοποιώντας το εργαλείο "report a problem" μέσα στην υπηρεσία Street View. Εμείς θα το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται."

Το ίδιο ισχύει για πρόσωπα ή πινακίδες αριθμών κυκλοφορίας αυτοκινήτων, για τις οποίες δεν έχει δουλέψει σωστά η αυτόματη θόλωση.

http://www.theregister.co.uk/2010/10/21/google_germany/
http://www.computerworld.com/s/article/9192220/Google_250K_German_households_shun_Street_View
Αξιολόγηση μηνύματος: (+1)  
Καταγράφηκε

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 23, 2010, 00:31:18 am »

Δεν συμφωνώ..
Καταγράφηκε

exo_asulia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 13:01:46 pm »

σκέφτομαι να δηλώσω συμμετοχή και στο big brother  :P

Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!