Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 10:19:06 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Δείτε τους λόγους για να γίνει κάποιος μέλος

Chart
Ψήφισαν: 22 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Chart

Chart

Chart

ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ?
ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ - 9 (40.91%)
ΓΙΑΤ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ - 3 (13.64%)
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΝ - 6 (27.27%)
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ - 0 (0%)
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ  ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ - 3 (13.64%)
ΔΞ ΔΑ - 1 (4.55%)
Ψήφισαν: 22

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=937">ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ?</a></h4><span>ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ?</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=937.0;poll=839" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">ΓΙΑΤ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΝ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ &nbsp;ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-5" value="5" class="check" /> <label for="options-5">ΔΞ ΔΑ</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουαρίου 01, 2011, 08:02:06 am
Τελευταίες 20 ψήφοι
ΓΙΑΤ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΝοεμβρίου 16, 2010, 13:25:53 pm
ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΝοεμβρίου 15, 2010, 11:06:11 am
ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΝοεμβρίου 02, 2010, 17:57:12 pm
ΓΙΑΤ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΟκτωβρίου 27, 2010, 10:23:39 am
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙΟκτωβρίου 04, 2010, 19:26:44 pm
ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΟκτωβρίου 04, 2010, 11:56:13 am
ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣεπτεμβρίου 25, 2010, 15:45:28 pm
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙΣεπτεμβρίου 24, 2010, 14:28:50 pm
ΔΞ ΔΑΣεπτεμβρίου 23, 2010, 12:26:26 pm
ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣεπτεμβρίου 23, 2010, 07:53:38 am
ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣεπτεμβρίου 23, 2010, 00:38:42 am
ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣεπτεμβρίου 22, 2010, 02:03:19 am
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΝΣεπτεμβρίου 20, 2010, 18:58:01 pm
ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣεπτεμβρίου 20, 2010, 14:03:45 pm
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙΣεπτεμβρίου 20, 2010, 00:47:15 am
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΝΣεπτεμβρίου 19, 2010, 20:45:51 pm
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΝΣεπτεμβρίου 18, 2010, 15:14:48 pm
ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣεπτεμβρίου 17, 2010, 18:58:53 pm
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΝΣεπτεμβρίου 17, 2010, 16:21:29 pm
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΝΣεπτεμβρίου 17, 2010, 14:51:46 pm

Αποστολέας Θέμα: ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ?  (Αναγνώστηκε 4231 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ

Αναφερομαι στον Ελληνα εργαζομενο,που ανηκει στην μεσαια και την εργατικη ταξη,και οχι στους επηχειρηματιες και τραπεζιτες
Καταγράφηκε
Tags:

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ

Μόνο ο πολίτης είναι ένοχος διότι προκαλεί την διαφθορά προκειμένου για την εκπλήρωση των συμφερόντων του...(πάρα πολλές περιπτώσεις που είτε έχει καθένας από την προσωπική του ζωή είτε που παίρνουν το φως της δημοσιότητας...).
Επίσης, το να μην αντιδράς όταν σε αδικούν είναι προτέρημα και όχι ελάττωμα για τον άνθρωπο...
Τέλος, ο Έλληνας πολίτης πρέπει να είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του γενικά και όχι μόνο για τις πολιτικές του...
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ

Μόνο ο πολίτης είναι ένοχος διότι προκαλεί την διαφθορά προκειμένου για την εκπλήρωση των συμφερόντων του...(πάρα πολλές περιπτώσεις που είτε έχει καθένας από την προσωπική του ζωή είτε που παίρνουν το φως της δημοσιότητας...).
Επίσης, το να μην αντιδράς όταν σε αδικούν είναι προτέρημα και όχι ελάττωμα για τον άνθρωπο...
Τέλος, ο Έλληνας πολίτης πρέπει να είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του γενικά και όχι μόνο για τις πολιτικές του...
Πραγματικα πρωτη φορα ακουω οτι ειναι προτερημα το να μην αντιδρας οταν σε αδικουν ......
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ

Ε τότε ας μην σε πληρώνουν, ας σου πάρουν και το σπίτι και εσύ μη΄ν αντιδράσεις γιατί είσαι ΠΑΣΟΚ.. Εγώ όμως θέλω να ΖΗΣΩ και θα συνεχίσω να αντιδράω
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ

κυριάκος είναι παλιό βρε συ...δοκίμασε αν θέλεις και το να ΜΗΝ αδικείς...

Δημήτρη όχι σε αυτές τις περιπτώσεις θα πάρω πέτρες και ξύλα...θα πάρω το νόμο στα χέρια μου και θα καταστρέψω το ακριβό σου αυτοκίνητο, γενικά ξένη περιουσία επειδή "αγωνίστηκες" για να το αποκτήσεις...και φυσικά για να "αγωνιστώ" για τα δικαιώματά!

ΥΓ: Λυπάμαι πού θα το πω, αλλά πρέπει να το πω: το σχολείο, οι σχολές και τα ΜΜΕ σακάτεψαν και σακατεύουν τη νεολαία, γιατί μιλούν συνεχώς για τα δικαιώματα της -δικαιώματα στην τεμπελιά- και ποτέ για υποχρεώσεις, ποτέ για χρέος, ποτέ για καθήκον. Το καθήκον έγινε άγνωστη λέξη!!
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ

Δημήτρη όχι σε αυτές τις περιπτώσεις θα πάρω πέτρες και ξύλα...θα πάρω το νόμο στα χέρια μου και θα καταστρέψω το ακριβό σου αυτοκίνητο, γενικά ξένη περιουσία επειδή "αγωνίστηκες" για να το αποκτήσεις...και φυσικά για να "αγωνιστώ" για τα δικαιώματά!

ΥΓ: Λυπάμαι πού θα το πω, αλλά πρέπει να το πω: το σχολείο, οι σχολές και τα ΜΜΕ σακάτεψαν και σακατεύουν τη νεολαία, γιατί μιλούν συνεχώς για τα δικαιώματα της -δικαιώματα στην τεμπελιά- και ποτέ για υποχρεώσεις, ποτέ για χρέος, ποτέ για καθήκον. Το καθήκον έγινε άγνωστη λέξη!!

Δεν έχω πάρει ποτέ πέτρες, δεν έχω καταστρέψει ποτέ ξένη περιουσία.. Αντίδραση δεν είναι μόνο αυτό.. Τώρα αν εσύ στο κεφαλάκι σου τα έχεις μπλεγμένα ξέμπλεξέ τα..

Κάνεις μεγάλο λάθος αν θεωρείς ότι η σύνταξη στα 65, το οχτάωρο, κάτι περισσότερο από 500 ευρώ που έχει φτάσει τώρα ο μισθός έιναι θέμα τεμπελιας.. Αυτά μόνο το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ τα λέει για να καλύψει τα δικά του τα ξεφτιλικια
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ

Α και διεφθαρμένο κόμμα δεν έχω ψηφίσει ποτέ!! Εσύ??
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ

Δεν έχω πάρει ποτέ πέτρες, δεν έχω καταστρέψει ποτέ ξένη περιουσία.. Αντίδραση δεν είναι μόνο αυτό.. Τώρα αν εσύ στο κεφαλάκι σου τα έχεις μπλεγμένα ξέμπλεξέ τα..
Καταρχήν δεν αναφέρθηκα προσωπικά και κατά δεύτερον αυτά θα πρέπει να τα πείς σε εκείνους που αντιδρώντας καταστρέφουν ξένες περιουσίες! Εκείνοι μάλλον είναι πιο μπερδεμένοι!!

Κάνεις μεγάλο λάθος αν θεωρείς ότι η σύνταξη στα 65, το οχτάωρο, κάτι περισσότερο από 500 ευρώ που έχει φτάσει τώρα ο μισθός έιναι θέμα τεμπελιας.. Αυτά μόνο το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ τα λέει για να καλύψει τα δικά του τα ξεφτιλικια

Το θέμα είναι να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας πριν μιλήσουμε για δικαιώματα! Και το θέμα σίγουρα θέλει ανάλυση!
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ

Αν σου πώ όχι θα το πιστέψεις;
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ

Αν σου πώ όχι θα το πιστέψεις;

Όχι.. Εκτός και αν δεν θεωρείς το ΠΑΣΟΚ διεφθαρμένο...
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ

Καταρχήν δεν αναφέρθηκα προσωπικά και κατά δεύτερον αυτά θα πρέπει να τα πείς σε εκείνους που αντιδρώντας καταστρέφουν ξένες περιουσίες! Εκείνοι μάλλον είναι πιο μπερδεμένοι!!

Το θέμα είναι να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας πριν μιλήσουμε για δικαιώματα! Και το θέμα σίγουρα θέλει ανάλυση!

Και ξαναλέω επειδή δεν θες να το καταλάβεις: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.. Εσύ επιμένεις να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι..
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ

Σαφώς και υπάρχουν και άλλοι τρόποι αντίδρασης...(τους έχω αναφέρει κατά καιρούς)!
Η έλλειψη ανάληψης ευθύνης χαρακτηρίζει δυστυχώς την σημερινή κοινωνία και αυτό γιατί έχουν μάθει να τα βρίσκουν έτοιμα (και εδώ μπαίνει η έννοια της τεμπελιάς)...
Ακούω ότι το μεγαλύτερο σήμερα πρόβλημα των νέων μας είναι η ανεργία. Διαφωνώ.
Εδώ και τριάντα χρόνια είναι η ...εργασία. Ο νέος δε φοβάται την αναδουλειά, φοβάται τη δουλειά...και αυτό οφείλεται (κατά την άποψή μου) τόσο στον τρόπο ανατροφής (γονείς που θέλουν να μην λείψει τίποτα στα παιδιά φτάνοντας και ξεπερνώντας τα όρια της υπερβολής!) όσο και στην παιδεία (αρχικά στην ιδιοσυγκρασία των καθηγητών-άνθρωποι είναι και αυτοί-και κατά δεύτερον στο "σύστημα")...
ΕΓΩ επιμένω στο "ευ αγωνίζεστε"!
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ

OK... Όταν βγεις στην αγορά εργασίας, έλα να μου πεις πόσο εύκολα βρήκες δουλειά, πόσες ώρες δουλευεις, για πόσες σε πληρώνουν και αν σου κολλάνε ένσημα..
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ

Όταν βγήκα βρήκα πολύ εύκολα δουλειά...Μπορώ να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ (αγαπώ πολύ την δουλειά)...Δεν δουλεύω με ένσημα...
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ

Όταν βγήκα βρήκα πολύ εύκολα δουλειά...Μπορώ να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ (αγαπώ πολύ την δουλειά)...Δεν δουλεύω με ένσημα...

Kαι φαντάζομαι παίρνεις φοβερό μισθό(παγκόσμια πρωτοτυπία). Δεν μπορούν όμως όλοι να δουλευευουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.. Σιγά μην δούλευες και με ένσημα...
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!