Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 06:52:54 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Βραβείο quadriga

Πώς σας φάνηκε η απόφαση για απονομή του βραβείου quadriga στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου;
Chart
Ψήφισαν: 1241 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Βραβείο quadriga

Πώς σας φάνηκε η απόφαση για απονομή του βραβείου quadriga στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου;
Chart

Βραβείο quadriga

Chart

Βραβείο quadriga

Chart

Βραβείο quadriga

Η βράβευση του πρωθυπουργού ισοδυναμεί με βράβευση του Ελληνικού λαού. - 59 (4.75%)
Η βράβευση του πρωθυπουργού είναι προτροπή προς τον Ελληνικό λαό να ακολουθήσει την πορεία προς την οικονομική εξυγίανση. - 49 (3.95%)
Η βράβευση του πρωθυπουργού ουσιαστικά είναι βράβευση του ΔΝΤ. - 117 (9.43%)
Η βράβευση δεν σημαίνει τίποτα. Είναι μόνο παιχνίδι εντυπώσεων. - 253 (20.39%)
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει. - 701 (56.49%)
Δεν γνωρίζω/ Δεν απαντώ. - 62 (5%)
Ψήφισαν: 1241

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=925">Βραβείο quadriga</a></h4><span>Πώς σας φάνηκε η απόφαση για απονομή του βραβείου quadriga στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=925.15;poll=827" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Η βράβευση του πρωθυπουργού ισοδυναμεί με βράβευση του Ελληνικού λαού.</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Η βράβευση του πρωθυπουργού είναι προτροπή προς τον Ελληνικό λαό να ακολουθήσει την πορεία προς την οικονομική εξυγίανση.</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Η βράβευση του πρωθυπουργού ουσιαστικά είναι βράβευση του ΔΝΤ.</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">Η βράβευση δεν σημαίνει τίποτα. Είναι μόνο παιχνίδι εντυπώσεων.</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-6" value="6" class="check" /> <label for="options-6">Δεν γνωρίζω/ Δεν απαντώ.</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία έληξε: Δεκεμβρίου 31, 2011, 18:12:25 pm
Τελευταίες 20 ψήφοι
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Δεκεμβρίου 30, 2011, 11:48:34 am
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Δεκεμβρίου 28, 2011, 20:56:31 pm
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Δεκεμβρίου 23, 2011, 17:42:03 pm
Η βράβευση του πρωθυπουργού ουσιαστικά είναι βράβευση του ΔΝΤ.Δεκεμβρίου 23, 2011, 15:07:36 pm
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Δεκεμβρίου 23, 2011, 05:05:20 am
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Δεκεμβρίου 15, 2011, 19:31:25 pm
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Δεκεμβρίου 15, 2011, 13:03:23 pm
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Δεκεμβρίου 13, 2011, 09:33:53 am
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Δεκεμβρίου 12, 2011, 23:11:35 pm
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Δεκεμβρίου 04, 2011, 13:51:40 pm
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Δεκεμβρίου 01, 2011, 20:51:40 pm
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Νοεμβρίου 27, 2011, 20:28:46 pm
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Νοεμβρίου 27, 2011, 15:31:50 pm
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Νοεμβρίου 26, 2011, 22:12:50 pm
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Νοεμβρίου 26, 2011, 15:46:13 pm
Η βράβευση δεν σημαίνει τίποτα. Είναι μόνο παιχνίδι εντυπώσεων.Νοεμβρίου 26, 2011, 01:06:42 am
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Νοεμβρίου 24, 2011, 14:25:45 pm
Η βράβευση δεν σημαίνει τίποτα. Είναι μόνο παιχνίδι εντυπώσεων.Νοεμβρίου 24, 2011, 09:51:14 am
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Νοεμβρίου 21, 2011, 22:43:14 pm
Οι Γερμανοί βραβεύουν τον δικό τους άνθρωπο για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.Νοεμβρίου 20, 2011, 00:16:03 am

Αποστολέας Θέμα: Βραβείο quadriga  (Αναγνώστηκε 16089 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

gauguin

• Ανώτερο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Απ: Βραβείο quadriga
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:57:00 pm »

... Έμμεσα έννιωσα οτι ίσως μπορεί κάτι να βελτιωθεί συνολικά στην χώρα! Ότι η σημερινή κατάσταση θα αντιστραφεί! Θα πάψουν τα μέτρα λιτότητας! Και πολλά άλλα!!...

Όλα αυτά τα ένιωσες με τη βράβευση του ΓΑΠ;
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 21:21:20 pm »

... Έμμεσα ένιωσα οτι ίσως μπορεί κάτι να βελτιωθεί συνολικά στην χώρα! Ότι η σημερινή κατάσταση θα αντιστραφεί! Θα πάψουν τα μέτρα λιτότητας! Και πολλά άλλα!!...

ΝΑΙ! Εγώ και οι όμοιοί μου!
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 21:47:16 pm »

... Έμμεσα ένιωσα οτι ίσως μπορεί κάτι να βελτιωθεί συνολικά στην χώρα! Ότι η σημερινή κατάσταση θα αντιστραφεί! Θα πάψουν τα μέτρα λιτότητας! Και πολλά άλλα!!...

ΝΑΙ! Εγώ και οι όμοιοί μου!
πρεπει να ειστε πολυ σπανιο ειδος,ποτε αρχισατε να αναπτυσεστε?
Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 22:05:48 pm »

Θα θυμάστε ότι εδώ δεν είναι πεδίο πολιτικών - κομματικών αντιπαραθέσεων, αλλά site δημοσκοπήσεων φαντάζομαι...
Επίσης θυμάστε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την γνώμη του...

:bye

Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 22:11:24 pm »

Θα θυμάστε ότι εδώ δεν είναι πεδίο πολιτικών - κομματικών αντιπαραθέσεων, αλλά site δημοσκοπήσεων φαντάζομαι...
Επίσης θυμάστε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την γνώμη του...

:bye

Η έννοια του "δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου" σήμερα παρερμηνεύεται με αποτέλεσμα να γίνεται κατάχρηση αυτού!
Καταγράφηκε

gauguin

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 22:32:14 pm »

Δηλαδή θα ήθελες να υπήρχε λογοκρισία;  Μήπως κατά προτίμηση για εκείνους που θεωρούν κοροϊδία τη βράβευση του αρχηγού σου;
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 22:53:40 pm »

Δηλαδή θα ήθελες να υπήρχε λογοκρισία;  Μήπως κατά προτίμηση για εκείνους που θεωρούν κοροϊδία τη βράβευση του αρχηγού σου;

Καταρχήν ΔΕΝ έχω κανέναν αρχηγό...
Κατα δεύτερον ΝΑΙ είναι ενοχλητική η κοροϊδία ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις...
Και τρίτον, αν δεν κάνω λάθος, η δική μου άποψη κατακρίθηκε...
Και τέλος ΔΕΝ ασχολούμαι με την πολιτική ως κύρια απασχόληση - ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για κάποιον...εκτός από το ότι έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω επιπλέον ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ από κάποιον (πολιτικό ή κόμμα ή παράταξη ή οτιδήποτε άλλο) κάτι...
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ καθημερινά με σύμμαχο εμένα...ΟK?
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 22:59:06 pm »

δεν ειταν κοροιδια
απλα ειλικρινα μου φανηκε οτι πολοι λιγοι (ακομα και οπαδοι του πασοκ)θα ενοιωθαν περηφανοι απο κατι τετοιο,και στο εξεφρασα ισως λιγο ωμα sorry
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 23:08:35 pm »

δεν ειταν κοροιδια
απλα ειλικρινα μου φανηκε οτι πολοι λιγοι (ακομα και οπαδοι του πασοκ)θα ενοιωθαν περηφανοι απο κατι τετοιο,και στο εξεφρασα ισως λιγο ωμα sorry

ΔΕΝ έννιωσα έτσι επειδή είμαι οπαδός του ΠΑΣΟΚ αλλά επειδή είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ/ΙΔΑ!
Τι τα θες ΑΛΛΟΣ τρόπος σκέψης....(ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!!!)!

ΥΓ: Μπαίνουν λεφτά στην τσέπη σου όταν κερδίζει η ομάδα σου;  ???  ???
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 23:11:26 pm από kdemi »
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 23:17:57 pm »

δεν ειταν κοροιδια

αυτο να λεγεται αλίμονο αν ειχαμε ολοι την ιδια σκεψη
δεν ασχολουμε με ομαδες φιλε kdemi
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 23:20:34 pm από κυριακος »
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 00:04:46 am »

δεν ειταν κοροιδια

Η ομάδα μου δεν μου κόβει μισθούς ούτε συντάξεις... Με λίγα λόγια ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ.. Εκτός και αν βλέπεις τα κομματα οπαδικά....
Καταγράφηκε

gauguin

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 19:16:31 pm »

Καμμία σχέση το ένα με το άλλο.  Τις συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής τις ζούμε όλοι - ή μήπως όχι;
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 21:55:04 pm »

κυριακος: Χαίρομαι που συμφωνούμε!

gauguin: Η έννοια που ήθελα να δώσω είναι η υποστήριξη μίας ομάδας - όχι κατ'ανάγκη αθλητικής - σε περίπτωση επιβράβευσής της από τα μέλη της.
Βέβαια όταν πρόκειται για αγανακτησμένους πολίτες διακαιολογείται μία πικρία αλλά κατ'εμέ δεν θα πρέπει να εκφράζεται. Προτιμώ μία ουδέτερη στάση. Διότι είμαστε Έλληνες...
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 22:17:07 pm »

gauguin: Η έννοια που ήθελα να δώσω είναι η υποστήριξη μίας ομάδας - όχι κατ'ανάγκη αθλητικής - σε περίπτωση επιβράβευσής της από τα μέλη της.
Βέβαια όταν πρόκειται για αγανακτησμένους πολίτες διακαιολογείται μία πικρία αλλά κατ'εμέ δεν θα πρέπει να εκφράζεται. Προτιμώ μία ουδέτερη στάση. Διότι είμαστε Έλληνες...

Αυτό που όταν μας {μπιμπ} μερικούς τους πιάνει το πατριωτιλίκι δεν το καταλαβαίνω... Και ο Γιωργάκης Έλληνας δηλώνει?? Γιατί αυτός δηλώνει πολίτης του κόσμου{μποινκ}
Καταγράφηκε

H

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 22:54:10 pm »

"Σφάξε με, αγά μου, ν' αγιάσω" δηλαδή. Αυτό προτείνεις. Και μάλιστα σαν στάση ζωής! Γιατί, αλήθεια, δεν πρέπει να εκφράζεται η αγανάκτηση; Να μη στενοχωρηθεί το αφεντικό και νιώσουν άβολα τα δουλικά του; Προτείνεις να κρατάμε ουδέτερη στάση όταν μας δίνουν σφαλιάρες, επειδή είμαστε Έλληνες; Από πού προκύπτει αυτό; Πάντως όχι από την ιστορία αυτού του λαού!  "Ουδέτερη στάση"! Αυτοεξευτελισμός δηλαδή! 
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!