Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 15:45:26 pm *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Δείτε τους λόγους για να γίνει κάποιος μέλος

Πως πιστεύετε πως δημιουργήθηκε η οικονομική κρίση ;

Chart
Ψήφισαν: 170 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Chart

Chart

Chart

Από την υπερσυσσώρευση του Κεφαλαίου, είναι στη φύση του συστήματος(μαρξιστική θεωρία) - 64 (37.65%)
Από τα λαμόγια και τους κλέφτες - 91 (53.53%)
Από τις υπερβολικές απολαβές και δικαιώματα των εργαζομένων - 6 (3.53%)
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ - 4 (2.35%)
Άλλο - 5 (2.94%)
Ψήφισαν: 170

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=876">Πως πιστεύετε πως δημιουργήθηκε η οικονομική κρίση ;</a></h4><span>Πως πιστεύετε πως δημιουργήθηκε η οικονομική κρίση ;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=876.0;poll=779" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Από την υπερσυσσώρευση του Κεφαλαίου, είναι στη φύση του συστήματος(μαρξιστική θεωρία)</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Από τα λαμόγια και τους κλέφτες</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Από τις υπερβολικές απολαβές και δικαιώματα των εργαζομένων</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">Δεν ξέρω/Δεν απαντώ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">Άλλο</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουαρίου 01, 2011, 00:14:32 am
Τελευταίες 20 ψήφοι
Από τα λαμόγια και τους κλέφτεςΔεκεμβρίου 10, 2010, 21:38:40 pm
Από τα λαμόγια και τους κλέφτεςΝοεμβρίου 05, 2010, 23:03:10 pm
Από την υπερσυσσώρευση του Κεφαλαίου, είναι στη φύση του συστήματος(μαρξιστική θεωρία)Νοεμβρίου 02, 2010, 16:57:59 pm
Από την υπερσυσσώρευση του Κεφαλαίου, είναι στη φύση του συστήματος(μαρξιστική θεωρία)Οκτωβρίου 25, 2010, 22:35:18 pm
ΆλλοΟκτωβρίου 23, 2010, 13:44:44 pm
Από την υπερσυσσώρευση του Κεφαλαίου, είναι στη φύση του συστήματος(μαρξιστική θεωρία)Οκτωβρίου 22, 2010, 19:14:31 pm
Από την υπερσυσσώρευση του Κεφαλαίου, είναι στη φύση του συστήματος(μαρξιστική θεωρία)Οκτωβρίου 21, 2010, 16:48:51 pm
Από τα λαμόγια και τους κλέφτεςΟκτωβρίου 17, 2010, 02:09:39 am
Από τα λαμόγια και τους κλέφτεςΟκτωβρίου 09, 2010, 18:13:09 pm
Από τα λαμόγια και τους κλέφτεςΟκτωβρίου 04, 2010, 19:38:52 pm
Από τα λαμόγια και τους κλέφτεςΣεπτεμβρίου 28, 2010, 17:29:01 pm
Από τα λαμόγια και τους κλέφτεςΣεπτεμβρίου 28, 2010, 02:31:07 am
Από τα λαμόγια και τους κλέφτεςΣεπτεμβρίου 27, 2010, 22:27:25 pm
Από την υπερσυσσώρευση του Κεφαλαίου, είναι στη φύση του συστήματος(μαρξιστική θεωρία)Σεπτεμβρίου 27, 2010, 21:43:11 pm
Από τα λαμόγια και τους κλέφτεςΣεπτεμβρίου 27, 2010, 21:38:13 pm
Από την υπερσυσσώρευση του Κεφαλαίου, είναι στη φύση του συστήματος(μαρξιστική θεωρία)Σεπτεμβρίου 27, 2010, 16:08:55 pm
ΆλλοΣεπτεμβρίου 27, 2010, 16:05:16 pm
Από την υπερσυσσώρευση του Κεφαλαίου, είναι στη φύση του συστήματος(μαρξιστική θεωρία)Σεπτεμβρίου 27, 2010, 15:54:26 pm
Από τα λαμόγια και τους κλέφτεςΣεπτεμβρίου 27, 2010, 15:35:25 pm
Από τα λαμόγια και τους κλέφτεςΣεπτεμβρίου 27, 2010, 15:35:14 pm

Αποστολέας Θέμα: Πως πιστεύετε πως δημιουργήθηκε η οικονομική κρίση ;  (Αναγνώστηκε 5577 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

stalin7

• Αρχάριο μέλος
  • *
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ

Απλή η ερώτηση...Πιστεύετε πως για η κρίση είναι στη φύση του συστήματος όπως είπε και ο Καρλ Μάρξ...η απλά οφείλεται στους κλέφτες του πολιτικούς που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα. Η μήπως στις ''συντεχνίες'' και τα ''μικροσυμφέροντα'' όπως αποκαλούνται τα δικαιώματα των εργαζομένων απο τις κυρίαρχες τάξεις και το πολιτικό τους προσωπικό ?
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πως πιστεύετε πως δημιουργήθηκε η οικονομική κρίση ;
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:13:02 am »

Όπως φαίνεται και από πρόσφατο ποστ μου, πιστεύω το πρώτο ;)
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 16:28:05 pm »

apo tous kleftes tous upourgous :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 17:01:55 pm »

apo tous kleftes tous upourgous :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown

Όχι φίλη μου.. Σαφώς υπήρχαν αμέτρητα λαμόγια και απατεώνες σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που μπορεί να έκαναν την κατάσταση πιο δύσκολη, αλλά η κρίση είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο.. Αλλού πρέπει να τα αίτια...
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 17:47:21 pm »

πιστεψε με τα αιτια είναι μόνο στους υπουργούς...συγγνώμη δηλαδή η κυβέρνηση ωθεί τον λαό σε καταστάσεις...οπότε η κυβέρνηση οδήγησε την Ελλάδα στην κατάρρευση...και η κυβέρνηση αποτελείται από τους υπουργούς!!!εγώ δεν εχω δει να είναι παγκόσμιο φαινόμενο...δεν είναι όλες οι χώρες σαν την Ελλάδα....μην λέμε χαζομάρες :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 18:38:53 pm »

πιστεψε με τα αιτια είναι μόνο στους υπουργούς...συγγνώμη δηλαδή η κυβέρνηση ωθεί τον λαό σε καταστάσεις...οπότε η κυβέρνηση οδήγησε την Ελλάδα στην κατάρρευση...και η κυβέρνηση αποτελείται από τους υπουργούς!!!εγώ δεν εχω δει να είναι παγκόσμιο φαινόμενο...δεν είναι όλες οι χώρες σαν την Ελλάδα....μην λέμε χαζομάρες :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown

Μάλλον δεν έχεις ενημερωθει για τα χρέη της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Αγγλίας, των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας κτλ.. Ναι όντως η κρίση είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 18:41:20 pm »

οταν ο αλλος σε κοροιδευει πιστεψε με είναι το χειροτερο...
ακου για ποιες χωρες μιλησες όμως κύριε μην μου λες εμένα ότι είναι όλου του κόσμου...επειδή 7-8 χώρες είναι σε αυτή την κατάσταση
αλλά ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ η Ελλάδα είναι στην χειρότερη κατάσταση αλλιώς δεν θα έμπαινε το ΔΝΤ στην ζωη μας.......
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 18:47:52 pm »

οταν ο αλλος σε κοροιδευει πιστεψε με είναι το χειροτερο...
ακου για ποιες χωρες μιλησες όμως κύριε μην μου λες εμένα ότι είναι όλου του κόσμου...επειδή 7-8 χώρες είναι σε αυτή την κατάσταση
αλλά ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ η Ελλάδα είναι στην χειρότερη κατάσταση αλλιώς δεν θα έμπαινε το ΔΝΤ στην ζωη μας.......

Χμ καταρχήν μην με λες κύριο σε παρακαλώ.. Είμαι σχεδόν στην ηλικία σου..
Επίσης δεν ανέφερα 7-8 χώρες.. Ανέφερα ΟΛΕΣ τις υπερδυνάμεις.. Αφού αντιμετωπιζουν αυτες πρόβλημα φαντάσου και οι άλλες. Δεν μπορώ να αναφέρω όλες τις χώρες του πλανήτη μία μία.. Από εκει και πέρα πρώτον η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη χώρα που μπαίνει στο ΔΝΤ.. Επίσης ούτε σημαινει ότι ήταν η μοναδική λύση και η πιο σωστή που υπήρχε.. Δευτερον, η ερώτηση είναι η οικονομικη κρίση και όχι το ελληνικο χρέος
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 18:51:22 pm »

δεν ήξερα οτι εισαι στην ηλικια μου συγγνωμη...σχεδον μάλλον :P
δεν έχω να απαντήσω κάτι γιατι λέμε λέμε λέμε αλλά δεν αλλάζει τίποτα εγώ αυτό ξέρω...
ότι και να πούμε Δημήτρη δεν θα σώσουμε εμείς την κατάσταση ;D
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 18:53:09 pm »

δεν ήξερα οτι εισαι στην ηλικια μου συγγνωμη...σχεδον μάλλον :P
δεν έχω να απαντήσω κάτι γιατι λέμε λέμε λέμε αλλά δεν αλλάζει τίποτα εγώ αυτό ξέρω...
ότι και να πούμε Δημήτρη δεν θα σώσουμε εμείς την κατάσταση ;D

Χαχα για την ακρίβεια είμαι 2 χρόνια μεγαλύτερος :P
Εδώ διαφωνούμε.. ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι στα χέρια μας αν το καταλάβουμε όλοι ;)
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 19:24:41 pm »

σωστο και αυτο...απλα θελουμε να πιστευουμε οτι ειναι στα δικα τους χερια και οχι στα δικα μας...μας βολευει αυτο ;)
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 19:27:56 pm »

σωστο και αυτο...απλα θελουμε να πιστευουμε οτι ειναι στα δικα τους χερια και οχι στα δικα μας...μας βολευει αυτο ;)

Μην είσαι τόσο σίγουρη. Άλλο να φτιάχνουμε εμείς την τύχη μας και άλλο να την αφήνουμε σε άλλους :)
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 19:32:38 pm »

δεν βλεπω ομως ρε συ Δημητρη να κανουμε τιποτα...εχουμε επαναπαυτει λες και ειναι ολα μελι γαλα ::)
Καταγράφηκε

cop3n

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:51:19 am »

Ποιά κρίση?Η ελληνική ή παγκόσμια?
Καταγράφηκε

stalin7

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 15:19:51 pm »

βασικά έχω την εντύπωση πως δεν διατύπωσα όπως έπρεπε τα ερωτήματα...αλλά όπως και να το κάνουμε η προσωπική μου αποψη ταυτίζεται σχεδόν με τον Δημήτρη...όντως οι ισχυρότερες ιμπεριαλιστικά χώρες αυτή τη στγμή βρίσκονται χρεωμένες ως το λαιμό...και δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι παντού φταίνε τα ''λαμόγια''... απο την άλλη χρήσιμο θα ήταν όμως να κοιτάξουμε τα μέτρα που πάρθηκαν στην αρχή της κρίσης και οχι μονο( φοροαπαλλαγες στο μεγαλο κεφαλαιο, αναπτυξιακοι νόμοι, κλπ ). Αυτού του είδους τα μέτρα οφείλονται για το μεγάλο δημόσιο χρέος και όχι οι μισθοί, ο μεγάλος αριθμός δημ.υπαλλήλων και άλλα λαικιστικα π ακουγονται...όσο για την κρίση δεν είναι ανάγκη να μιλήσω εγώ...ο κάρολος με καλύπτει.... ;)
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!