Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 11:30:41 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Δείτε τους λόγους για να γίνει κάποιος μέλος

Πρόθεση ψήφου Σεπτεμβρίου 2010

Τι θα ψηφίζατε αν είχαμε Εθνικές εκλογές μέσα στον Σεπτέμβριο του 2010;
Chart
Ψήφισαν: 1202 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Chart

Chart

Chart

ΠΑΣΟΚ - 134 (11.15%)
ΝΔ - 279 (23.21%)
ΚΚΕ - 217 (18.05%)
ΛΑΟΣ - 69 (5.74%)
ΣΥΡΙΖΑ - 50 (4.16%)
Οικολόγοι Πράσινοι - 28 (2.33%)
Δημοκρατική Αριστερά - 31 (2.58%)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ - 52 (4.33%)
Χρυσή Αυγή - 77 (6.41%)
Άλλο - 71 (5.91%)
Άκυρο ή Λευκό - 52 (4.33%)
Αποχή - 142 (11.81%)
Ψήφισαν: 1202

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=875">Πρόθεση ψήφου Σεπτεμβρίου 2010</a></h4><span>Τι θα ψηφίζατε αν είχαμε Εθνικές εκλογές μέσα στον Σεπτέμβριο του 2010;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=875.30;poll=778" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">ΠΑΣΟΚ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">ΝΔ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">ΚΚΕ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">ΛΑΟΣ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-5" value="5" class="check" /> <label for="options-5">ΣΥΡΙΖΑ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-6" value="6" class="check" /> <label for="options-6">Οικολόγοι Πράσινοι</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-7" value="7" class="check" /> <label for="options-7">Δημοκρατική Αριστερά</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-8" value="8" class="check" /> <label for="options-8">ΑΝΤΑΡΣΥΑ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-9" value="9" class="check" /> <label for="options-9">Χρυσή Αυγή</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-10" value="10" class="check" /> <label for="options-10">Άλλο</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-11" value="11" class="check" /> <label for="options-11">Άκυρο ή Λευκό</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-12" value="12" class="check" /> <label for="options-12">Αποχή</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία έληξε: Οκτωβρίου 01, 2010, 09:48:20 am
Τελευταίες 20 ψήφοι
ΝΔΟκτωβρίου 01, 2010, 09:13:15 am
ΆλλοΟκτωβρίου 01, 2010, 09:01:11 am
ΚΚΕΟκτωβρίου 01, 2010, 05:40:03 am
ΛΑΟΣΟκτωβρίου 01, 2010, 02:38:15 am
Χρυσή ΑυγήΟκτωβρίου 01, 2010, 01:35:32 am
ΛΑΟΣΟκτωβρίου 01, 2010, 01:28:56 am
ΠΑΣΟΚΣεπτεμβρίου 30, 2010, 23:10:04 pm
ΑποχήΣεπτεμβρίου 30, 2010, 22:31:47 pm
ΑποχήΣεπτεμβρίου 30, 2010, 20:37:40 pm
Δημοκρατική ΑριστεράΣεπτεμβρίου 30, 2010, 20:28:22 pm
Χρυσή ΑυγήΣεπτεμβρίου 30, 2010, 20:12:16 pm
ΚΚΕΣεπτεμβρίου 30, 2010, 19:48:08 pm
Δημοκρατική ΑριστεράΣεπτεμβρίου 30, 2010, 19:43:08 pm
ΆλλοΣεπτεμβρίου 30, 2010, 19:32:36 pm
ΑποχήΣεπτεμβρίου 30, 2010, 19:00:48 pm
ΛΑΟΣΣεπτεμβρίου 30, 2010, 18:50:33 pm
ΑποχήΣεπτεμβρίου 30, 2010, 18:09:58 pm
ΛΑΟΣΣεπτεμβρίου 30, 2010, 17:45:03 pm
ΚΚΕΣεπτεμβρίου 30, 2010, 17:29:12 pm
ΝΔΣεπτεμβρίου 30, 2010, 17:21:19 pm

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Σεπτεμβρίου 2010  (Αναγνώστηκε 21273 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Απ: Πρόθεση ψήφου Σεπτεμβρίου 2010
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 18:51:43 pm »

ναι βρε δεν είπα ότι είσαι αναγκασμένη να μιλάς και να εκφέρεις άποψη για τα πάντα!! Εγώ απλώς μιλάω για τον τρόπο που πρέπει να ψηφίζουμε κατα την γνώμη μου..
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 18:52:35 pm »

οκ συμφωνώ ;D
Καταγράφηκε

exo_asulia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 18:53:16 pm »

Πάντως για όποιον θέλει να δείξει την αντίθεσή του πχ για το αρδευτικό σύστημα μπορεί απλά να συμμετέχει σε ένα γκάλοπ ;)
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 19:22:09 pm »

απλά αυτό είχα να αναφέρω μόνο για τις Πανελλήνιες...για το ότι κατέστρεψαν τα πάντα...δεν είμαι μεγάλη γυναίκα για να εκφερω γνώμη για το ασφαλιστικο και τις συντάξεις...
σε λιγα χρονια ομως θα γινεις μεγαλη κοπελα .θα ψαχνεις για δουλια και δεν θα βρισκεις ,και αν βρεις θα δουλευεις 12ωρο για 400 ευρω και πολυ αργοτερα δεν θα παρεις ουτε συνταξη.
Ακομα επιμενεις οτι δεν πρεπει να σε ενδιαφερουν και αυτα?
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 19:29:24 pm »

κυριακο δεν με ενδιαφερουν ακομα οχι δεν με ενδιαφερουν...
καλυμμενος????
Καταγράφηκε

docie

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 19:33:45 pm »

Άναψε η κουβέντα! Καθένας κοιτάει τα δικά του πιο πολύ και όσο νά ναι οι συνφορουμίτισσα είπε πως την καίει το πρόβλημα των πανελληνίων, προφανώς δεν είναι πολύ πολιτικοποιημένη ή κομματικοποιημένη για να το δει σφαιρικότερα και δικαίωμά της.
 Τώρα αν πρέπει να κοιτάμε μόνο την πάρτη μας ή τους συναδέλφους μας ή τον κλάδο μας θα συμφωνήσω πως δεν πρέπει να το κάνουμε. Από την άλλη εμένα δεν με πολυαγγίζει το θέμα με τους εμπόρους και την αγορά κλπ γιατί δεν είναι της τάξης μου (εκτός ίσως από τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους), αλλά δεν σημαίνει πως δεν είμαι πολιτικοποιημένος ή παρτάκιας, απλά πιστέυω μόνο στα συμφέροντα της εργατικής τάξης, που ανήκω κιόλας. Άρα όλοι το συμφέρον της τάξης μας πρέπει να κοιτάμε...
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 19:35:33 pm »

docie πες μου λιγο πρεπει να με ενδιαφερουν κατι τετοια θεματα για ασφαλιστικα,συνταξεις και κρισεις?τωρα που ειμαι 18???απο τωρα να με ενδιαφερουν τετοια θεματα????
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 19:45:49 pm »

docie πες μου λιγο πρεπει να με ενδιαφερουν κατι τετοια θεματα για ασφαλιστικα,συνταξεις και κρισεις?τωρα που ειμαι 18???απο τωρα να με ενδιαφερουν τετοια θεματα????
δεν πειραζει κοπελια ας μη σ,ενδιαφερουν,να εχεις καλη τυχη,μονο να σου θυμισω οτι σε αλλες εποχες,18χρονα παιδια θυσιαζαν και την ζωη τους για ορισμενα πραγματα,οχι βεβαια οτι θα ηθελα να γυρισουμε σε τετοιες εποχες.....
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 19:50:25 pm »

σαν τι πραγματα????κατ αρχας αν κανω λαθος εισαι 55 χρονων
χασμα γενεων κυριε ειναι αυτο
δεν καταλαβαινεις εσυ εμενα αλλα ουτε εγω εσενα
μην εχεις απαιτηση να με απασχολουν τετοια θεματα απο τοσο μικρη ηλικια γιατι οταν μεγαλωσω τι θα γινει>τι θα με απασχολει????
επειδη εσενα σε ποναει τωρα δεν ειμαι και εγω αναγκασμενη...και μην ριχνεις το φταιξιμο σε μενα...
εχεις παιδια,εγγονια,ανηψια στην ηλικια μου????
βαζω στοιχημα οτι κανενα δεν μιλαει για τετοια θεματα
για αυτο σταματα σε παρακαλω...δικο σου προβλημα αυτο
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 19:56:07 pm »

σαν τι πραγματα????κατ αρχας αν κανω λαθος εισαι 55 χρονων
χασμα γενεων κυριε ειναι αυτο
δεν καταλαβαινεις εσυ εμενα αλλα ουτε εγω εσενα
μην εχεις απαιτηση να με απασχολουν τετοια θεματα απο τοσο μικρη ηλικια γιατι οταν μεγαλωσω τι θα γινει>τι θα με απασχολει????
επειδη εσενα σε ποναει τωρα δεν ειμαι και εγω αναγκασμενη...και μην ριχνεις το φταιξιμο σε μενα...
εχεις παιδια,εγγονια,ανηψια στην ηλικια μου????
βαζω στοιχημα οτι κανενα δεν μιλαει για τετοια θεματα
για αυτο σταματα σε παρακαλω...δικο σου προβλημα αυτο
οκ παω πασο :)σε πληροφορω οτι εχω 2 κορες μια στην ηλικια σου και μια δυο χρονια μεγαλυτερη σου και αυτα τις αποσχολουν περισσοτερο απο εμενα γιατι το μελλων ειναι μπροστα τους,αυτες θα ζησουν οτι ερχεται και οχι εγω :bye
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 19:59:21 pm »

καλα τι να πω...εγω δεν ξερω ουτε ενα ατομο τετοιο...αν εισαι εσυ τοσο κολλημενος με αυτα τα πραγματα σε εχουν επηρεασει τοσο πολυ λογικο να ειναι και αυτες
αν και δεν νομιζω αλλα τελος παντων :headSmash :headSmash :headSmash :headSmash :sleep
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 20:04:50 pm »

τι να κανουμε κι εμεις οι κολλημενοι ,ευτυχως που υπαρχεται και εσεις οι ξεκολλ :thumbsUP :thumbsUPημενοι και παει η κοινωνια μπροστα
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 11:39:36 am »

συγγνωμη αλλά εμεις τα νέα παιδιά δεν ευθυνομαστε για τιποτα...η ευθυνη πέφτει σε εσάς,υποτιθέμενοι "μεγάλοι"...εσεις φέρατε την κοινωνια μας σε αυτην την κατασταση...και κύριοι στην ηλικια σας μου το εχουν πει πολλες φορες,το παραδεχονται
Καταγράφηκε

H

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:37:05 pm »

συγγνωμη αλλά εμεις τα νέα παιδιά δεν ευθυνομαστε για τιποτα...η ευθυνη πέφτει σε εσάς,υποτιθέμενοι "μεγάλοι"...εσεις φέρατε την κοινωνια μας σε αυτην την κατασταση...και κύριοι στην ηλικια σας μου το εχουν πει πολλες φορες,το παραδεχονται
Τι θεωρείς "κακό" σε αυτήν την κατάσταση; Πώς νομίζεις ότι αυτό θα αλλάξει; Σίγουρα η αδιαφορία και ο ρηχός τρόπος σκέψης δεν βοηθούν. Θεωρείς, αλήθεια, ότι η αντίθεση στην κοινωνία μας είναι  ανάμεσα στους μεγάλους και στους μικρούς; (στην ηλικία;). Εντυπωσιακό! Ένα νέος άνθρωπος, κατά τεκμήριο φορέας του νέου, να σκέφτεται τόσο παρωχημένα. Μια χαρά κάνει το σύστημα τη δουλειά του! Νομίζω, τελικά, ότι είναι ευθύνη των ανθρώπων, μεγάλων και νέων, να αντιστέκονται στην ισοπέδωση της σκέψης τους, στην άμβλυνση της κριτικής τους ικανότητας και να μην αποδέχονται εύκολα "μασημένη τροφή". Αυτό το αντιλαμβάνονται πολύ καλά οι νέοι, που ζουν την ανεργία, την κακοπληρωμένη φτηνή εργασία, την εκμετάλλευση, την απαξίωση των οραμάτων τους και τη διάψευση των ονείρων τους που τους "προσφέρει" το σύστημα. Και το σύστημα αυτό δεν είναι των "μεγάλων" (ηλικιακά). Είναι της πλουτοκρατίας και εξυπηρετείται με τα κόμματά της ένα από τα οποία είναι και το ΠΑΣΟΚ. Αν οι 18χρονοι δεν θέλουν να αντιληφθούν αυτήν την πραγματικότητα, τότε θα τη ζήσουν και στις χειρότερες εκδοχές της! Αλλά βλέπω πάρα πολλούς 18χρονους που σκέφτονται και δρουν εντελώς διαφορετικά από σένα. Και ευτυχώς! Βρες τους και ακούμπησε σε αυτούς! Να δεις πόσο ταιριάζουν τα όνειρά σας! Μην αφήνεσαι στα εύκολα γιατί είναι ψεύτικα. Είναι φενάκη!
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 16:57:52 pm »

ενα θα σου πω...ειμαι 18 χρονων...η Ελλάδα οδηγηθηκε στην τωρινη κατασταση τωρα???πριν 2-3 χρονια???δεν φτασαμε εμεις την Ελλάδα εκει που είναι τωρα γιατι πολλοι απλά πολλοί από εμάς δεν ημασταν γεννημενοι και αλλοι ημασταν μωρα...μην λεμε ασυναρτησιες τωρα,ελεος :thumbsDown
εγω αυτο ειπα,οποιος καταλαβε καταλαβε...δεν θα μας ριχνετε τις ευθυνες για την τωρινη κατασταση...και εχω βαρεθει να σας ακουω...επειδη δεν μπορειτε να τα πειτε στα παιδια σας μην τα λετε εδω...η μαλλον επειδη τα λετε στα παιδια σας και δεν σας ακουνε μην ξεσπατε εδω περα...δηλαδη συγγνωμη με ποιο δικαιωμα θα γυρισω εγω να πω στους εφηβους του 2020 ή και στα δικα μου παιδια εσεις φταιτε για την κατασταση της Ελλαδας?σε οτι κατασταση κι αν ειμαστε τοτε...
σοβαρευτειτε :bye
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!