Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 11:40:24 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Πρόθεση ψήφου Σεπτεμβρίου 2010

Τι θα ψηφίζατε αν είχαμε Εθνικές εκλογές μέσα στον Σεπτέμβριο του 2010;
Chart
Ψήφισαν: 1202 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Chart

Chart

Chart

ΠΑΣΟΚ - 134 (11.15%)
ΝΔ - 279 (23.21%)
ΚΚΕ - 217 (18.05%)
ΛΑΟΣ - 69 (5.74%)
ΣΥΡΙΖΑ - 50 (4.16%)
Οικολόγοι Πράσινοι - 28 (2.33%)
Δημοκρατική Αριστερά - 31 (2.58%)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ - 52 (4.33%)
Χρυσή Αυγή - 77 (6.41%)
Άλλο - 71 (5.91%)
Άκυρο ή Λευκό - 52 (4.33%)
Αποχή - 142 (11.81%)
Ψήφισαν: 1202

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=875">Πρόθεση ψήφου Σεπτεμβρίου 2010</a></h4><span>Τι θα ψηφίζατε αν είχαμε Εθνικές εκλογές μέσα στον Σεπτέμβριο του 2010;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=875.15;poll=778" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">ΠΑΣΟΚ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">ΝΔ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">ΚΚΕ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">ΛΑΟΣ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-5" value="5" class="check" /> <label for="options-5">ΣΥΡΙΖΑ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-6" value="6" class="check" /> <label for="options-6">Οικολόγοι Πράσινοι</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-7" value="7" class="check" /> <label for="options-7">Δημοκρατική Αριστερά</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-8" value="8" class="check" /> <label for="options-8">ΑΝΤΑΡΣΥΑ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-9" value="9" class="check" /> <label for="options-9">Χρυσή Αυγή</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-10" value="10" class="check" /> <label for="options-10">Άλλο</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-11" value="11" class="check" /> <label for="options-11">Άκυρο ή Λευκό</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-12" value="12" class="check" /> <label for="options-12">Αποχή</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία έληξε: Οκτωβρίου 01, 2010, 09:48:20 am
Τελευταίες 20 ψήφοι
ΝΔΟκτωβρίου 01, 2010, 09:13:15 am
ΆλλοΟκτωβρίου 01, 2010, 09:01:11 am
ΚΚΕΟκτωβρίου 01, 2010, 05:40:03 am
ΛΑΟΣΟκτωβρίου 01, 2010, 02:38:15 am
Χρυσή ΑυγήΟκτωβρίου 01, 2010, 01:35:32 am
ΛΑΟΣΟκτωβρίου 01, 2010, 01:28:56 am
ΠΑΣΟΚΣεπτεμβρίου 30, 2010, 23:10:04 pm
ΑποχήΣεπτεμβρίου 30, 2010, 22:31:47 pm
ΑποχήΣεπτεμβρίου 30, 2010, 20:37:40 pm
Δημοκρατική ΑριστεράΣεπτεμβρίου 30, 2010, 20:28:22 pm
Χρυσή ΑυγήΣεπτεμβρίου 30, 2010, 20:12:16 pm
ΚΚΕΣεπτεμβρίου 30, 2010, 19:48:08 pm
Δημοκρατική ΑριστεράΣεπτεμβρίου 30, 2010, 19:43:08 pm
ΆλλοΣεπτεμβρίου 30, 2010, 19:32:36 pm
ΑποχήΣεπτεμβρίου 30, 2010, 19:00:48 pm
ΛΑΟΣΣεπτεμβρίου 30, 2010, 18:50:33 pm
ΑποχήΣεπτεμβρίου 30, 2010, 18:09:58 pm
ΛΑΟΣΣεπτεμβρίου 30, 2010, 17:45:03 pm
ΚΚΕΣεπτεμβρίου 30, 2010, 17:29:12 pm
ΝΔΣεπτεμβρίου 30, 2010, 17:21:19 pm

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Σεπτεμβρίου 2010  (Αναγνώστηκε 21276 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

gauguin

• Ανώτερο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Απ: Πρόθεση ψήφου Σεπτεμβρίου 2010
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 11:56:28 am »

ΟΚ, δεκτόν.  Με το ΛΑΟΣ δεν ασχολούμαι, αν αυτό εννοείς.
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 00:47:53 am »

Χμ όχι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεργασία κομμάτων και οργανώσεων της Επαναστατικής Αριστεράς. Είναι μία όαση συσπείρωσης δυνάμεων μέσα στην έρημο των διασπάσεων και του σεχταρισμού (ωραία το είπα). Έxει και σάιτ να δεις και πολλές εφημερίδες που την στηρίζουν.
ΣΥΡΙΖΑ και εγώ δεν εμπιστέυομαι να σου πω την αλήθεια...

Χίλια συγγνώμη τότε.. Δεν ήμουν καλά ενημερωμενος.. Μάλλον θα το μπέρδεψα :-\
Καταγράφηκε

apolyman

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:33:19 am »

αν περιμενουμε να γινουν εκλογες....σε τρεια χρονια συντροφοι ολον των ρευματων θα εχει καταρευση ο λαος...ανατροπη
Καταγράφηκε

gauguin

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 07:31:12 am »

αν περιμενουμε να γινουν εκλογες....σε τρεια χρονια συντροφοι ολον των ρευματων θα εχει καταρευση ο λαος...ανατροπη

Θέλεις να πεις ότι σε τρία χρόνια θα έχει καταρρεύσει ο λαός;  Και τότε θα έρθει η ανατροπή με τις εκλογές;
Καταγράφηκε

apolyman

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 08:59:28 am »

θελω να πω , οτι βγαινουν περιουσιες σε εξευτελιστικες τιμες για πουλημα, παππουδες και παιδακια ζουν σε αξαθλιωμενες συνθηκες εδω και χρονια... το βιοτικο επιπεδο, καθως και το προσδοκιμο  ζωης στη χωρα  πευτει ραγδαια... πρεπει να φυγουν γιατι θα θρηνισουμε πολλα θυματα... οι εκλογες ειναι πολλη μακρια...    και αμφιβολες αν θα δωσουν λυσεις (θα αρχισουν το ταξιμο, το βολεμα κλπ).Οι λαικοι αγωνες, κινητοποιησεις,μπλοκαρισματα, δρομων, υπηρεσιων, δεν πληρωνω δεν πληρωνω, κλεισιματα τραπεζων, καταληψεις εργοστασιων και τελικα πτωση της κυβερνησης...
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:00:28 pm »

ENNOEITAI KANENAN,THA ERIXNA LEUKO GIATI OLOI WTHOUN THN ELLADA SE KATASTROFH!!!KAPOTE HMOUN ME TO PASOK KAI TWRA EINAI H PRWTH FORA POU PSHFIZW.THA PSHFIZA PASOK ALLA ETSI OPWS TA EKANE ME TIS PANELLHNIES KAI TIS VASEIS PRAGMATIKA EXASA THN GH KATW APO TA PODIA MOU...TI NA PW...
SUGXARHTHRIA SE OLA TA KOMMATA,H ELLADA PAEI APO TO KAKO STO XEIROTERO!!!!!!!!!!!!!! :thumbsDown
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 13:10:33 pm »

ENNOEITAI KANENAN,THA ERIXNA LEUKO GIATI OLOI WTHOUN THN ELLADA SE KATASTROFH!!!KAPOTE HMOUN ME TO PASOK KAI TWRA EINAI H PRWTH FORA POU PSHFIZW.THA PSHFIZA PASOK ALLA ETSI OPWS TA EKANE ME TIS PANELLHNIES KAI TIS VASEIS PRAGMATIKA EXASA THN GH KATW APO TA PODIA MOU...TI NA PW...
SUGXARHTHRIA SE OLA TA KOMMATA,H ELLADA PAEI APO TO KAKO STO XEIROTERO!!!!!!!!!!!!!! :thumbsDown
μακαρι να ειταν μονο οι πανελληνιες το προβλημα με το ΠΑΣΟΚ ,αν και δεν υποβιβαζω και αυτο το προβλημα,γενικευοντας ομως τους υπευθυνους μαλλον εξυπηρετουμε τους πρωταιτιους......
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 13:20:51 pm »

ισως θα επρεπε να μπει σε ψηφοφορια
η λογικη του ((ολοι ιδιοι ειναι)) βολευει η οχι τα κομματα εξουσιας?
Καταγράφηκε

mimozo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 16:22:00 pm »

mallon oikologoi prasinoi ayto eixa psifisei allwste
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 16:54:24 pm »

Δηλαδή όλα τα υπόλοιπα σου άρεσαν με το ΠΑΣΟΚ???
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 17:41:54 pm »

κύριε ένα παράδειγμα έδωσα....κατάλαβες?18 χρονών όταν είναι κάποιος ποιο πρόβλημα θα αναφερει?για το ασφαλιστικό μήπως???αν ήμουν γριά θα έλεγα για τις συντάξεις τώρα που είμαι φοιτήτρια θα λέω για τα πανεπιστήμια....εντάξει?
ή λέω κάτι λάθος? :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown :thumbsDown
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 18:14:34 pm »

Ναι μεγάλο άδικο έχεις.. Ή βρίσκεις σωστά αυτά που κάνει το ΠΑΣΟΚ ή κοιτάς μόνο τον εαυτό σου και δεν σε νοιάζει για τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες.. Αφού δεν πειράζει εμένα, στους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους ας δίνει και 200 ευρώ.. Τι με νοίαζει(Δεν ξέρω αν εννοούσες αυτό.. Ίσως να το διατύπωσες λάθος.. Έίπες ότι θα ψήφιζες ΠΑΣΟΚ αλλά σε χάλασαν αυτά με την παιδεία.. Δηλαδή σαν να μην σε νοιαζουν τα υπόλοιπα αφού δεν σε ακουμπάνε)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 18:16:19 pm από Δημήτρης »
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 18:24:32 pm »

18 χρονών ρε συ θες και να με ακουμπάνε???/εγω αυτο που ξερω είναι ότι είμαστε το μεγαλυτερο ποσοστο βεβαια ότι είναι και οι γονείς μας ή κάποιος συγγενής μας?πιστεύεις ότι εκτός από τα θέματα για παιδεία να με νοιάζουν τα υπόλοιπα?ή μήπως νοιάζουν τα υπόλοιπα 18χρονα παιδια?εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι βλάκας όποιος μαλώνει για τέτοια θέματα...και απ'ότι βλέπω εσύ είσαι κάποιο άλλο κόμμα και μου πας τόσο πολύ κόντρα...είπα μια άποψη,σας είπα ότι θα ψήφιζα ΠΑΣΟΚ...δεν έπρεπε καν να το πω...που να ξέρω ότι θα με κατακρίνει κάποιος εδώ μέσα και μην πεις ότι δεν το κάνεις...μιλάμε ειρηνικά εδώ και δεν κατακρίνουμε.λέμε αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τον άλλον,δεν τον ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!έχει μεγάλη διαφορα :thumbsDown
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 18:36:24 pm »

18 χρονών ρε συ θες και να με ακουμπάνε???/εγω αυτο που ξερω είναι ότι είμαστε το μεγαλυτερο ποσοστο βεβαια ότι είναι και οι γονείς μας ή κάποιος συγγενής μας?πιστεύεις ότι εκτός από τα θέματα για παιδεία να με νοιάζουν τα υπόλοιπα?ή μήπως νοιάζουν τα υπόλοιπα 18χρονα παιδια?εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι βλάκας όποιος μαλώνει για τέτοια θέματα...και απ'ότι βλέπω εσύ είσαι κάποιο άλλο κόμμα και μου πας τόσο πολύ κόντρα...είπα μια άποψη,σας είπα ότι θα ψήφιζα ΠΑΣΟΚ...δεν έπρεπε καν να το πω...που να ξέρω ότι θα με κατακρίνει κάποιος εδώ μέσα και μην πεις ότι δεν το κάνεις...μιλάμε ειρηνικά εδώ και δεν κατακρίνουμε.λέμε αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τον άλλον,δεν τον ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!έχει μεγάλη διαφορα :thumbsDown

Βρε κορίτσι μου δεν λέω κάτι, ούτε μίλησα άσχημα.. Λέω απλώς την γνώμη μου όπως και εσύ.. Φόρουμ είναι εδώ διάλογο κάνουμε.. Λέω απλώς ότι κατά την γνώμη μου να κοιτάμε μόνο τι πειράζει εμάς και να αδιαφορούμε για τους άλλους δεν είναι σωστό για μένα..(και ίσα ίσα παραπάνω είπα ότι μπορέι να μην εννοούσες αυτό)
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 18:49:21 pm »

απλά αυτό είχα να αναφέρω μόνο για τις Πανελλήνιες...για το ότι κατέστρεψαν τα πάντα...δεν είμαι μεγάλη γυναίκα για να εκφερω γνώμη για το ασφαλιστικο και τις συντάξεις...
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!