Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 07:53:55 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Δείτε τους λόγους για να γίνει κάποιος μέλος

2010: Πολιτεύματα

2010: Ποιο πολίτευμα θα επιθυμούσατε να υπήρχε στην Ελλάδα;
Chart
Ψήφισαν: 2663 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Chart

Chart

Chart

Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία - 247 (9.28%)
Προεδρική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία - 190 (7.13%)
Βασιλευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία - 220 (8.26%)
Μοναρχία - 57 (2.14%)
Ολιγαρχία - 30 (1.13%)
Δικτατορία - 343 (12.88%)
Λαϊκή Δημοκρατία - 526 (19.75%)
Αναρχία - 906 (34.02%)
Άλλο - 78 (2.93%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 66 (2.48%)
Ψήφισαν: 2663

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=824">2010: Πολιτεύματα</a></h4><span>2010: Ποιο πολίτευμα θα επιθυμούσατε να υπήρχε στην Ελλάδα;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=824.15;poll=730" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Προεδρική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Βασιλευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">Μοναρχία</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">Ολιγαρχία</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-6" value="6" class="check" /> <label for="options-6">Δικτατορία</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-7" value="7" class="check" /> <label for="options-7">Λαϊκή Δημοκρατία</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-8" value="8" class="check" /> <label for="options-8">Αναρχία</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-9" value="9" class="check" /> <label for="options-9">Άλλο</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-10" value="10" class="check" /> <label for="options-10">Δεν ξέρω / Δεν απαντώ</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουαρίου 15, 2011, 10:18:33 am
Τελευταίες 20 ψήφοι
ΆλλοΙανουαρίου 01, 2011, 16:07:48 pm
Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική ΔημοκρατίαΔεκεμβρίου 31, 2010, 21:40:12 pm
Βασιλευόμενη Κοινοβουλευτική ΔημοκρατίαΔεκεμβρίου 31, 2010, 17:29:38 pm
Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική ΔημοκρατίαΔεκεμβρίου 30, 2010, 20:52:08 pm
Λαϊκή ΔημοκρατίαΔεκεμβρίου 30, 2010, 02:14:39 am
Προεδρική Κοινοβουλευτική ΔημοκρατίαΔεκεμβρίου 29, 2010, 22:10:47 pm
Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική ΔημοκρατίαΔεκεμβρίου 29, 2010, 16:05:15 pm
ΔικτατορίαΔεκεμβρίου 29, 2010, 15:55:14 pm
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΔεκεμβρίου 29, 2010, 09:55:39 am
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΔεκεμβρίου 29, 2010, 03:44:31 am
Προεδρική Κοινοβουλευτική ΔημοκρατίαΔεκεμβρίου 23, 2010, 16:49:13 pm
ΑναρχίαΔεκεμβρίου 21, 2010, 19:54:19 pm
ΑναρχίαΔεκεμβρίου 21, 2010, 15:29:51 pm
ΑναρχίαΔεκεμβρίου 21, 2010, 01:23:03 am
Βασιλευόμενη Κοινοβουλευτική ΔημοκρατίαΔεκεμβρίου 21, 2010, 01:09:42 am
ΆλλοΔεκεμβρίου 21, 2010, 00:20:46 am
Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική ΔημοκρατίαΔεκεμβρίου 20, 2010, 20:28:12 pm
Λαϊκή ΔημοκρατίαΔεκεμβρίου 20, 2010, 19:54:30 pm
Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική ΔημοκρατίαΔεκεμβρίου 16, 2010, 11:42:22 am
Προεδρική Κοινοβουλευτική ΔημοκρατίαΔεκεμβρίου 13, 2010, 19:36:47 pm

Αποστολέας Θέμα: 2010: Πολιτεύματα  (Αναγνώστηκε 16208 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

kdemi

• Ανώτερο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Απ: Πολιτεύματα
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 12:53:17 pm »

Μου αρέσει που το μόνο πολίτευμα χωρίς ψήφο (0% μέχρι τώρα) είναι η ολιγαρχία - αυτό ακριβώς που έχουμε στην Ελλάδα!

Στο πολίτευμα της Ελλάδας η εκλεγμένη απο τον λαό κυβέρνηση παίρνει τις πολιτκές αποφάσεις...Αρχηγός του κράτους είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας...Και αυτά ίσως είναι που δημιουργούν την σύγχυση με την ολιγαρχία ή την μοναρχία!
Προφανώς ο φίλος συμφωνει με αυτά που έγραψα παραπάνω..

Αυτό το έχω καταλάβει...
Καταγράφηκε

mimozo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 21:01:18 pm »

ΑΝ ΔΕ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΧΑΧΑ ;D ;D ;D ;D ;D ΧΑΒΑΛΕ
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 22:54:51 pm »

Μου αρέσει που το μόνο πολίτευμα χωρίς ψήφο (0% μέχρι τώρα) είναι η ολιγαρχία - αυτό ακριβώς που έχουμε στην Ελλάδα! 
...Και αυτά ίσως είναι που δημιουργούν την σύγχυση με την ολιγαρχία ή την μοναρχία!

Δεν έχεις καταλάβει.  Αν δεν σε βοήθησαν η exo_asulia κι ο Δημήτρης ευχαρίστως να ανταλλάξουμε pm.

Εκείνο που έχω καταλάβει είναι η μιζέρια του ελληνικού λαού...

Τι εννοείς?? Ότι ο ελληνικός λαός περνάει δύσκολά ή είναι μίζερος
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 14:36:45 pm »

...Και αυτά ίσως είναι που δημιουργούν την σύγχυση με την ολιγαρχία ή την μοναρχία!

Δεν έχεις καταλάβει.  Αν δεν σε βοήθησαν η exo_asulia κι ο Δημήτρης ευχαρίστως να ανταλλάξουμε pm.

Εκείνο που έχω καταλάβει είναι η μιζέρια του ελληνικού λαού...

Τι εννοείς?? Ότι ο ελληνικός λαός περνάει δύσκολά ή είναι μίζερος

Εννοώ οτι ο νεοέλληνας εμφανίζεται μίζερος στα δύσκολα...
Δυστυχώς δεν βλέπω κάποιον φιλότιμο αγώνα, μόνο λόγια για τάχα και δήθεν "αγώνες" ενώ στην ουσία τα κίνητρα είναι ιδιοτελή...
Επίσης έχει γίνει χειρότερος στην διαφθορά και από τους πολιτικούς και πολλά ακόμα...
Καταγράφηκε

gauguin

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 15:37:23 pm »

... Δυστυχώς δεν βλέπω κάποιον φιλότιμο αγώνα, μόνο λόγια ...

Αγώνες;  Εσύ έγραφες για επιτροπές, συζητήσεις κι άλλα λόγια (του αέρα) όταν το θέμα ήταν οι κινητοποιήσεις.  Τώρα τι άλλαξε;
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 22:08:04 pm »

... Δυστυχώς δεν βλέπω κάποιον φιλότιμο αγώνα, μόνο λόγια ...

Αγώνες;  Εσύ έγραφες για επιτροπές, συζητήσεις κι άλλα λόγια (του αέρα) όταν το θέμα ήταν οι κινητοποιήσεις.  Τώρα τι άλλαξε;

Εκείνο που άλλαξε είναι το φιλότιμο, η ανιδιοτέλεια, το εμείς πράγματα που καθιστούν τους σημερινούς "αγώνες" αν μη τι άλλο εξευτελιστικούς, χωρίς σκοπό και χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα...
Στις κινητοποιήσεις είπα ότι είναι προτιμότερο να ακολουθηθεί αυτός ο τρόπος - αν θέλεις - αγώνα (δηλαδή με επιστολές, συζητήσεις κλπ.) επειδή οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να το αποδεχτώ ώς "αγώνα"...
Καταγράφηκε

gauguin

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 22:15:59 pm »

Αν χρειαστεί κάποτε αν αγωνιστείς κι εσύ (μεγάλο αν) θα δεις πόσο αποτελεσματικές είναι οι "επιστολές, συζητήσεις" κτλ.
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 22:35:07 pm »

Αν χρειαστεί κάποτε αν αγωνιστείς κι εσύ (μεγάλο αν) θα δεις πόσο αποτελεσματικές είναι οι "επιστολές, συζητήσεις" κτλ.

+1000

Κλασσική αντιμετώπιση ΠΑΣΟΚ... Δεν φταίμε εμεις που τα κάναμε σαν τα μούτρα μας, ο λαός φταίει που είναι διεφθαρμένος...Όποιος βγει στον δρόμο κυνηγώντας τα διακιώματά του είναι προδότης γιατί βλάπτει την χώρα..
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 13:03:23 pm »

Έχω δει την αποτελεσματικότητα των σημερινών "αγώνων" και μου αρκεί...
Όσο για τις επιστολές και τις συζητήσεις τις έχω δει και αυτές τόσο προσωπικά όσο και μέσω ενός επαγγελματικού συλλόγου...
Εκείνο όμως που με ενοχλεί ιδιαίτερα είναι το ότι όλες αυτές οι κινητοποιήσεις δεν αναφέρονται σε αγώνες με την έννοια του αγώνα αλλά πιο πολύ σε εμφύλιο και σε ιδιοτελείς επιχειρήσεις που καταλήγουν σε βανδαλισμούς, φιάσκα, εκβιασμούς των απεργών προς την κυβέρνηση και πολλά άλλα...
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 13:09:17 pm »

+1000

Κλασσική αντιμετώπιση ΠΑΣΟΚ... Δεν φταίμε εμεις που τα κάναμε σαν τα μούτρα μας, ο λαός φταίει που είναι διεφθαρμένος...

Πιστεύεις δεν υπάρχει διαφθορά σήμερα πέρα από των πολιτικών;

Όποιος βγει στον δρόμο κυνηγώντας τα διακιώματά του είναι προδότης γιατί βλάπτει την χώρα..

Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 17:11:04 pm »

+1000

Κλασσική αντιμετώπιση ΠΑΣΟΚ... Δεν φταίμε εμεις που τα κάναμε σαν τα μούτρα μας, ο λαός φταίει που είναι διεφθαρμένος...

Όποιος βγει στον δρόμο κυνηγώντας τα διακιώματά του είναι προδότης γιατί βλάπτει την χώρα..

Παντού υπάρχουν διεφθερμένοι, 'οπως υπάρχουν και εγκληματίες κτλ.. Αυτοί σίγουρα δεν είναι η πλειοψηφία και σίγουρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και οι πολιτικοί οι οποίοι έχουν παραπάνω ευθύνες.... Και αν είναι, το θεωρώ ανεπίτρεπτο να υπάρχει κόσμος που τους υποστηρίζει..

Υ.Γ Και όχι εγώ δεν είμαι διεφθαρμένος... Εσύ??
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 18:55:55 pm »

+1000

Παντού υπάρχουν διεφθερμένοι, 'οπως υπάρχουν και εγκληματίες κτλ.. Αυτοί σίγουρα δεν είναι η πλειοψηφία και σίγουρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και οι πολιτικοί οι οποίοι έχουν παραπάνω ευθύνες.... Και αν είναι, το θεωρώ ανεπίτρεπτο να υπάρχει κόσμος που τους υποστηρίζει..

Υ.Γ Και όχι εγώ δεν είμαι διεφθαρμένος... Εσύ??

Αν διαφθορά είναι να αρκείσε με τα μισά από ότι εσύ...τότε ναι μάλλον είμαι...

ΥΓ: Κατά μεγάλη έκπληξη για εμένα θα συμφωνήσω με την πρώτη πρότασή σου!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 18:59:50 pm από kdemi »
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 16:05:32 pm »

Με την τελευταια, πάλι, πριν το υστερόγραφο δεν πρέπει να συμφωνεις...

Υ.Γ. Ακριβώς γιατι θέλω περισσότερα από την ζωή μου, υποστηρίζω αυτό που υποστηρίζω και δεν υποστηρίζω  αυτούς που υποστηρίζεις ;)
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 21:28:34 pm »

Με την τελευταια, πάλι, πριν το υστερόγραφο δεν πρέπει να συμφωνεις...

Υ.Γ. Ακριβώς γιατι θέλω περισσότερα από την ζωή μου, υποστηρίζω αυτό που υποστηρίζω και δεν υποστηρίζω  αυτούς που υποστηρίζεις ;)

Αναφερόμουν αποκλειστικά και μόνο σε υλικά αγαθά...
Ιδανικά, αξίες, σθένος, σεβασμός και αξιοπρέπεια τα αναζητώ...εξάλλου ΔΕΝ κοστίζουν "φίλε"...

ΥΓ: Οτιδήποτε ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις πολύ ευχαρίστως να στο εξηγήσω αρκεί να το ζητήσεις...το προτιμώ από το να παρερμηνεύεις ή οτι άλλο...  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 21:33:13 pm από kdemi »
Καταγράφηκε

VictorHero

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 15:46:27 pm »

Δικτατορια.
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!