Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 06:24:35 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Δείτε τους λόγους για να γίνει κάποιος μέλος

2009: Κάμερες ασφαλείας

2009: Είστε υπέρ ή κατά στη λειτουργία των καμερών στους δρόμους για λόγους ασφαλείας;
Chart
Ψήφισαν: 451 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

2009: Είστε υπέρ ή κατά στη λειτουργία των καμερών στους δρόμους για λόγους ασφαλείας;
Chart

Chart

Chart

Υπέρ - 257 (56.98%)
Κατά - 171 (37.92%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 23 (5.1%)
Ψήφισαν: 451

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=423">2009: Κάμερες ασφαλείας</a></h4><span>2009: Είστε υπέρ ή κατά στη λειτουργία των καμερών στους δρόμους για λόγους ασφαλείας;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=423.0;poll=363" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Υπέρ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Κατά</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Δεν ξέρω / Δεν απαντώ</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουαρίου 26, 2010, 19:57:40 pm
Τελευταίες 20 ψήφοι
ΥπέρΙανουαρίου 01, 2010, 13:54:37 pm
ΥπέρΔεκεμβρίου 31, 2009, 00:17:46 am
ΚατάΔεκεμβρίου 30, 2009, 21:03:16 pm
ΥπέρΔεκεμβρίου 24, 2009, 22:17:09 pm
ΚατάΔεκεμβρίου 22, 2009, 16:12:30 pm
ΚατάΔεκεμβρίου 22, 2009, 08:21:17 am
ΚατάΔεκεμβρίου 20, 2009, 22:39:25 pm
ΚατάΔεκεμβρίου 20, 2009, 00:42:09 am
ΚατάΔεκεμβρίου 19, 2009, 20:11:25 pm
ΚατάΔεκεμβρίου 19, 2009, 09:14:05 am
ΥπέρΔεκεμβρίου 16, 2009, 00:20:50 am
ΥπέρΔεκεμβρίου 13, 2009, 10:13:59 am
ΥπέρΔεκεμβρίου 10, 2009, 20:45:16 pm
ΥπέρΔεκεμβρίου 09, 2009, 17:31:46 pm
ΚατάΔεκεμβρίου 09, 2009, 14:47:27 pm
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΔεκεμβρίου 06, 2009, 14:59:31 pm
ΥπέρΔεκεμβρίου 06, 2009, 01:25:12 am
ΥπέρΔεκεμβρίου 05, 2009, 23:59:13 pm
ΥπέρΔεκεμβρίου 05, 2009, 16:40:13 pm
ΥπέρΔεκεμβρίου 04, 2009, 09:48:55 am

Αποστολέας Θέμα: 2009: Κάμερες ασφαλείας  (Αναγνώστηκε 6630 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
« στις: Απριλίου 06, 2009, 20:06:35 pm »

Είστε υπέρ ή κατά στη λειτουργία των καμερών στους δρόμους για λόγους ασφαλείας;

Νέα ετήσια δημοσκόπηση για το 2010.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 27, 2010, 19:59:42 pm από Dr_Michael »
Καταγράφηκε

GOUSTARDI

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Κάμερες ασφαλείας
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 07, 2009, 15:24:30 pm »

Αν δεν γινόνταν τόσα επεισόδια μπορεί να ήμουν και κατά. Στη σημερινή κατάσταση όμως είναι απαρίτητες. Και χρησιμοποιούνται και στις περισσότερες χώρες για λόγους ασφαλείας, δεν είναι κάτι παράλογο.
Καταγράφηκε

DG

• Ανώτατο μέλος
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 07, 2009, 17:22:43 pm »

Ήμουν κατά πριν τα περσυνά "Δεκεμβριανά".
Και από την στιγμή που την περασμένη Δευτέρα μου την "έπεσαν" στην Σοφοκλέους τρία άτομα για να με ληστέψουν, το ένα κατευθείαν έχωσε τα χέρια το ένα στην τσέπη με το πορτοφόλι μου και το άλλο στην τσέπη του πουκαμίσου να μου βουτήξει το κινητό (ευτυχώς την γλύτωσα έσφιξα τα χέρια στις τσέπες και το έβαλα στα πόδια), είμαι δαγκωτά υπέρ της χρήσης.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει πια.
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 07, 2009, 18:01:57 pm »

Φίλος μου είχε παρκάρει τη μοτοσυκλέτα του έξω από μεγάλο κτίριο του ΟΤΕ στην Αθήνα. Η μηχανή του κλάπηκε και ο ίδιος ζήτησε από τον ΟΤΕ να δώσει το οπτικό υλικό από τις κάμερες που υπήρχαν έξω από το κτίριο, στην Αστυνομία ώστε να εντοπίσει τους δράστες. Ο οργανισμός αρνήθηκε όμως ισχυριζόμενος ότι οι κάμερες έχουν αποκλειστική χρήση την ασφάλεια του κτιρίου.

maraki

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 17, 2009, 19:16:02 pm »

Εγω είμαι υπερ..!
Καταγράφηκε

moudoukou

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 11, 2009, 13:43:50 pm »

Ήμουν κατά πριν τα περσυνά "Δεκεμβριανά".
Και από την στιγμή που την περασμένη Δευτέρα μου την "έπεσαν" στην Σοφοκλέους τρία άτομα για να με ληστέψουν, το ένα κατευθείαν έχωσε τα χέρια το ένα στην τσέπη με το πορτοφόλι μου και το άλλο στην τσέπη του πουκαμίσου να μου βουτήξει το κινητό (ευτυχώς την γλύτωσα έσφιξα τα χέρια στις τσέπες και το έβαλα στα πόδια), είμαι δαγκωτά υπέρ της χρήσης.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει πια.
Εγώ είμαι υπέρ της πρόληψης και όχι της καταστολής, δηλ. πρέπει να δούμε ποιες αιτίες (φτώχεια, ανεργία, κοινωνικός αποκλεισμός κ.α) γεννούν την εκληματικότητα και αυτές να καταπολεμήσουμε.  Αν εμένα μια μέρα με κλέψουν, με βιάσουν και με σκοτώσουν και επειτα βρουν τον δολοφόνο μέσω κάμερας (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο), σε τι θα με ωφελήσει? Το θέμα είναι να αποτρέψει η κοινωνία ολόκληρη, αυτόν τον άνθρωπο από το να γίνει κλέφτης, βιαστής, δολοφόνος, γιατί δεν νομίζω να γεννήθηκε έτσι.  Κι αν το είχε στο Dna του ας τον συλλαμβάναν στο μαιευτήριο, με το που γεννήθηκε.  Οι κάμερες κατά τη γνώμη μου έχουν τοποθετηθεί για τον έλεγχο των εργαζομένων (στους χώρους εργασίας), και των πολιτών στους δρόμους με σκοπό την αποτροπή κοινωνικών εξεγέρσεων.  Όπως, και ο βοσκός θέλει να ξέρει που είναι το κοπάδι του, έτσι και οι εξουσιαστές θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο των πραγμάτων.  Οι κάμερες αποτελούν παραβίαση του απορρήτου των προσωπικών μας δεδομένων, καλλιεργούν κλίμα φόβου και ανελευθερίας και  δεν πρέπει να τις αποδεχόμαστε στις συνειδήσεις μας (ούτε και στους δρόμους φυσικά!!). Ασε που μας έχουν κάνει ηδονοβλεψίες και κατίνες (ουπσ σορρυ) 
Καταγράφηκε

GOUSTARDI

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 11, 2009, 21:32:50 pm »

Και να εφαρμόσουμε καλύτερα μέτρα πρόληψης τα αποτελέσματα τους θα χρειαστεί να περάσει καιρός για να φανούν,οπότε μέχρι τότε η κατάσταση θα παραμείνει ανεξέλεγκτη; Κατά τη γνώμη μου πρέπει να συνδυαστούν μέτρα πρόληψης και καταστολής(όχι απαραίτητα οι κάμερες)
Καταγράφηκε

soran79

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 12, 2009, 01:13:06 am »

Εγώ είμαι υπέρ της πρόληψης και όχι της καταστολής, δηλ. πρέπει να δούμε ποιες αιτίες (φτώχεια, ανεργία, κοινωνικός αποκλεισμός κ.α) γεννούν την εκληματικότητα και αυτές να καταπολεμήσουμε. 

Αυτό είναι το σωστό.
Ουδέποτε ιστορικά δεν έφερε αποτελέσματα η οποιαδήποτε καταστολή.
Ίσως να έλυσε προσωρινά κάποια προβλήματα αλλά βαθμιαία τα χειροτέρεψε ή τα μετατόπισε εφ'όσον δεν αντιμετωπίστηκαν τα γεννησιουργά αίτια.
Για παράδειγμα, η Αγγλία καποτε είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα με τους χούλιγκανς.
Οι χούλιγκανς αντιμετωπίστηκαν κατασταλτικά και πράγματι σήμερα τα γήπεδα της Αγγλίας είναι απ'τα ασφαλέστερα στον κόσμο.
Δεν αντιμετωπίστηκε όμως η γεννεσιουργός αιτία του χουλιγκανισμού με αποτέλεσμα σήμερα ναι μεν τα γήπεδα να είναι ασφαλή αλλα ταυτόχρονα κινδυνεύει κανείς να βρεθεί μαχαιρωμένος κυκλοφορώντας στο Λονδίνο σχεδόν οπουδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο...
Αυτό θέλουμε;
Αυτό είναι η λογική του "χτίζω έναν τοίχο γύρω απ'το σπίτι μου,συνεπώς δε βλέπω κανέναν και δε μ'ενδιαφέρει τι γίνεται απ'έξω".
Δεν πρέπει να θεωρούμε τις κάμερες ένα "αναγκαίο κακό", είναι κακό πράγμα

Καταγράφηκε

theofilos

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 01:40:41 am »

ΥΠΕΡ!!!!
Καταγράφηκε

petradaki

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 14:49:28 pm »

κατά! :oops
μιλάμε για την έσχατη λύση! μπορουμε να κάνουμε μια δημοσκόπιση για να προτείνουμε λύσεις αν θέλετε!
σίγουρα υπαρχουν κ άλλες!
δόξα το θεό δεν είμαστε σε αυτή την κατάσταση!  ;)
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 21:28:19 pm »

μπορουμε να κάνουμε μια δημοσκόπιση για να προτείνουμε λύσεις αν θέλετε!
σίγουρα υπαρχουν κ άλλες!

Μπορείς να φτιάξεις εσύ νέα δημοσκόπηση.  ;)

NIKOLAOS X

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 15:10:12 pm »

Υπερ ειμαι..
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!