Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 06:15:09 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Mοιραστείτε δημοσκοπήσεις στο site σας και κερδίστε πόντους!

Καλύτερο δίκτυο Ελληνικής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας

Ποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας πιστεύετε ότι έχει το καλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα;
Chart
Ψήφισαν: 2323 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Ποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας πιστεύετε ότι έχει το καλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα;
Chart

Chart

Chart

Cosmote (είμαι πελάτης Cosmote) - 881 (37.93%)
Cosmote (δεν είμαι πελάτης Cosmote) - 455 (19.59%)
Vodafone (είμαι πελάτης Vodafone) - 417 (17.95%)
Vodafone (δεν είμαι πελάτης Vodafone) - 193 (8.31%)
Wind (είμαι πελάτης Wind) - 258 (11.11%)
Wind (δεν είμαι πελάτης Wind) - 119 (5.12%)
Ψήφισαν: 2323

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=288">Καλύτερο δίκτυο Ελληνικής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας</a></h4><span>Ποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας πιστεύετε ότι έχει το καλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=288.15;poll=243" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Cosmote (είμαι πελάτης Cosmote)</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Cosmote (δεν είμαι πελάτης Cosmote)</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Vodafone (είμαι πελάτης Vodafone)</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">Vodafone (δεν είμαι πελάτης Vodafone)</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">Wind (είμαι πελάτης Wind)</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-6" value="6" class="check" /> <label for="options-6">Wind (δεν είμαι πελάτης Wind)</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Τελευταίες 20 ψήφοι
Cosmote (είμαι πελάτης Cosmote)Νοεμβρίου 06, 2024, 16:51:20 pm
Wind (είμαι πελάτης Wind)Οκτωβρίου 20, 2024, 16:42:40 pm
Cosmote (είμαι πελάτης Cosmote)Οκτωβρίου 12, 2024, 20:00:53 pm
Cosmote (δεν είμαι πελάτης Cosmote)Σεπτεμβρίου 10, 2024, 14:40:03 pm
Cosmote (δεν είμαι πελάτης Cosmote)Ιουνίου 22, 2024, 19:31:45 pm
Wind (είμαι πελάτης Wind)Μαΐου 17, 2024, 23:45:12 pm
Cosmote (είμαι πελάτης Cosmote)Απριλίου 25, 2024, 15:18:45 pm
Cosmote (δεν είμαι πελάτης Cosmote)Απριλίου 20, 2024, 14:59:49 pm
Cosmote (δεν είμαι πελάτης Cosmote)Απριλίου 10, 2024, 00:28:34 am
Vodafone (είμαι πελάτης Vodafone)Απριλίου 09, 2024, 18:00:20 pm
Cosmote (δεν είμαι πελάτης Cosmote)Δεκεμβρίου 11, 2023, 03:13:37 am
Cosmote (είμαι πελάτης Cosmote)Δεκεμβρίου 06, 2023, 23:10:16 pm
Wind (είμαι πελάτης Wind)Δεκεμβρίου 03, 2023, 19:42:03 pm
Wind (είμαι πελάτης Wind)Νοεμβρίου 30, 2023, 08:44:36 am
Cosmote (είμαι πελάτης Cosmote)Νοεμβρίου 26, 2023, 00:21:10 am
Cosmote (είμαι πελάτης Cosmote)Νοεμβρίου 07, 2023, 22:44:23 pm
Cosmote (είμαι πελάτης Cosmote)Νοεμβρίου 07, 2023, 18:32:40 pm
Vodafone (είμαι πελάτης Vodafone)Νοεμβρίου 03, 2023, 06:24:06 am
Cosmote (είμαι πελάτης Cosmote)Νοεμβρίου 02, 2023, 21:11:33 pm
Cosmote (δεν είμαι πελάτης Cosmote)Οκτωβρίου 27, 2023, 12:37:26 pm

Αποστολέας Θέμα: Καλύτερο δίκτυο Ελληνικής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας  (Αναγνώστηκε 19262 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Mitsonen

• Πλήρες μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Απ: Καλύτερο δίκτυο Ελληνικής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 05, 2010, 20:07:52 pm »

Όλες οι εταιρίες έχουν κενά, μερικές φορές τελείως κουλά πχ στο κέντρο της πόλης.
Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:39:24 am »

Οσοι ασχολούνται γενικότερα με το άθλημα... ας διαβάσουν τα παρακάτω:

Μετρήσεις ταχύτητας PC World για mobile internet:
http://www.pcw.gr/Article/Telecommunications/mobile-internet-test/243-5186.html

Και για εσωτερικούς χώρους... 100% εγγυημένη κάλυψη:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=410464
Καταγράφηκε

Lina Princess

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 19:59:05 pm »

κοσμοτε :thumbsUP
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 13:20:53 pm »

cosmote και είμαι πελάτης της
Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 00:09:27 am »

Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά η κοσμοτέ ήταν τέζα στην μισή Ελλάδα σήμερα... Συγκεκριμένα σε Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, από τα ξημερώματα (κάπου στις 3 λένε) μέχρι αργά το απόγευμα...  :sleep
Καταγράφηκε

gauguin

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 20:23:26 pm »

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν καταγγελίες σε βάρος της vodafone (πχ στο tromaktiko) για συνεχή "λάθη" στους λογαριασμούς, καθώς και για περίεργες ρυθμίσεις στα κινητά που προσφέρει.
Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 22:36:56 pm »

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν καταγγελίες σε βάρος της vodafone (πχ στο tromaktiko) για συνεχή "λάθη" στους λογαριασμούς, καθώς και για περίεργες ρυθμίσεις στα κινητά που προσφέρει.

Για πες για τα λάθη ή τι περίεργες ρυθμίσεις έχει στα κινητά, γιατί με ενδιαφέρει μιας και ασχολούμαι αρκετά με τα δίκτυα κινητής...

υγ. όταν η ενημέρωση μας προέρχεται από blog τύπου "τρομακτικό", να θυμόμαστε πάντα ότι ο καθένας μπορεί να γράψει ότι αρλούμπα θέλει ανώνυμα, και όποιος το διαβάζει να το πιστέψει...
Καταγράφηκε

gauguin

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2010, 11:43:33 am »

Στο δικό μου λογαριασμό του Αυγούστου ήρθε "κατά λάθος" αυξημένο το πάγιο.  Όταν τηλεφώνησα με προέτρεψαν από τη Vodafone να μην πληρώσω πριν τακτοποιηθεί το θέμα.  Περιμένω.
Στο τρομακτικό γράφει για τηλέφωνο που χρεώθηκε για ιντερνέτ ενώ ο κάτοχός του δεν συνδεόταν.  Θυμάμαι σε δική μου συσκευή που υπήρχε ρύθμιση (η περίεργη ρύθμιση που έγραψα πριν) για auto update που γινόταν μέσω ιντερνέτ.  Αυτή η λειτουργία ήταν σχεδόν αδύνατο να απενεργοποιηθεί - για μένα τουλάχιστον.  Επίσης είναι υπερβολικά εύκολο να συνδεθείς στο vodafone live μέσω του σχετικού πλήκτρου, το οποίο επίσης δεν μπορούσα να αλλάξω.
Αυτά για μένα είναι ανησυχητικά φαινόμενα.  Δεν γνωρίζω αν συμβαίνουν και σε άλλες εταιρίες, ωστόσο τα έχω δει μόνο στη vodafone. 
Δεν πιστεύω ό,τι διαβάζω στο ιντερνέτ, πιστεύω όμως στα μάτια μου.  Το θέμα της ανωνυμίας ισχύει και στο galop.gr.  Μπορεί να είμαι υπάλληλος της wind και γράφω παπαριές σε βάρος ενός ανταγωνιστή...
Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2010, 13:53:54 pm »

Καταρχήν, το galop δεν είναι ανώνυμο. Μπορείς να βρεις σε ποιον ανήκει, απλά κοιτώντας στο κάτω μέρος της σελίδας.
Κατά δεύτερον, ο "τρομακτικός", "χτυπάει" όποιον αντιτίθεται στα συμφέροντα του, ή δεν πάει με τα νερά του. Ορίστε και ένα παράδειγμα: http://anakoinosi.noodle-bar.net/

Και επί του πρακτέου, τα κινητά είναι κατασκευής... όχι vodafone ή οποιοδήποτε άλλου δικτύου. Είναι sony ericsson, nokia, HTC, samsung, κλπ. Ειδικά τα smartphones, είναι φτιαγμένα για χρήση με ίντερνετ, και η λειτουργία τους είναι δεμένη με αυτό. Το διαφημίζουν κιόλλας, όπως π.χ. κάποια από τα πιο εξελιγμένα android phones, που κάνουν μόνα τους αναβάθμιση από 2.1 σε froyo!
Για το ενοχλητικό και μη απενεργοποιήσιμο κουμπί της άμεσης σύνδεσης με το live, έχεις απόλυτο δίκιο.
Αξιολόγηση μηνύματος: (+1)  
Καταγράφηκε

gauguin

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2010, 21:28:29 pm »

Μιλάω για τη δική μου ανωνυμία - ενδέχεται να είμαι κακόβουλος.
Το software (μπορεί να) είναι επιλογή της Vodafone.
Συμφωνούμε για το κουμπί.
Τα τρωκτικά, πρωκτικά (sorry), τρομακτικά δεν τα παίρνω τοις μετρητοίς.  Ποτέ δεν ξέρεις.
Το λογαριασμό ακόμα τον έχω απλήρωτο, ακόμα περιμένω εξηγήσεις.

Αυτά τα ολίγα.
Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2010, 22:29:45 pm »

Μιλάω για τη δική μου ανωνυμία - ενδέχεται να είμαι κακόβουλος.
Το software (μπορεί να) είναι επιλογή της Vodafone.

Αυτά που γράφεις εσύ εδώ, δεν εκφράζουν το galop όμως, αλλά τον "gauguin". Εχει διαφορά...
Το "software" που λες, και ειδικά για τα smartphones, είναι το λειτουργικό του τηλεφώνου, και δεν είναι των δικτύων (iOS -> apple, blackberry -> RIM, WM -> MicrοSoft, android -> Google κλπ). Το κάθε δίκτυο απλά (μετα)πουλάει αυτές τις συσκευές...
Καταγράφηκε

gauguin

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 22:11:06 pm »

Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους - όλα τα site γράφουν κάτι στο στυλ "δεν υιοθετούμε τις απόψεις" κτλ.
Ίσως το software δεν είναι η κατάλληλη λέξη - sorry δεν είμαι γνώστης.  Φίλος μου με ίδια συσκευή έκανε αλλαγές (skins; desktop; shortcuts; δεν ξέρω) κι έκτοτε το κινητό συμπεριφέρεται με τον επιθυμητό τρόπο, ο οποίος ήταν διαφορετικός από τις ρυθμίσεις (ρυθμίσεις;) της vodafone. 
Βάζω τόσα ερωτηματικά γιατί δεν ξέρω τι εκφράσεις να χρησιμοποιήσω.  Ίσως η αμάθειά μου είναι που δεν σε αφήνει να καταλάβεις τι θέλω να πω.  Ας κάνω μία τελευταία προσπάθεια: η vodafone θα μπορούσε να κάνει ευκολότερη τη ζωή του απλού (ίσως κάτω του μέσου) χρήστη και δεν το κάνει. 

Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 22:28:02 pm »

Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους - όλα τα site γράφουν κάτι στο στυλ "δεν υιοθετούμε τις απόψεις" κτλ.
Ίσως το software δεν είναι η κατάλληλη λέξη - sorry δεν είμαι γνώστης.  Φίλος μου με ίδια συσκευή έκανε αλλαγές (skins; desktop; shortcuts; δεν ξέρω) κι έκτοτε το κινητό συμπεριφέρεται με τον επιθυμητό τρόπο, ο οποίος ήταν διαφορετικός από τις ρυθμίσεις (ρυθμίσεις;) της vodafone. 
Βάζω τόσα ερωτηματικά γιατί δεν ξέρω τι εκφράσεις να χρησιμοποιήσω.  Ίσως η αμάθειά μου είναι που δεν σε αφήνει να καταλάβεις τι θέλω να πω.  Ας κάνω μία τελευταία προσπάθεια: η vodafone θα μπορούσε να κάνει ευκολότερη τη ζωή του απλού (ίσως κάτω του μέσου) χρήστη και δεν το κάνει.

Ο τρομαχτικός, ΕΙΝΑΙ το site του... αυτός τα γράφει. Δεν γράφεις εσύ, ούτε εγώ. Οπότε και δεν χρειάζεται να γράψει από κάτω "δεν υιοθετώ... whatever". Είναι πλήρως ανώνυμα, και δικά του (ακόμα και αν υποτίθεται ότι είναι άλλων τα γραφόμενα, κανείς δεν ξέρει ποιανού... )

Οσο για τα τηλέφωνα: παίρνει ο χρήστης π.χ. ένα HTC desire, το οποίο έχει το android 2.1, και με την δυνατότητα να αναβαθμιστεί σε 2.2. Τώρα εσύ αν κατάλαβα καλά, θες ο πάροχος δικτύου του, να επέμβει στην συσκευή ιδιοκτησίας του, και κατασκευής HTC (hardware) / Google (OS), και να αφαιρέσει αυτή την δυνατότητα... Σωστά κατάλαβα? ::) ???
Συγνώμη που στο λέω, λάθος συσκευή πήρες...
Καταγράφηκε

gauguin

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 22:45:48 pm »

Ο τρομακτικός, όπως κι ο πρωκτικός παλιότερα, (λέει ότι) δημοσιεύει σχόλια/καταγγελίες/μηνύματα άλλων, όχι δικά του.
Όχι δεν κατάλαβες σωστά.  Ας περιοριστούμε στο κουμπάκι που έγραφα.
Είναι Σάββατο βράδυ και γράφουμε για κινητά στο ιντερνέτ.  Είμαστε για λύπηση.
Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 22:54:36 pm »

Ο τρομακτικός, όπως κι ο πρωκτικός παλιότερα, (λέει ότι) δημοσιεύει σχόλια/καταγγελίες/μηνύματα άλλων, όχι δικά του.
Όχι δεν κατάλαβες σωστά.  Ας περιοριστούμε στο κουμπάκι που έγραφα.
Είναι Σάββατο βράδυ και γράφουμε για κινητά στο ιντερνέτ.  Είμαστε για λύπηση.

Σάββατο είναι σήμερα?  :o Με δύο μωρά, όλες οι μέρες ίδιες είναι...  :sleep :bye
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!