Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 04:32:21 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Mοιραστείτε δημοσκοπήσεις στο site σας και κερδίστε πόντους!

Αποστολέας Θέμα: Webz.gr  (Αναγνώστηκε 4307 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Webz.gr
« στις: Δεκεμβρίου 24, 2008, 15:42:03 pm »

Ευχαριστούμε το www.webz.gr και τον Αλέξανδρο Λίγγρη για την αναλυτική παρουσίασή του:

Χαίρομαι πάρα πολύ όταν αναγνώστες του WEBZ δημιουργούν τη δική τους σελίδα. Το Galop.gr είναι μια κοινότητα όπου όλα γυρίζουν γύρω από τις δημοσκοπήσεις. Είναι ξεκάθαρο από την πρώτη σελίδα ότι ο ρόλος του χρήστη είναι αρχικά να ψηφίζει και στη συνέχεια να συμμετέχει στις συζητήσεις του forum.

Το εικαστικό κομμάτι αν και δεν είναι του γούστου μου, είναι προσεγμένο και ξεκάθαρο. Επίσης προσφέρονται και εναλλακτικές εμφανίσεις με διαφορετικά χρώματα.  Αμέσως μπήκα στη λογική της σελίδας και άρχισα να χαζεύω δημοσκοπήσεις. Είναι σχετικά εθιστικό, πρέπει να ψήφισα σε πάνω από 10.

Μου άρεσε πάρα πολύ η παρουσίαση των γραφημάτων και η γενικότερη παρουσίαση της πληροφορία. Γίνεται πολύ ορθή χρήστη της jquery σε πολλά σημεία. Για παράδειγμα όταν διαλέγω ένα post στη sidebar τότε η σελίδα δεν κάνει reload, αλλά με ajax μου δίνει άμεσα το αποτέλεσμα.

Όπως ψήφιζα και είδα ότι υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστώ μια δημοσκόπηση, άρχισα να ψάχνω από που μπορώ να δημιουργήσω μια δικιά μου δημοσκόπηση. Δεν το βρήκα ποτέ, γιατί δεν δίνεται ακόμα αυτή η δυνατότητα στον χρήστη. Παρόλα αυτά το περιεχόμενο των υπαρχόντων δημοσκοπήσεων είναι πολύ πλούσιο.
Νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ :P Γαύροι ενωθείτε!

Επειδή όμως έχω απορία, ρώτησα τον fractalbit γιατί δεν δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργεί τις δικές του δημοσκοπήσεις; Μήπως ετοιμάζουν κάτι για το μέλλον; Η απάντηση τους ήταν:

“Σχετικά με τη δημιουργία δημοσκοπήσεων από τους χρήστες, είναι ένα θέμα που μας απασχόλησε πολύ. Τελικά καταλήξαμε στη λύση οι χρήστες να μπορούν να δημιουργούν τις δικές τους, όμως αυτές να μην εμφανίζονται αν δεν εγκριθούν από κάποιον διαχειριστή. Επειδή η διαδικασία λοιπόν είναι κάπως “στρυφνή” για το χρήστη δεν έχουμε βάλει κάποιον λινκ σε εμφανές σημείο.

Μπορεί στην αρχή αυτό να φαίνεται όπως είπα “στρυφνό” ή “κάπως”, όμως οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτό νομίζουμε ότι έχουν λογική και αναλύονται εδώ.

Για το μέλλον έχουμε πολλά και φιλόδοξα σχέδια που όμως είναι πολύ νωρίς για να τα αναφέρουμε. Όλα θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή των χρηστών….”

Το όλο σύστημα είναι χτισμένο πάνω στην πλατφόρμα για φόρουμ SMF ενώ τα γραφήματα στηρίζονται στο FusionCharts. Να περιμένουμε κάποιο Facebook App;

Η γενικότερη εικόνα της σελίδας είναι πολύ θετική και το βασικότερο από όλα είναι ότι ήδη υπάρχει αρκετή κινητικότητα στην κοινότητα με αποτέλεσμα να αποκτά πολύ ενδιαφέρον.

Αξιολόγηση μηνύματος: (+1)  
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 24, 2008, 15:46:23 pm από Dr_Michael »
Καταγράφηκε

maraki

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Webz.gr
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 23, 2009, 13:25:42 pm »

:thumbsUP
Καταγράφηκε

GOUSTARDI

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Webz.gr
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 23, 2009, 15:04:01 pm »

:thumbsUP
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!