Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 12:08:05 pm *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Αποστολέας Θέμα: 2009: Ο μέσος άνθρωπος... δεν υπάρχει  (Αναγνώστηκε 2916 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

fractalbit

• Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
2009: Ο μέσος άνθρωπος... δεν υπάρχει
« στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 23:20:07 pm »

Ο μέσος αναγνώστης του galop.gr είναι άνδρας, οδηγάει αμάξι peugeot 1400 κυβικών, είναι ιδιωτικός υπάλληλος, βγάζει 1000 με 1500 ευρώ το μήνα (αν και το 2009 τα οικονομικά του θα είναι μάλλον χειρότερα) και έχει σύνδεση connx 24Mbit.

Έχει κινητό sony-erricson, σταθερό αλλά και φορητό υπολογιστή μάρκας HP με windows XP, δωρεάν antivirus και παιχνίδια παίζει σπάνια τώρα πια (και βιβλία διαβάζει "μία στο τόσο")

Πιστεύει ότι οι μαθητικές παρελάσεις πρέπει να παραμείνουν (αν και έχει δεύτερες σκέψεις), το μάθημα των θρησκευτικών να μετατραπεί σε θρησκειολογία (κι εδώ το σκέφτεται) ενώ η εκλογή του Ομπάμα είναι πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται να  αλλάξει τίποτα στον κόσμο.

Ο μέσος αναγνώστης δεν υπάρχει ;D
Αξιολόγηση μηνύματος: (+2)  
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 24, 2010, 17:14:23 pm από Dr_Michael »
Καταγράφηκε

http://www.fishmemory.net - ToDo lists on steroids
Tags:

www.e-photoguide.gr (leicaR9)

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ο μέσος άνθρωπος... δεν υπάρχει
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 00:17:53 am »

Πολύ καλό...
Καταγράφηκε

***        Ελληνικός οδηγός φωτογράφων.        ***

GOUSTARDI

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 16:02:53 pm »

Παρ'όλα αυτά τα περισσότερα από αυτά που γράφετε δεν ισχύουν για μένα, εκφράζουν όμως την πλειοψηφία.
Καταγράφηκε

fractalbit

• Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 21:54:06 pm »

Παρ'όλα αυτά τα περισσότερα από αυτά που γράφετε δεν ισχύουν για μένα, εκφράζουν όμως την πλειοψηφία.

Μα γι' αυτό και λέμε 'Ο μέσος αναγνώστης δεν υπάρχει'. Οι αριθμοί εξάλλου, δεν λένε πάντα την αλήθεια ;)
Καταγράφηκε

http://www.fishmemory.net - ToDo lists on steroids

maraki

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 21, 2009, 18:56:52 pm »

Καλόοοοο!!...  :)
Καταγράφηκε

malliaras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 11, 2009, 00:08:29 am »

Είμαι άνδρας, οδηγάω αμάξι Mazda 3 1600 κυβικών, είμαι ιδιωτικός υπάλληλος, βγάζω 1000 με 1500 ευρώ το μήνα (αν και το 2010 τα οικονομικά μου θα είναι μάλλον χειρότερα) και έχω σύνδεση forthnet 24Mbit(και αυτη δανεικη ;D).

Έχω κινητό Νοκια, σταθερό αλλά και φορητό υπολογιστή μάρκας fujitsu-siemens με windows vista, δωρεάν antivirus και παιχνίδια παίζωι αρκετα ακομα και τώρα (και βιβλία διαβάζει "μίση στο τόσο")

Πιστεύω ότι οι μαθητικές παρελάσεις πρέπει να παραμείνουν (αν και έχει δεύτερες σκέψεις), το μάθημα των θρησκευτικών να μετατραπεί σε θρησκειολογία (κι εδώ το σκέφτεται) ενώ η εκλογή του Ομπάμα είναι πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται να  αλλάξει τίποτα στον κόσμο.

Ο μέσος αναγνώστης δεν υπάρχει ;D Εγω ομως υπαρχω!!! ;D ;D ;D
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!