Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 03:47:55 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Αποστολέας Θέμα: Καλοκαιρινές διακοπές 2012  (Αναγνώστηκε 2633 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

lykman

• Ανώτερο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Καλοκαιρινές διακοπές 2012
« στις: Ιουλίου 13, 2012, 11:59:32 am »

θα πρότεινα να αλλάξεις λίγο τις επιλογές..

πρώτα από όλα να είναι και συνδυαστικές, κάποιος μπορεί να πάει ταξίδι Ελλάδα και έξω π.χ.

και πρόσθεσε και το παρακάτω:
* στο εξοχικό μου / της οικογένειας

Καταγράφηκε
Tags:

Alphecca

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 13, 2012, 12:58:26 pm »

4 μέρες εντός Ελλάδος (κάπου μεταξύ Βράχου Πρεβέζης-Πάργα-Σύβοτα), 4 μέρες στο χωριό της γυναίκας (Ζίτσα Ιωαννίνων) και 2 μέρες στο δικό μου (Φιλιππιάδα Πρεβέζης)...Ήπειρος φέτος... :thumbsUP

Αυτά που ανυπομονώ να κάνω είναι οι διαδρομές μεταξύ των προορισμών (όπου βρίσκω βουνό θα το ανεβαίνω), η επίσκεψη στον Αχέροντα (Νεκρομαντείο, ποταμός και γύρω περιοχή) και το πανηγύρι το 15αύγουστο στη Ζίτσα (3 μέρες μακελειό). Θα πάω και μια βολτούλα από Δωδώνη που έχω χρόνια να πάω (αρχαίο θέατρο και μαντείο).
Χαλάρωση και μπανάκια στην παραλία του Βράχου (ή όπου πάω τελικά), και ηρεμία πριν την επιστροφή με καφεδάκι στη Λίμνη Ζηρού στη Φιλιππιάδα...Καλά θα περάσουμε... 8)
Ήθελα Ζαγοροχώρια (Πάπιγκο-Βίκος κλπ) αλλά όταν είπα την "καλοκαιρινή" μου ιδέα στο έτερον ήμιση το μετάνοιωσα... ;D
Καταγράφηκε

Si vis vitam para mortem

DG

• Ανώτατο μέλος
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 13, 2012, 14:36:12 pm »

Δυστυχώς κατάφερα να πάρω μόνο 2 βδομάδες και τελειώνουν σήμερα, και δυστυχώς φέτος μετά από πολλά χρόνια, δεν πήγα πουθενά, λόγο μικρής διάρκειας της άδειάς μου, αλλά και γιατί είχα να κάνω και κάποιες προσωπικές μου δουλειές, και θα φάω τώρα όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι στην μάπα, δυστυχώς....
Καταγράφηκε

kyrilos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 13, 2012, 16:27:59 pm »

Σπιτι ... και φετος  :(

αντε κανα διημερο καμπιγκ
Καταγράφηκε

trollamenos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 14, 2012, 03:38:48 am »

Φιλοξενούμενος σε σπίτι φίλων στα Γιάννινα, ΣΚ στο εξοχικό (χωρίς ΙΧ-δεν φτάνουν τα λεφτά), μάλλον θα πάω camping και μετά κανά μήνα περίπου στο εξοχικό στο νησί με προμήθειες απο αθήνα, να'ναι καλά ο καταψύκτης  :P
Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 17, 2012, 10:31:18 am »

εξοχικό γονιών κάποια από τα Σ/Κ, και στην μεγάλη άδεια, πάλι σε πατρικό σπίτι από τον τόπο καταγωγής των πεθερικών... που πάμε εδώ και χρόνια. Και οικονομικά δλδ, αλλά και ωραία (αφού μιλάμε για νησί, Ζάκυνθο).
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!