Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 13:38:13 pm *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Δείτε τους λόγους για να γίνει κάποιος μέλος

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Απριλίου 2013  (Αναγνώστηκε 4523 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

APO

• Πλήρες μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Απριλίου 2013
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 09, 2013, 17:58:18 pm »

Και εδώ και έξω στη καθημερινή ζωή, δημόσιο ξεβράκωμα
της ναζιστικής  Χρήσης Αυγής
.

http://www.galop.gr/index.php?topic=2463.0

http://www.galop.gr/index.php?topic=2509.0

Για περάστε για θαυμάστε!!!
Καταγράφηκε
Tags:

Διόδωρος

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 09, 2013, 18:56:20 pm »

Καλά, κάθεστε και μαλώνετε ακόμα για τα κόμματα. Είχαμε τότε την ΝΔ με το ΠαΣοΚ. Τώρα έχουμε την Χρυσή Αυγή με το ΚΚΕ. Ο κοινός εχθρός είναι ο Σιωνισμός που ελέγχει και κατευθύνει τις κρατικές ηγεσίες. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι μακριά από την διχόνοια και τον διαχωρισμό που μας σπρώχνουν. Σκεφτείτε τι γράφετε, αναλογιστείτε για τι μιλάτε και ελάτε λίγο στην πραγματικότητα.
4.700 αυτοκτονίες.
1.600.000 άνεργοι.
3.500.000 κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Τι λύση θα μου προσφέρει το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας ΚΚΕ και τι λύση θα μου προσφέρει το κόμμα του νεοπαγανισμού και του ναζισμού Χρυσή Αυγή. Τίποτε απολύτως. Απλά θα είναι τα όργανα που μας οδήγησουν σε εμφύλια διαμάχη.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι ψηφίζετε.
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 09, 2013, 20:28:59 pm »

Καλά, κάθεστε και μαλώνετε ακόμα για τα κόμματα. Είχαμε τότε την ΝΔ με το ΠαΣοΚ. Τώρα έχουμε την Χρυσή Αυγή με το ΚΚΕ. Ο κοινός εχθρός είναι ο Σιωνισμός που ελέγχει και κατευθύνει τις κρατικές ηγεσίες. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι μακριά από την διχόνοια και τον διαχωρισμό που μας σπρώχνουν. Σκεφτείτε τι γράφετε, αναλογιστείτε για τι μιλάτε και ελάτε λίγο στην πραγματικότητα.
4.700 αυτοκτονίες.
1.600.000 άνεργοι.
3.500.000 κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Τι λύση θα μου προσφέρει το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας ΚΚΕ και τι λύση θα μου προσφέρει το κόμμα του νεοπαγανισμού και του ναζισμού Χρυσή Αυγή. Τίποτε απολύτως. Απλά θα είναι τα όργανα που μας οδήγησουν σε εμφύλια διαμάχη.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι ψηφίζετε.

Δεν μαλώνω αμύνομαι και το 99% της ΧΑ ειναι Χριστιανοι Ορθοδωξοι δεν ειναι παγανηστες.Και θα υπερασπιζομαι τα δικαιοματα μου μεχρι το τελος.
Χθες αριστεροι εκαψαν το μαγαζι ενως συναγωνηστη μου.Σημερα σηκωσα ακομα εναν ανθρωπο ημιλυποθυμο στην τοπικη και θα μου πειτε κιολας για αυτοκτονιες?Και θα τολμησετε να μου πειτε οτι υην λυση θα την δωσουν οι υπευθυνοι των αυτοκτονιων.Ενα πραγμα εχω να πω για ολα τα υπολοιπα κομματα ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ.
Χρυση Αυγη
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 09, 2013, 20:43:38 pm από vagelis14 »
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 15, 2013, 00:02:28 am »

Γιατί πειράξαμε τα αφεντικά σου.Είσαστε ποιο συστημικοί και απτους τοκογλύφους. Έχετε πάρει 100 ανεγκέφαλους και νομίζετε ότι κάτι κάνατε που πετάξατε έναν ανθρωπο στη θαλασσα.Αυτο βεβαια που ειναι και το αξιοπερίεργο είναι οτι τα θυματα σας δεν ειναι ποτε της κυβερνησης.Ειναι μονο της Χρυσης Αυγης.

Είσαστε ποιο συστημικοί και απτους τοκογλύφους.

Η γνωστή καραμέλα , για να δούμε πως απαντά σε αυτή ο vagelis14, ναι εσύ Βαγγέλη, δικά σου λόγια/ γραπτά .

Γράφεις στις  23 Φεβρουαρίου 2013 εδώ :

http://www.galop.gr/index.php?topic=2463.msg16847#msg16847

Το ΚΚΕ ΑΡΟ δεν ειναι δημοκρατικο κομμα.Πιστευει στις αρχες του Κουμουνισμου.Ειναι καθεστως.Και το κρυβει πισω απτη λαικη παλη και αλλα τετοια πραγματα.Δεν γινεται για αυτους να βγουν μεσω εκλογων.Ο κουμουνισμος βγαινει μονο δια επαναστασεος το γραφει το καταστατικο σας αποσο ξερω. 

Την επόμενη στις  24 Φεβρουαρίου 2013  γράφεις  εδώ :

http://www.galop.gr/index.php?topic=2463.msg16858#msg16858

Αν καποια στιγμη χυνοταν "αιμα" στην Ελλαδα απο επανασταση οι Αμερικανοι θα ειχαν την αφορμη και την "νομιμοποιηση" απτον ΟΗΕ να φερουν τα στρατευματα τους εδω για να επαναφερουν την ταξη και καλα.Οπως ακριβως στην Συρια,το Αυγανισταν κτλ.Δεν ειναι κατι που το εχω βγαλει απτο μυαλο μου.Ειναι μια μεθοδο που ακολουθει η Αμερικη για τις πλουτοπαραγογικες χωρες εδω και δεκαδες χρονια.Σε οποιο κομμα και αν ειστε προσοχη σ αυτο το κομματι.Το συστημα πρεπει παση θυσια να πεσει απο μεσα απτη βουλη και μαλιστα νομιμα με εκλογες οπως στην Ιρλανδια.Ειδικα προς στους ΚΚΕ.
Δειτε πως ελευθεροθηκαν αλλες χωρες.Δεν εχυσαν ουτε μια σταγονα αιμα.Αν γινει επανασταση βιας στην Ελλαδα χαθηκαμε.Η σημερινη "καταστροφη" στην Ελλαδα ειναι εικονικη.Αν ερθουν "αυτοι" τοτε θα καταστραφουμε κανονικοτατα και νομιμτατα.Γαυτο μας πολεμανε ολοι.Γιατι μονο εμεις μπορουμε να αφυπνησουμε τον κοσμο.Ειται ειστε Χ.Α ειτε οχι μεγαλη προσοχη.Οι εποχη εχει αλλαξει.Οι απεργιες δεν φερνουν πια αποτελεσμα και η αιματηρη επανασταση δινει την αφορμη σε ξενες δυναμεις να εισβαλουν νομιμα στη χωρα σου και να στην καταστρεψουν.Υπομονη δεν θα περιμενουμε πολυ.

Ποιος είναι τι  μπορεί να καταλάβει ο κάθε ένας, και ποια συμφέροντα εξυπηρετείς εσύ και το ναζιστικό σας κόμμα. Μου αρέσει αυτή η αντίληψη που θες να περάσεις πως και καλά οι ιμπεριαλιστές έχουν κάποιους κανόνες και πως απλα δε θα πρέπει να είμαστε άτακτα, αλλά φρόνιμα παιδιά και να μην του παραβιάσουμε.

Γιατί αυτά που γράφεις μου θυμίζουν αυτόν  :
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%9D%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%82

ή αυτούς

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 15, 2013, 01:14:57 am από APO »
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 15, 2013, 18:17:17 pm »

Απλα για αλλη μια φορα θελω να πω οτι για να γλυτωσουμε απτην καταστροφη θα πρεπει το επομενο κομμα που θα παρει τις εκλογες να τους κλεισει ολους φυλακη.Τα πραγματα δεν ειναι οπως παλια.Απλα εσεις ΑΡΟ ειστε παρα πολυ πισω.Και ευτυχως για τον Ελληνισμο υπαρχει ενα κομμα που ακουει.Η Χρυση Αυγη.Γιατι για ολα τα υπολοιπα η λεξη ΑΚΟΥΩ ειναι παντελως αγνωστη.
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 16, 2013, 11:58:20 am »

Μηχαλη δεν ξερω πλεον γιατι καθε μηνα θα πρεπει να μπαινεις στον κοπο για αυτο το γκαλοπ,τι στιγμη που ξερεις οτι καποιοι ανεγκεφαλοι θα στο χαλασουν....
και δυστιχως οχι μονο απο την χ.α
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!