Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 13:50:05 pm *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Μαρτίου 2013  (Αναγνώστηκε 17622 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

APO

• Πλήρες μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαρτίου 2013
« Απάντηση #120 στις: Μαρτίου 24, 2013, 15:10:01 pm »

Δεν ειναι προσβλητικο να με λες Φασιστα,απλα δεν εινασι ορθο.
Ειμαι Εθνικοσοσιαλιστης και οχι Φασιστας.
Ελπιζω οτι ξερεις την διαφορα.

Τόσο υποκριτής πια !!!

Ναι και επειδή την ξέρει, γι’ αυτό σε λέει φασίστα. Σταμάτα να προσπαθείς να μπερδέψεις το κόσμο. Είχα βαρεθεί χρόνια ολόκληρα τα αδέλφια σας του ΛΑ.Ο.Σ, σάρκα από τη σάρκα σας , να τρέχουν πίσω από μια οξεία, να μη μπορούν να καταλάβουν ούτε οι ίδιοι που τη βάζουν… Φασίστας, χουντικός, ταγματασφαλίτης, γερμανοτσολιάς, εθνικοσοσιαλιστής, ράλληδες, ναζί ή νεοναζί, χιτλερικός, ναζιοναλζοσιαλιστίς, χρυσαυγίτης, ταγματαλήτης, μπουραντάς ή δε ξερω τι άλλο εσένα περιγράφει. Είναι ακριβώς το ίδιο. Δηλαδή είδες ποτέ τους κομμουνιστές να λένε πως είναι κάτι διαφορετικό από τους … άγγλους ‘communist’ (κόμμουνιστ), από τους ρώσους  ‘коммунистический’ (κομμουνίστικισκι) ή δε ξέρω τι άλλο; Σου είπαν ποτέ γιατί τους αποκαλείς ας πούμε κουκουέδες; Σου ζήτησαν ποτέ το λόγο, προσπάθησαν να σε διορθώσουν αν αποκαλείς το κόμμα τους κουκουέ ή κάπα κάπα ε ;
Ακόμη και όταν -με ξεκάθαρα διάθεση να του πικάρεις, να τους υποτιμήσεις- τους αποκαλείς ‘σαπούνια’ αυτούς δε τους αγγίζει, έχουν ξεκάθαρο ένα πράγμα:
Είναι το κόμμα της εργατικής τάξης και των συμμάχων της, είναι η πρωτοπορία της, παλεύουν για το δίκιο και το συμφέρων του λαού.
Ειστε τα τσιράκια, τα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου, εχθροί της εργατικής τάξης, σκοπός σας να τη διασπάσετε, να μη σηκώσει κεφάλι, να μη φάει γλυκό ψωμί. Αυτοί θα είναι νικητές, εσάς θα σας τσακίσει ο λαός. 

http://www.youtube.com/watch?v=MJzdgZ1lOTA
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 24, 2013, 15:25:55 pm από APO »
Καταγράφηκε
Tags:

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Μαρτίου 25, 2013, 08:35:30 am »

Τελικα εισαι αστειος..
Κακως τσαντιζομουν μαζι σου.
Καρικατουρα εισαι,του διαδικτυου.
Σε κοβω γυρω στα 75,δυσαρεστημενος που δεν προλαβες (παρα τριχα) τις...μεγαλες μαχες του Εμφυλιου και πας να τις ξαναστησεις με το πληκτρολογιο.
Αυτα που γραφεις ειναι μονο βρισιες...προσβολες και αντιγραφη / copy paste του ''ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ'' και της ''ΠΡΑΒΔΑ'' του 1960..
Ξυπνα ρεεεε.
2013 εχουμε.
 ;D
Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΜΕΙΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΓΩ''.....

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Μαρτίου 25, 2013, 08:39:33 am »

Α,και κατι για την Ψηφοφορια εδω μεσα..
Χθες,νομιζω η Χρυση Αυγη ειχε γυρω στο 37.5 % η 38%.
Σημερα βλεπω 39,3 %.
Μπραβο...Συνεχιστε κι αλλο.
 :bye
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Μαρτίου 25, 2013, 11:55:35 am »

Τελικα εισαι αστειος..
Σε κοβω γυρω στα 75,δυσαρεστημενος που δεν προλαβες (παρα τριχα) τις...μεγαλες μαχες του Εμφυλιου και πας να τις ξαναστησεις με το πληκτρολογιο.
Αυτα που γραφεις ειναι μονο βρισιες...προσβολες και αντιγραφη / copy paste του ''ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ'' και της ''ΠΡΑΒΔΑ'' του 1960..
Ξυπνα ρεεεε.
2013 εχουμε.
 ;D

xα χα κατηγορεις αλλους για παρελθοντολογια,την στιγμη που ο ηρωας σου του οποιου μαλιστα το ονομα χρησιμοποιεις σαν ψευδωνυμο αποτελει μερος του παρελθοντος.....το οτι μαλλιστα αποτελει μερος του ποιο μαυρου παρελθοντος στην συνχρονη ιστορια ας το παραβλεψουμε
λοιπον καποτε πρεπει να το χωνεψεις,ο ναζισμος  ειχε ημερομηνια ληξης τον Μαιο του 1945,και η ληξη του ειχε και ονομα .....Σταλιγκραντ....(ξερω σε πιανει φαγουρα) και αυτο ειναι μονιμο και αμετακλητο
Κατα τ,αλλα να με συγχωρεις που σε αποκαλω φασιστα,εχω και βαρυτερους χαρακτηρισμους αλλα τους αποφευγω εδω μεσα...
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Μαρτίου 25, 2013, 12:04:48 pm »

για οσους δεν ξερουν τον περιβοητο Michael Wittmann

http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Wittmann
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Μαρτίου 25, 2013, 12:08:01 pm »

Α,και κατι για την Ψηφοφορια εδω μεσα..
Χθες,νομιζω η Χρυση Αυγη ειχε γυρω στο 37.5 % η 38%.
Σημερα βλεπω 39,3 %.
Μπραβο...Συνεχιστε κι αλλο.
 :bye

νταξει μερα που ειναι μη σου χαλασω το χατηρι.....
60% ναζιστες υpαρχουν εδω μεσα .....ενταξει Michael? αμα θελεις να βαλω και παραπανω,no problem...
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Μαρτίου 25, 2013, 18:18:52 pm »

Τελικα εισαι αστειος..
Ξυπνα ρεεεε.
2013 εχουμε.
 ;D

Ψυχρόαιμο ερπετό  Βίτμαν .

Εδώ θερμόαιμο θηλαστικό σε ξαπλώστρα

Καλά η Χαλκιδική είναι καλύτερη, εγώ δεν έψω λεφτά να πάω.
Σημασία έχει η ιδέα…

Το να κάνω ακόμα και λοβοτομημένο ναζί να χαμογελάσει το θεωρώ προσόν, δείχνει πως είμαι  βαθιά ανθρώπινος.
 Κακώς τσατιζόσουν μαζί μου αλλά και γενικά… προτείνω για να πάψεις να κάνεις σαν να έχεις τα ρούχα σου,
α) Να απαντήσεις σε αυτό 

http://www.galop.gr/index.php?topic=2234.msg17101#msg17101

αν δε μπορείς να το καταλάβεις μπορείς να ζητήσεις βοήθεια, δεν είναι κακό. Που και που το σπάσιμο του εγωισμού μας, κάνει καλό.
β) Να περάσεις ξανά ένα χέρι με μπλε μπογιά τα γράμματα σε αυτό που γράφεις εδώ,

http://www.galop.gr/index.php?topic=2234.msg17076#msg17076

με το χοντρό πινέλο. Και εγώ το παθαίνω όταν κάτι έχω ξεχάσει, κάτι δεν έχω κάνει καλά, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ τι. Σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα.

Μετά γράφεις κάτι για την ηλικία, κανονικά θα έπρεπε κάτι να απαντήσω, αλλά δε ξέρω τι… καλό το κόλπο, αλλά  ταυτότητα δε σου δείχνω.

Μετά, τα κλασικά για βρισιές και προσβολές από αυτόν που ακόμη και με το nickname που έχει διαλέξει  βρίζει,  προσβάλει, προκαλεί. Κουράζει κιόλας, γι’ αυτό δε θα ξανά ασχοληθώ. Να πω απλα πως η τακτική αυτό-θυματοποίησης που πάγια ακλουθείτε μας είναι γνωστή. Το ίδιο είχε κάνει και το πρότυπο σου ο Χίτλερ, όταν προσπαθούσε να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες αναπαραγωγής του κεφαλαίου, νέων αγορών, φτηνότερου και καλύτερου εργατικού δυναμικού, για τα δικά του αφεντικά, τη γερμανική άρχουσα τάξη. Είχε επικαλεστεί το δυσβάσταχτο της συνθήκης των Βερσαλλιών για την επαναστρατικοποίηση της  Ρηνανίας. Είχε επικαλεστεί τα δικαιώματα των Σουδητών στη Τσεχοσλοβακία για να καταλάβει και αυτή τη χώρα. Τέλος το καλύτερο από όλα ήταν, που για να δικαιολογήσει την επίθεση στη Πολωνία δεν δίστασε να στήσει μια ασύλληπτη προβοκάτσια: Έντυσαν με πολωνικές στολές μια κατοσταριά  κρατουμένων από στρατόπεδα συγκέντρωσης , τους μετέφεραν σε ένα γερμανικό φυλάκιο στα σύνορα και αφού τους έσφαξαν, τους παρουσίασαν σαν πολωνούς στρατιώτες που είχαν εισβάλει στη Γερμανία! Έτσι οι Ναζί παρουσίασαν την εισβολή στη Πολωνία σαν ένα αμυντικό πόλεμο! Τα κόλπα και οι τακτικές σας είναι γνωστά, έχουν καταγραφεί. Το ότι ειστε οι ποιο πιστοί στο κεφάλαιο εκφραστές του είναι γνωστό. Τι έπαθαν οι λαοί που σας ακλούθησαν, σε κάθε εποχή, είναι γνωστό. Γνωστό είναι και το τέλος σας. Αρκεί να το μάθουν τώρα όσο ποιο πολλοί είναι δυνατό.

Μετά μου τη λες για copy paste, εσύ, που κοντεύεις να με φτάσεις σε σχόλια, κάνοντας κάτι τέτοιο!!! Πάμε στοίχημα πως αν κάτσουμε να μετρήσουμε, έχεις χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα αυτή τουλάχιστο 2 φορές περισσότερο από εμένα; Κι ας έχω περισσότερο από διπλάσιο χρόνο εδώ μεσα από εσένα. Δε θα ήταν κάτι κακό, απλα το να με φορτώνεις με αυτή τη… ‘κατηγορία’ ΕΣΥ….   

Μετά μου λες να ξυπνήσω, το συνοδεύεις από ένα ρε που το σέρνεις.
 Για να σου γράφω πάει να πει πως είμαι ξύπνιος (προσοχή δε λέω έξυπνος, αυτό είναι άλλο). Αν ξέρεις κάτι για γραφή στη διάρκεια του ύπνου, αν έχεις ανάλογη προσωπική εμπειρία καλό θα ήταν να αναφέρεις σχετικά, θα  είχε  εξαιρετικό ενδιαφέρον
.
Τέλος μου λες  για το 2013.
Βίτμαν , θα σε μαλώσω! Αν σε επίπεδο ατάκας σου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση αυτό που είχα γράψει στη σελίδα 7, πρώτο σχόλιο στις 19/3 πριν 6 μέρες, εδώ

http://www.galop.gr/index.php?topic=1415.90

μπορείς  να το επικαλεστείς, να με ανακαλέσεις στη τάξη, αλλά όχι και να το παρουσιάσεις σαν δικό σου. Να αφήσεις  τουλάχιστο να περάσει ένα χρονικό διάστημα ώστε να μοιάζει σαν κάτι φρέσκο. Να θυμίσω πως την παρότρυνση επιστροφής στο σήμερα την συνοδεύω και με το να κλείσουν’ οι υποθέσεις σας με το παρελθόν. Δε λέω να αποκηρύξετε τον άντολφ αν δε σας κάνει κέφι, λέω να μη τα μασάτε , να μην υποτιμάτε το κόσμο που ενδεχόμενα σας ακούει. Εσύ δημόσια τον αποκηρύσσεις αλλά μεσα στις φιδοφωλιές σας λέτε ύμνους γι’ αυτόν. Στο τόπο αυτό και το λαό του για το σήμερα δεν έχεις να προσφέρεις τίποτα, στα αφεντικά πάρα πολλά.

Να ξέρεις κάτι, η αντιπαράθεση μας δεν είναι προσωπική, τουλάχιστο για εμένα, άσχετα αν και από τη πλευρά μου και από τη πλευρά σου μπορεί να παίρνει και τέτοιο χαρακτήρα. Αντιπαράθεση είναι ανάμεσα σε εργατοϋπάλληλους  και φτωχό λαό από τι μια, σε όσους διαλέγουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να υπερασπιστούν τον καπιταλισμό και τα συμφέροντα τον αφεντάδων από την άλλη.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 25, 2013, 18:22:04 pm από APO »
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Μαρτίου 25, 2013, 18:45:19 pm »

Βίτμαν
Ξέρω τι έγραψες πέρυσι το καλοκαίρι για το Κατίν.

Know What You Did wrote   Last Summer

Ψεύτη θα εξευτελιστείς άγρια.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 25, 2013, 19:09:40 pm από APO »
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Μαρτίου 26, 2013, 00:52:33 am »

(συνέχεια… ) απο εδω http://www.galop.gr/index.php?topic=1415.msg17061#msg17061

Θα μας σώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, η συμμετοχή μας σε αυτή και τις άλλες ιμπεριαλιστικές ενώσεις όπως το ΝΑΤΟ, που είναι παράγοντες  σταθερότητας, ευημερίας και προόδου για τη χώρα και το λαό μας .

Η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ πραγματοποιήθηκε το 2004. Πριν την ένταξη, φίλοι μου ελλαδίτες που είχαν μεταναστεύσει εκεί, που ζούσαν και εργάζονταν στη Κύπρο, σε κάθε επικοινωνία μας  μου έλεγαν να τα παρατήσω όλα και να πάω και εγώ εκεί. Πως για παράδειγμα αν μπεις σε ένα καφενείο, σε κάποιο μαγαζί και πεις  ‘είμαι ελλαδίτης, κάνω αυτό και θέλω δουλειά’ θα έβρισκες άμεσα 3-5 δουλειές για να διαλέξεις και να πας. Μου έλεγαν για τα μεροκάματα και το κόστος ζωής και πως αν δεν κάνεις χοντρές βλακείες, ζεις άνετα και μαζεύεις και λεφτά. Μετά την ένταξη σταμάτησαν να μου τα λένε αυτά. Μετά την είσοδο στην ευρωζώνη άρχισαν να κανουν ‘μμμ…’ να χλιμιντρίζουν, να μουγκανίζουν και να κανουν διάφορα παράξενα. Αυτά με τον καιρό εντάθηκαν και μπαίνοντας και στη κρίση το 2008-09 η Κύπρος δεν ήταν αυτό που ήταν παλιά. Τώρα που μίλησα με ένα φίλο είναι πολύ προβληματισμένοι, αγχωμένοι, ίσως και σε χειρότερη κατάσταση από ότι ήμασταν πότε εδώ, τα τελευταία 3-4 χρόνια. Έχει βοηθήσει σε αυτό πως ξέρουν τα όσα συμβεί σε εμάς πως φοβούνται τα χειρότερα για εκεί.
Και όλα αυτά από όταν ενταχτήκαν στην ΕΕ.
Να ξεκαθαρίσω, δεν πιστεύω πως υπάρχει ένα ‘κακός’ καπιταλισμός μεσα στην Ε.Ε. και ένας ‘καλός’ καπιταλισμός έξω από αυτή. Υπάρχει ο καπιταλισμός και η ουσία του είναι κέρδη για το κεφάλαιο, εκμετάλλευση για την εργατική τάξη και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Η Ε.Ε δεν είναι τίποτα άλλο από την συμμαχία, το συνεταιρισμό ανάμεσα σε καπιταλιστές από διαφορετικές χώρες. Από τη συμμετοχή τους σε αυτή και με την αλληλοϋποστήριξη μεταξύ τους, αυξάνουν τη δύναμη τους, την ισχύ τους  και αντιμετωπίζουν καλύτερα και τους  εργαζόμενους μεσα στα πλαίσια της ΕΕ και τους ανταγωνιστές τους, τους καπιταλιστές εκτός ΕΕ. Αυτό είναι και οι λαοί που ζουν στις χώρες που την απαρτίζουν, ειδικά η εργατική τάξη δεν θα δει κανένα καλό από τέτοια συμμαχία λύκων.
Μέχρι και το τέλος της δεκαετίας του 80΄ με τους αγώνες της εργατικής τάξης σε ολόκληρο το κόσμο, πρώτα από όλα με την ύπαρξη της ΕΣΣΔ, αλλά και των άλλων Λαϊκών Δημοκρατιών, με τους αγώνες των εργαζομένων και στη Δ. Ευρώπη και αλλού, υπήρχε ένας συσχετισμός δυνάμεων ανάμεσα σε κεφάλαιο και εργασία πολύ καλύτερος από σήμερα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όχι μονάχα στις χώρες που οι εργαζόμενοι οικοδομούσαν ήδη το σοσιαλισμό, αλλά και σε χώρες όπως η Ελλάδα η εργατική τάξη άλλα και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα να απολαμβάνουν δικαιώματα και κατακτήσεις που ήταν ποιο κοντά  στις πραγματικές δυνατότητες της κοινωνίας  σε σχέση με σήμερα . Αυτά σταμάτησαν με τις ανατροπές και την απότομη οπισθοχώρηση του εργατικού κινήματος παγκόσμια.
Από τότε το κεφάλαιο και οι μηχανισμοί του έχουν αρχίσει και ξηλώνουν τις όποιες κατακτήσεις που με αίμα είχαν κατακτήσει οι εργαζόμενοι παλιότερα. Σε επίπεδο ΕΕ αυτό έχει καταγραφεί με την περίφημη συμφωνία του Μάαστριχτ το 1992.
Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες  σε κάθε χώρα, σε κάθε εποχή, το ξήλωμα  αυτό προχωρά   με διαφορετικό ρυθμό. Στην Ελλάδα για παράδειγμα, αν και οι κατακτήσεις της εργατικής τάξης δεν έφτασαν ποτέ στο επίπεδο ούτε καν των χωρών της Δ. Ευρώπης  -για τις κατακτήσεις των εργαζομένων στις σοσιαλιστικές ευρωπαϊκές χώρες ούτε λόγος, τις ακούω ακόμη σαν παραμύθι- τουλάχιστο καθυστέρησε το ξήλωμα στη δεκαετία του 90΄και του 2000.
Τώρα πια, μετά το ξέσπασμα της εντονότερης ίσως καπιταλιστικής κρίσης  στην ιστορία, οι συνθήκες πιέζουν, τα κέρδη πρέπει να βγουν ή και να αυξηθούν. Άσε που στη κρίση όπως οι ίδιοι οι εκφραστές του κεφαλαίου λένε, βλέπουν μια πρώτης τάξης ‘ευκαιρία-ευλογίαα για τον τόπο’, ένα παπά να θάψουνε 5-6 λέω εγώ.

Ποιος είναι ο ρόλος της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στομάτων, τι θα πρέπει να κάνουν; Δεν θα πρέπει να έχει την ψευδαίσθηση πως ίσως και με το καιρό να δημιουργηθούν συνθήκες που έστω και με δυσκολίες θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες. Ο καπιταλισμός γεννά τις προϋποθέσεις τα πράγματα να χειροτερεύουν. Ακόμη και όταν θα έρθει η ‘ανάπτυξη’ αυτή σε καμία περίπτωση δε θα είναι όπως παλιά και το βασικό είναι πως θα είναι μια ανάπτυξη στηριγμένη στη καθημερινή τους εξαθλίωση. Σε βάθος χρόνου η κρίση που ξανά θα χτυπήσει και μάλιστα ποιο γρήγορα θα είναι ακόμη ποιο έντονη. Σε όλο αυτό το διάστημα, με την ένταση των ανταγωνισμών, (δείτε πόσοι και ποιοι έχουν μπερδευτεί στη περίπτωση ενός μικρού νησιού όπως η Κύπρος) θα είναι πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο οι εργαζόμενοι και ο φτωχός λαός να γίνουν, εκτός από τροφή για κέρδη και τροφή για κανόνια. Άλλωστε τα κανόνια είναι ένας άλλος τρόπος να  εξασφαλιστούν τα κέρδη. Οι θυσίες που θα κανουν οι εργαζόμενοι αν αποφασίσουν να απαλλαγούν από τους εκμεταλλευτές τους, τους καπιταλιστές, θα είναι μικρότερες και πάντως θα είναι για αυτούς και τις οικογένειες τους.

Αυτά και άλλα πολλά, πιστεύω πως θα παίξουν το ρόλο τους στην συνείδηση τη εργατικής τάξης εδώ και γενικά του λαού μας. Είναι αντικειμενικά ένα διδακτικό  παράδειγμα τα όσα συμβαίνουν εκεί. Παράδειγμα για παραδειγματισμό. Μακάρι το ίδιο να συμβεί και για τους ίδιους του κυπρίους αλλά και για άλλους λαούς.
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Μαρτίου 26, 2013, 01:21:42 am »

Τελικα εισαι αστειος..
Ξυπνα ρεεεε.
2013 εχουμε.
 ;D

xα χα κατηγορεις αλλους για παρελθοντολογια,την στιγμη που ο ηρωας σου του οποιου μαλιστα το ονομα χρησιμοποιεις σαν ψευδωνυμο αποτελει μερος του παρελθοντος.....το οτι μαλλιστα αποτελει μερος του ποιο μαυρου παρελθοντος στην συνχρονη ιστορια ας το παραβλεψουμε
λοιπον καποτε πρεπει να το χωνεψεις,ο ναζισμος  ειχε ημερομηνια ληξης τον Μαιο του 1945,και η ληξη του ειχε και ονομα .....Σταλιγκραντ....(ξερω σε πιανει φαγουρα) και αυτο ειναι μονιμο και αμετακλητο
Κατα τ,αλλα να με συγχωρεις που σε αποκαλω φασιστα,εχω και βαρυτερους χαρακτηρισμους αλλα τους αποφευγω εδω μεσα...

Χρησιμοποιω το ''ονομα'' του Βιτμαν,μονο στο προφιλ,αλλα δεν τον αναφερω (τι εκανε πριν 68 χρονια) στα ποστ μου !!.
Εσεις ολο για Σταλινγκραντ...Ναζι ...Χιτλερ...Σταλιν....κλπ μιλατε !!
Μεινε εσυ και ο ΑΡΟ στο Σταλινγκραντ και το 1945 και αφηστε την Χρυση Αυφη ΣΗΜΕΡΑ να παιρνει διψηφια ποσοστα και το Κομμα του ...λαου να παλευει στο 5% !
 ;D

Δεν σε παρεξηγω που με αποκαλεις Φασιστα,ενω ειμαι Εθνικοσοσιαλιστης...
Δεν φταις εσυ...Απλα η Αγνοια μιλαει μεσα απο τον στομα σου.
Εγω τι παραπανω η βαρυτερα να σε βρισω ;
Αφου σε λεω Κομμουνιστη και Μπολσεβικο.
Δεν υπαρχει βαρυτερο....
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 28, 2013, 09:55:06 am από Michael Wittmann »
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Μαρτίου 26, 2013, 01:25:23 am »

Βίτμαν
Ξέρω τι έγραψες πέρυσι το καλοκαίρι για το Κατίν.

Know What You Did wrote   Last Summer

Ψεύτη θα εξευτελιστείς άγρια.

Τι να εκτεθω ρε μπολσεβικακο ; !!
Ακομα αρνεισαι οτι σφαξατε τους Πολωνους ;
Το εχουν παρεδεχθει οι Ρωσσοι και εσυ ακομα λες ''οχι'' ;
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Μαρτίου 26, 2013, 12:34:25 pm »

Μια χαρά πέρασα χθες στο MEGA.Σχεδόν όποιο αυτοκίνητο περνούσε κόρναρε για συμπαράσταση.Ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις την γιορτή σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 26, 2013, 12:37:16 pm από vagelis14 »
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Μαρτίου 26, 2013, 18:19:43 pm »

Μια χαρά πέρασα χθες στο MEGA.Σχεδόν όποιο αυτοκίνητο περνούσε κόρναρε για συμπαράσταση.Ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις την γιορτή σου.

Ε, αφού εσύ πέρασες καλά να μη σου το χαλάσω…
Τι κι αν είμαστε κοντα δυο εκατομμύρια οι άνεργοι, τι κι αν τα μεροκάματα μοιάζουν με χαρτζιλίκια, αν τα μικρά μαγαζιά δεν αντέχουν και κλείνουν. Τι κι αν καταστρέφουν τη Κύπρο. Τι κι αν μας έχουν τσακίσει με τους φόρους, αν μας έχουν εξαθλιώσει.
Σημασία έχει το πάρτι της ΧΑ έξω από το MEGA τη Δευτέρα… Αλλά μονάχα τη Δευτέρα γιατί τη Τρίτη ο Βαγγέλης θέλει να δει τη συνέχεια από τη Φατμαγκιούλ…
Εδώ ο κόσμος καίγεται  και… η χαραυγή ξυρίζεται.

Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Μαρτίου 26, 2013, 18:54:57 pm »

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://pelasgos.e-e-e.gr/assets/26_10_2012_0525_1.jpg&imgrefurl=http://apollonios.pblogs.gr/2013/03/o-dwrikos-hairetismos-poy-kapoioi-ellhnarades-kaloyn-fastistiko-.html&h=595&w=440&sz=275&tbnid=cmW0v7-bD1h3GM:&tbnh=111&tbnw=82&prev=/search%3Fq%3D%25CE%25B4%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2582%2B%25CF%2587%25CE%25B1%25CE%25B9%25CF%2581%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2582%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82&usg=__3df_v3gF_bjlOyqjDBJMvBFNfi8=&docid=Htq3zlY_RFi6cM&hl=el&sa=X&ei=LkJIUeiDDITFPKPkgLAH&sqi=2&ved=0CDsQ9QEwBQ&dur=1

Δωρικός χαιρετισμός και οχι ναζιστικός (οι Γερμανοί ειναι η απομίμηση και όχι εμείς)

Και να σκεφτείς πως δεν έχει σημασία, αυτοί  είναι μαλωμένοι με την αλήθεια, παθαίνουν αναφυλαξία με αυτή…

Στο μακρινάρι από επάνω Βαγγέλη ήταν αυτή η φωτογραφία αγάλματος του Πύρρου,  που παρουσιάζεις σαν απόδειξη του  ισχυρισμού σου για δωρικό και οχι φασιστικό χαιρετισμό

Σωστά μέχρι εδώ;

Αυτό σου θυμίζει κάτι Βαγγέλη;

Θες να το δεις ποιο καλά Βαγγέλη;

Όταν για αυτά τα αδιάφορα πραγματάκια λέτε ψέματα, για τα σημαντικά τι να υποθέσει κάποιος ;    >:(

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 26, 2013, 19:00:32 pm από APO »
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Μαρτίου 26, 2013, 21:06:47 pm »

Μακάρι να πολεμάγατε και την πραγματική χούντα έτσι.Αλλά αυτό είναι δουλειά μόνο της Χρυσής Αυγής.Όσο για το άγαλμα πότε φτιάχτηκε το ένα και πότε το άλλο.Εγώ πάντως θα έλεγα ότι θα έπρεπε να ντρέπεστε να την "πέφτετε" σε δικούς μας βουλευτές ενώ στους χουντικούς να κάνετε μώκο.Έτσι δεν είναι? 
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!