Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 11:28:54 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Δείτε τους λόγους για να γίνει κάποιος μέλος

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Μαρτίου 2013  (Αναγνώστηκε 17610 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Καταγράφηκε
Tags:

trollamenos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαρτίου 2013
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 05, 2013, 10:26:33 am »

Ρε vageli εσύ μπορεί να νομίζεις ότι μιλάς σε χαζούς, αλλά μην αυταπατάσαι.. όσο για την τελεόραση χεσμένη την έχω, έτσι κι αλλιώς μόνο προπαγάνδα του συστήματος κάνουν, στο οποίο ανήκετε άλλωστε και εσείς.

Τώρα ή εσύ πιστεύεις ότι σου λένε ή κάνεις τόση χοντροκομμένη προπαγάνδα που δεν γίνεται πιστευτή. Ποιοι μετανάστες ψήφισαν ρε; Στις βουλευτικές ούτε ένας (δεν είχαν δικαίωμα ψήφου) ενώ στις δημοτικές περίπου 11.000 ήταν όλοι κι όλοι οι εγγεγραμένοι.
Την τακτική του Γκέμπελς, "πες-πες κάτι θα μείνει" και "όσο μεγαλύτερο το ψέμα τόσο πιο πιστευτό" την ασπάζεσαι τελείως από ότι βλέπω.
Όσο για το 4000 π βγάζεις, δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο ότι στηρίζεις τη χα. Ειδικά αν είσαι εργοδότης. Η χα είναι καλύτερη προστάτισσα των συμφερόντων του κεφαλαίου. Άμα θες να τσακίσεις τους μισθούς των εργαζόμενών σου, ναι σε συμφέρει κάργα να στηρίζεις τους φασίστες.
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 05, 2013, 12:38:44 pm »

Οι αποδειξεις θα ερθουν αγορι μου.Μην φοβασε.Τοτε θα δεις πιο ειναι το συστημα η ΧΑ η ολοι οι υπολυποι.Και για πιο κεφαλαιο μιλας.Δεν ειμαι και η Κανελλη με την βιλα στην Εκαλη.Στη Νικαια μενω.Κιαν θελεις τους φτωχους που εχω στηριξει εγω προσοπικα δεν τους εχουν στηριξει ολα τα κομματα μαζι.Δεν ειναι κακο αγορι μου να δουλευεις και να πληρωνεσαι.Και το κακο δεν το εχει φερει το "κεφαλαιο" που νομιζεις.Το κακο το εχουν φερει οι αμερικανοσιωνιστες που γλειφουν ολα τα κομματα εκτος την ΧΑ.Εμας μας τρεμουν.Γιατι το σχεδιο τους σταματαει στην ΧΑ και δεν εχει συνεχεια.Αυτο και ενα μωρο παιδι το βλεπει.Ολοι βριζουν την ΧΑ λενε πανω απο 1.000.000 Ελληνες φασιστες και μαλιστα ποιοι το ΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΑΣΟΚ.Ελεος.Μας εχουν βαλει πανω απο 40 εκρηκτικους μηχανησμους στα γραφεια δεν μας αφηνουν να μιλησουμε στην τηλεοραση αλλα στο τελος οι φασιστες και οι συστημικοι ειμαστε εμεις.Αλλα που θα παει υπαρχει και Θεος.Οι ανθρωποι μπορει να λενε και να κανουν οτι τους καπνησει αλλα στο τελος θα γινει αυτο που θελει Εκεινος.Αν θελεις παντος ενα χαρακτηρισμο για την ΧΑ δεν ειναι φασισμος.Μην προσπαθεις να την προσδιορησεις πολητικα.Ειναι η καθαρη και καθολου ειρηνικη οργη του Θεου.Και ειμαι και πολυ υπερηφανος σαν Ελληνας που την δυσκολη αυτη στιγμη κρατησα την Ελληνικη σημαια ορθια.Που μαζι με τα αλλα παιδια βουλευτες η μη αγωνηστικαμε σαν ενα σωμα να κρατησουμε την πατριδα μας και να την σωσουμε απτους "σωτηρες".Οποτε ασε τα κουφα και ελα μαζι μας.Σε χρειαζομαστε.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 05, 2013, 12:50:50 pm από vagelis14 »
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 05, 2013, 16:08:00 pm »

Με κουράζει απίστευτα να χρειάζεται, κάθε τρεις και λίγο, να διαπραγματεύομαι τα αυτονόητα...Ξυπνήσαμε πάλι όλοι μας με αφορμή άλλο γεγονός αυτή τη φορά και γίναμε κοινωνικοπολιτικοί αναλυτές του καναπέως...δεν το μάθαμε ακόμα ότι όσο πιο άναρχος είσαι τόσο πιο πολύ μισείς την αναρχία; Ότι όσο πιο άνομος είσαι τόσο πιο συχνά επικαλείσαι τους νόμους; Ότι όσο πιο καταπιεσμένος είσαι τόσο πιο πολύ χρειάζεσαι την καταπίεση για να νιώσεις ασφάλεια; Ότι όσο πιο αμέτοχος είσαι τόσο πιο πολύ απαιτείς τη συμμετοχή των άλλων; Ότι, ότι, ότι.....τόσα πολλά αυτονόητα ότι, γιατί πρέπει κάθε φορά να γίνονται αντικείμενο διαπραγμάτευσης; Μήπως επειδή όλοι εσείς που τώρα τα "έχετε πάρει" και μου έχετε γίνει θερμοί υποστηρικτές του ΈΘΝΟΥΣ και της ΈΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ και άλλων τέτοιων δαιμονίων, τόσον καιρό ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΝ (ή κάματε βόλτες σε όλα τα σκυλάδικα της παραλίας επιδεικνύοντας τον ανδρισμό σας) και τώρα ξυπνήσατε και έχετε χάσει επεισόδια; Ή μήπως επειδή ο κάθε ανιστόρητος πικραμένος αποφάσισε να γίνει ειδήμονας και αντί να ανοίξει κανένα βιβλίο περιφέρεται από blog σε blog; Να ξέρουμε, δηλαδή, τι να κάνουμε κι εμείς. Να ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα...για παράδειγμα: "Λόλα, να, ένα μήλο"...ή καλύτερα...."Παιδιά, να, ένας μαλ@@ας"...ή ακόμα καλύτερα..."Μαλ@@α, να, σκοινί και σαπούνι"...
Καταγράφηκε

Αυτός που είναι Χριστιανός και Σοσιαλιστής
 είναι πιο επικίνδυνος για κάθε διεφθαρμένο κατεστημένο, που κατασκευάζει άθεους καπιταλιστές.

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 05, 2013, 17:50:04 pm »

Αν μιλας για τον εαυτο μου ναι.Ειμουν σε βαθυ λυθαργο.Αλλα κι αυτα που συμβαινουν στην Ελλας δεν εχουν συμβει και πουθενα αλλου.Αλλα εστω και τωρα οργανοθηκαμε και παλευουμε.Μονο η ΧΑ ηξερε για το τι θα γινει.Οταν αυτοι ηταν στο 0,3% αυτα ελεγαν.Αλα ποιος τους ακουγε.Τωρα τρεχατε ποδαρακια μου να μην σας κατουρησω.
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 05, 2013, 19:07:30 pm »

αργησες Βαγγελη μου αλλα τελικα βρηκες την .........σωστη στρατα..........
Ξερω κατι πιτσιρικαδες παρατησαν τα playstation μια και βρηκαν πραγματικο παιχνιδι να βαρανε αλλοδαπους.ειναι ποιο συναρπαστικο απο την εικονικη πραγματικοτητα...
Αυριο δικαζετε ο ((συναγωνιστης)) αλλα ξερω.... και αυτη προπαγανδα εναντιον του ειναι απο τους πρακτορες του Σορος ,οπως και οτιδηποτε αλλο που κατηγορουν την συμμορια....
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 05, 2013, 19:11:54 pm »

τα μικρα παιδια Βαγγελη να τ,αφησετε ησυχα
δεν φταινε σε τιποτα αν μερικοι ανεγκεφαλοι (((((γονεις)))))) θελουν να τα κανουν σαν τα μουτρα τους....
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 05, 2013, 19:40:38 pm »

η καθε λογης πρεζα....φτιαχνει και τα σκεπτικα....οποιος μπλεξει σε νιρβανες,θελει να σε παρει μαζι του....ετσι και μερικοι,αφου εχουν σιγουρευτει οτι αποκτησαν αξια,(λεμε τωρα),θελουν να διαιωνισουν το ειδος :headSmash....για να μην εμφυλιοπολεμουμε οι Ελληνες,ενα ουδετερο πραγμα εχω να προτεινω:Υποχρεωτικη εξεταση απο ψυχιατρικες ομαδες για ολους μας ;),πριν την εγγραφη στους εκλογικους καταλογους....Μετα σου λεω εγω....Στον λογο μου,λυθηκε το προβλημα της χωρας οριστικα και αμετακλητα :thumbsUP....Ουτε βια ουτε μισος....Και οι τρελλοι,αδερφια μας ειναι :praise
Καταγράφηκε

είναι πιο επικίνδυνος για κάθε διεφθαρμένο κατεστημένο, που κατασκευάζει άθεους καπιταλιστές.

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 05, 2013, 20:16:25 pm »

συμφωνω απολυτα μαζι σου fotis4488.Αλλα αντι για ψυχιατρικη εξεταση υπαρχουν και τα λεγομενα τεστ νοημοσυνης της MENSA.Σε πανε σε ενα ξενοδοχειο στην Αθηνα δινεις 30 ευρο περιπου και εχεις γυρο στα 45 λεπτα να απαντησεις σε καποιες ερωτησεις.Εμενα μου εβγαλε περιπου 3% νοημοσυνη πλανητικα.Μακαρι να πηγεναν και καποιοι αλλοι.Οντως θα μας εκανε πολυ καλο σαν χωρα.
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 05, 2013, 20:48:14 pm »

Κυριακο ηθελα να σου πω οτι το συγγεκριμενο θεμα ειναι υπερβολικα ευαισθητο.Οπως ευαισθυτη ειναι και η ολικη αλυωση της Ελληνικης ιστοριας.Ακουγεται ακραιο το ξερω.Αλλα δεν θα αλλαξουμε και την ιστορια μας επειδη καποιοι τουρκοι σε Ελληνικα κομματα προσπαθουν να εξαφανησουν τον Ελληνικο πολητισμο.Στα μικρα αυτα παιδια γινονται μονο μαθηματα μηθολογιας και αυτο σαν ιστοριουλες.Θα φτιαχτουν και παιδικοι σταθμοι για να αφηνουν οι εργαζομενοι τα παιδια τους.Αν βρεθεις απο κοντα και παρακολουθησεις δεν ειναι κατι ασχημο.Αυτο που θα ηθελα εγω προσοπικα ειναι στις δικες μας τοπικες ναγινοντε μαθηματα εστω και αποσπασματικα ιστοριας στους ενηληκες.Την ιστορια την πραγματικη ειτε ποναει ητε οχι.Και να εκθετει οκαθενας τις αποψεις του.Ειμαι υπερ του να ειναι ο πολιτης γνωστης πολλων θεματων.Εστω κι αν αυτο "γυρησει" κατα μου.Αλλα κι αν μια κυβερνηση δεν κανει καλα τη δουλεια της για ποιο λογο να ειναι κυβερνηση.Αλοι μας θελουν ολους μαστουρομενους.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 05, 2013, 21:06:56 pm από vagelis14 »
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 05, 2013, 20:58:47 pm »

Για την δικη του Κασιδιαρη δεν μπορω να καταλαβω γιατι του αναβαλουν συνεχεια τη δικη.Ο ανθρωπος εχει κανει αρση της ασηλειας του και ειλικρινα παρακαλαει να δικαστει.Παρολα αυτα η δικη αναβαλεται συνεχως διαπομπευεται συνεχεια στα καναλια και τελικα δεν γινεται τιποτα.Και να πω οτι δεν παει στο δικαστηριο.Περισσοερο νομιζω οτι τους αρεσει στα καναλια νατον διαπομπευουν παρα το ολο θεμα δικη που εχει και στοιχεια ο ανθρωπος αποτι λεει.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 05, 2013, 21:01:22 pm από vagelis14 »
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 05, 2013, 21:54:56 pm »

ελπιζω Βαγγελη....αναμεσα στα τοσα <<χρησιμα>> που θα μεταλαμπαδευσετε στους νεοσους μελλανοχιτωνες
να μπειτε στον κοπο να τους μαθετε και λιγη ορθογραφια,και συντακτικο της Ελληνικης γλωσσας
γιατι η αληθεια ειναι οτι οι .....συναγωνιστες πασχουν γενικα σε αυτον τον τομεα
επισης να τους κανετε μαθηματα πολεμικων τεχνων εναντια σε 60αρες που αποτελουν την καρδια του συστηματος,οπως πχ........ την Κανελλη
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 05, 2013, 22:09:28 pm από κυριακος »
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 06, 2013, 17:35:51 pm »

Πετυχες ενα δικο μου πολυ ευαισθυτο σημειο.Βλεπεις σαν μαθητης ειμουν λιγακι αλαζωνικος.Νομιζα οτι ολα ειναι μαθηματικα.Βλεπεις ημουν τοσο καλος στα υπολοιπα.Ειχα πολυ υψηλες βαθμολογιες στα μαθηματικα στη φυσικη κτλ χωρις να ανοιξω ποτε βιβλιο.Βεβαια μεγαλωνοντας καταλαβα οτι εχασα ενα πολυ ομορφο και συμαντικο κομματι της χωρας μου.Γιατι η Ελληνικη γλωσσα οπως και τα αρχαια πρεπει να μεινουν αναλυωτα για να αντεχουν στον χρονο.Παντως δεν ειναι ποτε αργα για κανενα.Οχι μονο για μενα αλλα και για ολους τους φιλους που παρακολουθουν την συζητηση.Βεβαι και στην χωρα μας καποια στιγμη τα παιδια που ειναι "διαφορετικα" απο τα αλλα πρεπει να εχουν μια ποιο ιδιαιτερη μορφωση.Αυτη ειναι η γνωμη μου.Αλλα να ξερεις τιποτε απολα αυτα δεν θα με κανει να σταματησω να εχω την πατριδα μου στην καρδια μου.
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 06, 2013, 17:40:53 pm »

Οσο για την Κανελλη μην φοβασε.Αυτη δεν μπορει να την κανει καλα ουτε γοριλας
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 06, 2013, 18:11:00 pm »

Μαλλον φιλε μου δεν με καταλαβες....Επανεξηγουμαι λοιπον....Για την αρμονικη συμβιωση και διαβιωση των πολιτων,δεν απαιτειται αξιολογηση νοημοσυνης,αλλα αξιολογηση ψυχικης υγειας.π.χ.''ενα παιδακι δεν κινδυνευει να βιαστει,ενδεχομενως,απο τους ηλιθιους αλλα απο τους παλαβους''.αλλο παραδειγμα επισης,μια γριουλα που την ληστεψαν και την βιασαν,σιγουρα δεν ηταν ηλιθιοι αλλα εγγυημενα ψυχοπαθεις....Οταν λοιπον ερχεται η ωρα της καλπης,ακριβως επειδη ψηφιζουμε,οχι μονο για παρτη μας αλλα και για τον διπλα μας,χρειαζεται η απαραιτητη ελλειψη ψυχικων καταλοιπων,(κομπλεξ),ωστε ο λαος να μπορει να συννενοηθει,χωρις εγωιστικες αμυντικες γραμμες,(αυτο συνιστα και τα θεμελια της επαναστατικης διαθεσης ενος λαου εξαλλου).Οταν λοιπον καποιος ειναι ψυχικα ''γρηγορος'',θελει δηλαδη αρπα κολλα λυσεις,τιμωριες,εκδικησεις κλπ,αυτη η ''γρηγοραδα''συνιστα ελλειψη ικανοτητας ''φιλτραρισματος'' και ''ζυγισματος'' μιας καταστασης....Επισης μας δειχνει την αδυναμια του να δει ενα συνολο συμπτωματων και παραμετρων,μποροντας μονο σε ενα παραμετρικο συστατικο να εστιασει....Αυτο δεν ειναι εγκεφαλικη βλακεια,οχι....Αυτο ειναι ανεπαρκεια ψυχικου μεγαλειου,να χωρεσει στην λογικη του αλλες εκδοχες,που καλως η κακως διεισδυσαν στην ζωη του,ωστε να εκτιμησει δικαια και αντικειμενικα μια κατασταση....
Εξ αλλου το ''δογμα του σοκ'',το οποιο μας απασχολει,(εδω που τα λεμε),βασιζεται εκ θεμελιων στο ψυχικο σοκ των πολιτων,ετσι??Αρα,αυτο που χρειαζεται,δεν ειναι τεστ νοημοσυνης,(να τις βγαλουμε να τις μετρησουμε),αλλα ψυχικη καταλληλοτητα.Αλλωστε και οι χαζουληδες συνανθρωποι,αδερφια μας ειναι,μην τα πεταξουμε στον Καιαδα ε??
Ααααα....Επισης ο Χιτλερ ποτε δεν κατηγορηθηκε για ελλειπη ευφυια....Για ψυχοπαθεια κατηγορηθηκε....Και ο Ναπολεοντας....
Επι της ευκαιριας,παραθετω και να λινκ,που επιβαιβεωνει την θεωρια μου,πως τα τεστ νοημοσυνης,μετρανε ποσο καλος ειναι καποιος σε συγκεκριμενη εστιαση,και οχι σε συγκερασμο σκεψης....
http://tv-greek-sansimera.blogspot.gr/2009/11/blog-post_4601.html
Παραδειγμα....Ο Αδωνις,που εχει μαθει παπαγαλια την αρχαια ιστορια....Δεν τον καθιστα εξυπνο αυτο και μονο....

Ο εξυπνος,ειναι αυτος που εχει δυναμη να βγει απο τα ''κουτακια προστασιας'',και να δημιουργησει σκεψη....

Και ενα εξωπολιτικο παραδειγμα τετοιας εξυπναδας,ειναι ο Γαλλος συνθετης Ντεμπισσυ,ο οποιος,επειδη ηθελε να κανει τον ηχο της θαλασσας,με την ορχηστρα,σκεφτηκε,(πολυ προφανως),και επινοησε το να παιξουν αλλιως τα οργανα καποιες τεχνικες.Για παραδειγμα τα βιολια,την ωρα του κυματισμου,εκτελουσαν με την αναποδη του δοξαριου....
Φυσικα,εχουμε πολλα λαμπρα παραδειγματα,που δειχνουν πως εξυπναδα δεν ειναι η στειρα εφαρμογη,αλλα η εμπνευση....(Απο Αριστοτελη μεχρι Μαραντονα)....
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!