Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 09:15:00 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Δείτε τους λόγους για να γίνει κάποιος μέλος

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Μαρτίου 2013  (Αναγνώστηκε 17587 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαρτίου 2013
« στις: Μαρτίου 01, 2013, 03:46:29 am »

Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΜΕΙΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΓΩ''.....
Tags:

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 01, 2013, 18:18:50 pm »

Νομιζω συναγωνηστη οτι πρεπει να αρχισουμε σιγα σιγα τα σεμιναρια για το "ασφαλες sex"
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 01, 2013, 21:29:52 pm »

Δειτε αυτα που ελεγα τον προυγουμενο μηνα.Η Χ.Α ειναι το μοναδικο κομμα που μπορει να εξασφαλησει Ελληνικη Εθνικη νικη.Κοιταξτε τι γινεται στη διεθνη αγορα ενεργειας.Μεχρι και το Ισραηλ γονατησε στη Ρωσια.Και να φανταστητε οτι σε μας ερχοντε σαν φιλοι.Χωρις να χρειαστει να ξεπουλησουμε ολο τον εθνικο μας πλουτο.Καλα τα ειχαν πει κατι γεροντες καποτε.Και αν δεν εφευγε κυβερνητικος αντιπροσωπος να πει στους Ρωσους "περιμενετε μας" θα ειχαμε αποκλειστει απτο ενεργειακο παιχνιδι για παντα.Αυτοι που νομιζουν οτι η Χρυση Αυγη ειναι ολα οσα μας εχει σουρει η τηλεοραση κανουν λαθος.Και μαλιστα θανασιμο.Το ακριβως αναποδο συμβαινει. :thumbsUP
Καταγράφηκε

trollamenos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 02, 2013, 18:28:36 pm »

michael wittmann: Πιο κιτς πεθαίνεις φασιστάκο... Αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι οι ναζήδες..δεν μπορούν να είναι και αλλιώς..
Όσο για το ψευδώνυμό σου, αποδεικνύει πόσο προδότες είναι οι λεγόμενοι "εθνικόφρονες". Ο wittmann συμμετείχε στην κατάκτηση της ελλάδας, που είναι και ο λόγος που τον θαυμάζεις φαντάζομαι...

Ο Βαγγέλης έχει δίκιο πάντως. Η χρυσή αυγή δεν είναι αυτό που δείχνουν τα μμε. Δεν είναι κάποια "καλά παιδιά" που βοηθάνε τις γιαγιάδες (όλως τυχαίως η γιαγιά που έγινε θέμα ήταν γιαγιά κάποιου απο αυτούς), ούτε δείχνουν την "άλλη" πλευρά του κασιδιάρη την "ανθρώπινη" όπως έκανε το star (http://www.youtube.com/watch?v=o6ovG4AZ1HI) ... ούτε βέβαια το πρώτο θέμα, του λαμόγιου Αναστασιάδη (5 εκ€ ήταν αυτά...) που υποστηρίζει ανοιχτά το μόρφωμα αυτό - εκτός και αν η χα δεν είναι κατά όλων των λαμόγιων..
 Γιατί να ξεχάσουμε και το λιβάνισμα του λοβέρδου στο "κίνημα" αυτό; Το να σε γλύφει τόσο ο ένας εκ των πρωταιτίων της μνημονιακής πολιτικής και του τσακίσματος της δημόσιας υγείας κάτι πρέπει να λέει.. http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=498223
Και ένα άλλο πιο παλιό (2010) πριν η χα αποκτήσει δύναμη
http://www.youtube.com/watch?v=PSbnNgNECKM το mega υπέρ των "πολιτών" που βρήκαν το φως τους στην χα και κατά των "τραμπούκων" που χτυπήσανε τον χατζηδάκη... ζητάει παραδειγματική τιμωρία ο πρετεντέρης για τους "τραμπούκους" ενώ για τους "κατοίκους" μόνο καλά λόγια έχουν να πουν...
Καταγράφηκε

trollamenos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 02, 2013, 18:44:00 pm »

Α και κάτι άλλο, σαν μέλος της χα βαγγέλη μπορείς να μου πεις που βρίσκετε τα χρήματα και ανοίγετε γραφεία σε τόσα μέρη; Αν δεν κάνω λάθος ούτε την κρατική επιχορήγηση δεν έχετε πάρει ακόμα...
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 02, 2013, 20:34:26 pm »

Φαντασου οτι μονο εγω δεινω περιπου 200 ευρο τον μηνα απτο υστεριμα μου οι βουλευτες δινουν πανω απτο 60% του μισθου τους κτλ.Βεβαια να ξερεις οτι στη Χρυση Αυγη δεν εχει σημασια ποιος ειναι βουλευτης.Οι αποφασεις ειναι πολλων μελλων μαζι.Για να φανταστεις.Οταν κλαπηκε το διαμερισμα μου το ειπα στη Χ.Α και υστερα απο συζητηση βγηκε επερωτηση στη Βουλη για το πως ασ πουμε υφηστατε εδω και χρονια μαγαζι στην Ομονια με Ιρακινο ιδιοκτητη να πουλαει "κλεμενα".Ελπιζω να ειμουν σαφης ειδικα για τους κλεπταποδοχους και για τους δουλεμπορους που εκμεταλευοντε λαθρομεταναστες και μετα το "παιζουν" και αντιρατσιστες.
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 02, 2013, 20:45:18 pm »

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Και να ξερεις οτι ο Wittmann δεν ειναι μελλος εγω ειμαι.Αυτο το κομμα αποκλειετε ουτε να φανταστεις οτι υπαρχει και ειναι Ελληνικο.Μια επισκεψη θα σας πεισει.Χαλλλλλλλλλλλαρα. ;)
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 02, 2013, 20:58:52 pm »

Ειδικα βρε ξερω ολα αυτα τα χρονια ποσο ολα τα κομματα θυσιαστικαν για το δικο μου συμφερον.Γιαυτο βρε ειμαι και σ αυτη τη κατασταση.Αλλα ειδες τι αχαρηστοι ειμαστε εμεις οι Χρυσαυγυτες.Πουλησαμε ολα αυτα τα κομματα που παλευουν για τομερροκαματο και αντι να σας ευχατηστισουμε θελουμε να σας κλεισουμε στη "στενη" ολους.Ε οχι.Οσο για τους πολητικους εχουμε να πουμε το εξης.Λαβετε τα μετρα σας γιατι εμεις βαζεληνη δεν κραταμε.
Καταγράφηκε

trollamenos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 02, 2013, 21:22:20 pm »

Δεν απάντησες σε τίποτα απο αυτά που έγραψα, ούτε με κατηγόρησες για "προπαγάνδα" όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς "φασιστάκο, ναζήδες", άρα να φανταστώ πως τους αποδέχεσαι;
 Δεύτερον, κατηγορείς τα κόμματα και τους πολιτικούς (η χα δλδ δεν είναι κόμμα; τι είναι τότε;) αλλά είσαι το μεγαλύτερο κομματόσκυλο που υπάρχει, 200€ το μήνα λέει ο άλλος, αλήθεια πόσα βγάζεις και δίνεις τόσα συνεισφορά στο "κόμμα";

Α και κάτι άλλο, αληθεύει ότι έκαναν κάπου επίσκεψη χρυσαυγίτες βουλευτές και τα μέλη του "κόμματος" τους βρίζανε φωνάζοντας "αλήτες,προδότες πολιτικοί";
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 03, 2013, 14:23:46 pm »

βγαζω περιπου 4000 απτην επιχηρηση μου.Και αυτο που μου αρεσει ειναι οι χαρακτηρισμοι που αποδηδεις σε εμενα λες και με ξερεις.Φασιστας ειναι αυτος που κοβει την συνταξη των 400 ευρο σε 350 πχ,φασιστας ειναι αυτος που τραβολογαει τους εργαζομενους γνωριζοντας οτι δεν θα κερδησει κανεις τιποτα και φροντιζοντας η κηνιτοποιηση να ειναι παρανομη απτην αρχη.Φασισμος -ναζισμος ειναι ο Ελληνας φορολογουμενος που εχει πληρωσει τα παντα να μην απολαμβανει τιποτα ενω καποιος που πηδηξε την μαντρα τα συνορα δηλαδη να μην πληρωνει και να τα εχει ολα τσαμπα.Φασισμος υπαρχει και στην παιδεια που εχουν καταφερει ολους τους φοιτητες να τους εχουν κανει κομματοσκυλα αντι να ασχολουντε με τις σποθδες τους.Φασισμος ειναι επισης οι Δημοι που τα παιρνουν "μαυρα" στις λαικες και δεν σθλαμβανουν τους παρανομους πωλητες ενω στην αντιθετη περιπτοση σ εμενα μου εκοψαν 1000 ευρο προστιμο επιδη ενας διακοπτης στο μαγαζι δεν ειχε παραστατικο.Η Χρυση Αυγη ειναι αυτη που θα τα φτιαξει αυτα.Και αν θελεις αυτα τα 200 ευρο δεν μου τα ζητησε κανεις.Δεν μου ειπε κανεις δωσε μου για να κανω.Μονος μου τα προσφερα για το κοινο καλο και ναξερεις οτι ειναι και τα μονα χρηματα που δεν εχω κλαψει.Εχεις να δεις πολλα ακομα.Μην βλεπεις πολυ τηλεοραση.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 03, 2013, 14:26:28 pm από vagelis14 »
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 04, 2013, 13:00:21 pm »

Πριν η Χρυση Αυγη παρει μεγαλα ποσοστα ειχε πει για συνεργασια-συμμαχια με την Ρωσια.Απο την αλλη ο Συριζα εχει ανοιχτη συνεργασια μετην Αμερικη μαζι βεβαια και το ΔΝΤ και ολα τα κατακαθεια που σχεδιαζαν μαζι με τους υπολοιπους δικους μας την δουλοποιηση του Ελληνικου λαου.Βεβαια ο Σαμμαρας και ο Βενιζελος εχουν υποσχεθει Ελληνικα φιλετα και σε διαφορους "επιχηρηματιες" για τις οικονομικες τους αναγκες.Χρωστανε οι ανθρωποι.Πριν τρεις μερες η Ρωσια υπογραφει ενεργειακη συμφωνια με το Ισραηλ το οποιο "πεφτει" ζητοντας και συγνωμη απτην Αμερικη που κοιταξε το Εθνικο της συμφερον.Απεναντιας σε εμας τους Ελληνες οι Ρωσοι προσεφεραν 1.8 δις ευρο για την εκμεταλευση της ΔΕΠΑ και δωρεαν για την Ελλαδα "οσο θελετε" τα ακριβη λογια φυσικου αεριου για παντα.Αυτο θα μας εκανε "ηγετες" απο κομπαρσους στην αγορα-πωληση ενεργειας στον πλανητη.Και χωρις να καταστρεψουμε το ομορφο Αιγαιο με γεοτρησεις.Οι δικοι μας οι προδωτες αντι να συμφωνησουν με την Ρωσικη μερια καθοντε και παιζουν με τις ζωες μας ακουνε ακομα τις βλακειες απτο ΔΝΤ γιατι ξερουν πολυ καλα οτι αν η Ελλας παρει τα πανω της οι μισοι θα μπουν φυλακη.Κι ενω περιμενεις οτι τουλαχιστον ο Ελληνικος λαος θα ανοιξει τα ματια του γιατι πλεον πεθαινει ακους κουβεντες οτι η ΧΑ ειναι ναζι οτι η λυση ειναι το ποιο αποτυχημενο συστημα στον πλανητη ο κουμουνησμος η ακομα κι οτι ο Σαμαρας ειναι πατριωτης.Δεν μπορω ειληκρεινα να καταλαβω πως καταντησαμε ετσι.Λενε οτι ο λαος ο δικος μας ειναι εξυπνος.Η λυση ειναι να παιρνουμε μακαρονια με δελτιο,να δωσουμε οτι εχουμε στο ΔΝΤ.Δυστυχως διαπραγματευση δεν μπορεις να κανεις με καποιον που σου λεει σε ολα οχι.Αυτο που ξερω και ειμαι σιγουρος γιατι βλεπω που παει το πραγμα ειναι οτι ολοι οι Ελληνες θα γινουν Χρυσαυγητες ευχομαι μονο να μην ειναι αργα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 04, 2013, 13:39:49 pm από vagelis14 »
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 04, 2013, 13:47:57 pm »

Οσον αφορα τις παρανομες ψηφοφοριες οπου χιλιαδες λαθρομεταναστες ψηφισαν παρανομα και στις δημοτικες και στις βουλευτικες επιρεαζοντας το εκλογικο αποτελεσμα θα τα πουμε απτην καλη κι απτην αναποδη.Εχω ενημερωσει τους παντες σε λιγο θα ερθουν οι απαντησεις.Κοντος ψαλμος...Εκτος κι αν θελετε να ερχοντε εδω λαθραια και να λενε για το τι θα γινει στην Ελλαδα Αβγανοι που τρωνε σκυλια στο δρομο.Ελεος.Αλλα ναι μωρε ξεχασα θα φυγουν ψηφοφοροι απτο ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.Κριμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 04, 2013, 13:54:57 pm από vagelis14 »
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!