Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 10:20:16 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Mοιραστείτε δημοσκοπήσεις στο site σας και κερδίστε πόντους!

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Μαρτίου 2013  (Αναγνώστηκε 17601 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

APO

• Πλήρες μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαρτίου 2013
« Απάντηση #105 στις: Μαρτίου 21, 2013, 18:14:28 pm »

Είναι τρελοί αυτοί οι ρωμαίοι οι φασίστες  στη ΧΑ Κυράκο!
Στη χούντα ένας υπουργός, ιδεολογικός και ίσως φυσικός τους πρόγονος, είχε καταργήσει με νόμο την Ταξική Πάλη !!!

Αυτοί με ένα  μεγάλο X σε μια κόλλα χαρτί, θέλουν να καταργήσουν ολόκληρη την εργατική τάξη!!!!!!

Το πιθανότερο είναι να ξεμείνουν από επιστημονικούς συνεργάτες… ξέρεις μετά ποιος θα είναι ο λόγος της ΧΑ έτσι;

http://www.youtube.com/watch?v=xdEWAEtwSRw

Καταγράφηκε
Tags:

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Μαρτίου 21, 2013, 19:08:40 pm »

Τα γραπτά μένουν.
Θα ήταν απαράδεκτο από τη πλευρά μου να σβήσω αυτά που έγραψα πριν.  Αντίθετα αυτό που θα πρέπει να κάνω είναι το να βγω και να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τους αξιότιμους φασίστες. Ναι, αδίκησα φασίστες,  τα γράμματα με μαρκαδόρο δεν είναι δικά τους, είναι των εργαζομένων. Τους αδίκησα.
Μεταξύ μας (όλους εμάς ), οι εργαζόμενοι, δεν έκαναν το ίδιο !
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Μαρτίου 22, 2013, 01:05:59 am »

Καθε μηνα βαζετε την ιδια δημοσκοπηση (Προθεση ψηφου) και ολο η Χρυση Αυγη βγαινει πρωτη (ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ...''ΣΠΙΤΙ'' ΣΑΣ Ε !!)
Αφου σας ''χαλαει'' και στεναχωριεστε,τι την βαζετε ;
Αρχιζετε μετα εσεις οι ...πολλοι...οι εξης 2 (Κυριακος και ΑΡΟ) και αλληλολιβανιζεστε.
Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΜΕΙΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΓΩ''.....

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Μαρτίου 22, 2013, 14:49:48 pm »

αυτοι οι σιωνιστες υπαληλοι της Εθνικης δεν εχουν τον θεο τους
απατριδες ρε παιδι μου εντελως Ανθελληνες...

Εθνική τράπεζα λέμε τώρα την Αγγλική ?
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Μαρτίου 24, 2013, 09:27:31 am »

Καθε μηνα βαζετε την ιδια δημοσκοπηση (Προθεση ψηφου) και ολο η Χρυση Αυγη βγαινει πρωτη (ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ...''ΣΠΙΤΙ'' ΣΑΣ Ε !!)
Αφου σας ''χαλαει'' και στεναχωριεστε,τι την βαζετε ;
Αρχιζετε μετα εσεις οι ...πολλοι...οι εξης 2 (Κυριακος και ΑΡΟ) και αλληλολιβανιζεστε.

Φασίστα .
Αν δε το έχεις προσέξει ανάμεσα μας κυκλοφορεί και ο  Dr_Michael. Σχετικά με αυτόν μπορείς να μάθεις εύκολα εδώ : http://www.galop.gr/index.php?action=profile;u=2

Ξέρεις ο άνθρωπος  αυτός είναι που είχε την ιδέα και την πρωτοβουλία, ίσως  μαζί με τον  fractalbit  http://www.galop.gr/index.php?action=profile;u=1  να φτιάξουν το γκαλοπ.γρ, κάπως έτσι νομίζω πως έχουν τα πράγματα. Από εκεί και πέρα, εγώ, εσύ ακόμη και όσοι έχουν πολλά αστέρια  όπως ο Κυριάκος περαστικοί και χρήστες είμαστε. Έχουμε την δυνατότητα να γράψουμε, ακόμη και δημοσκοπήσεις  να ανεβάσουμε , αυτά όμως στο βαθμό που τα εγκρίνουν. Αν το θελήσουν και ολόκληρα σχόλια  δικά μου, δικά σου τα τρώει η μαρμάγκα…
Τη δημοσκόπηση με τίτλο ‘Πρόθεση Ψήφου Μήνας/ Έτος’, που είναι και ό,τι ποιο φυσικό για μια ιστοσελίδα με θέμα τα γκάλοπ, αυτή την ανεβάζουν. Από πού προκύπτει εκείνο το 
Καθε μηνα βαζετε την ιδια δημοσκοπηση (Προθεση ψηφου)…
Αφου σας ''χαλαει'' και στεναχωριεστε,τι την βαζετε ;…’
,

που γράφεις ; Ούτε εγώ, ούτε ο Κυριάκος είμαστε υπεύθυνοι για αυτή. Αν αναλογιστώ την ανοχή που δείχνουν σε ένα ελεεινό φασίστα που έχει το θράσος να μπαίνει και να παρεμβαίνει εδώ μεσα με το προκλητικότατο ψευδώνυμο Michael Wittmann, το όνομα ενός εγκληματία παραστρατιωτικού (στα νομικίστικα  ο συμμορίτης)  ναζιστή εισβολέα, μπορώ να καταλήξω και στο αυθαίρετο συμπέρασμα πως είναι και αυτοί στο πλευρό σας! Άσε που μπορώ ψάχνοντας στο κουβά με τα σκουπίδια να βρω και τη ‘συγκλονιστική λεπτομέρεια’ πως και ο  Dr_Michael, αλλά και ο Michael Wittmann, έχουν το ίδιο όνομα, το Μιχάλης στην αγγλογερμανική του εκδοχή και να ισχυριστώ πως είναι το ένα και το αυτό πρόσωπο! Ε, κάπου εδώ, έχω πυροβολήσει τη λογική στο κεφάλι, αυτή έχει υποκύψει στα τραύματα και εγώ σαν γνήσιος  χρυσαλήτης, με καμαρώνω στον καθρέφτη καπνίζοντας το μπάφο μου και λέω ‘φτου σου αγόρι μου, τι έξυπνος που είσαι!!!’ Αίμα, τιμή χαζοί, τρελοί…

Γράφεις : …και ολο η Χρυση Αυγη βγαινει πρωτη …
Μακάρι αυτοί που ψηφίζουν ΧουΑ…  στο πραγματικό κόσμο και μπαίνουν για να κανουν το ίδιο και εδώ να δεκαπλασιαστούν ή και να εικοσαπλασιαστούν. Όσο περισσότεροι θα μπαίνουν να ψηφίσουν, τόσο περισσότεροι από αυτούς  θα διαβάζουν τα σχόλια στο φόρουμ και θα διαπιστώνουν το δημόσιο ξεβράκωμα της φασιστικής  ΧουΑ! Και αν μιλάμε για εισοδηματίες σαν το Βαγγέλη που έχουν λιμένα σε γενικές γραμμές  τα προβλήματα τους, δε τρέχει τίποτα. Όταν όμως θα βλέπουν τα ξεφτιλίκια σας εργατοϋπάλληλοι, μικροεπαγγελματίες, γενικά φτωχός λαός που λαθεμένα επέλεξαν τη Χρυσή Αυγή, εκεί φασίστα  έχεις σοβαρό πρόβλημα! Όσο ποιο πολλοί θα μπαίνουν να ψηφίσουν ΧΑ στο γκαλοπ.γρ τόσο περισσότεροι θα την απορρίπτουν στο πραγματικό κόσμο. Αυτό όπως καταλαβαίνεις μου προσφέρει τεράστια χαρά, σε αντίθεση με το αποτέλεσμα μιας ακόμη δημοσκόπησης στο ιντερνέτ που αντικειμενικά και αυτό έχει να κάνει με το μέσο, δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη. Καταλαβαίνεις τι υπηρεσίες προσφέρεις συμμετέχοντας αντικειμενικά σε αυτό το δημόσιο ξεβράκωμα της ΧΑ στην εργατική τάξη έτσι; Να πω εδώ πως εξίσου ευχάριστο για εμένα είναι το να ξέρω πως παίρνεις το ποδήλατο σου

και γυρνάς τα ιντερνετ καφέ τις περιοχής σου, σκορπώντας το χαρτζιλίκι σου για να  αυξήσεις τις ψήφους της ΧΑ!!! Σε κρατά σε φόρμα !

(ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ...''ΣΠΙΤΙ'' ΣΑΣ Ε !!)
Το σπίτι μου είναι  105τ.μ. ισόγειο, με μεγάλη  αυλή μπαχτσέ κοτούλες και αποθήκη, χτισμένο   το 50-60΄ στο χωριό μου. Το είχε αρχίσει ο παππούς μου για τη κόρη του, το τελείωσε ο πατέρας μου κι μάνα μου. Φασίστες στο σπίτι μας δεν έχουμε.

Να με διορθώσεις αν κάνω λάθος και εσύ με το Βαγγέλη δυο ειστε. Από εδώ μεριά θα γράψει και ο Φώτης και άλλοι που έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Όσο για τα λιβάνια σου τα χαρίζω, δεν έχω πρόβλημα με αυτά αλλά ούτε είμαι λάτρης τους . Πιστεύω έτσι να είναι και για το Κυριάκο. Δε βρίσκω πρόβλημα στο να έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας εγώ, ο Κυριάκος και όποιος άλλος έχει μοιραστεί στο φινάλε τις ίδιες ή ανάλογες ιδέες, παλεύει για ένα καλύτερο σοσιαλιστικό κόσμο. Το μοντέλο δηλαδή το δικό σου και του Βαγγέλη είναι καλύτερο ; Ο Βαγγέλης βλέπει σε εσένα τον φανατικό που του κάνει χαλάστρα στο παραμυθάκι που θέλει να μας πουλήσει, πως η ΧΑ είναι και καλά  άσχετη με τον χιτλεροφασισμό. Εσύ βλέπεις στο Βαγγέλη και την ανοιχτή  από αυτόν δήλωση των σεξουαλικών του προτιμήσεων τον Ερνστ Ρεμ του 2013
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 24, 2013, 09:38:40 am από APO »
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Μαρτίου 24, 2013, 10:45:58 am »

Τελειωμενε Μπολσεβικακο..
Κρατα την ψυχραιμια σου και ασε τα βρισιδια,γιατι ξερω περισσοτερα.

Το ποσο θελουν να κανουν (οι ιδιοκτητες του) το site προσιτο σε ΟΛΟΥΣ,φαινεται απο πολλα.
Ο Dr.Michael πχ.δεν μου εγκρινει καμια δημοσκοπηση απο οσες εχω προτεινει.
Πριν μερικες ημερες απεριψε μια που ηταν με Μουσικο θεμα !
Με εχει αποκλεισει και απο το να του στελνω ΠΜ.
Σε προσωπικο επιπεδο δεν θα ενδιεφερε,ομως...προσπαθησα να του γραψω ως υπευθυνο του Φορουμ (που εχει υποχρεωση να ακουσει τα μελη) και οχι ως ατομο (εκει ας με ''γραφει'' οσο θελει...τον εκτιμω αναλογως).

Εσυ και ο Κυριακος απλα βριζετε και προβαλεστε ως ''Οργισμενες Κομμουνιστο-περσονες'' του διαδικτυου.
Το οτι μπαινει η δημοσκοπηση καθε μηνα και η Χρυση Αυγη βγαινει πρωτη και εσεις τσιριζετε,αυτο αφορα εσενα...τον Κυριακο και Οποιον/α αλλο/η τον/ην αφορα.

Δεν σε ρωτησα για το σπιτι που εχεις,ουτε ασχοληθηκα με την οικογενεια σου,γιατι δεν μου φταινε και ουτε τους γνωριζω,για να τους βριζω και να κανω απρεπη σχολια,οπως κανεις εσυ.
Μιλαω για το ''σπιτι'' σου εδω μεσα γιατι απο την στιγμη που εχεις τετοια συμπεριφορα (υβριστικη...προσβλητικη...ανακατευεις οικογενειες κλ) και δεν σου τραβαει κανενας το αυτι,''καλα κανεις''....''σπιτι σου παιζεις μπαλα''.
Μονο που εδω ειναι ενας ιντερνετικος μικροκοσμος και (δυστυχως) για εσενα και τους ομοιους σου,εξω..στην πραγματικη ζωη ειστε απολειφαδια του παρελθοντος.
Γραφικοι και ''ψευτο-οργιλοι''.

Εγω γραφω για παρτη μου και ουτε τον Βαγγελη ξερω,ουτε γραφω αναλογα με το αν συμφωνει η οχι.
Αν συμφωνουμε (οπου συμφωνουμε) Καλως...Οπου διαφωνουμε,παλι καλως.

Αν πιστευεις οτι με το να βριζεις και να προσβαλεις,πρεσβευεις και προωθεις τα πιστευω σου και τα κανεις αγαπητα στους αλλους,ΣΥΝΕΧΙΣΕ...
Μια χαρα τα πας...ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
Καλυτερη δυσφημιση των ιδεων σου,απο εσενα τον ιδιο,δεν κανει αλλος καλυτερα.
Οταν αποφασισεις (εσυ οι ομοιοι σου) να φερθειτε ομορφα,θα σας μιλαω και θα συμπεριφερομαι αναλογως.
Μεχρι τοτε Alors, c'est la guerre !
Αξιολόγηση μηνύματος: (+0 | -1)  
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 24, 2013, 12:29:05 pm από Michael Wittmann »
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Μαρτίου 24, 2013, 11:05:18 am »

Σχετικά με την μουσική σου δημοσκόπηση : Με μέτρο, χωρίς υπερβολές μου αρέσει και ο Βάγκνερ! Δεν είναι κακός, κακούς θαυμαστές είχε.
Προσπερνάς κάτι πολύ σημαντικό: το ίδιο το ψευδώνυμο που έχεις διαλέξει είναι ό,τι ποιο προσβλητικό, υβριστικό ‘κυκλοφορεί’ μεσα στο γκαλοπ.γρ. Όταν με κάθε σου παρέμβαση πετάς στη μούρη των άλλων αυτή την βρομιά μη περιμένεις καλύτερη αντιμετώπιση.
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Μαρτίου 24, 2013, 11:08:27 am »

Φασίστα ..
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Μαρτίου 24, 2013, 11:19:37 am »

Το ποσο θελουν να κανουν (οι ιδιοκτητες του) το site προσιτο σε ΟΛΟΥΣ,φαινεται απο πολλα.
Σε προσωπικο επιπεδο δεν θα ενδιεφερε,ομως...προσπαθησα να του γραψω ως υπευθυνο του Φορουμ (που εχει υποχρεωση να ακουσει τα μελη) και οχι ως ατομο (εκει ας με ''γραφει'' οσο θελει...τον εκτιμω αναλογως).

Εσυ και ο Κυριακος απλα βριζετε και προβαλεστε ως ''Οργισμενες Κομμουνιστο-περσονες'' του διαδικτυου.
Το οτι μπαινει η δημοσκοπηση καθε μηνα και η Χρυση Αυγη βγαινει πρωτη και εσεις τσιριζετε,αυτο αφορα εσενα...τον Κυριακο και Οποιον/α αλλο/η τον/ην αφορα.

Δεν σε ρωτησα για το σπιτι που εχεις,ουτε ασχοληθηκα με την οικογενεια σου,γιατι δεν μου φταινε και ουτε τους γνωριζω,για να τους βριζω και να κανω απρεπη σχολια,οπως κανεις εσυ.
Μιλαω για το ''σπιτι'' σου εδω μεσα γιατι απο την στιγμη που εχεις τετοια συμπεριφορα (υβριστικη...προσβλητικη...ανακατευεις οικογενειες κλ) και δεν σου τραβαει κανενας το αυτι,''καλα κανεις''....''σπιτι σου παιζεις μπαλα''.
Μονο που εδω ειναι ενας ιντερνετικος μικροκοσμος και (δυστυχως) για εσενα και τους ομοιους σου,εξω..στην πραγματικη ζωη ειστε απολειφαδια του παρελθοντος.

Εγω γραφω για παρτη μου και ουτε τον Βαγγελη ξερω,ουτε γραφω αναλογα με το αν συμφωνει η οχι.

Αν πιστευεις οτι με το να βριζεις και να προσβαλεις,πρεσβευεις και προωθεις τα πιστευω σου και τα κανεις αγαπητα στους αλλους,ΣΥΝΕΧΙΣΕ...
Οταν αποφασισεις (κι εσυ οι ομοιοι σου) να φερθειτε ομορφα,θα σας μιλαω και συμπεριφερομαι αναλογως.

το να με λες κομμουνιστη,ακομα και μπολσεβικο δεν το θεωρω βρισια ,μαλλον τιμη μου το θεωρω
Δεν ξερω γιατι θεωρεις βρισια το να σε αποκαλω φασιστα,κατι που εσυ δηλαδη επελεξες συνειδητα.....οποτε θα το θεωρουσα ανδρικιο εκ μερους σου αν στηριζες αυτη σου την επιλογη,ουτε αυτο κανεις....Νομιζω οτι η λεξη φασιστας ειναι η μονη ((βρισια)) απο εμενα προς εσενα,κατα βαθος πιστευω οτι αποτελει για εσενα τιτλο τιμης...
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Μαρτίου 24, 2013, 11:21:20 am »

Εχω την εντυπωση οτι τον Μηχαλη θα επρεπε να τον αφησουμε εξω απο οποιεσδηποτε διαφορες μεταξυ μας...
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Μαρτίου 24, 2013, 12:21:05 pm »

αυτοι οι σιωνιστες υπαληλοι της Εθνικης δεν εχουν τον θεο τους
απατριδες ρε παιδι μου εντελως Ανθελληνες...

Εθνική τράπεζα λέμε τώρα την Αγγλική ?

Βαγγέλη πετάς μια σπόντα και φεύγεις. Μου θυμίζεις τις σουπιές που αφήνουν το μελάνι τους και…
Έχασα το χρόνο μου να ψάχνω σχετικά με τη σπόντα σου. Περισσότερο διασύνδεση με γερμανικά (βαυαρικά ) κεφάλαια βρήκα παρά με αγγλικά. Μου κάνει εντύπωση που εσύ ο αντισιωνιστής απέκρυψες την ενδεχόμενη διασύνδεση με τους γερμανοεβραίους φοβερούς και τρομερούς Ρότσιλντ που καταστρέφουν λαούς, τρώνε τη σάρκα μωρών, πίνουν κόκα-κόλα λάιτ και κανουν τα  μαλλιά τους μπούκλες… Κάπου στην άκρη υπάρχουν και αγγλικά κεφάλαια, αν κατάλαβα καλά έχουν να κανουν με δάνεια.
Το να υπάρχει κάπου στο κάδρο και το αγγλικό κεφάλαιο είναι απόλυτα φυσικό. Από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα, άσχετα ή και αντίθετα με τη θέληση του λάου,  οι καραβοκύρηδες (εφοπλιστές ) είχαν σημαντικό ρόλο. Αυτό συνέβη και μετά την επανάσταση, όταν ίδρυσαν την εθνική τράπεζα. Αυτό συμβαίνει ακόμη και σήμερα, οι εφοπλιστές παίζουν δυσανάλογα μεγάλο ρόλο (σε σχέση με τον αριθμό τους, όχι το κεφάλαιο τους) στα πράγματα στην Ελλάδα. Ήταν απόλυτα φυσικό οι καραβοκύρηδες του 1821 να επιλέξουν να συμμαχήσουν με το αγγλικό κεφάλαιο μια και είχαν κοινά συμφέροντα, να θυμίσω πως τότε η Αγγλία ήταν μεγάλη θαλασσοκράτησα, το αγγλικό κεφάλαιο βασιζόταν εκτός από τη βιομηχανική παραγωγή, τις τράπεζες, άλλους τομείς της οικονομίας και στο θαλάσσιο εμπόριο. Εκεί κολλούσαν και οι Έλληνες εφοπλιστές, συνεταιρισμός είναι.

Μετοχή Βαγγέλη πάει να πει ένα χαρτί, που αντιπροσωπεύει ένα ελάχιστο μέρος από το κεφάλαιο μιας ανώνυμης εταιρίας και η ουσία του είναι πως εύκολα αλλάζει χέρια, ανώνυμα, χωρίς μεγάλα έξοδα, χωρίς φόρους στην αγοροπωλησία. Ολόκληρη φασαρία  για το αν θα επιβάλουν φόρο 1‰  ή 3‰  Επί τοις χιλίοις (ένα ευρώ φόρος στο χιλιάρικο!) την ώρα που ένας εργάτης για να πάρει ψωμί, ένα εισιτήριο να πάει στη δουλειά του, να αγοράσει πετρέλαιο για να ζεσταθεί πληρώνει μέχρι και 23% φόρο!! Που όταν κάποτε γέροντας,  θα θελήσει να δώσει στα παιδιά του  το σπίτι που με κόπο και αίμα έχει χτίσει και πληρώσει μια ζωή, οι φόροι για τη λαϊκή οικογένεια είναι αβάσταχτοι. Τι να πρωτοαναφέρω τα χαράτσια της ΔΕΗ, τα τέλη κυκλοφορίας ;
Δεν ξέρω με ασφάλεια ποια ήταν η αρχική σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου  της Εθνικής. Ξέρω πως τα χαρτάκια αυτά, οι μετοχές αλλάζουν χέρια πολύ εύκολα. Ξέρω πως ακόμη και η εκκλησία ήταν και ίσως να είναι μεγαλομέτοχος της ΕΤΕ,
http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=29169
 δεν έχει σημασία, τα χαρτάκια αλλάζουν χέρια εύκολα, με την προϋπόθεση πως έχεις στα χέρια σου το πλούτο να τα αποκτήσεις βέβαια.
Άσε που από αυτή τη χώρα έχουν περάσει πρωθυπουργοί, όπως ο Μεταξάς, ο Κοριζής, ο Τσουδερός ίσως, ο Τσολάκογλου, ο Λογοθετόπουλος ο Ράλλης, ο Κόλλιας, ο Παπαδόπουλος, ο Μαρκεζίνης, ο Ανδρουτσόπουλος, ίσως και άλλοι που δεν βρήκα και που εκεί στη Χρυσή Αυγή τους έχετε πολύ ψηλά… Αν υπήρχε κάτι βρώμικο στην ΕΤΕ με βάση τη φιλοσοφία σας, πιστεύω να είχαν ξεκλέψει μια στάλα  από το πολύτιμο χρόνο τους και να το είχαν καθαρίσει.

Όλα αυτά φασίστα Βαγγέλη δεν έχουν σημασία. Αργά ή γρήγορα η εργατική τάξη και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα  θα οργανωθούν, θα καταλάβουν την τεράστια δύναμη που έχουν και τότε ούτε εταιρίες, ανώνυμες και επώνυμες  και γενικώς , ούτε χαρτάκια να αλλάζουν χέρια, ούτε εκμετάλλευση. Μοναχά παραγωγικές μονάδες και κοινωνικές υπηρεσίες που θα ανήκουν σε όλο το λαό, που θα δουλεύει και θα απολαμβάνει τους καρπούς του κόπου του, που θα είναι αφέντης στον τόπο του!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 25, 2013, 01:54:10 am από APO »
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Μαρτίου 24, 2013, 12:24:41 pm »

Εχω την εντυπωση οτι τον Μηχαλη θα επρεπε να τον αφησουμε εξω απο οποιεσδηποτε διαφορες μεταξυ μας...

Κυριάκο δεν έχω πρόθεση να μπλέξω κανένα. Αντικειμενικά και εδώ μεσα και έξω στη ζωή είμαστε μαλλιά κουβάρια… Δε μπορώ και να το κρύβω αυτό.
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Μαρτίου 24, 2013, 12:33:54 pm »

Σχετικά με την μουσική σου δημοσκόπηση : Με μέτρο, χωρίς υπερβολές μου αρέσει και ο Βάγκνερ! Δεν είναι κακός, κακούς θαυμαστές είχε.
Προσπερνάς κάτι πολύ σημαντικό: το ίδιο το ψευδώνυμο που έχεις διαλέξει είναι ό,τι ποιο προσβλητικό, υβριστικό ‘κυκλοφορεί’ μεσα στο γκαλοπ.γρ. Όταν με κάθε σου παρέμβαση πετάς στη μούρη των άλλων αυτή την βρομιά μη περιμένεις καλύτερη αντιμετώπιση.

''Πετας την μπαλα στην εξεδρα''...
Το θεμα ειναι οτι η διαχειρηση του Φορουμ,χωρις να υπαρχει αιτιολογια,μου απαγορευει να βαλω μια ψηφοφορια,που στο κατω κατω,το Θεμα της δεν ειναι προκλητικο....ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ εβαλα...
Δε δεχονται καν τα PM μου (αποκλεισμενος).

σο γα το τι Αβαταρ θα χρησιμοποιησω...τι ''ονομα'' ...με τι χρωμα θα γραψω κλπ,οπως δεν με ρωτησατε τι βαλατε και δεν ασχοληθηκα κι εγω με τα δικα σας,κανε το ιδιο.
Αξιολόγηση μηνύματος: (+0 | -1)  
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Μαρτίου 24, 2013, 12:35:53 pm »

Οταν αποφασισεις (κι εσυ οι ομοιοι σου) να φερθειτε ομορφα,θα σας μιλαω και συμπεριφερομαι αναλογως.

το να με λες κομμουνιστη,ακομα και μπολσεβικο δεν το θεωρω βρισια ,μαλλον τιμη μου το θεωρω
Δεν ξερω γιατι θεωρεις βρισια το να σε αποκαλω φασιστα,κατι που εσυ δηλαδη επελεξες συνειδητα.....οποτε θα το θεωρουσα ανδρικιο εκ μερους σου αν στηριζες αυτη σου την επιλογη,ουτε αυτο κανεις....Νομιζω οτι η λεξη φασιστας ειναι η μονη ((βρισια)) απο εμενα προς εσενα,κατα βαθος πιστευω οτι αποτελει για εσενα τιτλο τιμης...

Δεν ειναι προσβλητικο να με λες Φασιστα,απλα δεν ειναι ορθο.
Ειμαι Εθνικοσοσιαλιστης και οχι Φασιστας.
Ελπιζω οτι ξερεις την διαφορα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 25, 2013, 08:29:29 am από Michael Wittmann »
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Μαρτίου 24, 2013, 14:33:06 pm »

Το μήνυμα της Επανάστασης του 1821 είναι ότι η ιστορία γράφεται με ανυπακοή και απειθαρχία στο δίκαιο και τη νομιμότητα των παλιών τάξεων, που δεν φεύγουν μόνες τους από το προσκήνιο της Ιστορίας, αλλά πρέπει να τις διώξει η λαϊκή επαναστατική πάλη. Στην ιστορία των ανθρωπίνων κοινωνιών οι επαναστάσεις είναι πάντα το όχημα για να προχωρά η κοινωνία μπροστά.

Το 1821 η αστική τάξη, φορέας των νέων καπιταλιστικών σχέσεων παραγωγής, ηγήθηκε του αγώνα για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό φεουδαρχικό ζυγό και τη διαμόρφωση του δικού της έθνους-κράτους, τράβηξε σε αυτήν την πάλη τη φτωχολογιά, τα λαϊκά στρώματα και συγκρούστηκε βίαια με τους υπερασπιστές του παλιού καθεστώτος.

Ούτε το 1821 υπήρχε "εθνική ομοψυχία". Υπήρχαν και Έλληνες που εχθρεύονταν την Επανάσταση, υπερασπίζονταν το παλιό κοινωνικό καθεστώς, το οθωμανικό σύστημα και την εξουσία του Σουλτάνου γιατί αντλούσαν προνόμια από αυτό. Όλοι αυτοί καλλιεργούσαν τη μοιρολατρία, τρομοκρατούσαν το λαό, με εκβιασμούς, ότι ο ξεσηκωμός του θα είναι μάταιος και θα τον οδηγήσει στην καταστροφή. Απαιτούσαν πίστη και υποταγή στην "Ιερή Συμμαχία" των δυναστών.

Μπροστά σε τέτοιους εκβιασμούς έχει βρεθεί πολλές φορές ο λαός μας. Βρέθηκε και την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, όταν οι συνεργάτες των ναζί, πολιτικοί πρόγονοι της σημερινής Χρυσής Αυγής, καθώς και αστοί πολιτικοί, όπως ο Ν. Πλαστήρας, τον καλούσαν σε υποταγή και συνεργασία με τους κατακτητές, είτε όλοι μαζί οργάνωναν ή ευλογούσαν τα Τάγματα Ασφαλείας (Θ. Πάγκαλος, Στ. Γονατάς, Θεμ. Σοφούλης κ.ά.).

Σήμερα, η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα βρίσκονται πάλι μπροστά σε ανάλογους εκβιασμούς από τα κόμματα που υπερασπίζονται το παλιό και ξεπερασμένο καπιταλιστικό σύστημα. Του λένε ότι πρέπει να δεχθεί τις θυσίες για να ξεπεραστεί η κρίση, του ζητάνε να στηρίξει τον "εθνικό στόχο" της ανάπτυξης, δηλαδή τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων που βγαίνουν πάνω στα δικά του βάσανα, του ζητάνε να στηρίξει το δήθεν μονόδρομο της σύγχρονης "Ιερής Συμμαχίας", της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Σήμερα που η αστική τάξη έχει γίνει αντιδραστική, εμπόδιο στην κοινωνική εξέλιξη, φορέας του καινούριου είναι η εργατική τάξη. Η εργατική τάξη έχει τη δύναμη να βάλει τέλος στη σημερινή καπιταλιστική βαρβαρότητα, κατακτώντας την εργατική - λαϊκή εξουσία, να ανοίξει το δρόμο στην κοινωνική εξέλιξη, που είναι ο σοσιαλισμός – κομμουνισμός. Μπορεί να ηγηθεί της λαϊκής αντεπίθεσης και να συμβάλει στη διαμόρφωση της λαϊκής συμμαχίας με τους αυτοαπασχολούμενους και τους φτωχούς αγρότες για την ανατροπή της σημερινής εξουσίας των μονοπωλίων.

Ο λαός πρέπει να πιστέψει και σήμερα στο δίκιο και τη δύναμη της πάλης του. Να απορρίψει τους εκβιασμούς των κομμάτων του συστήματος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με την οργάνωση και τη συμμαχία του να επιβάλει τα δικά του συμφέροντα και τη δική του εξουσία, να αποδεσμεύσει τη χώρα από την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και να μετατρέψει σε δική του περιουσία τα μονοπώλια, για να ζήσει καλύτερα ο ίδιος και τα παιδιά του.

Το Γραφείο Τύπου του ΚΕ του ΚΚΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 24, 2013, 14:37:41 pm από APO »
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!