Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 10:59:56 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Mοιραστείτε δημοσκοπήσεις στο site σας και κερδίστε πόντους!

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Φεβρουαρίου 2013  (Αναγνώστηκε 6693 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Διόδωρος

• Απλό μέλος
  • **
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Φεβρουαρίου 2013
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 10, 2013, 20:30:54 pm »

Δεν εννοώ αγαπητέ Βαγγέλη πως την ενισχύουν οικονομικά. Απλά φάνηκε ως η αδικημένη του συστήματος. Και πράγματι εν μέρει είναι αδικημένη γιατί τα κανάλια δεν την έβγαζαν κλπ, όπως δεν βγάζουν και τα υπόλοιπα κόμματα. Ένα "μεγάλο" κανάλι κάλεσε ηγετικό στέλεχος της ΧΑ και αυτό αρνήθηκε για να αδικημένη του συστήματος.
Οι Αμερικανοί υποβοηθούν την ενίσχυση των άκρων για να υπάρξει ένταση και κοινωνική αναταραχή! Τα σιωνιστοακροαριστεροκρατούμενα ΜΜΕ έκαναν λόγο για την Χρυσή Αυγή, την παρουσίαζαν που έβριζε τους πολιτικούς και την θέση στελεχών της για το λαθρομεταναστευτικό (συνοδευόμενα πάντα από ύβρεις εκ μέρους των ΜΜΕ) και στις εκλογές 7% από 0,3%.
Το να είναι κάποιος ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ & ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ δεν μονοπωλείται μόνο από την ΧΑ! Δεν συνδέεται η πίστη με τα κόμματα.
Αγαπητέ Βαγγέλη πως ξεκίνησε η ΧΑ; Τα έντυπά της κατά την εικοσαετία 1980-2000 γεμάτα σε Νέα Τάξη Πραγμάτων, στο φως του Εωσφόρου (=Σατανά), σε τυρρανικό χριστιανικό ζυγό και σε αναφορές στον Χίτλερ, του σχιζοφρενούς σφαγέα της ανθρωπότητας και της ίδιας του της φυλής: της εβραικής.
Τι έχεις να πεις που γερμανοί νεοναζί πάτησαν μέσα στην Βουλή και φωτογραφήθηκαν με τον Μιχαλολιάκο κλπ; Τώρα σιγά-σιγά αποκαλύπτονται όλα...
Καταγράφηκε
Tags:

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 10, 2013, 21:21:42 pm »

Μακαρι Διοδωρε να μπορουσα να σου απαντησω ευθεως σ αυτα που λες.Αλλα αν θελεις  ισχυουν 2 πραγματα 1ο αλλος εχει το ονομα κι αλλος την χαρη και 2ο ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη θα μας αγαπησεις ειμαι σιγουρος.Απλα ψαξε πισω απτις εικωνες που φαινονται.Δεσ πιοι πραγματικα μας μισουν .Σου υποσχομαι στον λογο μου οτι το μονο κομμα που δεν θα σου φερει την νεα ταξη ειναι η Χ.Α.Ειμαι κι εγω πολεμιος αυτων που νομιζουν οτι θα κανουν την Ελλαδα Αυγανισταν.Ειληκρινα αν με γνωριζες θα καταλαβενες οτι δεν ειμαι κανενα κομματοσκυλο.Ολα τα εξοδα για τον πρωσοπικο μου αγωνα τα εχω βαλει απτην τσεπη μου και δεν εχω παρει δεκαρα τσακιστη.Ειναι μερικα πραγματα καλα κρυμμενα.Αγαπω πολυ αυτο τον τοπο και τους συμπατριωτες μου για να τους καταδικασω ετσι.Βρες πιος ειναι οι "τραπεζητες"η"ΤΕΒΑ" με τα Πακιστανικα γεννοσημα,η μιση "Βουλη",οι "επενδητες" κτλ αλλα ψαξε σε βαθος.Ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβεις. Αν δεις την αληθεια θα μεινεις  με ανοιχτο το στωμα.Τοτε θα δεις γιατι "πρεπει" να δειχνεις ετσι. 
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 10, 2013, 21:29:59 pm από vagelis14 »
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 13, 2013, 12:39:08 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=qPVUybfX1e4

Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 03:21:56 am »

Μεγάλη η αλήθεια αυτή καπετάνιο μου! Χωρίς εμάς τα γρανάζια δεν γυρνούν, δε πλέουν τα καράβια, δε καπνίζουν τα φουγάρα, δε λειτουργούν τα σουπερ μάρκετ, τα ξενοδοχεία, δε δουλεύει τίποτε, ούτε τα φανάρια του δρόμου. Και όλα αυτά άσχετα από ιδεολογία και πολιτική μας τοποθέτηση, θρησκεία , άσχετα από χρώμα και εθνική καταγωγή, άσχετα το πόσο έξυπνοι καλοί ή κακοί είμαστε, χωρίς να έχουμε υπεράνθρωπες δυνάμεις . Μόνο και μόνο γιατί εμείς είμαστε εργάτες, ο κάθε ένας στο πόστο του, άλλος μπροστά σε μια πρέσα, άλλος σε ένα υπολογιστή, άλλος να εξυπηρετεί τον πελάτη, άλλος πάνω από ένα τιμόνι, άλλος να συσκευάζει τρόφιμα , άλλος να μορφώνει τα παιδιά…  Μοναχά ο αγέρας φυσά ακόμη χωρίς την άδεια μας, μοναχά τα άγρια ζώα ακόμη κρώζουν χωρίς εμάς, μοναχά τα φυτά στην άγρια φύση μεγαλώνουν χωρίς εμάς, μοναχά ο Ήλιος ακόμη ανατέλλει από μόνος του.
Αυτό τουλάχιστο για την ώρα, γιατί δεν μπορώ να ξέρω και δεν μπορώ να αποκλείσω, κάποτε στο μέλλον η τεχνική  μας πρόοδο να φτάσει ώστε ακόμη και ο Ήλιος να ανατέλλει με το παράγγελμα ενός πρωτομάστορη! Δεν έχει σημασία, όπως και αν εξελιχτούν τα πράγματα, αυτό που είναι απόλυτη αλήθεια είναι πως είμαστε εδώ, είμαστε δισεκατομμύρια, είμαστε οι δημιουργοί του κόσμου του ανθρώπου, είμαστε αυτοί που τον κάνουμε να δουλεύει και δεν θα φύγουμε όσο θα υπάρχει αυτός ο κόσμος .

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eoYkDq5ZjEE

Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 04:43:04 am »

Εμείς είμαστε εδώ για να οικοδομούμε τον κόσμο του ανθρώπου, να τον κάνουμε να δουλεύει… άλλοι είναι εδώ για να πουλάνε τα νησιά μας .

Βαγγέλη φίλε μου, δεν πέρασαν ούτε δυο εβδομάδες από όταν σου έγραφα αυτά για την φασιστική Χρυσή Αυγή:

…… όταν και επίσημα θα είναι και αυτή στη κυβέρνηση, μαζί με παρέα όπως είναι το ποιο πιθανό ή ακόμη και μονάχη, για ΕΣΕΝΑ, για τη προσωπική σου ζωή ελάχιστα θα βελτιωθούν σε σχέση με το σήμερα, βασικά θα πάνε προς το χειρότερο, εκτός και αν είσαι γιος βιομήχανου, εφοπλιστή……

…. Πόσο ίδια με ΠΑΣΟΚ- ΝΔ είναι η ΧΑ που και αυτή έχει  μεσα της αυτές της ιδέες, αλλάζει σε ένα βαθμό το περιτύλιγμα……

……  η ΧΑ … είναι μια χιτλερική συμμορία, αυτό δύσκολα αλλάζει. Κι αν αλλάξει θα είναι κάτι σαν την υποτιθέμενη αλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή απλα όταν μυριστεί καρέκλες σε υπουργεία, θα πάρει σβάρνα συλλόγους βιομηχάνων, ενώσεις εφοπλιστών, ινστιτούτα και οργανώσεις σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία για να διαβεβαιώσει τους εκπροσώπους των καπιταλιστών πως τα κέρδη που εκπροσωπούν δεν κινδυνεύουν, πως αντίθετα θα τα προστατέψει και ίσως καταφέρει να τα αυξήσει.

Και ποια ήταν η εξέλιξη;

Στη βουλη συζητούσαν ένα  σημαντικό νομοσχέδιο για την αεροπορική σύνδεση της χώρας μας  νομίζω με το Κατάρ (…), σε αυτό υπήρχε μια δευτερεύουσα, όχι και τόσο σημαντική τροπολογία για την πώληση κάτι παλιό νησιών που έχουμε  εκεί χαμέ  και όσο να πεις, τζάμπα κάθονται …

Μόλις χτες, ο Ηλίας Παναγιώταρος έλεγε εκ μέρους του κόμματός του ότι «τη δεύτερη τροπολογία που τροποποιεί τις προϋποθέσεις απόκτησης δικαιωμάτων επί ιδιωτικών και δημοσίων νήσων και νησίδων, την υπερψηφίζουμε. Δεν είναι η τέλεια, αλλά το γεγονός ότι θα πρέπει να υπάρχει η υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων είναι μια καλή ασφαλιστική δικλείδα για οποιαδήποτε εκμετάλλευση, πώληση, οτιδήποτε έχει να κάνει με νησίδες και βραχονησίδες στην πατρίδα μας. Εξάλλου ήμασταν εμείς αυτοί που και σε μια αρμόδια επιτροπή της Βουλής αλλά και στην Ολομέλεια πριν από μερικούς μήνες είχαμε θέσει το εν λόγω θέμα».
Σήμερα, στο παρά πέντε της ονομαστικής ψηφοφορίας για το θέμα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Παπάς, δήλωσε πως η συγκυβέρνηση εφαρμόζει μια αντιλαϊκή πολιτική «που θα επισφραγιστεί σήμερα με την τροπολογία για τις βραχονησίδες(!)» και ανακοίνωσε πως το κόμμα του θα την καταψηφίσει.

http://www.902.gr/eidisi/voyli/9491/voyli-xemprostiasma-kai-kolotoympes-tis-hrysis-aygis-gia-tin-ekpoiisi-nision-kai

Μετά από σχετική έρευνα ανακάλυψα  ποια είναι η αιτία αυτής της  ανακατωσούρας, άλλα να λέμε τη, μια άλλα την άλλη, άλλα να κάνουμε… δεν έχει να κάνει σε τίποτα άλλο από τα παιδικά και εφηβικά χρονιά του κ. Νίκου Παπά.

Δες εδώ  μια φωτογραφία του Ν. Παπά από εκείνα τα χρόνια!

Δεν είναι κρυφό πως ο Νίκος Παπάς ήταν για χρόνια αθλητής της ενόργανης, με σημαντικές διακρίσεις. Τα αθλήματα που σημείωσε τις μεγαλύτερης του επιτυχίες ήταν τόσο το άλμα, από όπου και η φωτογραφία, αλλά και οι ασκήσεις εδάφους.

Βαγγέλη μου σοβαρά τώρα, καταλαβαίνεις και εσύ πως αναγκαστήκαν να αλλάξουν την αρχική τους θέση γιατί υπήρξε  πληθώρα αντιδράσεων, αν αυτές δεν υπήρχαν η ΧΑ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Άλλωστε το νομοθέτημα μπορούσε να εγκριθεί και χωρίς να το ψηφίσει, γιατί να εκτεθεί από τώρα. Κανένας δε μας λέει τι θα συμβεί όταν αύριο μεθαύριο το νομοσχέδιο θα χεριάζετε για να περάσει και τη ψήφο της ΧΑ. Γνωρίζουμε μοναχά ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις τους και σε αυτό το ζήτημα….
Βαγγελη ελπίζω και από αυτό και από άλλα να καταλάβεις που έχεις πάει και με ποιους έχεις μπλέξει.
Η αλήθεια είναι ρε Βαγγέλη πως αυτοί δεν είναι πατριώτες, ποτέ δεν ήταν.

http://www.youtube.com/watch?v=FMRBsTxSpUw
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 14:03:07 pm »

Βρε αγορι μου γλυκο "λυσαξες" (με την καλη την ενοια) με την ΧΑ.Αλλος κυβερναει.Στο site της ΧΑ υπαρχει και 1 ωρα βιντεο με το συγγεκριμενο θεμα.ΑPO γιατις πλαστες φωτογραφιες ειδες?Τα γκαζακια στον Πειραια?Οσο γιαυτο το συγγεκριμενο θεμα θα το παρουν πισω γιατι ειναι κι αυτο μουφα.Το θεμα ειναι οτι εχουν φτασει σε οικονομικο και πολιτικο αδιεξοδο.Το οικονομικο θα το δεις σε λιγο καιρο και το πολιτικο οτι δεν μπορουν να παρουν αλλα μετρα πια γιατι η ΧΑ κοντευει στις επισημες δημοσκοπησεις να φτασει το 30%.Δεν λες παλυ καλα που υπαρχουν κι αυτοι οι ανθρωποι και μιλαμε ακομα Ελληνικα.Οσο για το τι θα συμβει και καταποσο υπαρχουν ξενα συμφεροντα κοντος ψαλμος αλληλουηα.Να ξερρεις παντος οτι για την Χρυση Αυγη εισαι πρωτα εσυ και μετα ολα τα υπολοιπα.Δεν λεω οτι ειναι αλανθαστοι αλλα κηνουντε σε λογικα πλαισια.Θα δεις κι αλλα τετοια γιατι ειναι σε κατασταση πανικου ολοι.Αν φανεροθουν τα αισχη που καναν ολοι ολα αυτα τα χρονια ακομα και οι φανατηκοτεροι οπαδοι τους θα τους μουτζοσουν.Εγω ξερω τι εχουν κανει.Και οταν θα λαμψει η μερα για τον Ελληνισμο θα λαμψουν και κατι κλειστοι "φακελοι" τους οποιους τωρα δεν ανοιγουν βεβαια.Τοτε πες μου για συμφεροντα.-

http://www.youtube.com/watch?v=mX-4DxHdhxU
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2013, 14:18:20 pm από vagelis14 »
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 14:29:55 pm »

οχι APO.Θα πληρωσουν.Και θα πληρωσουν ακριβα.Για καθε μανα που εχασε τον αντρα, της για καθε παιδι που εψαξε στα σκουπιδια ,για καθε νεο που πηγε στο εξωτερικο για να εποφελειθουν αυτοι απ τη νεα ταξη.Θα δωσω ακομα και την ζωη μου.Αλλα αυτοι θα πληρωσουν.Απο τωρα το σχεδιαζω.Δεν θα φυγει κανεις.Θα πληρωσουν για την ζωη μου που κατεστρεψαν.Οι ενοχοι ειναι ειδη στη φυλακη απλα δεν το ξερουν.Μα τον ΘΕΟ και σε οτι αλλο εχω ιερο στη ζωη μου.Θα πληρωσουν ολοι.Εσυ αγαπητε μου ΑΡΟ οπως και καθε Ελληνας που δεν πιστευει στην Χρυση Αυγη απλα καθηστε στον καναπε και απολαυστε τα πυροτεχνιματα.Ο κ....ς τους ειναι δικος μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2013, 14:44:39 pm από vagelis14 »
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 18:25:10 pm »

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΤΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταπληκτική δήλωση «ειλικρίνειας» από τον Α.Λοβέρδο:

«Η Χρ.Αυγή είναι το πιο γνήσιο κίνημα από τη μεταπολίτευση και μετά», είπε στον ΣΚΑΙ!!

Και όπως κι ο ίδιος εξήγησε δεν το λέει επειδή είναι μαζί τους.

Γιατί το λέει όμως;

Μα γιατί σαν πιστός υπηρέτης και συνειδητός λάτρης του συστήματος που τον συντήρησε τόσα χρόνια, μπορεί να διακρίνει ποιοι είναι οι φρουροί του καπιταλισμού και στέκεται στο πλάι τους.

Η Χρ. Αυγή είναι ο πιο βίαιος, σκληρός και ορκισμένος προστάτης του συστήματος. Ο φασισμός ήταν και είναι η τελευταία λύση, το τελικό αποκούμπι για το σύστημα στις πιο δύσκολες στιγμές του. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μόνο τότε κάνει εντυπωσιακά την εμφάνισή του από την ανυπαρξία.

Κάποιο «μαγικό» χέρι τον φέρνει τότε στο προσκήνιο σαν κανονικό μαντρόσκυλο του σπιτιού που κινδυνεύει. Είναι κυριολεκτικά ο μπράβος του καπιταλισμού.

Ο Λοβέρδος λοιπόν, που τώρα έχει βγει από τα όρια του ΠΑΣΟΚ και κινείται στο χώρο του all around μπαλαντέρ, είναι έτοιμος για όποιο έργο θεωρηθεί χρήσιμος για την προστασία αυτού του συστήματος. Και βέβαια δεν έχει όρια με όρους δεξιάς, αριστεράς κλπ. Δεν έχει καν πολιτική ηθική, αφού κάτι τέτοιο θα περιόριζε το «έργο» που είναι διατεθειμένος να «προσφέρει». Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το τι είναι ο φασισμός και η Χρ.Αυγή σε τέτοιες δύσκολες στιγμές για τον αγαπημένο του καπιταλισμό. Δεν πα να σφάζουν φτωχούς και κυνηγημένους. Δεν πα να είναι οπαδοί του Χίτλερ και του ναζισμού που δολοφόνησε εκατομμύρια στην πατρίδα του και σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη δύσκολη ώρα βρίσκονται στην ίδια πλευρά.

Και στις δύσκολες ώρες αποφασίζει κανείς με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει.

Έτσι κάνει και ο «καλός» Ανδρέας, που απλώνει τα «δίχτυα» του και στέλνει μηνύματα από την άκρα δεξιά μέχρι την «κεντροαριστερά» που όμως, όπως έχει φανεί και αποδειχτεί ιστορικά, κανένα πρόβλημα δεν έχει να δώσει το χέρι της στο φασισμό προκειμένου «να σώσει την πατρίδα» από επικίνδυνες ανατροπές.

Το είπε υπέροχα δεκαετίες πριν ο Μπ. Μπρέχτ μιλώντας για αυτούς που δεν μπορούν να αποχωριστούν τον καπιταλισμό:

«Αυτοί ή θα αφανιστούν από το φασισμό ή θα προθυμοποιηθούν να μην κάνουν καμιά ενέργεια εναντίον του ή θα προθυμοποιηθούν να κάνουν τα πάντα γι' αυτόν. Θα αμφιταλαντεύονται στο βαθμό, που θα τους παρασύρει η ελπίδα τους, ότι το σύστημα της ατομικής ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής μπορεί να σωθεί χωρίς την επιβολή βαρβαρότητας».

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yTg4RGTaArk
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 20:14:18 pm »

Μου αρεσει που οτι και να ακουσει καποιος ειναι τελικα λογος για την ΧΑ να μην ειναι αυτο που ειναι.Ρε παιδια του ΚΚΕ γιατι δεν πατε στον Αρειο Παγο να παρετε μια κανονικη υπογραφη και να γινετε ενα κανονικο κομμα ωστε να μπορειτε να βγειτε κυβερνηση.Τοσο καιρο υπομονη κανουμε.Καταστρεψατε την ζωνη του Περαματος ,η αρχικουμουνιστρια βουλευτης με βιλα στην Αικαλη,η αρχηγος σας να σπουδαζει τα παιδια της σε Αμερικανικα πανεπιστημια και λετε για την Χρυση Αυγη.Ελεος.Κι αφου τα κομματα αυτα δεν θα το αποφηγουν γιατι τουλαχιστον δεν καθοντε να το απολαυσουν.Απορω.Αμαν πια.Ρε παιδια σας παρακαλω τωρα εχω "κλειδωσει" και η Χρυση Αυγη ειναι το μονο μεσο που πρωτα θα μου δωσει αυτη την παραδησενια ικανοποιηση και μετα την οικονομικη.Μην φανταστητε οτι θα περασει και πολυ χρονος οχι ολα θα γινουν ταχυτατα.Το μονο που μπορω να πω για τους πολιτικους ειναι να φυγουν τωρα που μπορουν οσοι βεβαια νιωθουν ενοχοι.Και μην λετε πολλα γιατι ειμαστε γεματοι εκπληξεις.Υπομονη ετσι κι αλλιως για την Ελλαδα δεν πολεμαμε?
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 16, 2013, 16:01:04 pm »

Παιδια χωρις να θελω να προσβαλλω κανενα σ αυτο το site ισα ισα το αντιθετο μαλιστα μου αρεσει πολυ η κουβεντα που κανουμε αλλα σε τι να "πιστεψω".Να πιστεψω στον Κουμουνισμο που καλα καλα δεν τον πιστευουν ουτε τα στελεχη του,στον φιλελευθερισμο που κανει τον τραπεζιτη θεο και το χρημα ειδολο?Οχι εγω θα πιστεψω σ αυτα τα παιδια που βαζουν απο 1500-2000 ευρω στο παντελονι και τα αλλα τα δινουν σε αυτους που πληρωνουν τα χαρατσια,που ταιζουν,ντηνουν και παρεχουν ιατρικη περιθαλψη στους χιλιαδες απορους Ελληνες,που οποτε τους ακουω ξεχναω οτι ειμαι το σκυλι της κυβερνησης που κυνηγαει να το σκοτωσει και νιωθω κατι ξεχωριστο.Στην ΧΑ σου λενε οτι η κρατικη περιουσια δεν ειναι του Στουρναρα ειναι δικια σου.Δεν εχει κανενα δικαιομα να την πουλησει.Οταν λεω για υποψυφιοτητα στην ΧΑ εννοω να γινω βουλευτης των 1500 ευρο.Ποιος απτους βουλευτες που ξερετε εχει τα μπαλακια να το κανει.Ακομα κι οταν τους πλησιαζουν οι συνηθισμενοι "γλειφτες" για ρουσφετι τους λενε "να πας αλλου" στεγνα και κοφτα.Ασε που συμετεχει ενεργα το καθε μελος στις αποφασεις.Οσο για μενα αυτο που με εκανε να τους πιστεψω ειναι μια μικρη κινηση που κανουν τα ματια τους τη στιγμη που λενε ΕΛΛΑΣ.
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 16, 2013, 17:03:53 pm »

Τα στοιχεια για τις βραχονυσιδες

http://216.243.140.220/index.php/enimerosi/view/gia-tou-logou-to-alhthes-ta-praktika-ths-chthesinhs-pshfoforias-sthn-boulh
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 16, 2013, 17:07:50 pm από vagelis14 »
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 16, 2013, 19:27:00 pm »

Προσπαθουμε να σωσουμε τον πλανητη απτο διεθνη σιωνισμο κι εσεις μου μιλατε για κομματα.Αν κερδισουν εδω θα εξαπλωθουν σε ολο τον πλανητη.Μα το Θεο αυτη δεν ειναι η ωρα για καμια αλλη αποψη.Ξεραμε οτι θα ερθουν.Ειστε μαζι μας η οχι.Εμεις μπορουμε να το αντιμετοπισουμε.Ειμαστε προετοιμασμενοι.Μακαρι να κερδισουμε τωρα και μετα χαρας αργοτερα να μιλησουμε για οποια ιδεολογια θελετε.Εμεις καμια φορα κανουμε και κανενα αστειο αυτοι οχι
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 10:55:57 am »

Α και μια θερμη παρακληση σε ολους τους "αλλους" .Μην προσπαθειτε να διαστρεβλωσετε την ιδεολογια η και την θρησκεια μας.Ειμαστε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ κατι βεβαια που δεν βολευει την αμερικη.Και ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ που δεν βολευει "εσας"
αγαπητε φιλε Βαγκελη
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 11:12:48 am »

αγαπητε φιλε Βαγγελη
στο ξαναγραφω γιατι η παραθεση που σου εκανα δεν βγηκε
Επειδη σε βλεπω διαλεκτιλο ανθρωπο σε συγκριση με αλλους ((συναγωνιστες)) σου που ξερουν μονο να βριζουν,και επειδη φρονω οτι εισαι ανθρωπος που πραγματικα αγαπας την πατριδα σου επετρεψε μου μια νουθεσια
Φυγε οσο μπορεις ποιο μακρυα απο αυτους τους αλητες
Γιατι περι αλλητων προκειτε,και πολλοι απο αυτους κακοποιοι του κοινου ποινικου δικαιου
Μην επενδυεις τα ονειρα και την φιλοπατρια σου σε ανθρωπους που ειναι εντελως αναξιοι να ευαγγελιζοντε την αξιοπρεπεια της χωρας σου.....ποιος ρε Βαγγελη?
ο Μιχαλολιακος? ο Κασιδιαρης  μα ειμαστε με τα καλα μας?
Με στιλετα γκλομπς και γροθιες δεν ξαναποκτιετε η αξιοπρεπεια ενος λαου φιλαρακο μου
Δεν προσπαθω να σου κανω ουτε ιδεολογικη προπαγανδα,ουτε προσελκυση σε οποιονδηποτε πολιτικο χωρο,οπου αλλου θελεις πηγαινε,μακρυα απο αυτους
Αν συμβαλεις στο να παρουν δυναμη αυτοι,θα ελθει η ωρα που θα μουτζωνεις τον εαυτο σου ....και θα ειναι αργα
Οσο για την Ορθοδοξη πιστη που λες.....
Ψαξε τους δεσμους που ειχε η συμμορια με τον παγανισμο
Τωρα φορεσαν την προβια του Χριστιανου για να προσελκυσουνε κοσμο
τιποτα αλλο φιλε ,μονο σε θερμοπαρακαλω να το ψαξεις....η ερευνα ποτε δεν κανει κακο
φιλικα
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2013, 11:15:34 am από κυριακος »
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 15:54:50 pm »

τωρα τι να πω φιλε Βαγγελη?
ψεμμα και αυτο? ΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ?
Ολλα αποκυηματα  της ((νεοταξικης)) προπαγανδας?
τα μισα να πιστεψεις απ,οσα γραφοντε δεν σου αρκουν?

http://www.zougla.gr/greece/article/protopalikaro-tis-xrisis-avgis-o-silif8is-gia-oplokatoxi

θα επανελθω καποια στιγμη για τα πει χριστιανοσυνης των χρυσαυγητων...

Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!