Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 06:34:16 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Θα πρέπει να ψηφίσετε πρώτα για να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΕΞ

Ποσο σκεφτεστε το σεξ μέσα στην ημέρα

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=2413">ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΕΞ</a></h4><span>Ποσο σκεφτεστε το σεξ μέσα στην ημέρα</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=2413.0;poll=2328" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Είμαι άνδρας και το σκέφτομαι συνέχεια</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Είμαι ανδρας και το σκέφτομαι συχνα</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Ειμαι ανδρας και το σκέφτομαι αραια</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">Ειμαι άνδρας και δεν το σκεφτομαι</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">Ειμαι γυναίκα και το σκέφτομαι συνέχεια</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-6" value="6" class="check" /> <label for="options-6">Ειμαι γυναίκα και το σκέφτομαι συχνα</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-7" value="7" class="check" /> <label for="options-7">Ειμαι γυναίκα και το σκέφτομαι αραια</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-8" value="8" class="check" /> <label for="options-8">Ειμαι γυναίκα και δεν το σκεφτομαι</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Τελευταίες 20 ψήφοι
Ειμαι άνδρας και δεν το σκεφτομαιΙανουαρίου 04, 2014, 11:11:58 am
Ειμαι γυναίκα και το σκέφτομαι συχναΙανουαρίου 03, 2014, 23:15:32 pm
Ειμαι γυναίκα και το σκέφτομαι συχναΔεκεμβρίου 31, 2013, 13:02:19 pm
Είμαι άνδρας και το σκέφτομαι συνέχειαΙουλίου 26, 2013, 05:26:43 am
Ειμαι γυναίκα και το σκέφτομαι συνέχειαΙουλίου 17, 2013, 14:40:20 pm
Ειμαι γυναίκα και το σκέφτομαι συνέχειαΙουλίου 06, 2013, 13:11:02 pm
Είμαι άνδρας και το σκέφτομαι συνέχειαΑπριλίου 21, 2013, 17:11:12 pm
Είμαι ανδρας και το σκέφτομαι συχναΜαρτίου 24, 2013, 08:09:53 am
Ειμαι ανδρας και το σκέφτομαι αραιαΦεβρουαρίου 07, 2013, 13:07:56 pm
Ειμαι ανδρας και το σκέφτομαι αραιαΦεβρουαρίου 06, 2013, 16:35:00 pm
Ειμαι ανδρας και το σκέφτομαι αραιαΦεβρουαρίου 06, 2013, 02:30:40 am
Είμαι άνδρας και το σκέφτομαι συνέχειαΦεβρουαρίου 05, 2013, 17:05:44 pm
Είμαι ανδρας και το σκέφτομαι συχναΦεβρουαρίου 05, 2013, 15:15:08 pm

Αποστολέας Θέμα: ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΕΞ  (Αναγνώστηκε 988 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

mastroriginal

• Αρχάριο μέλος
  • *
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΕΞ
« στις: Φεβρουαρίου 05, 2013, 15:00:44 pm »

Ποσο το σκεφτόμαστε  το σεξ μέσα στην ημέρα μας?
Καταγράφηκε
Tags:

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!