Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 06:59:30 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Αποστολέας Θέμα: Μονιμότητα στο Δημόσιο Τομέα 2011-2012  (Αναγνώστηκε 2414 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Μονιμότητα στο Δημόσιο Τομέα 2011-2012
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 03, 2011, 13:01:39 pm »

Κοίτα Κυριάκο, εδώ λέμε κοπρίτες τους πάντες. Μια μεγάλη επιτυτιχία των κυβερνήσεων, είναι οτι έχουν καταφέρει να δυσφημήσουν τους πάντες με αποτέλεσμα αντί ο ένας κλάδος να θέλει την προκοπή του άλλου, αντίθετα χαίρονται με την καταστροφή του. Επειδή η δική μας ζωή χειροτερεύει κάποιοι χαίρονται όταν βλέπουν να χειροτερεύει και των άλλων: "γιατί αυτοί να παίρνουν τόσα; ας πεινάσουν όπως πεινάω κι εγώ", "γιατί αυτοί να δουλεύουν, ενώ εμένα με απολύουν;".

Η Κυβέρνηση που επικαλείται τις συντεχνίες, ήταν η πρώτη (και οι προηγούμενες κυβερνήσεις), που χωρίσαν τον κόσμο σε συντεχνίες και περνάνε ξεχωριστά τα μέτρα για κάθε κλάδο. Γι' αυτό δεν παίρνουν και γενικευμένα μέτρα. Στην πράξη η κυβέρνηση μειώνει τα εισοδήματα όλων των μικρομεσαίων κατά 30-40%. Αν έβγαινε και έλεγε μειώνω όλους τους μισθούς σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα κατά 35% και αυξάνω την φορολογία τόσο, και αφαιρώ ΄δικαιώματα από ελεύθερους επαγγελματίες μαζικά, θα ξεσηκωνόταν όλη η χώρα. Τώρα παίρνει τα ίδια μέτρα αλλά σαλαμοποιημένα, κόβοντας σε φέτες τα μέτρα. Πρώτα παίρνουμε τα μέτρα για κάθε ΔΕΚΟ ξεχωριστά, μετά για κάποια Υπουργεία, μετά για κάποιους ελεύθερους επαγγελματίες, ώστε κάθε φορά να έχει αντιμέτωπους 10-20 χιλιάδες κόσμο και όχι περισσότερο, εξασφαλίζοντας μικρότερες αντιδράσεις.

Όταν θα το συνειδητοποιήσει ο κόσμος και θα σταματήσει να χαίρεται με το κακό του άλλου, τότε ίσως δει ο κόσμος και βελτίωση στη ζωή του.
ειναι επικινδυνο αυτο που γινετε
να στρεφοντε εργαζομενοι εναντιον εργαζομενων
πιστευω οτι οι ανθρωποι που σκεπτοντε ετσι,το κανουν απο ατολμια να αντικρυσουν την πραγματικη αιτια της καταστασης
Και επειδη πρεπει να βτεθει ενα μαυρο προβατο,το βρισκουν εκει που ειναι η πιο ακινδυνη εκδοχη
Δεν φταιει το συστημα γενικα ,φταιει ο εργαζομενος που ειχε κατι παραπανω απο εμας....
δεν εχω απαιτησεις απο τον εργοδοτη μου,θελω ομως να φτασει και ο αλλος στο επιπεδο το δικο μου
τοτε θα ειμε ικανοποιημενος
Μακαρι να ειτανε η λυση στο προβλημα της χωρας το στησιμο του ΔΥ στον τοιχο
οπως βλεπετε δεν ειναι
Καταγράφηκε
Tags:

ngian

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 09, 2011, 10:24:22 am »

Κοίτα Κυριάκο, εδώ λέμε κοπρίτες τους πάντες. Μια μεγάλη επιτυτιχία των κυβερνήσεων, είναι οτι έχουν καταφέρει να δυσφημήσουν τους πάντες με αποτέλεσμα αντί ο ένας κλάδος να θέλει την προκοπή του άλλου, αντίθετα χαίρονται με την καταστροφή του. Επειδή η δική μας ζωή χειροτερεύει κάποιοι χαίρονται όταν βλέπουν να χειροτερεύει και των άλλων: "γιατί αυτοί να παίρνουν τόσα; ας πεινάσουν όπως πεινάω κι εγώ", "γιατί αυτοί να δουλεύουν, ενώ εμένα με απολύουν;".

Η Κυβέρνηση που επικαλείται τις συντεχνίες, ήταν η πρώτη (και οι προηγούμενες κυβερνήσεις), που χωρίσαν τον κόσμο σε συντεχνίες και περνάνε ξεχωριστά τα μέτρα για κάθε κλάδο. Γι' αυτό δεν παίρνουν και γενικευμένα μέτρα. Στην πράξη η κυβέρνηση μειώνει τα εισοδήματα όλων των μικρομεσαίων κατά 30-40%. Αν έβγαινε και έλεγε μειώνω όλους τους μισθούς σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα κατά 35% και αυξάνω την φορολογία τόσο, και αφαιρώ ΄δικαιώματα από ελεύθερους επαγγελματίες μαζικά, θα ξεσηκωνόταν όλη η χώρα. Τώρα παίρνει τα ίδια μέτρα αλλά σαλαμοποιημένα, κόβοντας σε φέτες τα μέτρα. Πρώτα παίρνουμε τα μέτρα για κάθε ΔΕΚΟ ξεχωριστά, μετά για κάποια Υπουργεία, μετά για κάποιους ελεύθερους επαγγελματίες, ώστε κάθε φορά να έχει αντιμέτωπους 10-20 χιλιάδες κόσμο και όχι περισσότερο, εξασφαλίζοντας μικρότερες αντιδράσεις.

Όταν θα το συνειδητοποιήσει ο κόσμος και θα σταματήσει να χαίρεται με το κακό του άλλου, τότε ίσως δει ο κόσμος και βελτίωση στη ζωή του.
ειναι επικινδυνο αυτο που γινετε
να στρεφοντε εργαζομενοι εναντιον εργαζομενων
πιστευω οτι οι ανθρωποι που σκεπτοντε ετσι,το κανουν απο ατολμια να αντικρυσουν την πραγματικη αιτια της καταστασης
Και επειδη πρεπει να βτεθει ενα μαυρο προβατο,το βρισκουν εκει που ειναι η πιο ακινδυνη εκδοχη
Δεν φταιει το συστημα γενικα ,φταιει ο εργαζομενος που ειχε κατι παραπανω απο εμας....
δεν εχω απαιτησεις απο τον εργοδοτη μου,θελω ομως να φτασει και ο αλλος στο επιπεδο το δικο μου
τοτε θα ειμε ικανοποιημενος
Μακαρι να ειτανε η λυση στο προβλημα της χωρας το στησιμο του ΔΥ στον τοιχο
οπως βλεπετε δεν ειναι

Οι κυβερνήσεις και τα δημοσιογραφοπαπαγαλάκια τους έχουν εφαρμόσει το «διαίρει και βασίλευε» με επιτυχία... αντί να στραφούμε όλοι εναντίων των κυβερνήσεων και των ανθρώπων που έχουν άμεσο οικονομικό συμφέρον από αυτές, τρωγόμαστε μεταξύ μας.  :thumbsDown
Καταγράφηκε

DG

• Ανώτατο μέλος
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 09, 2011, 17:55:43 pm »

Συμφωνώ 100% με τα τρία τελευταία μηνύματα !
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 09, 2011, 18:24:40 pm »

Συμφωνώ 100% με τα τρία τελευταία μηνύματα !
χαιρομε που συμφωνεις
χαιρομε οταν βλεπω οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που δεν γινανε κανιβαλοι,ο εννας να τρωει τον αλλο,επειδη το επεβαλε η εξουσια για να δικαιολογησει τα λαθη της και να ριξει αλου τις ευθυνες....
Καταγράφηκε

stefanos

• Πλήρες μέλος
  • ESTEILA APO TO FACE BOOK
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 12, 2011, 09:23:29 am »

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΔΕΝ ΜΟΜΗΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΣΟΡΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΗ Η ΣΥΖΗΤΞΣΗ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ(ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΝΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΑΖΥ ΜΕΤΑΛΛΑ
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 12, 2011, 09:46:40 am »

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΔΕΝ ΜΟΜΗΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΣΟΡΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΗ Η ΣΥΖΗΤΞΣΗ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ(ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΝΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΑΖΥ ΜΕΤΑΛΛΑ
σου εχω στειλη απαντησεις
δεν ξερω αν τις διαβασες....
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!