Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 16:39:16 pm *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Mοιραστείτε δημοσκοπήσεις στο site σας και κερδίστε πόντους!

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Ιουνίου 2012  (Αναγνώστηκε 18925 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Ιουνίου 2012
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 18, 2012, 10:41:43 am »

ποα ακρα εννοεις? εκτος απο την Χ,Α?
Κυριάκο εννοώ το αντίστοιχο Αριστερό άκρο, όποιο και αν είναι αυτό (πχ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ας πούμε ή ακόμη παραπέρα).
Αν το δούμε από οικονομικής σκοπιάς η ΧΑ δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ακροδεξιά, όπως και το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια σοσιαλιστικό (κεντροαριστερά). Το ΚΚΕ από την άλλη μπορούμε να πούμε ότι (όσον αφορά την οικονομική πολιτική πάντα) πλησιάζει το Αρ άκρο εφόσον σε μια καπιταλιστική οικονομία παραθέτει τελείως διαφορετική πρόταση χωρίς συμβιβασμούς. Δεν ξέρω αν συμφωνείς.
Αν το δούμε στο κομμάτι της εξωτερικής πολιτικής (εθνικά/γεωστρατηγικά θέματα) η ΧΑ είναι στο Δε άκρο, οι αναρχικοί στο Αρ άκρο με κάποιες από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να το πλησιάζουν.
Στο μεταναστευτικό πάλι η ΧΑ λέει "όλοι έξω" (ακραίο). Υπάρχουν και κάποιοι όμως που λένε "ας έρθουν όσοι θέλουν" (επίσης ακραίο).
Προσωπικά διαφωνώ με τους όρους Αριστερά, δεξιά, κέντρο, άκρα κλπ, λόγω του ότι υπάρχουν πολλές παράμετροι που καθορίζουν μια πολιτική. Αλλά αφού έτσι έχει προσδιοριστεί η πολιτική σκηνή συμβαδίζουμε, τι να κάνουμε?
εγω μεσα σε αυτη την ιδεολογικη θολουρα παα θετω τους ορους καπιταλιστικος χωρος-αντικαπιταλιστικος χωρος,το ΠΑΣΟΚ ποτε δεν ειΤανε σοσιαλιστικο κομμα,απο την αρχη ειτανε σοσιαλδημοκρατικο κομμα,και μονο τα τελευταια χρονια μετατοπισθηκε καθαρα στον χωρο της δεξιας (αν εχεις παρατηρησεις και οι ιδιοι κατηγορουν πλεον ευθεως την αριστερα,ενω πριν εθεταν τον εαυτο τους εντος της)
Το κενο που αφηνει το ΠΑΣΟΚ παει αμεσως να το καταλαβει ο ΣΥΡΙΖΑ,και οποιος δεν το βλεπει εθελοτυφλει...]
Μιλαμε για καταρευση του δικομματισμου,ενω στην ουσια προετοιμαζευε ενας καινουριος δικομματισμος αναμεσα στα απομειναρια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ
ο λαος μεσα στην απελπισια του παει ολοταχως να διμηουργησει ενα καινουριο ΠΑΣΟΚ σαν να μην εχει διδαχθει τιποτα...
Λυπαμε που το λεω,αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να βαλουμε ενα γκαλοπ εδω μεσα,σε οτι αφορα την πολιτικη ωρημοτητα των Ελληνων.....
Καταγράφηκε
Tags:

viky

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 18, 2012, 18:21:11 pm »

Εγώ πάντως είμαι έτοιμη και το διαβατήριο μου έτοιμο, αν ο λαός βγάλει αυτά τα αποτελέσματα δεν θα κάτσω εδώ να δουλεύω νυχθημερόν για να ταιζω το δημόσιο ούτε θα είμαι μια απο τις 100.000 προσλήψεις που θα κάνει ο Αλέξης, γιατί θα βολέψει όλον τον κόσμο του Πασόκ που τον ψήφισε (αυτοί οι ψηφοφόροι έτσι έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια άλλωστε) αλλιώς θα είναι οι πρώτοι που θα τον ρίξουν και επειδή δεν θα μπορούσα να δουλέψω σε ρυθμούς δημοσίου θα χαλούσα την πιάτσα και δεν θα με ήθελε κανείς. θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου όπως και πολλοί άλλοι πτυχιούχοι στο εξωτερικό. Επίσης αν υπάρξει ενδεχόμενο χρεοκοπίας δεν θα ήθελα να το ζήσω απο κοντά, καλύτερα απο την τηλεόραση. Δανία ή Αμερική? Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει δουλειά για το επάγγελμα μου. Τι μου προτείνετε?
Καταγράφηκε

steliosnom

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 19, 2012, 03:11:54 am »

Πραγματικά ελπίζω αυτή η δημοσκόπηση να είναι αναληθής γιατι η Χρυσή Αυγή με 59 εδρες στη βουλή ειναι καταστροφή. Υπάρχουν πολλά αμόρφωτα άτομα σε αυτή τη χώρα που θεωρούν δυνάμεις σα τη Χρυσή Αυγή λύση ενώ η ιστορία εχει δείξει ότι είναι καταστροφικές...
Καταγράφηκε

Alphecca

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 19, 2012, 09:19:16 am »

Μάλλον ο Δρ θα έχει μπόλικη δουλίτσα, μιας και χτες το βράδυ (κατά τις 21:00) τα ποσοστά της ΧΑ ήταν περίπου στο μισό...
Έχουμε χρόνο μπροστά μας πάντως, μέσα σε 2 μέρες 2.000 ψήφοι, μου φαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση θα σπάσει ολα τα ρεκόρ...!!!
Καταγράφηκε

Si vis vitam para mortem

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 19, 2012, 10:13:12 am »

Μάλλον ο Δρ θα έχει μπόλικη δουλίτσα, μιας και χτες το βράδυ (κατά τις 21:00) τα ποσοστά της ΧΑ ήταν περίπου στο μισό...

Όντως τα troll χτύπησαν πάλι...

Albatross

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 19, 2012, 12:56:43 pm »

Τη μία τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, την άλλη οι χρυσαυγίτες. Χαμός...  8)
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 19, 2012, 13:26:52 pm »

Θα σε στεναχωρήσω. Του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα. Μόνο οπαδοί της Χρυσής Αυγής, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Δημ. Συμμαχίας έχουν δημιουργήσει πολλές φορές πρόβλημα στα γκάλοπ μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2012, 18:51:22 pm από Dr_Michael »
Καταγράφηκε

kolsa

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 19, 2012, 16:39:36 pm »

Θα σε στεναχωρήσω. Του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα. Μόνο η Χρυσή Αυγή, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η Δημ. Συμμαχία έχουν δημιουργήσει πολλές φορές πρόβλημα.

θα σε στενοχωρησω και εγω φιλε μου αλλα ο συριζα αν θυμαμαι καλα εχει μια αναρχικη συνιστωσα στο κομμα του και επισης εκαψε περσι τα παιδια στην μαρφιν,χιλια συγγνωμη που σε στεναχωρω και παλι συγγνωμη
Αξιολόγηση μηνύματος: (+0 | -1)  
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 19, 2012, 18:48:18 pm »

Θα σε στεναχωρήσω. Του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα. Μόνο η Χρυσή Αυγή, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η Δημ. Συμμαχία έχουν δημιουργήσει πολλές φορές πρόβλημα.

θα σε στενοχωρησω και εγω φιλε μου αλλα ο συριζα αν θυμαμαι καλα εχει μια αναρχικη συνιστωσα στο κομμα του και επισης εκαψε περσι τα παιδια στην μαρφιν,χιλια συγγνωμη που σε στεναχωρω και παλι συγγνωμη

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τους υπαλλήλους της MARFIN;! Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα;  :oxtomatimou
Επίσης αν δεν κατάλαβες καλά, εδώ μιλάμε για τα trolls και την ψηφοφορία.  ::)

kolsa

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 19, 2012, 21:52:52 pm »

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τους υπαλλήλους της MARFIN;! Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα;  :oxtomatimou
Επίσης αν δεν κατάλαβες καλά, εδώ μιλάμε για τα trolls και την ψηφοφορία.  ::)
εσυ κανεις σφυριζεις αδιαφορα μεγαλε αλλα ολοι το ξερουμε οτι ηταν αναρχικοι πισω απο αυτο τεσπα απλως πηρα θεση επειδη ειπες για την χρυση αυγη.αν θες να μου πεις οτι ο συριζα ειναι παναγιτσα τοτε πρεπει να γελασουμε ολοι μαζι
Καταγράφηκε

dejan10

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 21, 2012, 09:58:31 am »

νομίζω ότι πρέπει να μπουν πιο πολλά κόμμαστα στη δημοσκόπηση.θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζαμε τα ποσοστα του ΛΑΟΣ,των οικολόγων και της καινούριας συμμαχίας δράσης,δημιουργίας ξανά.
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 21, 2012, 10:24:19 am »

Θα ψηφισω και παλι Χρυση Αυγη για να εχουν την ευκαιρια να δειξουν με την σταση τους και τις ενεργειες τους,μεσα στην Βουλη,αν αξιζουν η οχι την στηριξη μας.

Μεμφομαι καποιους που την ψηφισαν στις εκλογες της 6ης Μαιου και ενω ''μετρουσαν ακομα τα ψηφοδελτια'' αρχισαν την ...''κριτικη''.
Μουρμουρα και Γκρινια....
Τοσα χρονια ανεχομαστε απαραδεκτες συμπεριφορες απο αυτους που κυβερνανε και καποιοι ενοχληθηκαν απο το ''Εγερθουτω''...το δαχτυλιδι της γυναικας του Μιχαλολιακου...Τα μακρυα μαλλια του Μπαρμπαρουση (''Μακρυγιαννη'').

Και μονο που οι ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ δεν εμφανιζουν την Χρυση Αυγη στα πανελ....
Το οτι οι αλλοι ...''δημοκρατες'' αρνουνται εντελως...δημοκρατικα να κατσουν στο ιδιο στουντιο με εκπροσωπο της Χρυσης Αυγης...
Το οτι ενορχηστρωμενα τα καναλια,Χλευαζουν...Λοιδωρουν...Συκοφαντουν ΜΟΝΟ την Χρυση Αυγη,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ της...
Το οτο ρωτανε για τον Χιτλερ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ,ΤΟΝ ΜΑΟ,ΤΟ ΠΟΛ ΠΟΤ,ΤΟΝ ΓΙΑΡΟΥΖΕΛΣΚΙ...
Για αυτα και για αλλα τοσα...
Ψηφο στην Χρυση Αυγη...
Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΜΕΙΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΓΩ''.....

steliosnom

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 21, 2012, 21:00:48 pm »

Οι ακρέες δυνάμεις όπως όλοι αυτοί που ανέφερες και ιδίως ο Χιτλερ εχει δείξει η ιστορία οτι οδηγούν σε απολυταρχικά καθεστωτα στα οποια καμία δημοκρατια και κανενα ανθρωπινο δικαίωμα δεν έχει θέση. Άτομα που στηρίζουν ακροδεξιές δυνάμεις είναι ανιστόριτα και ακόμη και ακόμη και αν έχουν αντικειμενικά γνώσεις ιστορικές και μπορούν να αραδιαζουν ονόματα της ιστορίας τα οποία οι περισσότεροι αγνοούν το κάνουν μόνο για επίδειξη γνώσεων. Οι άνθρωποι αυτοί είναι κυριολεκτικα εγκεφαλικά νεκροί καθώς οι ορίζοντες τους είναι περιορισμένοι. Πρόκειται για μία παθογένεια της κοινωνίας και έτσι πρεπει να τους αντιμετωπίζουμε.
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 21, 2012, 23:25:35 pm »

ενα μπραβο
για την αποφαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να κατεβει αυτονομα στις εκλογες παρα την διαφωνια ορισμενων στελλεχων της
Καταγράφηκε

iliasthes

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 22, 2012, 00:00:16 am »

Κυριάκο δεν υπήρχε καμία διαφωνία στελεχών της. Δημοσιεύτηκε μία επιστολή από 20-30 άτομα εκ των οποίων 3-4 ήταν μέλη κάποιας οργάνωσης που συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι υπόλοιποι "ανεξάρτητοι αγωνιστές". Δηλαδή μαζεύω εγώ 20 γνωστούς που τους επηρεάζω πολιτικά με τις προσωπικές μου απόψεις και υπογράφουμε μια επιστολή που ζητάει πχ από το ΣΥΡΙΖΑ ή την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να μην κατέβουν στις εκλογές και να ψηφίσουν το ΚΚΕ. Μπορώ να βρω εύκολα και 2-3 πρώην μέλη κάποιας από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και να το παρουσιάσω πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διχασμένος. Από όσο ξέρω μιλώντας με γνωστούς που είναι μέλη στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα έχουν πάρει άγρια με την ύπουλη τακτική του ΣΥΡΙΖΑ για να προσεγγίσει τον κόσμο τους και ειδικά με κάτι επιχειρήματα του στυλ "η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι χαμένη ψήφος, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα μπει στη Βουλή". Προσωπικά έχω "μαλώσει" και έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη και σε προσωπικό επίπεδο σε 2-3 γνωστούς που ανήκουν στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν τους ακούω να χρησιμοποιούν αυτά τα επιχειρήματα. Μέχρι πρόσφατα οδύρονταν για τη φασιστική νοοτροπία όσων χρησιμοποιούν τέτοια επιχειρήματα. Ούτε το ποτήρι δεν τσουγκράω πλέον μαζί τους. Δεν μπορώ να υποκρίνομαι οτι όλα είναι καλά με ανθρώπους που χάνουν την αξιοπιστία τους ως πρόσωπα απέναντί μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 22, 2012, 01:10:45 am από iliasthes »
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!