Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 09:38:23 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Ιουνίου 2012  (Αναγνώστηκε 18897 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Ιουνίου 2012
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 22, 2012, 00:33:44 am »

Κυριάκο δεν υπήρχε καμία διαφωνία στελεχών της. Δημοασιεύτηκε μία επιστολή από 20-30 άτομα εκ των οποίων 3-4 ήταν μέλη κάποιας οργάνωσης που συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι υπόλοιποι "ανεξάρτητοι αγωνιστές". Δηλαδή μαζεύω εγώ 20 γνωστούς που τους επηρεάζω πολιτικά με τις προσωπικές μου απόψεις και υπογράφουμε μια επιστολή που ζητάει πχ από το ΣΥΡΙΖΑ ή την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να μην κατέβουν στις εκλογές και να ψηφίσουν το ΚΚΕ. Μπορώ να βρω εύκολα και 2-3 πρώην μέλη κάποιας από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και να το παρουσιάσω πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διχαχσμένος. Από όσο ξέρω μιλώντας με γνωστούς που είναι μέλη στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα έχουν πάρει άγρια με την ύπουλη τακτική του ΣΥΡΙΖΑ για να ππροσεγγίσει τον κόσμο τους και ειδικά με κάτι επιχειρήματα του στυλ "η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι χαμένη ψήφος, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα μπει στη Βουλή". Προσωπικά έχω "μαλώσει" και έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη και σε προσωπικό επίπεδο σε 2-3 γνωστούς που ανήκουν στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν τους ακούω να χρησιμοποιούν αυτά τα επιχειρήματα. Μέχρι πρόσφατα οδύρονταν για τη φαστιστική νοοτροπία όσων χρησιμοποιούν τέτοια επιχειρήματα. Ούτε το ποτήρι δεν τσουγκράω πλέον μαζί τους. Δεν μπορώ να υποκρίνομαι οτι όλα είναι καλά με ανθρώπους που χάνουν την αξιοπιστία τους ως πρόσωπα απέναντί μου.
Nαι Ηλια μπηκαε νωριτερα απ,οτι περιμενα στο πετσι του Πασοκου,πριν καν παρουν την εξουσια.....,και δεν μιλω για τους ευκαιριακους ψηφοφορους,αλλα για
((συντροφους))  οργανωμενους πολυ καιρο στο Συριζα
Οσο για τον αντικομμουνισμο,δεν θα ειταν υπερβολη να πω,τυφλα ναχουνε οι χρυσαυγιτες....
Καταγράφηκε
Tags:

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 23, 2012, 15:08:58 pm »

εμπρος λοιπον για κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ
δωστε του και μια ισχυρη αριστερη αντιπολιτευση,ισως θα την χρειασθει
ειδ,αλλως η μονη αντιπολιτευση που θα εχει θα ειναι η χρυση αυγη.....\
με οτι αυτο συνεπαγετε....
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 25, 2012, 11:37:01 am »

Οι ακρέες δυνάμεις όπως όλοι αυτοί που ανέφερες και ιδίως ο Χιτλερ εχει δείξει η ιστορία οτι οδηγούν σε απολυταρχικά καθεστωτα στα οποια καμία δημοκρατια και κανενα ανθρωπινο δικαίωμα δεν έχει θέση. Άτομα που στηρίζουν ακροδεξιές δυνάμεις είναι ανιστόριτα και ακόμη και ακόμη και αν έχουν αντικειμενικά γνώσεις ιστορικές και μπορούν να αραδιαζουν ονόματα της ιστορίας τα οποία οι περισσότεροι αγνοούν το κάνουν μόνο για επίδειξη γνώσεων. Οι άνθρωποι αυτοί είναι κυριολεκτικα εγκεφαλικά νεκροί καθώς οι ορίζοντες τους είναι περιορισμένοι. Πρόκειται για μία παθογένεια της κοινωνίας και έτσι πρεπει να τους αντιμετωπίζουμε.

Συμφωνω...συμφωνω.
Τα Δολοφονικα και Παρανοικα Καθεστωτα τυπου Σταλιν...Πολ Ποτ...Μαο...Γιαρουζελσκι κλπ ευθυνονται περισσοτερο απο ολα για την ελλειψη Δημοκρατιας εκει που επικρατησαν.
Ευθυνονται για εναν ''πολιτισμο'' Τρομου...Μαζικων Δολοφονιων...Καταπιεσης..Εξαθλιωσης....καταπατησης της Ανθρωπινης Αξιοπρεπειας.

Ειναι γνωστο οτι επειδη η αναφορα στα πραγματικα Ιστορικα γεγονοτα δεν ''εξυπηρετει'' καποιους,αντι να ζητησουν συγνωμη η να κανουν χαρακιρι (ακομα καλυτερα),τα βαζουν με την Ιστορια και οσους την επικαλουνται.
Υπαρχουν βεβαια οι Αμορφωτοι και οι Ημιμαθεις,οι οποιοι επειδη δεν ξερουν γεγονοτα και προσωπα,οτι δεν ξερουν το χαρακτηριζουν ''επιδειξη γνωσεων'' επειδη δεν την εχουν.

Οι χαρακτηρισμοι ειναι ευκολοι και ''ανεξοδοι''.
Τα απολειφαδια της η Κοινωνια,Κομμουνιστες και Αναρχικους,θα τους αποβαλει μονη της η θα τους βλεπουμε ως ''περιεργα'' στο Μουσειο κερινων ομοιωματων της Μανταμ Τισω.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 25, 2012, 12:23:16 pm από Michael Wittmann »
Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΜΕΙΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΓΩ''.....

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 25, 2012, 12:14:46 pm »

Οι ακρέες δυνάμεις όπως όλοι αυτοί που ανέφερες και ιδίως ο Χιτλερ εχει δείξει η ιστορία οτι οδηγούν σε απολυταρχικά καθεστωτα στα οποια καμία δημοκρατια και κανενα ανθρωπινο δικαίωμα δεν έχει θέση. Άτομα που στηρίζουν ακροδεξιές δυνάμεις είναι ανιστόριτα και ακόμη και ακόμη και αν έχουν αντικειμενικά γνώσεις ιστορικές και μπορούν να αραδιαζουν ονόματα της ιστορίας τα οποία οι περισσότεροι αγνοούν το κάνουν μόνο για επίδειξη γνώσεων. Οι άνθρωποι αυτοί είναι κυριολεκτικα εγκεφαλικά νεκροί καθώς οι ορίζοντες τους είναι περιορισμένοι. Πρόκειται για μία παθογένεια της κοινωνίας και έτσι πρεπει να τους αντιμετωπίζουμε.

Συμφωνω...συμφωνω.
Τα Δολοφονικα και Παρανοικα Καθεστωτα τυπου Σταλιν...Πολ Ποτ...Μαο...Γιαρουζελσκι κλπ ευθυνονται περισσοτερο απο ολα για την ελειψη Δημοκρατιας εκει που επικρατησαν.
Ευθυνονται για εναν ''πολιτισμο'' Τρομου...μαζικων δολοφωνιων...Καταπιεσης..Εξαθλιωσης....καταπατησης της ανθρωπινης Αξιοπρεπειας.

Ειναι γνωστο οτι επειδη η αναφορα στα πραγματικα Ιστορικα γεγονοτα δεν τους ''εξυπηρετει'',αντι να ζητησουν συγνωμη η να κανουν χαρακιρι (ακομα καλυτερα),τα βαζουν με την Ιστορια και οσους την επικαλουνται.
Υπαρχουν βεβαια οι Αμορφωτοι και οι Ημιμαθεις οι οποιοι επειδη δεν ξερουν Γεγονοτα και προσωπα,οτι δεν ξερουν το χαρακτηριζουν ''επιδειξη γνωσεων'' επειδη δεν την εχουν.

Οι χαρακτηρισμοι ειναι ευκολοι και ''ανεξοδοι''.
Τα απολειφαδια της Κοινωνιας,Κομμουνιστες και Αναρχικους,θα τους αποβαλει μονητης η θα τους βλεπουμε ως ''περιεργα'' στο Μουσειο κερινων ομοιωματων της Μανταμ Τισω.

μαλλον στο μελλων καποιοι θα διηγουντε οτι μια εποχη υπηρξε μια καστα ανθρωπων που λεγοντουσαν νεοφιλελευθεροι,και ειχαν σκοπο να γυρισουν τους ανθρωπους στην δουλεια, εξαφανιστηκαν ακολουθωντας την νομοτελιακη πορεια της ανθρωπινης φυσης ,που λεει οτι η ζωη δεν μπορει να γυρισει πισω
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 25, 2012, 12:28:02 pm »

Αν εννοεις οτι η ζωη δεν μπορει να γυρισει πισω σε :
Γκουλαγκ...Μαζικες εκτοπισεις Πληθυσμων στη Σιβηρια....''Πολιτισμικες Επαναστασεις'' τυου Μαο....''Killing Fields'' οπως στην Καμποτζη,Βιετναμ κλπ....Κομμουνιστικους/Σοσιαλιστικους...παραδεισους Κουβας,Β.Κορεας,Εμβερ Χοτζα (Αλβανια),Τσαουσεσκου (Ρουμανια),Γιαρουζελσκι (Πολωνια) κλπ κλπ
τοτε ΝΑΙ,συμφωνω μαζι σου.
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 25, 2012, 12:48:53 pm »

Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 25, 2012, 14:16:02 pm »

Αυτο τωρα ειναι ειρωνια για το ευρω? η δικη σου παροτρυνση?
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 25, 2012, 17:28:40 pm »

Κυριάκο δυστυχώς έτσι είναι, κάποιοι βρίσκουν αστεία την εξαθλίωση που επέβαλαν τα αφεντικά τους, ντόπια και ξένα, σε γέροντες και ανάπηρους ανθρώπους… Και από πάνω  έχουν το θράσος να το παίζουν και πατριώτες !
Κανένα  σεβασμό στις γενιές που με τον ιδρώτα τους, με το ΑΙΜΑ τους , με τα καλά τους και με τα στραβά τους έχτισαν την Ελλάδα . Αυτοί τόσο μπόρεσαν, αν εσύ μπορείς και ξέρεις, να φτιάξεις τα πράγματα καλύτερα και όχι να  βλέπεις με υπεροψία, γέροντες που μια ζωή έφτυσαν το γάλα της μάνας τους στη δουλειά, μετανάστες στην Αθήνα  ή τη Γερμανία ή…
Την ξέρω αυτή τη συμπεριφορά, αυτή τη νοοτροπία, κάποτε σε σκοτεινές εποχές, σε ένα κράτος όχι και πάρα πολύ μακριά από εδώ, στα σχολεία, σε μικρά παιδιά μάθαιναν μέσα από το μάθημα της αριθμητικής  πως κάθε ανάπηρος κάθε γέροντας και ανήμπορος άνθρωπος, στοιχίζει… τόσα λεφτά στο κράτος κάθε χρόνο. Και αφού τους έδιναν το κόστος για το χτίσιμο ενός σχολείου,  ενός νοσοκομείου, μιας παιδικής χαράς, ζητούσαν από αυτά τα παιδιά να υπολογίσουν πόσα σχολεία, νοσοκομεία ή παιδικές  χαρές θα μπορούσαν να φτιάξουν αν (με κάποιο ‘μαγικό’…τρόπο; ) δεν υπήρχαν …τόσοι ανάπηροι και ανήμποροι. Ύπουλα δηλαδή προσπαθούσαν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στο μυαλό της ίδιας τους της νεολαίας. Μάλιστα, με τα χρόνια φρόντισαν να βάλουν σε εφαρμογή αυτά που σχεδίαζαν για τον άτυχο λαό τους. Τελικά πήραν αυτό που τους άξιζε  :

Αλλά τι τα θες Κυριάκο μου, αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .

http://www.youtube.com/watch?v=yiSlM9xa1rU&feature=related

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 25, 2012, 17:41:28 pm από APO »
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 25, 2012, 20:39:49 pm »

http://www.kozan.gr/?p=8504
oi κακες συνηθειες δεν κοβοντε ευκολα..
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 26, 2012, 10:55:45 am »

αυτος ο κυνισμος δεν αντιμετωπιζετε ουτε με επαναδιαπραγματευσεις,ουτε με πολιτικες καταγγελιες
μονο με πληρη ρηξη και ανατροπη του
δεν μπορεις να ζητας ελεημοσυνη απο αυτη την ((κυρια)) και συναμα να την παρακαλας να σε κρατησει στο ευρω της....
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231197707
Καταγράφηκε

Alphecca

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 26, 2012, 16:46:38 pm »

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω Κυριάκο. Και ας πούμε ψυχρά ότι εν μέρει έχει ένα δίκιο. Από κει και πέρα δεν είδα ποτέ το ΔΝΤ να κάνει κάτι για να βοηθήσει τις υποανάπτυκτες χώρες...Δλδ τι θέλει να μας πει η ασχημομούρα? Ότι βοηθάει άλλους που έχουν περισσότερη ανάγκη? Αφού ξέρουμε όλοι τι κάνουν ΔΝΤ, Ε.Ε. και τα συναιτεράκια τους...
Έχουν ξεκάνει όλη την Αφρική τόσα χρόνια και τώρα τους έπιασε ο πόνος...Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
Αλλά οι δικοί μας "ηγέτες" που είναι? Της απάντησε κανένας σε σκληρή γλώσσα? Της είπε κανείς "άει από δω κυρά μου"? Πραγματικά, η αντίδραση σε τέτοια δήλωση θα έπρεπε να είναι η καταγγελία του μνημονίου και όλων των κακών κειμένων του καπιταλισμού τους. Λες και δεν βάλανε το χεράκι τους να φτάσουμε εκεί που βρισκόμαστε όλα αυτά τα λαμόγια...
Και ξαναρωτάω, υπάρχει κανείς πολιτικός με @@? Βγαίνει η Μέρκελ και εκβιάζει έμμεσα το εκλογικό αποτέλεσμα, μιλώντας για δημοψήφισμα...Της είπε κανείς "κουμάντο στην χώρα σου κοντή"? Μάλλον έχουμε ξεπουληθεί τόσο πολύ τελικά...
Sorry για την πολυλογία, τα έχω πάρει στο κεφάλι...
Καταγράφηκε

Si vis vitam para mortem

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μαΐου 26, 2012, 17:40:42 pm »

ναι αγαπητε μου,εχει το θρασσος αυτη η υβρις για τον ανθρωπο
να βγαινει και να σου λεει οτι λυπατε για την κατασταση των παιδιων στις πρωην αποικιες τους,λες και αυτη και οτι εκπροσωπει ειταν και εινε αμετοχοι γι,αυτο....
προσπαθωντας εμμεσα να σου πει ..εκει θα σε φτασω και εσενα.....(Νιγηρια)
τωρα αν τους απαντα κανεις .....ειναι καποιοι που λενε  ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ,ΡΗΞΗ και απο την κυρια Λαγκαρντ,και τους συνεταιρους της,ανατροπη του συστηματος που αυτοι κυτουν με νυχια και με δοντια να σωσουν,κλεβοντας οτι απεμεινε απο εσενα
Αρκει να καταλαβει ο κοσμος ,αυτο που τοσο ευγλωτα λεει η Λαγκαρντ
οι ((παχες αγελαδες)) για τον παγκοσμιο καπιταλισμο τελειωσαν
Οτι εδωσε εδωσε...τωρα θα στα παρει αναδρομικα,μην ελπιζεις πλεον σε αυτο το συστημα,ηεποχη που εδινε εφυγε ανεπιστρεπτει,τωρα ειναι η εποχη που περνει
Γιατι αυτο που στην πραγματικοτητα μπορει να δωσει ο καπιταλισμος ,ειναι αυτο που περνει ςνα παιδι στον Νιγηρα,οτι πηρες στο παρελθον ειταν πλεονασμα,που τωρα πρεπει να πληρωσεις πισω....
Μονο αυτο οταν συνειδητοποιησει ο κοσμος,τοτε το ΚΚΕ (που ταχα μου δεν θελει να κυβερνησει)θα ειναι ετοιμο για την εξουσια (και οχι για διακτυβερνηση,με διαιτητη την Λαγκαρντ)
Ειναι ουτοπικο αυτο που σου λεω?
Καταγράφηκε

Alphecca

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 26, 2012, 20:58:27 pm »

Συμφωνώ Κυριάκο αλλά μιας και το πας στο ΚΚΕ θα σε ρωτήσω κάτι. Εγώ συμφωνώ μαζί σου σε αυτό που συζητάμε και αν με παρακολουθείς συμφωνώ σε πολλά με το ΚΚΕ, όσον αφορά τα οικονομικά κλπ (χωρίς να είμαι οπαδός του "κεφαλαίου" του Μάρξ και πολύ περισσότερο του τρόπου που εφαρμόστηκε σε χώρες με κομουνιστικές Κυβερνήσεις). Αλλά τελικά δεν θα ψηφίσω ΚΚΕ. Γιατί?
Συζητάω αυτές τις μέρες με άτομα του περιβάλλοντός μου και μιλάω για αυτά που λέει το ΚΚΕ σε σχέση με ΕΕ, καπιταλισμό κλπ (χωρίς να αναφέρω το ποιος τα λέει). Ξέρεις πόσοι συμφωνούν? Οι περισσότεροι. Ξέρεις πόσοι θα ψηφίσουν ΚΚΕ? Ελάχιστοι... Και όχι επειδή δεν είπε ναι στον τΣύριζα, αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους.
Στις προηγούμενες εκλογές και ακόμη περισσότερο σε αυτές που έρχονται θα μπορούσε το ΚΚΕ να είναι πολύ ισχυρό. Αλλά στις 6 Μαΐου πήρε 1% πάνω από το 2009 και τώρα πια συρρικνώνεται. Γιατί?
Θα σου πώ ένα μέρος του γιατί. Μιλάμε μεταξύ μας (εδώ μεσα) και μου λές τις λέξεις "ρήξη" και "ανατροπή". Τσιτάτα που έχουν πια πεθάνει, υπό την έννοια ότι έχω βαρεθεί να τα ακούω... Ακούω την Γ.Γ. και λέει για ανακατανομή του πλούτου, θα τα πάρω από την πλουτοκρατία, λαίκή εξουσία κλπ. Τόσα χρόνια ακούω τα ίδια. 1 φορά δεν άκουσα το πώς θα γίνει αυτό ή το γιατί να γίνει αυτό. Τόσα χρόνια ακούω για αποτελέσματα με γενικούς happy λόγους και ποτέ δεν άκουσα τον πρακτικό τρόπο που θα φτάσουμε εκεί.
Ένα κόμμα, που έπρεπε να έχει ρεύμα στην παρούσα κατάσταση, μικραίνει...Κάπου είπατε (δεν θυμάμαι ποιος) ότι στο ΚΚΕ έρχεται σιγά σιγά κόσμος, ο οποίος έρχεται για να μείνει. Οκ, με αυτούς τους ρυθμούς θα κυβερνήσει το 2144 μ.Χ....
Δεν τα λέω με ειρωνία, περισσότερο με συμπάθεια. Είμαι ανοικτός τόσο πολύ στο να ακούσω το ΚΚΕ και να με πείσει ακόμη και να το στηρίξω. Αλλά δεν το καταφέρνει...Και μην μου πείτε ότι φταίω εγώ που δεν είμαι έτοιμος να "δεχτώ την αλλαγή"...
Η ρητορική του πάλιωσε, όσο δεν το καταλαβαίνει τόσο θα μένει στο 7-8%. Η γενιά μου (είμαι 32) και αυτή που έρχεται είναι ανοικτόμυαλη επί το πλείστον. Ξεκολλημένη από πολλά πράγματα και αγκυλώσεις του παρελθόντος. Για να μας μιλήσει κάποιος (στην καρδιά που λέμε) πρέπει να είναι ανοικτόμυαλος και ξεκολλημένος και αυτός. Το ΚΚΕ δεν είναι...Δεν το ξέρει?
Μιλούσαμε με τον Ηλία (iliasthes) και συμφώνησε μαζί μου (απ' όσο κατάλαβα) ότι το σχέδιο νόμου του ΚΚΕ για καταγγελία του μνημονίου θα πρέπει να κατατεθεί σε χρόνο που θα έχουν εξασφαλισθεί κάποια πράγματα πρώτα για την επανεκκίνιση της εγχώριας παραγωγικής μηχανής (όπως λέμε). Εκπρόσωπος του ΚΚΕ δήλωσε, για το θέμα, ότι το σχέδιο θα κατατεθεί άμεσα. Την άλλη μέρα, θα μας πει κανείς, τι έχει να γίνει ρε παιδιά? Φτιάξε και πρότεινε πρώτα κάποιους άλλους νόμους (πχ για την ΑΟΖ), μερίμνησε ώστε να παταχθούν οι μεσάζοντες και τα καρτέλ για την γεωργία και την κτηνοτροφία, παίξε λιγάκι μπάλα αγόρι μου πρώτα (που λέει και ο Αλέφαντος) και μετά ρίχτο το Ν/Σ. Έλεος...Ξεκολλάτε...

Ρίξτε, αν θέλετε, μια ματιά εδώ: http://www.thevenusproject.com/
Δείτε, αν δεν έχετε δει και τα zeitgeist (ειδικά το moving forward) εδώ : http://www.zeitgeistmovie.com/
H λύση που προτείνει είναι πολύ κοντά στον κομουνισμό. Στηριγμένη σε άλλες βάσεις όμως, εξελιγμένη, κοιτώντας την ουσία. Αυτό είναι ουτοπικό?

Πάντα φιλικά! :thumbsUP

υγ. Πάλι ξέφυγα... ;D
Καταγράφηκε

Si vis vitam para mortem

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 26, 2012, 21:13:19 pm »

Αυτο τωρα ειναι ειρωνια για το ευρω? η δικη σου παροτρυνση?

Ειρωνευομαι βεβαια...
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 26, 2012, 21:17:03 pm »

Κυριάκο δυστυχώς έτσι είναι, κάποιοι βρίσκουν αστεία την εξαθλίωση που επέβαλαν τα αφεντικά τους, ντόπια και ξένα, σε γέροντες και ανάπηρους ανθρώπους… Και από πάνω  έχουν το θράσος να το παίζουν και πατριώτες !
Κανένα  σεβασμό στις γενιές που με τον ιδρώτα τους, με το ΑΙΜΑ τους , με τα καλά τους και με τα στραβά τους έχτισαν την Ελλάδα . Αυτοί τόσο μπόρεσαν, αν εσύ μπορείς και ξέρεις, να φτιάξεις τα πράγματα καλύτερα και όχι να  βλέπεις με υπεροψία, γέροντες που μια ζωή έφτυσαν το γάλα της μάνας τους στη δουλειά, μετανάστες στην Αθήνα  ή τη Γερμανία ή…
Την ξέρω αυτή τη συμπεριφορά, αυτή τη νοοτροπία, κάποτε σε σκοτεινές εποχές, σε ένα κράτος όχι και πάρα πολύ μακριά από εδώ, στα σχολεία, σε μικρά παιδιά μάθαιναν μέσα από το μάθημα της αριθμητικής  πως κάθε ανάπηρος κάθε γέροντας και ανήμπορος άνθρωπος, στοιχίζει… τόσα λεφτά στο κράτος κάθε χρόνο. Και αφού τους έδιναν το κόστος για το χτίσιμο ενός σχολείου,  ενός νοσοκομείου, μιας παιδικής χαράς, ζητούσαν από αυτά τα παιδιά να υπολογίσουν πόσα σχολεία, νοσοκομεία ή παιδικές  χαρές θα μπορούσαν να φτιάξουν αν (με κάποιο ‘μαγικό’…τρόπο; ) δεν υπήρχαν …τόσοι ανάπηροι και ανήμποροι. Ύπουλα δηλαδή προσπαθούσαν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στο μυαλό της ίδιας τους της νεολαίας. Μάλιστα, με τα χρόνια φρόντισαν να βάλουν σε εφαρμογή αυτά που σχεδίαζαν για τον άτυχο λαό τους. Τελικά πήραν αυτό που τους άξιζε  :

Αλλά τι τα θες Κυριάκο μου, αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .

http://www.youtube.com/watch?v=yiSlM9xa1rU&feature=related

Μπραβο...
Για Σοβιετικος,ικανοποιητικα γραφεις τα Ελληνικα.
Μιλας για τα αφεντικα των αλλων.
Ειδαμε την κοκκινη σημαια των δικων σου αφεντικων.

Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!