Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 10:34:57 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Ιουνίου 2012  (Αναγνώστηκε 18903 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Ιουνίου 2012
« Απάντηση #105 στις: Ιουνίου 13, 2012, 10:48:43 am »

μια εκληση σε καθε συμπατριωτη
Αριστερο δεξιο που επιθυμει να παραμεινουμε ανθρωποι,με ολες τις δυσκολιες και τις διαφορες μας
απομονωστε οσο ειναι καιρος αυτο το καρκινωμα που λεγετε  χρυση αυγη
Ακομα και αυτοι που λενε οτι δεν συμφωνουν με τις πραξεις της χρυσης αυγης ,αλλα εν μερει τις δικαιολογουν,δινουν  ερεισμα και βημα στον ΥΠΟΚΟΣΜΟ να ρυθμιζει την οργη μας
Η αρχη της ανοχης εγινε απο τα περηβοητα γιαουρτωματα,τις σφαλιαρες, τις μουτζες,και τις επιθεσεις σε πολιτικα προσωπα οποιουδηποτε πολιτικου χωρου.
Ειναι αισχος και αθλιοτητα ενα εστω μικρο μερος της κοινωνιας να επικροτει φαινομενα Κασιδιαρη,ακομα και αν δεν ειχε απεναντι του την Κανελλη,αλλα τον ποιο μισητο πολιτικο στην χωρα μας
Ας μην γινουμε η Δημοκρατια της γροθιας,και της αυτοδικιας
Αυτη την προοπτικη την θεωρω πολυ χειροτερη και απο τα μνημονια και απο οτιδηποτε αλλο
ΕΞΩ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ απο την κοινωνια μας
Καταγράφηκε
Tags:

kyrilos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιουνίου 13, 2012, 21:23:34 pm »

μια εκληση σε καθε συμπατριωτη
Αριστερο δεξιο που επιθυμει να παραμεινουμε ανθρωποι,με ολες τις δυσκολιες και τις διαφορες μας
απομονωστε οσο ειναι καιρος αυτο το καρκινωμα που λεγετε  χρυση αυγη
Ακομα και αυτοι που λενε οτι δεν συμφωνουν με τις πραξεις της χρυσης αυγης ,αλλα εν μερει τις δικαιολογουν,δινουν  ερεισμα και βημα στον ΥΠΟΚΟΣΜΟ να ρυθμιζει την οργη μας
Η αρχη της ανοχης εγινε απο τα περηβοητα γιαουρτωματα,τις σφαλιαρες, τις μουτζες,και τις επιθεσεις σε πολιτικα προσωπα οποιουδηποτε πολιτικου χωρου.
Ειναι αισχος και αθλιοτητα ενα εστω μικρο μερος της κοινωνιας να επικροτει φαινομενα Κασιδιαρη,ακομα και αν δεν ειχε απεναντι του την Κανελλη,αλλα τον ποιο μισητο πολιτικο στην χωρα μας
Ας μην γινουμε η Δημοκρατια της γροθιας,και της αυτοδικιας
Αυτη την προοπτικη την θεωρω πολυ χειροτερη και απο τα μνημονια και απο οτιδηποτε αλλο
ΕΞΩ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ απο την κοινωνια μας

προσυπογραφω

αν ξαναμπουν οι φασιστες στη Βουλη, μονο περισσοτερη ντροπη θα φερουν στον ηδη καταρακωμενο πολιτικο μας βιο

Η οποια οργη και αγανακτηση μας, πρεπει να εκφραστει μεσω περισσοτερης προσοχης και ελεγχου των κατα τοπους αντιπροσωπων και οχι μεσω ψηφου τυφλης αγανακτησης και απαξιωσης!

Οποιος θεωρει τον εαυτο του αγανακτησμενο, ας ξαναρχισει να ψαχνεται και να ενεργει πολιτικα!

Ψαχτειτε πολιτικα, συζητηστε πολιτικα, οργανωθειτε πολιτικα η πλησιαστε τα οποια ηδη πολιτικα εμπλεγμενα προσωπα (υποψηφιους βουλευτες) και φορεις (επιτροπες και πηγαδακια) και εκφραστειτε εκει

Αυτο πρπει να`ναι το μηνυμα/αποτελεσμα αυτης της κατρακυλας! Η νεοελληνικη καταντια εχει φτασει στο απροχωρητο..Μην περιμενετε απο φασιστες η απο οποιονδηποτε αλλο να διορθωσει την κατασταση

πρεπει ολοι να ξαναγινουμε ενεργοι πολιτες και να αποβαλουμε τις παλιες νοοτροπιες

Καταγράφηκε

Alphecca

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιουνίου 14, 2012, 00:39:13 am »

Τι "αν ξαναμπούν", περισσότερο θα πάρουν...
Καταγράφηκε

Si vis vitam para mortem

docie

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιουνίου 14, 2012, 09:53:28 am »

ξυπνηστε γιατι βουλιαξαμε..ΣΥΡΙΖΑ πρωτο κομμα στις 17 και μετα ΟΛΟΙ απο κοντα, πριν καταντησει σα το πασοκ!

ε ρε φιλε Κυριακο, λυπαμαι αλλα αν ειναι να το ριξεις Ανταρσυα η ΚΚΕ, χαμενη θα παει η ψηφος..Γι`αυτες τις εκλογες μιλαω

K L  ωραία νοοτροπία και επιχειρήματα έχετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ....
Να ψηφίσει δηλαδή ο κόσμος κάποιον ο οποίο μάλλον θα καταντήσει ΠΑΣΟΚ και να πάμε όλοι κοντά του για να μην καταντήσειι; τι λέτε μωρέ μουρλαθήκατε; τι είναι ο λαός και το λαϊκό κίνημα γκουβερνάντα του ΣΥΡΙΖΑ;
Και είναι χαμένη ψήφος σε ΚΚΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ; αυτα που έλεγε η πασοκάρα τόσα χρόνια και ιδίως ο Πάγκαλος; τουλάχιστον ΚΚΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν τα πουλήσαν όλα για να γίνουν κυβέρνηση με  την Κατσέλη από κοντά και όλο τον πρώην ΠΑΣΟΚΙΚΟ μηχανισμό. Δεν ντρεπόμαστε λίγο; άκουγα σήμερα τον Τσίπρα στον Παπαδάκη και μου σηκώθηκε η τρίχα... κυβερνητισμός, χαμηλοί τόνοι με του "εταίρους", παραμονή στο ευρώ... Το ευρώ δεν μας έφερε εδώ; η ευρωπαϊκή ένωση δεν κατάντησε την χώρα εξαρτώμενη; και θα πάει τώρα ο Π Ο Υ Λ Η Μ Ε Ν Ο Σ ΣΥΡΙΖΑ να τα πει με τους βρικόλακες ευρωπαίους καπιταλιστές. Ρε ούστ που κάθομαι και τσακώνομαι και εδώ και έξω με τους ΚΚΕδες για χάρη σας και εσείς πάτε και τα κάνετε πλακάκια με όλους... τουλάχιστον οι ΚΚΕδες μπορεί να έχουν για μένα ηλίθια στρατηγική αλλά έχουν τα @@ να υποστηρίζουν τις θέσεις τους, που (να το πω) επιβεβαιώθηκαν...
Καταγράφηκε

docie

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιουνίου 14, 2012, 10:15:26 am »

Έχασα τη ψυχραιμία μου και δεν έπρεπε... πάω σε ησυχαστήριο να καλμάρουν τα νεύρα γιατί θα καταντήσω Διόδωρος... πριν την κάνω να πω τις απογοητεύσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ που με οδήγησαν στην παράνοια.
1) ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά έλεγε πως μόλις πάρει εντολή θα κατεβάσει τον λαό στο Σύνταγμα για να πάρει ΄ψηφο για αριστερή κυβέρνηση. Και πάνω που έφτιαξα το δισάκι μου, έβαλα τις μολότοφ, το μααλόξ, τα νερακια κλπ κλπ πήρα και το καδρόνι στο χέρι, που έβαλα τον Αχμέτ από την οικοδομή να το σμιλέψει με τα στιβαρά εργατικά του χέρια...ο Τσίπρας πήγε στο Προεδρικό και... πήρα το μετρό για σπίτι, όπου ενώ είχα αποχαιρετήσει την γυναίκα και την κόρη μου σαν άλλος ΕΛΑΣίτης τους είπα να πάμε σε μια ψησταριά να φάμε κάνα παϊδάκι καλύτερα...
2) Προτάθηκε ο Αρσένης που για χάρη του είχαμε φάει τόσα χημικά και ξύλο το 98-99 για υπηρεσιακό πρωθυπουργός απο τον ΣΥΡΙΖΑ παρακαλώ... και βέβαια οι συριζαίοι καλοθελητές μας έλεγαν... "Έλα μωρά υπερβάλετε πάλι μία χαζομάρα είπε ο πρόεδρος ντάξει μωρέ..." μας βγήκε σαν φιγούρα από πίσω η Κατσέλη... και λέω και εγώ πόσο μ....ας είσουν τότε που κατεβαινες τότε και φώναζες "Κάτσε καλά Γεράσιμε" ... και παίρνω γυναίκα και κορη και πάω να πιω ένα καφεδάκι να ξεχάσω...
3) Μα καλά είναι δυνατόν να μην συζητήσουμε; μονομερείς ενέργειες; απαπαπαπα οι εταίροι είναι φίλοι μας μου είπαν. Τώρα ποιος φίλος κάνει τέτοια πράγματα και τον έχω ακόμα ως φίλο δεν το κατάλαβα. Και δώστου το μυστικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ αν οι ευρωπαίοι μας διώξουν και παραμύθα τρελή πως θα φτιάξουν τον σοσιαλισμό λάου λάου να μην τους καταλάβει κανείς και αντιδράσει. Εντάξει λέω λάου λάου μην τρομάξει ο μικροαστός (πασοκ δεν είναι αυτό;) και έκατσα στον καναπέ έφτιαξα ένα κοκτέιλ και έκατσα να δω κάνα σόου με βλήματα.
4) ΝΑΤΟ; καλό το ΝΑΤΟ... έ πάει το παλιό πρόγραμμα, τέρμα οι υπερβολές. Πρέπει να κυβερνήσουμε τώρα. Κρατικοποιήσεις αν γίνεται σε αόριστο χρόνο, οι τράπεζες προσωρινά κρατικές και μετά πάλι τα ίδια, βόλεμα των πασόκων κλπ σε θεσούλες με προσληψούλες (μην μου πείτε πως υπάρχουν κενά το ξέρω, αλλά και το πασόκ τα ίδια έλεγε), πάγωμα μισθών βεβαίως βεβαίως (θεωρείται καλό το να μην παίρνεις τίποτα;) και πήγα παραλία με φρέντο καπουτσίνο και σάντουιτς κοτομπέικον....
Άντε καλό καλοκαίρι111
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιουνίου 14, 2012, 10:46:09 am »

ξυπνηστε γιατι βουλιαξαμε..ΣΥΡΙΖΑ πρωτο κομμα στις 17 και μετα ΟΛΟΙ απο κοντα, πριν καταντησει σα το πασοκ!

ε ρε φιλε Κυριακο, λυπαμαι αλλα αν ειναι να το ριξεις Ανταρσυα η ΚΚΕ, χαμενη θα παει η ψηφος..Γι`αυτες τις εκλογες μιλαω

K L  ωραία νοοτροπία και επιχειρήματα έχετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ....
Να ψηφίσει δηλαδή ο κόσμος κάποιον ο οποίο μάλλον θα καταντήσει ΠΑΣΟΚ και να πάμε όλοι κοντά του για να μην καταντήσειι; τι λέτε μωρέ μουρλαθήκατε; τι είναι ο λαός και το λαϊκό κίνημα γκουβερνάντα του ΣΥΡΙΖΑ;
Και είναι χαμένη ψήφος σε ΚΚΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ; αυτα που έλεγε η πασοκάρα τόσα χρόνια και ιδίως ο Πάγκαλος; τουλάχιστον ΚΚΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν τα πουλήσαν όλα για να γίνουν κυβέρνηση με  την Κατσέλη από κοντά και όλο τον πρώην ΠΑΣΟΚΙΚΟ μηχανισμό. Δεν ντρεπόμαστε λίγο; άκουγα σήμερα τον Τσίπρα στον Παπαδάκη και μου σηκώθηκε η τρίχα... κυβερνητισμός, χαμηλοί τόνοι με του "εταίρους", παραμονή στο ευρώ... Το ευρώ δεν μας έφερε εδώ; η ευρωπαϊκή ένωση δεν κατάντησε την χώρα εξαρτώμενη; και θα πάει τώρα ο Π Ο Υ Λ Η Μ Ε Ν Ο Σ ΣΥΡΙΖΑ να τα πει με τους βρικόλακες ευρωπαίους καπιταλιστές. Ρε ούστ που κάθομαι και τσακώνομαι και εδώ και έξω με τους ΚΚΕδες για χάρη σας και εσείς πάτε και τα κάνετε πλακάκια με όλους... τουλάχιστον οι ΚΚΕδες μπορεί να έχουν για μένα ηλίθια στρατηγική αλλά έχουν τα @@ να υποστηρίζουν τις θέσεις τους, που (να το πω) επιβεβαιώθηκαν...
ως προς το πρωτο μερος....ναι αυτη ειναι η βασικη νοοτροπια της εκλογικης βασης των συριζαιων,ας ψηφισουμε εννα κομμα το οποιο εκ των προτερω ξερουμε οτι θα γινει πασοκ,με την ελπιδα οτι δεν θα γινει
Και σε αυτην την διαδικασια θα επρεπε οποσδηποτε να μετεχει και το ΚΚΕ
ΓΙΑΤΙ? διαμοιρασμος ευθυνων,σ,ενα παιγνιδι με τον λαο που παιζουν μονο αυτοι?
Ξερουν οτι ο κοσμος σε μια αποτυχια τους την κριτικη θα την επικεντρωνε στο ΚΚΕ (αν συνεργαζοταν)
Γιατι οι ποιο πολοι ψηφοφοροι του Συριζα ,ξερουν τι ακριβως ειναι ο Συριζα ασχετα αν τον ψηφιζουν,και καταβαθος εξυπηρετει την ψηφο τους (χαλαρη ψηφος)
Ενα μεγαλο μερος απο αυτους επιζητει μια καπως καλυτερη διαχειρηση του μνημονιου,και επ,ουδενι μια ρηξη με το μνημονιο,τις αιτιες και τους παραγοντες του μνημονιου...
Και αυτο το ξερει πολυ καλλα ο Συριζα,και θελει να βαλει στον χορο και το ΚΚΕ
θελει δηλαδη να σπασει αυτο που ακομα και οι εντελως διαφωνουντες με το ΚΚΕ παραδεχοντε,την συνεπεια,και την σταθεροτητα στις θεσεις του.
Και ξερει ακομα και κατι αλλο ο Συριζα,η μεγαλη του ευκαιρια να απεμπολισει το ΚΚΕ
ειναι τωρα και ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,δεν θα υπαρξουν αλλες ευκαιριες απο την Κυριακη και μετα....
Για τον K.L θα ηθελα να πω το εξης,σε λιγους μηνες να μην βιαστει και αυτος οπως θα βιαστουν πολλοι να πει οτι και η αριστερα απετυχε,οτι και η αριστερα ειναι μια απο τα ιδια,απογοητευμενος απο τις προσδοκιες που ειχε
Γιατι πολυ φοβαμαι οτι την αποτυχια του Τσιπρα θα την χρεωθει συνολικα η αριστερα

οσο για τις ....ηλιθιες στρατηγικες....
Στις συνθηκες που ζουμε πιστευεις οτι υπαρχουνε πολλες εναλακτικες στρατηγικες φιλε μου?
Και συγκεκριμενα με το θεμα των εκλογων και την διακυβερνηση ...τι εναλακτικες ταχτικες θα προτιμουσες για να μην μιλας για ηλιθιες στρατηγικες?
Καταγράφηκε

kyrilos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιουνίου 14, 2012, 14:57:20 pm »

1....Kομμουνισμος και τα μυαλα στα καγκελα δηλαδη...ξανα και ξανα και ξανα..Ελεος

ποτε ρε παιδια θα παρετε χαμπαρι οτι ο κομμουνισμος απετυχε ;

Στα χαρτια και στην θεωρηση μπορει να "βγαινει" ΑΛΛΑ στην πραγματικοτητα απετυχε και εφερε φτωχεια και τυραννια και στην πολιτικη αρενα ειναι απλως
-λιμναζωντα βρωμερα υδατα (για τους αντι)   
-χαμενη οαση (για τους υπερ)

κοινως, ειναι καταδικασμενη ιδεολογια..παει, τελειωσε, περασε και εχει κολησει η βελονα.

αντε να παμε παρακατω

ερωτημα

αν ειχαμε απλη αναλογικη, θα πρεπε να καναμε κυβερνησεις συνεργασιας,,Με ποιον θα συνεργαζονταν οι κομμουνιστες ;;; μονο μεταξυ τους ;; Δηλαδη, μια ζωη καργα-αντιπολιτευση και καταγγελια εκ του ασφαλους..

} να προσθεσω { οποτε ουτε σε οποιαδηποτε κυβερνηση συνεργασιας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις 18 θα συμετειχαν οι κομουνιστες ;;; χαμενες/πεταμενες ψηφοι οποτε, γιατι ξερετε το ΝΔ\ΣΟΚ δεν κολωνει και θα κανει τα παντα για να`ναι κυβερνηση εστω και για μια μερα

Συγχαρητηρια! πολυ τιμιο και δημιουργικο! Η Παπατηγα και η παρεα της γιατι δεν παει ρε παιδια να δουλεψει τοσα χρονια ; Ετσι κιαλλιως κομμα αρχων ειναι, τι χρειαζονται οι κλικες ;  Μηπως μας\σας δουλευουνε κι αυτοι ;

2...και για να το πω και με δικα σας λογια,

πως δηλαδη θελετε η Ελλαδιτσα να γινει αυτονομη πολιτικη και οικονομικη οντοτητα, σε μια κατασταση ολοκληρωτικης καπιταλιστικης περικυκλωσης ;;;

Ουτε πολεμικα αξιομαχοι ειμαστε, ουτε ενεργειακα αυτονομοι, οποτε τι ρομαντικα\επαναστατικα μανιφεστα, περι δραχμης και εκτος ΕΕ και ΝΑΤΟ ειναι αυτα που παπαγαλιζετε ;

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2012, 15:12:02 pm από K_L »
Καταγράφηκε

iliasthes

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Ιουνίου 14, 2012, 17:05:09 pm »

Αν στη ζωή μου πίστευα όλες τις γυναίκες που μου είπαν πως μ' αγαπάν και θα μ' αγαπούν για πάντα θα είχα αυτοκτονήσει από ερωτική απογοήτευση.

Αν στη ζωή μου πίστευα, όλους όσους μου τάξανε εύκολο κέρδος (χρηματιστήριο, πυραμίδες, επενδυτικές ευκαιρίες κλπ) θα ήμουν άφραγκος και άστεγος.

Αν στη ζωή μου πίστευα κάθε φορά το κόμμα που τάζει τα περισσότερα και προβάλλει ως ελπίδα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, θα είχα κόψει σίγουρα τα χέρια μου. Έχω κουραστεί παρόμοιοι άνθρωποι (μερικές φορές και οι ίδιοι ως φυσικά πρόσωπα) να μου λεν τις ίδιες ανοησίες.

Οι ίδιοι άνθρωποι που το 2009 με πρήζαν να δώσω μια ευκαιρία στον "αριστερό" Παπανδρέου για να σωθούμε από τον κακό Καραμανλή, οι ίδιοι με πρήζουν με τον Τσίπρα. Τα ίδια επιχειρήματα: "εσείς εκεί κολημμένοι, προτιμάτε να μας πηδήξ** η δεξιά, παρά να δώσετε μια ευκαιρία στον Παπανδρέου και δηλαδή ή κομμουνισμός ή τίποτα. Άσχημα θα είναι να πάρουμε τώρα καμιά αύξηση να ανασάνουμε λιγάκι και μετά βλέπουμε;" Είναι τόσο γελοία αυτή η επανάληψη των επιχειρημάτων που είναι σαν να βλέπω την ίδια θεατρική παράσταση με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Τις προάλλες στη δουλειά με έπρηζαν δυο συνάδελφοι (οι οποίοι το 2009 είχανε δώσει 43,9% στον Παπανδρέου), με τα ίδια αστεία επιχειρήματα; "Καλά εσύ δεν θέλεις να πάρουμε πίσω τους μισθούς μας και τα χαράτσια;". Η πληρωμένη απάντηση μου ήταν: "Όχι και φταίτε εσείς γι' αυτό;" "Εμείς, γιατί;".
"Ε πήρα τόσα πολλά από τον γιωργάκη που ψηφίσατε το 2009 και τώρα είμαι άπλας, οπότε μου περισσεύουν".

Όσο για το νούμερο 2, είναι ο ρεαλισμός του δούλου που σκύβει το κεφάλι και δέχεται τη σκλαβιά του. Βέβαια στην αθρώπινη ιστορία το μόνο όνομα δούλου που γνωρίζουμε όλοι είναι του Σπάρτακου, δηλαδή το σύμβολο των δούλων που αγωνιστήκαν για την ελευθερία τους. Οι είλωτες υπάρχουν στη σχολική ιστορία για τις εξεγέρσεις τους και όχι, γιατί καλλιεργούσαν καλά τα χωράφια των Σπαρτιατών. Στη ζωή χρειάζεται ο ρεαλισμός που σε οδηγεί να αλλάξεις τη μοίρα σου και όχι να την αποδέχεσαι μοιρολατρικά. Ο ρεαλισμός που σε βάζει να σκεφτείς ποιες προϋποθέσεις χρειάζονται για να γίνεις κύριος του εαυτού σου, του τόπου σου, της πατρίδας σου, της ζωής σου σε τελική ανάλυση και να αρχίσεις με δουλειά μυρμηγκιού να δουλεύεις σκληρά για να πραγματοποιήσεις αυτό που θέλεις. Η ζωή ενός μυρμηγκιού εργάτη δεν ξεπερνάει τους τρεις μήνες και όμως τα μυρμήγκια την άνοιξη και το καλοκαίρι συλλέγουν τροφή για το χειμώνα, παρόλο που τα ίδια δεν θα είναι ζωντανά. Πρέπει να είναι πολύ χαζά σύμφωνα με τη λογική που αντί να αράζουν την άνοιξη και το καλοκαίρι και αν μην απολαμβάνουν τη σύντομη ζωή τους δουλεύουν για το μέλλον της αποικίας τους. Πόσο τεράστιος θα μοιάζει ένας χειμώνας για ένα μυρμήγκι; Σκεφτείτε τη ζωή μας να είναι ένας χειμώνας 80 ετών. Πόσο τιτάνιο θα ήταν να αποθηκεύουμε τρόφιμα και προμήθειες που μόνο το καλοκαίρι βρίσκουμε για έναν χειμώνα 80 ετών; Με τη λογική σου K_L δεν θα έπρεπε να το κάνουμε, γιατί θα έπρεπε να σκεφτούμε πως θα μοιράσουμε μεταξύ μας για να φάμε τα τρόφιμα της άνοιξης.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2012, 17:59:05 pm από iliasthes »
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιουνίου 14, 2012, 18:44:57 pm »

1....Kομμουνισμος και τα μυαλα στα καγκελα δηλαδη...ξανα και ξανα και ξανα..Ελεος

ποτε ρε παιδια θα παρετε χαμπαρι οτι ο κομμουνισμος απετυχε ;

Στα χαρτια και στην θεωρηση μπορει να "βγαινει" ΑΛΛΑ στην πραγματικοτητα απετυχε και εφερε φτωχεια και τυραννια και στην πολιτικη αρενα ειναι απλως
-λιμναζωντα βρωμερα υδατα (για τους αντι)   
-χαμενη οαση (για τους υπερ)

κοινως, ειναι καταδικασμενη ιδεολογια..παει, τελειωσε, περασε και εχει κολησει η βελονα.

αντε να παμε παρακατω

ερωτημα

αν ειχαμε απλη αναλογικη, θα πρεπε να καναμε κυβερνησεις συνεργασιας,,Με ποιον θα συνεργαζονταν οι κομμουνιστες ;;; μονο μεταξυ τους ;; Δηλαδη, μια ζωη καργα-αντιπολιτευση και καταγγελια εκ του ασφαλους..

} να προσθεσω { οποτε ουτε σε οποιαδηποτε κυβερνηση συνεργασιας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις 18 θα συμετειχαν οι κομουνιστες ;;; χαμενες/πεταμενες ψηφοι οποτε, γιατι ξερετε το ΝΔ\ΣΟΚ δεν κολωνει και θα κανει τα παντα για να`ναι κυβερνηση εστω και για μια μερα

Συγχαρητηρια! πολυ τιμιο και δημιουργικο! Η Παπατηγα και η παρεα της γιατι δεν παει ρε παιδια να δουλεψει τοσα χρονια ; Ετσι κιαλλιως κομμα αρχων ειναι, τι χρειαζονται οι κλικες ;  Μηπως μας\σας δουλευουνε κι αυτοι ;

2...και για να το πω και με δικα σας λογια,

πως δηλαδη θελετε η Ελλαδιτσα να γινει αυτονομη πολιτικη και οικονομικη οντοτητα, σε μια κατασταση ολοκληρωτικης καπιταλιστικης περικυκλωσης ;;;

Ουτε πολεμικα αξιομαχοι ειμαστε, ουτε ενεργειακα αυτονομοι, οποτε τι ρομαντικα\επαναστατικα μανιφεστα, περι δραχμης και εκτος ΕΕ και ΝΑΤΟ ειναι αυτα που παπαγαλιζετε ;
κοστολογηση προγραμματος του ΚΚΕ
http://redflyplanet.blogspot.com/2012/06/blog-post_9069.html

Παρεπιπτοντως K.L με μπερδεψες,διαβαζοντας τα περι δραχμης ΕΕ,ΝΑΤΟ θα μπορουσα να τα αποδωσω σε εκβιασμους Σαμαρα Βενιζελου,εισαι σιγουρος οτι ψηφιζεις Συριζα?
μαλλον επιβεβαιωνεις  οτι ανεφερα στο προηγουμενο ποστ για το τι ζητουν οι ψηφοφοροι του Συριζα απ,αυτον
εμενα τι με χρειαζεσαι?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2012, 19:10:08 pm από κυριακος »
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Ιουνίου 14, 2012, 18:58:23 pm »

.
Καταγράφηκε

Alphecca

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Ιουνίου 14, 2012, 19:27:40 pm »

Βγαίνουν από δώ και από κει κάτι "μυστικές" δημοσκοπήσεις, ρίξατε κάνα βλέφαρο?
Καταγράφηκε

Si vis vitam para mortem

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Ιουνίου 14, 2012, 19:47:11 pm »

Βγαίνουν από δώ και από κει κάτι "μυστικές" δημοσκοπήσεις, ρίξατε κάνα βλέφαρο?
ναι ξερω ξερω
το ΚΚΕ εκτος βουλης αυτες δεν εννοεις?
το μεγαλο οραμα του Συριζα,μεσα στο αντιμνημονιακο προγραμμα και αυτο....
Καταγράφηκε

Alphecca

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Ιουνίου 14, 2012, 19:51:01 pm »

Η αλήθεια είναι ότι το ΚΚΕ δεν είναι εκτός βουλής! Παίρνει γύρω στο 4,5%!
Αν θέλετε λέω, αν εγκρίνει ο Dr, πάντως δεν έχω κάποιο link, τα νούμερα τα ξέρω από αλλού!
Καταγράφηκε

Si vis vitam para mortem

kyrilos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Ιουνίου 14, 2012, 20:07:49 pm »

ωραια και ποιητικα ολα αυτα, αλλα τι σχεση εχουν με τα συγκεκριμενα σημεια που ανεφερα ;

-ο σοβιετισμος απετυχε οικτρα (παρα το τεραστιο αναστημα κα ισχυ του)
-ο "σοσιαλιστικος αξονας" τυπου κουβας, βενεζουελας, βολιβιας ειναι μια παρωδια (παλι καλα που χουν φυσικο αεριο, κοκα και πετρελαια)
-ο δε υπαρχων σημερινος "κομμουνισμος" τυπου Κορεας η Κινας ειναι ακομα χειροτερος (παλι καλα που`χουν μαζικη και φθηνη παραγωγη)

η Ελλαδα τι εχει ρε παλικαρια ; ουτε τους φυσικους πορους των λατινοαμερικανων, ουτε την παραγωγη της Κινας, ουτε τους πυραυλους της Κορεας

συμπερασμα

και να θελαμε να δοκιμασουμε "Σοσιαλιστικη μεταβαση προς τον Κομμουνισμο" (που η πλεοψηφεια περιτρανα δεν θελει!) μαλλον δεν προκειται να πιασει η απλως θα καταστραφουμε μια ωρα αρχυτερα

κατακλειδα

Μηπως πρπει απλα να προσαρμοστουμε οπως ολες οι ανεπτυγμενες χωρες, στον καπιταλισμο\σοσιαλδημοκρατισμο αρλου τουρλου ΚΑΙ ΑΠΛΩς να μαχομαστε για τις κοινωνικες παροχες ;; Οσο και αν ποναει την ηρωικη και αγερωχη ψυχη σας  :-[ το κοινωνικο κρατος που`χουν, πχ, οι σκανδιναβικες χωρες μια "κομμουνιστικη" Ελλαδα δε θα το πιανε ποτε..

και σεις λετε οτι θελετε..Μιληστε ομως και για το σημερα, προσγειωμενοι στη γη και με ρεαλιστικους στοχους η εστω ρεαλιστικες ελπιδες

Ας βγει τωρα ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλαξουν λιγο προσωπα και θεσεις

και το ΚΚΕ να δειξει οτι δεν ειναι απλα "βολεμενη αντισταση" και ας προτεινει/δεχτει συνεργασια ωστε να ξεμπροστιαζει/ελεγχει οποιες παρατυπιες η φαινομενα διαφθορας, η ακομα και να ριξει τετοια κυβερνηση αν παει να γινει πασοκ

Κομμουνισμος δεν θα γινει, αλλα σαν κυβερνηση καποια μεσα παραγωγης θα καταφερετε να τα ελεγξετε περισσοτερο, απ οτι σαν αιωνια 3η αντιπολιτευση

φιλικα και με σεβασμο

αν ξαναβγει ΝΔ/ΣΟΚ το κριμα στο λαιμο σας!
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Ιουνίου 14, 2012, 20:33:52 pm »

το κριμα στο λαιμο θα πρεπει να το εχει οποιος προσπαθει να εκμεταλευτει την οργη του κοσμου,δινοντας του την ελπιδα οτι θα βρει τον δρομο του μεσα απο μεσοβεζικους ,θολους ,και ανεξοδους δρομους.
Οδηγοντας τον με μαθηματικη ακριβεια εκει που τον οδηγησαν οι προηγουμενοι
Επειδη οι αγωνες δεν μετριουντε με ποσοστα,οποια και αν ειναι αυτα το ΚΚΕ  απο την επομενη θα ειναι εκει που εταχθη διπλα στον εργαζομενο,απεναντι σε μια αλλη μορφη σοσιαλδημοκρατιας (τουλαχιστον αυτο το παραδεχεσε,σε αντιθεση με αλλους που μιλουν ακομα για αριστερα)προσπαθωντας να ακυρωσει οσο μπορει τα χειροτερα που θα ελθουν
Δεν ξερω γιατι εχεις μενος με το ΠΑΣΟΚ εφοσον πρεσβεβει ακριβως οτι πρεσβεβεις και εσυ....
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!