Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 06:52:26 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Επιστροφή των υπεξαιρεθέντων χρημάτων από τους πολιτικούς

Πιστεύετε πως αν επιστραφούν στον κρατικό κορβανά το σύνολο των υπεξαιρεθέντων χρημάτων από διεφθαρμένους πολιτικούς για το διάστημα 1981-20
Chart
Ψήφισαν: 9 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Πιστεύετε πως αν επιστραφούν στον κρατικό κορβανά το σύνολο των υπεξαιρεθέντων χρημάτων από διεφθαρμένους πολιτικούς για το διάστημα 1981-20
Chart

Chart

Chart

Όχι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν επαρκούσαν στην κάλυψη των οικονομικών κενών που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ - 6 (66.67%)
Ναι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν αποτελλούν μέρος αλλά μη σημαντικό του οικονομικού κενού που μας οδήγησε στο ΔΝΤ - 2 (22.22%)
Ναι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν ήταν ελάχιστα σε σχέση με το οικονομικό κενό που μας οδήγησε στο ΔΝΤ - 1 (11.11%)
Ναι, διότι δεν υπεξαιρέθηκαν χρήματα από τους πολιτικούς της περιόδου που να ανήκουν στον κρατικό κορβανά - 0 (0%)
Δε γνωρίζω / Δεν απαντώ - 0 (0%)
Ψήφισαν: 9

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=2291">Επιστροφή των υπεξαιρεθέντων χρημάτων από τους πολιτικούς</a></h4><span>Πιστεύετε πως αν επιστραφούν στον κρατικό κορβανά το σύνολο των υπεξαιρεθέντων χρημάτων από διεφθαρμένους πολιτικούς για το διάστημα 1981-20</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=2291.0;poll=2180" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Όχι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν επαρκούσαν στην κάλυψη των οικονομικών κενών που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Ναι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν αποτελλούν μέρος αλλά μη σημαντικό του οικονομικού κενού που μας οδήγησε στο ΔΝΤ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Ναι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν ήταν ελάχιστα σε σχέση με το οικονομικό κενό που μας οδήγησε στο ΔΝΤ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">Ναι, διότι δεν υπεξαιρέθηκαν χρήματα από τους πολιτικούς της περιόδου που να ανήκουν στον κρατικό κορβανά</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">Δε γνωρίζω / Δεν απαντώ</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουαρίου 01, 2013, 12:00:11 pm
Τελευταίες 20 ψήφοι
Ναι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν αποτελλούν μέρος αλλά μη σημαντικό του οικονομικού κενού που μας οδήγησε στο ΔΝΤΙουλίου 03, 2012, 04:01:20 am
Ναι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν ήταν ελάχιστα σε σχέση με το οικονομικό κενό που μας οδήγησε στο ΔΝΤΙουνίου 27, 2012, 16:14:33 pm
Όχι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν επαρκούσαν στην κάλυψη των οικονομικών κενών που μας οδήγησαν στο ΔΝΤΙουνίου 22, 2012, 12:27:38 pm
Όχι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν επαρκούσαν στην κάλυψη των οικονομικών κενών που μας οδήγησαν στο ΔΝΤΙουνίου 19, 2012, 23:29:15 pm
Όχι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν επαρκούσαν στην κάλυψη των οικονομικών κενών που μας οδήγησαν στο ΔΝΤΙουνίου 19, 2012, 13:42:55 pm
Όχι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν επαρκούσαν στην κάλυψη των οικονομικών κενών που μας οδήγησαν στο ΔΝΤΙουνίου 15, 2012, 12:49:57 pm
Ναι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν αποτελλούν μέρος αλλά μη σημαντικό του οικονομικού κενού που μας οδήγησε στο ΔΝΤΙουνίου 14, 2012, 02:21:39 am
Όχι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν επαρκούσαν στην κάλυψη των οικονομικών κενών που μας οδήγησαν στο ΔΝΤΙουνίου 14, 2012, 01:20:42 am
Όχι, νομίζω ότι τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν επαρκούσαν στην κάλυψη των οικονομικών κενών που μας οδήγησαν στο ΔΝΤΙουνίου 13, 2012, 13:00:52 pm

Αποστολέας Θέμα: Επιστροφή των υπεξαιρεθέντων χρημάτων από τους πολιτικούς  (Αναγνώστηκε 1640 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

adiman

• Αρχάριο μέλος
  • *
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ

Στην ερώτηση αυτή ζητείται η γνώμη σας για το κατά πόσον θεωρείτε - ως Έλληνες πολίτες - ότι τα υπεξαιρεθέντα - αν υπάρχουν - ποσά από τους εκάστοτε πολιτικούς (πρωθυπουργοί / υπουργοί / βουλευτές / νομάρχες / δημάρχους) θα μπορούσαν να καλύψουν το οικονομικό κενό ώστε η χώρα μας να μην είχε ενταχθεί στο μηχανισμό του ΔΝΤ.
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!