Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 09:27:27 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Δείτε τους λόγους για να γίνει κάποιος μέλος

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Απριλίου 2012  (Αναγνώστηκε 9714 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

GSmirlis

• Αρχάριο μέλος
  • *
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Απριλίου 2012
« Απάντηση #30 στις: Απριλίου 05, 2012, 20:51:00 pm »

Ο Διόδορος τουλάχιστον δικαιολογεί με ότι μέσο μπορεί το 2ο μεγαλύτερο λάθος της Ελλάδας (1ο είναι η Χούντα) που ονομάζεται Βασιλέας.  ;D ;D ;D

Φίλε Διόδορε, καταρχάς θέλω να σε ρωτήσω. Γιατί δεν γινόντουσαν εκλογές επι βασιλειά;
Είναι φιλολαϊκό αυτό το πράγμα;

και 2ο: Ο Βασιλέας γιατί δεν δίνει την περριουσία του στο δημόσιο; (ολόκρηρο παλάτι έχει) Αν την έδινε τώρα με τον τουρισμό που θα παίρναμε απο κει θαμασταν μια χαρά!
 :-\

Σε παρακαλώ απάντησε μου.

Πάμε Αριστερά ενωμένη!!! Στις δημοσκοπήσεις: ΚΚΕ 12% ΣΥΡΙΖΑ 12.5% ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ 12%!!!
Απλώς με στεναχωρεί το γεγονός της Χρυσής Αυγής... Δεν τους αντέχω άλλο  :oxtomatimou
Καταγράφηκε
Tags:

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απριλίου 05, 2012, 22:50:38 pm »

εισαι απιστευτος  ;)
αυτος ειναι παιδια....συναδελφε οδοντιατρε (οδοντιατρος πρεπει να εισαι),μου πηρες το διπλωμα απο το καδρο....χιλια ευγε :thumbsUP
Καταγράφηκε

Αυτός που είναι Χριστιανός και Σοσιαλιστής
 είναι πιο επικίνδυνος για κάθε διεφθαρμένο κατεστημένο, που κατασκευάζει άθεους καπιταλιστές.

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απριλίου 06, 2012, 01:45:10 am »

Ο Διόδορος τουλάχιστον δικαιολογεί με ότι μέσο μπορεί το 2ο μεγαλύτερο λάθος της Ελλάδας (1ο είναι η Χούντα) που ονομάζεται Βασιλέας.  ;D ;D ;D

Φίλε Διόδορε, καταρχάς θέλω να σε ρωτήσω. Γιατί δεν γινόντουσαν εκλογές επι βασιλειά;
Είναι φιλολαϊκό αυτό το πράγμα;

και 2ο: Ο Βασιλέας γιατί δεν δίνει την περριουσία του στο δημόσιο; (ολόκρηρο παλάτι έχει) Αν την έδινε τώρα με τον τουρισμό που θα παίρναμε απο κει θαμασταν μια χαρά!
 :-\

Σε παρακαλώ απάντησε μου.

Πάμε Αριστερά ενωμένη!!! Στις δημοσκοπήσεις: ΚΚΕ 12% ΣΥΡΙΖΑ 12.5% ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ 12%!!!
Απλώς με στεναχωρεί το γεγονός της Χρυσής Αυγής... Δεν τους αντέχω άλλο  :oxtomatimou

Στις δημοσκοπήσεις φίλε GSmirlis,στις δημοσκοπήσεις, γιατί έξω στο πραγματικό κόσμο τα παλικάρια του ΣΥΝ\ ΣΥΡΙΖΑ παρά την επίθεση φιλίας και συνεργασίας  προς το ΚΚΕ θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό να συμμετέχουν κατά κανόνα σε συνεργασίες μαζί με |ΠΑΣΟΚους κόντρα στο ΚΚΕ αλλά και κάθε εργαζόμενο ή ριζοσπάστη προοδευτικό που τολμά να σηκώσει κεφάλι κόντρα στα αφεντικά . Αυτό έκαναν και στου Λανάρα κανουν και στο εργατικό κέντρο στη πόλη μου και σε άλλες  πόλεις  και σε σωματεία και σε ομοσπονδίες και στην Ικαρία και στη ΚΕΔΕ και και και… όπου σταθεί ο  και όπου βρεθεί ΣΥΝ\ ΣΥΡΙΖΑ.
Κι όπου σταθεί και όπου βρεθεί δε ξεχνά να ραίνει με την αγιαστούρα του και να καθαγιάζει την ΕΕ, κοροϊδεύοντας τους εργαζόμενους προκαλώντας αυταπάτες στο φτωχό λαό,  λες και δε βλέπουν  πως η ΕΕ, αυτή που αποκαλούν Ευρώπη των λαών, δεν είναι τίποτα άλλο από Ευρώπη των νεκρών. Γιατί όχι μονάχα στην Ελλάδα, αλλά και στη Κύπρο, στην Ιταλία, την Ισπανία και αλλού, την ώρα που τα αφεντικά κερδίζουν και σχεδιάζουν πως θα αυξήσουν τα κέρδη τους, εργάτες, μικροεπαγγελματίες, συνταξιούχοι, φτωχοί αγρότες, γυναίκες, άνεργοι νέοι, τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα, βουτούν στο κενό απ’ τα μπαλκόνια τους, καταπίνουν δηλητήρια, αποφασίζουν να παρατηθούν από το ποιο πολύτιμο που έχουν: τη ζωή τους. Τη καπιταλιστική ζωή τους.

Δε ξέρω αν υπάρχει μετά θάνατον ζωή, ζωή όμως μετά τον καπιταλισμό υπάρχει, σίγουρα υπάρχει!!!

Εκεί στον ΣΥΝ\ΣΥΡΙΖΑ παλεύουν να μας πείσουν για το μάταιο ανάγοντας την σε κάποια (μακρινή) δευτέρα παρουσία. Ε, ας τους  κάνει τότε κάποιος τη χάρη να τους  ενημερώσει  πως αυτός εδώ ο τόπος ζει ήδη  από καιρό την αποκάλυψη του…
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2012, 01:51:49 am από APO »
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απριλίου 06, 2012, 02:19:40 am »

εισαι απιστευτος  ;)
αυτος ειναι παιδια....συναδελφε οδοντιατρε (οδοντιατρος πρεπει να εισαι),μου πηρες το διπλωμα απο το καδρο....χιλια ευγε :thumbsUP

Όχι Φώτη κράτα το δίπλωμα στη θέση του, άλλωστε εγώ ούτε να ονειρευτώ δε μπορώ το κόπο που έκανες για να το αποκτήσεις . Τεχνίτης μετάλλου είμαι, ήμουν δηλαδή γιατί με 2 και 3 μέρες δουλειά τη εβδομάδα… να σου πω, με τα εργαλεία τα δικά μου, τανάλιες,  κοπίδια,  σφυριά … παίζει να βγάζω και Κανά δόντι, έτσι μπας κι γράφω και κανένα μεροκάματο δηλαδή…
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απριλίου 06, 2012, 03:08:47 am »

κι εγω ειμαι συνθετης....δεν ειμαι οδοντιατρος....σε ειπα συναδελφο επειδη μου λειπουν...1-2 δοντακια :oxtomatimou....καλο?? ;D
Καταγράφηκε

είναι πιο επικίνδυνος για κάθε διεφθαρμένο κατεστημένο, που κατασκευάζει άθεους καπιταλιστές.

Διόδωρος

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απριλίου 06, 2012, 12:51:06 pm »

Koιτάξτε τα δικά σας τα εγκλήματα και αφήστε της Βασιλείας τα λάθη. Θέλω να μου αναφέρεις τα εγκλήματα (τα κατά την άποψή σου) της Βασιλείας και των Βασιλέων. Πες μου μία περίοδο κατά την οποία δεν έγιναν εκλογές στην Ελλάδα επί Βασιλείας. Όσο για το κίνημα της 21ης Απριλίου 1967 ορθώς πραγματοποιήθη. Κατέλυσε μεν μία ανάπηρη δημοκρατία, ο Βασιλέας τότε ήταν νέος και άπειρος αλλά έξυπνος, αλλά έσωσε την Ελλάδα από τον δ' κομμουνιστικό γύρο.
Α' γύρος: 1943 -1944
Β' γύρος: Δεκεμβριανά
Γ' γύρος: 1945 - 1949
Την ιδέα των γύρων δεν εγκατέλειψαν ποτέ οι κομμουνιστές. Ετοίμαζαν σε συνεργασία με τον ΑΣΠΙΔΑ και τον Εφιάλτη ανδρέα Παπανδρέου δ' κομμουνιστικό γύρο με σκοπό πάλι την εξουσία. Το δηλώνει ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου εμμέσως πλην σαφώς στην Εφημερίδα "Καθημερινή" Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 1967.

Πρωτοσέλιδο της εφημερίδος:
ΕΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΠΡΟΕΒΗ ΧΘΕΣ Ο κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΠΕΙΛΕΙ ΔΙΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΜΕΤΑΒΟΛΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ
ΑΝΕΥ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ Η' ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ!

Λέει ότι αν νικήσει ο πατέρας μου στις εκλογές σημαίνει ότι ο Βασιλεύς είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα και θα ορκίσει κυβέρνηση στην πλατεία Συντάγματος άνευ του Ανωτάτου Άρχοντος όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Αν νικήσει η ΕΡΕ σημαίνει πως έγινε "βία και νοθεία" (όπως λένε κατά τις εκλογές του 1961).

Το ξέρατε πως βουλγαρικός λόχος με ξηρά τροφή 4 ημερών ήταν έτοιμος να μπεί στην Ελλάδα κρυφά και παράνομα για να βοηθήσει προς τον σκοπό αυτό!!!!

Μετά το Απριλιανό κίνημα τον Δεκέμβριο του 1967 κομμουνιστές τοποθέτησαν μία βόμβα στο κέντρο της Αθήνας και σκοτώθηκε κάποια αθώα κοπέλα 23 ετών, η Αικατερίνα Μυλωνά.

ΓΙΑ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ και άλλες τόσες κοτσάνες να τα πείτε στην οικογένεια της, στις οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους κατά το κομμουνο-παιδομάζωμα.

Δεύτερη ερώτηση: "Ο Βασιλέας γιατί δεν δίνει την περριουσία του στο δημόσιο; (ολόκρηρο παλάτι έχει) Αν την έδινε τώρα με τον τουρισμό που θα παίρναμε απο κει θαμασταν μια χαρά!"

Απάντηση: Αν θυμάσαι καλά ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου και ο Σημίτης του δήμευσαν πραξικοπηματικά και παράνομα την περιουσία του Βασιλέως που ήταν αγορασμένη από τους προγόνους του. Ο Βασιλεύς είχε πεί θα δώσω στο Κράτος και τα 11.000 στρέμματα που έχω αρκεί να μου δώσετε το σπίτι μου. Και αυτοί αρνήθηκαν. Ο Βασιλεύς φταίει και σ' αυτό.
Έκανε το αντικίνημα και έφυγε απ' την Ελλάδα για να γίνει εμφύλιος πόλεμος και χυθεί Ελληνικό αδελφικό αίμα. Και όμως "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος". Τον εξαπάτησε ένας άλλος Εφιάλτης που είπε "Ας χαθεί η Κύπρος αρκεί να πέσει η χούντα" και "Η Κύπρος κείται μακράν".
Έγινε το νόθο δημοψήφισμα του 1974 και έδιωξαν μόνο Ορθόδοξο, τον ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ Βασιλιά τον Κωνσταντίνο και ο δρόμος άνοιξε. Εγκατάσταθηκαν στην εξουσία κάθε λογής αρπακτικά, λεηλάτησαν τα ταμεία, απεμπόλισαν κυριαρχικά δικαιώματα, καταράκωσαν το ηθικό και την αξιοπρεπεία μας, όλων των Ελλήνων.
Παρά το φαρμάκι και την προδωσία που τον πότισαν αγωνίστηκε για την Ελλάδα με το εμπάργκο όπλων κατά της τουρκίας το 1974, με τον αγώνα του για την Ολυμπιάδα το 2004 και πάλι ένα ευχαριστώ "τον δήμευσαν την περιουσία". Και πως αντέδρασε. Με την δημιουργία του "Ιδρύματος Άννα-Μαρία" με σκοπό να βοηθά με δικά του χρήματα ομάδες αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας από φυσικά ή άλλα αίτια.

Το αν ζήσαμε χειρότερα με Βασιλεία το έχει δείξει η ιστορία πλέον.
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απριλίου 06, 2012, 14:00:30 pm »

οταν φαγανε τον λαμπρακη,τον πετρουλα....και τοσο κοσμο υπο την ευφανταστη πρεμουρα της κατασκοπειας....
ξερεις,για να μην κουραζεσαι,αρκετοι,το εχουμε παρει τοσο προσωπικα,που οσο ζουμε....παλινορθωση ΕΠΌΥΔΕΝΙ!!!! αντε τωρα με τα συνεχη παρακρατη της δεξιας και της αγγλο-αμερικανοκρατιας
Καταγράφηκε

Διόδωρος

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απριλίου 06, 2012, 14:25:43 pm »

Παρακράτος δημιουργήθηκε επειδή υπήρχε κομμουνιστικός κίνδυνος. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΧΩΡΧΡΤΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΑΣ. ΑΠΟΚΗΡΥΞΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΨΗΦΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟ.
Πλέον τα παρακράτη είναι της Αριστεράς. Σ' όλη την υπόλοιπη Ευρώπη οι αριστερές ιδέες χρεοκόπησαν μόνο στην Ελλάδα σε πρώτη γραμμή. Γιατί;
Γιατί 3 γύρους έκανε το ΚΚΕ και 1 παρολίγον και απέτυχε. Και λέει "Αφού δεν μπορώ να πάρω την εξουσία άμεσα θα την καταλάβω έμμεσα".
Τα ΜΜΕ αριστεροκρατούμενα, τα θέατρα, η τέχνη, η ποίηση, η λογοτεχνία, ο συνδικαλισμός, τα σχολεία, τα Πανεπιστήμια. Όλα αριστεροκρατούμενα. Όλα.
Το ΚΚΕ οικιοποιεί την Επανάσταση του 1821, την Εθνική Αντίσταση. Από οπού και ωσπού. Η Επανάσταση ήταν αγώνας όλων των Ελλήνων. Δεν είναι απόκτημα βασιλοφρόνων, αριστερών, κομμουνιστών, δεξιών, κεντρώων. Εθνική Αντίσταση μόνο εσείς κάνατε. Όχι.
"ΗΡΩΙΚΉ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ"
Θα τρελαθούμε τώρα. Στην Μικρά Ασία λέγατε "ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΤΕ". Αιματοκυλύσατε την Ελλάδα και ουδεμία αντίσταση προβάλλεται στον Γερμανό πριν από τις 22 Ιουνίου του 1941 γιατί ήσασταν υποταγμένοι στα σοβιετικά αφεντικά σας!!!!
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απριλίου 06, 2012, 15:47:08 pm »

δεν κανανε οι αριστεροι καταληψη στις τεχνες....απλα οταν η καλλιεργεια συμβαδιζει με τη μορφωση και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ,τοτε πας αριστερα....παγκοσμιος νομος αλλα που να το καταλαβουν κατι κατσαπλιαδες ψυχοπαθεστατοι,γεννημενοι προεστοι και υποταγεις...ο καθε ΤΙΠΟΤΑΣ περενοχλει την κοινωνια σαν κατι ηλιθιες μυγες....ειλικρινα,προκειτε για μυγες.κι επειδη μονο οι αριστεροι ειναι αδουλωτοι και ασυμβιβαστοι με τους καθωσπρεπισμους,σας εχουν μπει στο ματι....πολυ λογικο

οσο για την κοινωνια,οντως δεν παει καλα,αλλα δεν ειναι θεμα ουτε βασιλια,ουτε κομμουνιστων....ειναι η νεα ταξη,που γεμισε εξουσια κατι γιαπιδες,που προωθησαν μεχρι τωρα μια υπο-πολιτισμικη νιρβανα,που δεν εχει σχεση με τεχνη,μια δυσκοιλια διοικηση στις επιχειρησεις,που τις μετετρεψε ολες σε απροσωπες υαινες....δουλευα σε μεγαλο ξενοδοχειο ως καλλιτεχνικος δ/ντης,για να παρουμε καλωδιο μικροφωνου (7 ευρω),χρειαζομασταν meeting........εμαθα λοιπον κατι:με μικροαστισμους,δεν παει τιποτα μπρος

και τι ειναι το μπρος??μα φυσικα η προορισμενη φυση του ανθρωπου:δουλευεις,σχολας και ασχολεισαι ΜΟΝΟ με αυτα που σου επιτασσει η προσωπικοτητα σου....οτι οριζει ο καθεις....η δουλεια τελειωνει οταν σχολας,αλλιως μιλαμε για παραφυσιν ζωη....αλλα οπως τα φτιαχνει το διεθνες κεφαλαιο,οι νεοι ανθρωποι τρωνε ολη τη μερα τους για να επιβιωσουν σε εναν χωρις ουσια για τον λαο,ανταγωνισμο....
τελος παντων,επειγει να εκμηδενιστουν παγκοσμιως οι ιδιωτες μεγαλοκαρχαριες,και τα μεσα παραγωγης να γινουν κρατικα,με ελεγχο αντι-λαμογιακο κλπ....
Τωρα....αν ο βασιλιας σου το πραγματοποιησει,εμενα με εχεις συμμαχο.Αληθεια.καιρος να δουμε και εναν ''αριστερο βασιλια''
Οξω οι ανεξελεγκτοι μεγαλομετοχοι....Νομοτελειακα 
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Απριλίου 06, 2012, 16:34:25 pm »

:thumbsUP
δεν κανανε οι αριστεροι καταληψη στις τεχνες....απλα οταν η καλλιεργεια συμβαδιζει με τη μορφωση και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ,τοτε πας αριστερα....παγκοσμιος νομος αλλα που να το καταλαβουν κατι κατσαπλιαδες ψυχοπαθεστατοι,γεννημενοι προεστοι και υποταγεις...ο καθε ΤΙΠΟΤΑΣ περενοχλει την κοινωνια σαν κατι ηλιθιες μυγες....ειλικρινα,προκειτε για μυγες.κι επειδη μονο οι αριστεροι ειναι αδουλωτοι και ασυμβιβαστοι με τους καθωσπρεπισμους,σας εχουν μπει στο ματι....πολυ λογικο

οσο για την κοινωνια,οντως δεν παει καλα,αλλα δεν ειναι θεμα ουτε βασιλια,ουτε κομμουνιστων....ειναι η νεα ταξη,που γεμισε εξουσια κατι γιαπιδες,που προωθησαν μεχρι τωρα μια υπο-πολιτισμικη νιρβανα,που δεν εχει σχεση με τεχνη,μια δυσκοιλια διοικηση στις επιχειρησεις,που τις μετετρεψε ολες σε απροσωπες υαινες....δουλευα σε μεγαλο ξενοδοχειο ως καλλιτεχνικος δ/ντης,για να παρουμε καλωδιο μικροφωνου (7 ευρω),χρειαζομασταν meeting........εμαθα λοιπον κατι:με μικροαστισμους,δεν παει τιποτα μπρος

και τι ειναι το μπρος??μα φυσικα η προορισμενη φυση του ανθρωπου:δουλευεις,σχολας και ασχολεισαι ΜΟΝΟ με αυτα που σου επιτασσει η προσωπικοτητα σου....οτι οριζει ο καθεις....η δουλεια τελειωνει οταν σχολας,αλλιως μιλαμε για παραφυσιν ζωη....αλλα οπως τα φτιαχνει το διεθνες κεφαλαιο,οι νεοι ανθρωποι τρωνε ολη τη μερα τους για να επιβιωσουν σε εναν χωρις ουσια για τον λαο,ανταγωνισμο....
τελος παντων,επειγει να εκμηδενιστουν παγκοσμιως οι ιδιωτες μεγαλοκαρχαριες,και τα μεσα παραγωγης να γινουν κρατικα,με ελεγχο αντι-λαμογιακο κλπ....
Τωρα....αν ο βασιλιας σου το πραγματοποιησει,εμενα με εχεις συμμαχο.Αληθεια.καιρος να δουμε και εναν ''αριστερο βασιλια''
Οξω οι ανεξελεγκτοι μεγαλομετοχοι....Νομοτελειακα
:thumbsUP :thumbsUP :thumbsUP
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Απριλίου 06, 2012, 16:51:49 pm »

το φαινομενο οτι δεν υπαρχει πλεον αριστερα στην Ευρωπη,η οτι η αριστερα ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΤΗΚΕ σε τετοιο βαθμο ωστε να μην ξεχωριζει πλεον απο αυτους που υποτιθετε οτι πολεμουσε,εχει και τα αποτελεσματα του....
η μεγαλη καταντια της Ευρωπης οφειλετε σε μεγαλο βαθμο σε αυτο,οι λαοι της οδηγουντε με μαθηματικη ακριβεια στην εξαθλιωση
Αυτο που λεγανε παλαιοτερα για συνκλιση των λαων σε οικονομικο επιπεδο,γινετε.
Βεβαια οχι προς τα πανω αλλα προς τα κατω
Σκοπος τους ο πΟιο καλοπληρωμενος Ευρωπαιος εργαζομενος να συνκλινει με τον ποιο κακοπληρωμενο,και στο τελος να φτασουμε και στα επιπεδα της Αιθιοπιας
μην  μιλας λοιπον με υπερηφανεια Διοδωρε για την καταρευση της αριστερας στην Ευρωπη,αυτο ειτανε η αρχη του τελους σου...
ΙΣΩΣ και η λυσα τους για την χωρα μας εχει να κανει στο οτι ακομα υπαρχει οργανομενο λαικο κινημα που αντιθετα με τις αλλες χωρες γινετε μεγαλυτερο μερα με την μερα...
Καταγράφηκε

Διόδωρος

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Απριλίου 06, 2012, 16:56:49 pm »

Για αυτήν την Νέα Τάξη που προανέφερες ο Βασιλιάς αποτελεί εμπόδιο. Ο Βασιλιάς αποτελεί εμπόδιο για την παγκοσμιοποιημένη σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Να ήταν μόνο η κατάληψη στις τέχνες. Περνώ μερικές φορές εξώ από Λύκεια και Γυμνάσια και βλέπω κάτι κομμούνια νεολέρα και δίδουν φυλλάδια στα παιδιά. Η Παπαρήγα στην Κοζάνη πήγε και μίλησε σε ΕΠΑΛ της πόλεως. Με ποιο δικαίωμα Πρόεδρος ή στέλεχος κόμματος πηγαίνει και μιλά σε μαθητές;

Η ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ!!!
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Απριλίου 06, 2012, 16:57:54 pm »

θα ηθελα να μου εξηγησεις Διοδωρε πως βγαζεις το συμπερασμα οτι τα ΜΜΕ ελενχοντε απο τους .....κομμουνιστες (?????????)
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απριλίου 06, 2012, 17:01:48 pm »

Για αυτήν την Νέα Τάξη που προανέφερες ο Βασιλιάς αποτελεί εμπόδιο. Ο Βασιλιάς αποτελεί εμπόδιο για την παγκοσμιοποιημένη σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Να ήταν μόνο η κατάληψη στις τέχνες. Περνώ μερικές φορές εξώ από Λύκεια και Γυμνάσια και βλέπω κάτι κομμούνια νεολέρα και δίδουν φυλλάδια στα παιδιά. Η Παπαρήγα στην Κοζάνη πήγε και μίλησε σε ΕΠΑΛ της πόλεως. Με ποιο δικαίωμα Πρόεδρος ή στέλεχος κόμματος πηγαίνει και μιλά σε μαθητές;

Η ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ!!!
εγω δεν την ονομαζω απλως ΝΕΑ ΤΑΞΗ,  Κ Α Π Ι Τ Α Λ Ι Σ Μ Ο την ονομαζω,τωρα αν ξερεις κανενα βασιλγηα αντικαπιταλιστη,θα ενδιαφερομουν πολυ να τον μαθω και εγω
Καταγράφηκε

Διόδωρος

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απριλίου 06, 2012, 17:06:15 pm »

Κόψε τις απειλές. Ποιο λαικό κίνημα. Ένα λαικό κίνημα για να πετύχει πάντα πρέπει να είναι ακομμάτιστο και ανεξάρτητο.

Το ΚΚΕ οικιοποιεί την Επανάσταση του 1821, την Εθνική Αντίσταση. Από οπού και ωσπού. Η Επανάσταση ήταν αγώνας όλων των Ελλήνων. Δεν είναι απόκτημα βασιλοφρόνων, αριστερών, κομμουνιστών, δεξιών, κεντρώων. Εθνική Αντίσταση μόνο εσείς κάνατε. Όχι.
"ΗΡΩΙΚΉ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ"
Θα τρελαθούμε τώρα. Στην Μικρά Ασία λέγατε "ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΤΕ". Αιματοκυλύσατε την Ελλάδα και ουδεμία αντίσταση προβάλλεται στον Γερμανό πριν από τις 22 Ιουνίου του 1941 γιατί ήσασταν υποταγμένοι στα σοβιετικά αφεντικά σας!!!!

Δεν φαίνεται ότι ελέγχονται. Η Στάη δούλευε στην Αυγή, η Τρέμη στον Ριζοσπάστη. Δεν δίνεται η δυνατότητα έκφρασης όλων των κομμάτων. Όταν πεθαίνει κάποιος αριστερός πανζουρλισμός, απευθείας διασυνδέσεις οι κηδείες τους κλ τόσα που δεν θέλω αναφέρω. Οι ειδήσεις πάντως βγαίνουν όπως θέλουν τα αφεντικά προσαρμοσμένα στην κυβερνητική και κομμουνιστική πολιτική, που δεν είναι φιλολαική αλλά φασιστική και αντιδημοκρατική.
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!