Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 10:21:20 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Mοιραστείτε δημοσκοπήσεις στο site σας και κερδίστε πόντους!

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Μαρτίου 2011  (Αναγνώστηκε 11659 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

docie

• Απλό μέλος
  • **
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαρτίου 2011
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 21, 2012, 20:57:34 pm »

Λέτε να δούμε το ΚΚΕ πρώτο; λίγο να ανέβει ο Καμμένος τον έφαγε τον Αντωνάκη... ας το δω αυτό και ας πεθάνω μετά...
Καλά δεν πρόκειται αλλά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι στο 1,5!!!!!
Η ΔΗΜΑΡ τι έγινε βρε παιδιά; που να δείτε βουτιά τώρα που θα αρχίσουν να συσπειρώνονται οι πασόκοι και να ξεβρακώνεται σιγά σιγά ο Κουβέλης με τις καθαρά φιλομνημονιακές - φιλοσυστημικές θέσεις του.
Αυτό με τα χρυσά αυγά δεν το καταλαβαίνω και πολύ... που κρύβονταν τόσοι ναζί στην χώρα; τεσπά μάλλον πρόσκαιρο είναι....
Καταγράφηκε
Tags:

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 22, 2012, 00:40:07 am »

http://kke4ever.blogspot.com/2012/03/google.html
Καταγράφηκε

Διόδωρος

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 22, 2012, 14:06:58 pm »

Ούτε 1000 θα πήγαν στο πατσόκ να ψηφίσουν. Όπως προείπαν κάποιοι συνταξιούχοι "εθνικής αντίστασης". Και ο καθένας τους πήγαινε σε 5, 6 εκλογικά κέντρα να ψηφίσει. 2 ευρώ να ψηφίσει!!!!!! Και μ' αρέσει ο Βενιζέλος που λέει "Κρατήσαμε όρθια την Ελληνική οικονομία". Εδώ δεν μπορούν τα οικονομικά του ληστροκόμματός τους, δεν θα μπορούν να τακτοποιήσουν, θα μπορέσουν της χώρας. Το 2009 χρώσταγε στο κράτος 2.000.000 ευρώ. Μόλις βγήκε, με λεφτά του Έλληνα φορολογουμένου το ξεχρέωσε. Και σε ένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας τον Νοέμβριο του 2009 έλεγε "5.000.000 ευρώ μετά τις εκλογές έγιναν καπνός". Το έλλειμμα ήταν κάτω από 12% και μετά τις εκλογές εσκεμμένα το ΠαΣοΚ το έκανε 12,5%, το 14%, 15%. Και στο πατσοκ πήγαν να ψηφίσουν ποιον.
Αυτόν που έβαλε τα χαράτσια,
Αυτόν που μείωσε τον μισθό μας σε 350 ευρώ και θα κατεβούν πιο κάτω,
Αυτόν που οδήγησε την οικονομία μας στο σημείο αυτό,'
Αυτόν που συμμετείχε στο νόμο "περί ευθύνης υπουργών" κλπ. 
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 22, 2012, 16:14:37 pm »

τοτε,συνταξη εθνικης αντισταση πηραν ΔΙΚΑΙΩΣ οι αντιστασιακοι :praise....ομως το φοβερο λαμογιοπασοκ,''μαγειρεψε''και για μερικους που δεν ειχαν κανει τιποτα,ψευδη στοιχεια,ωστε να παρουν κι αυτοι συνταξη....εγω τους ψευτικους αντιστασιακους εννοω επι ''πασοκ''κι οχι τους ηρωες....γιατι ετοιμοι ειμαστε να παρουμε φορα παλι ;D
Καταγράφηκε

Αυτός που είναι Χριστιανός και Σοσιαλιστής
 είναι πιο επικίνδυνος για κάθε διεφθαρμένο κατεστημένο, που κατασκευάζει άθεους καπιταλιστές.

Διόδωρος

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 22, 2012, 18:17:01 pm »

Moυ φαίνεται Fotis4488 θέλεις να τα ακούς. Το ΠαΣοΚ το οποίο ήταν και είναι "καρπούζι", έκανε γενικότητες. Τους σφαγείς (όχι όλοι βέβαια, ήταν και αριστεροί που αγωνίστηκαν για την Ελλάδα) δεν δικαιούντο συντάξεως ούτε άλλης τιμητικής διακρίσεως. Τον σφαγέα-κομμουνιστή του χωριού μου τον έβγαλε έξω από τα ισόβια που ΔΙΚΑΙΩΣ έφαγε ο εφιάλτης Ανδρέας Παπανδρέου. Όσοι αγωνίστηκαν για την ΕΛΛΑΔΑ να πάρουν και σύνταξη και παράσημα και τιμητικές διακρίσεις. Οι κομμουνιστές αγωνίζοταν η ΕΛΛΑΔΑ να γίνει "προτεκτοράτο της Ρωσίας".

"το φοβερο λαμογιοπασοκ,''μαγειρεψε''και για μερικους που δεν ειχαν κανει τιποτα,ψευδη στοιχεια,ωστε να παρουν κι αυτοι συνταξη....εγω τους ψευτικους αντιστασιακους εννοω επι ''πασοκ''κι οχι τους ηρωες"

Συμφωνώ απολύτως.

"γιατι ετοιμοι ειμαστε να παρουμε φορα παλι"

Δεν είναι ανάγκη. Γιατί αν γίνει και 5ος κομμουνιστικός γύρος, μας βλέπω χειρότερα και από την Ουγκάντα. Ποια είναι η θέση σας για τα Εθνικά μας θέματα και κυρίως το Σκοπιανό. Θα ψηφίσω το κόμμα που πώλησε ουσιαστικά και μάλιστα δις (Πετρίτσι & Βρυτά) την Μακεδονία στους Βουλγάρους.
Θα διώξετε τις επιχειρήσεις στις οποίες δουλεύει τόσος και τόσος κόσμος και θα μείνει άεργος και άνεργος!!! Η ανάπτυξη από -1% θα πάει στο -7%!!! Τα εθνικά μας θέματα θα κλείσουν άρον-άρον χωρίς εμείς να συμμετέχουμε ουσιαστικά στην όποια διαπραγμάτευση.
Τι είδους ιστορία θα διδάσκονται τα παιδιά μας; Ότι ο καλός κομμουνισμός που έσωσε τις χώρες από την πλουτοκρατία, θεοποιώντας το "στημένο" Πολυτεχνείο κ άλλα τέτοια. Ουδέν σέβας προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να κατεβάζει τις εικόνες του ΧΡΙΣΤΟΥ και της ΠΑΝΑΓΙΑΣ από τα σχολεία, τα δικαστήρια και τις υπηρεσίες. Θα συνεχίσει το έργο της Διαμαντοπούλου.

ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ.
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΨΤΕΣ.
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 22, 2012, 19:03:02 pm »

Moυ φαίνεται Fotis4488 θέλεις να τα ακούς. Το ΠαΣοΚ το οποίο ήταν και είναι "καρπούζι", έκανε γενικότητες. Τους σφαγείς (όχι όλοι βέβαια, ήταν και αριστεροί που αγωνίστηκαν για την Ελλάδα) δεν δικαιούντο συντάξεως ούτε άλλης τιμητικής διακρίσεως. Τον σφαγέα-κομμουνιστή του χωριού μου τον έβγαλε έξω από τα ισόβια που ΔΙΚΑΙΩΣ έφαγε ο εφιάλτης Ανδρέας Παπανδρέου. Όσοι αγωνίστηκαν για την ΕΛΛΑΔΑ να πάρουν και σύνταξη και παράσημα και τιμητικές διακρίσεις. Οι κομμουνιστές αγωνίζοταν η ΕΛΛΑΔΑ να γίνει "προτεκτοράτο της Ρωσίας".

"το φοβερο λαμογιοπασοκ,''μαγειρεψε''και για μερικους που δεν ειχαν κανει τιποτα,ψευδη στοιχεια,ωστε να παρουν κι αυτοι συνταξη....εγω τους ψευτικους αντιστασιακους εννοω επι ''πασοκ''κι οχι τους ηρωες"

Συμφωνώ απολύτως.

Δεν είναι ανάγκη. Γιατί αν γίνει και 5ος κομμουνιστικός γύρος, μας βλέπω χειρότερα και από την Ουγκάντα. Ποια είναι η θέση σας για τα Εθνικά μας θέματα και κυρίως το Σκοπιανό. Θα ψηφίσω το κόμμα που πώλησε ουσιαστικά και μάλιστα δις (Πετρίτσι & Βρυτά) την Μακεδονία στους Βουλγάρους.
Θα διώξετε τις επιχειρήσεις στις οποίες δουλεύει τόσος και τόσος κόσμος και θα μείνει άεργος και άνεργος!!! Η ανάπτυξη από -1% θα πάει στο -7%!!! Τα εθνικά μας θέματα θα κλείσουν άρον-άρον χωρίς εμείς να συμμετέχουμε ουσιαστικά στην όποια διαπραγμάτευση.
Τι είδους ιστορία θα διδάσκονται τα παιδιά μας; Ότι ο καλός κομμουνισμός που έσωσε τις χώρες από την πλουτοκρατία, θεοποιώντας το "στημένο" Πολυτεχνείο κ άλλα τέτοια. Ουδέν σέβας προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να κατεβάζει τις εικόνες του ΧΡΙΣΤΟΥ και της ΠΑΝΑΓΙΑΣ από τα σχολεία, τα δικαστήρια και τις υπηρεσίες. Θα συνεχίσει το έργο της Διαμαντοπούλου.

ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
φιλε Διοδωρε,θυμαμε μικρο παιδακι,ακουγα με δεος,μια εκπομπη καποιου Γεωργαλα (ιστοριες ανθρωπων που μπλεχτηκαν στον ιστο της αραχνης,νομιζω οτι λεγοτανε) που μου εδινε την εικονα στο παιδικο μυαλο μου οτι ο κομμουνιστης ειτανε ο συνχρονος κανιβαλος
Φανταζεσε την εκπληξη μου οταν στην συνεχεια της ζωης μου γνωρισα πραγματικους κομμουνιστες ....(ο πατερας μου αν και ειχε τραβηξει τα πανδεινα απο την δεξια,ποτε δεν μου μιλουσε για πολιτικη ,δεν ηθελε να με ((μπλεξει))
Διαβαζοντας λοιπον τις αναρτησεις σου μου ηλθε αυτοματα στο μυαλο,αυτος ο παλαι ποτε κηρυκας της ]μισαλοδοξιας γιατι αραγε?
σημεια των καιρων? ο φοβος του κομμουνισμου παλι? γιατι? εσεις λετε οτι πεθανε,και κατι που πεθενει δεν ειναι απειλη...
Ενα φαντασμα φιλε παλι πλανιετε,και ποτε δεν θα παψει να πλανιετε,οσο το συστημα θα ειναι σαπιο,και δεν θα παψει ποτε να ειναι σαπιο...αρα εχεις δικηο να φοβασαι.....
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 22, 2012, 20:58:39 pm »

και να συμπληρωσω κατι ακομα Διοδωρε
ο καπιταλισμος εκανε το παν να εξαλειψη τον κομμουνισμο
απο την αλλη κανει το παν για να τον δικαιοσει....
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 22, 2012, 23:45:45 pm »

Συμφωνώ απολύτως.

ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
Ακου με φιλε μου....Επεσες σε ανθρωπο που δεν υποκυπτει σε ''γραμμες''Πιστευω στην υπαρξη Του Θεου,στον Χριστο και λατρευω καθε τι που μας εχει διδαξει(σκεφτομουν μαλιστα να γινω ιερεας).Κομμουνισμος δεν ειναι απαραιτητα ΟΛΟΣ Ο ΜΑΡΞ.απορριπτω τον υλισμο εντελως
ΑΛΛΑ....ολη η υπολοιπη πολιτικη σχεδιαση των Κ.Κ.,ειναι η πιο φιλοσοφημενη σε ολα....και ο κοσμος του Κ.Κ.Ε. ο πιο τιμιος(κατ'εμε)
οι αριστερες αντιμετωπισεις του κεφαλαιου,για παραδειγμα,ειναι πιο φιλικες στην ανθρωπινη φυση.π.χ.:η ανταγωνιστικοτητα που μας πουλανε,αγχωνει τον μεσο φυσιολογικο ανθρωπο,πως θα ''χτυπησει''την ταδε δουλεια,γυριζει σπιτι αρρωστος --απο την ανασφαλεια,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ,εχοντας χασει χαριν της ''φιλελευθερης''οικονομιας,την παραμικρη εργασιακη εξασφαλιση--,και δεν εχει κουραγιο ουτε να παιξει με τα παιδια του,ουτε να σμιξει με τη γυναικα του....Αυτο και κατα τας Γραφας εννοειται ως παραβιαση της ανθρωπινης φυσης
ο Χριστος δεν ειναι προνομιο ουτε κτημα δεξιων και βασιλοφρονων,επειδη οι κολλημενοι εχουν αυθεραιτα υιοθετησει τον μαρξισμο χωρις διαμορφωση και προσαρμογη σε καθε πλυθισμιακη ιδιαιτεροτητα(βασικη και μοναδικη διαφωνια μου με τα Κ.Κ.)
Αλλα ο Θεος μας επλασε ισους οποτε το βασιλικο μοντελλο αφησε το στην ακρη αν μας αγαπας τους Ελληνες(κι εσενα μαζι).σε παρακαλω,καιρος να αλλαξουμε ολοι....
Φιλικα
Φ.Κ.
Καταγράφηκε

είναι πιο επικίνδυνος για κάθε διεφθαρμένο κατεστημένο, που κατασκευάζει άθεους καπιταλιστές.

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 23, 2012, 01:54:09 am »

:thumbsUP
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 23, 2012, 01:57:54 am »

Συμφωνώ απολύτως.

ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
Ακου με φιλε μου....Επεσες σε ανθρωπο που δεν υποκυπτει σε ''γραμμες''Πιστευω στην υπαρξη Του Θεου,στον Χριστο και λατρευω καθε τι που μας εχει διδαξει(σκεφτομουν μαλιστα να γινω ιερεας).Κομμουνισμος δεν ειναι απαραιτητα ΟΛΟΣ Ο ΜΑΡΞ.απορριπτω τον υλισμο εντελως
ΑΛΛΑ....ολη η υπολοιπη πολιτικη σχεδιαση των Κ.Κ.,ειναι η πιο φιλοσοφημενη σε ολα....και ο κοσμος του Κ.Κ.Ε. ο πιο τιμιος(κατ'εμε)
οι αριστερες αντιμετωπισεις του κεφαλαιου,για παραδειγμα,ειναι πιο φιλικες στην ανθρωπινη φυση.π.χ.:η ανταγωνιστικοτητα που μας πουλανε,αγχωνει τον μεσο φυσιολογικο ανθρωπο,πως θα ''χτυπησει''την ταδε δουλεια,γυριζει σπιτι αρρωστος --απο την ανασφαλεια,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ,εχοντας χασει χαριν της ''φιλελευθερης''οικονομιας,την παραμικρη εργασιακη εξασφαλιση--,και δεν εχει κουραγιο ουτε να παιξει με τα παιδια του,ουτε να σμιξει με τη γυναικα του....Αυτο και κατα τας Γραφας εννοειται ως παραβιαση της ανθρωπινης φυσης
ο Χριστος δεν ειναι προνομιο ουτε κτημα δεξιων και βασιλοφρονων,επειδη οι κολλημενοι εχουν αυθεραιτα υιοθετησει τον μαρξισμο χωρις διαμορφωση και προσαρμογη σε καθε πλυθισμιακη ιδιαιτεροτητα(βασικη και μοναδικη διαφωνια μου με τα Κ.Κ.)
Αλλα ο Θεος μας επλασε ισους οποτε το βασιλικο μοντελλο αφησε το στην ακρη αν μας αγαπας τους Ελληνες(κι εσενα μαζι).σε παρακαλω,καιρος να αλλαξουμε ολοι....
Φιλικα
Φ.Κ.
στην ουσια πιο συστημα εχει κανει θρησκεια του τον υλισμο (οπως τον εννοει η δεξια βεβαια) ο σοσιαλισμος η ο καπιταλισμος? μαλλον ο δευτερος....
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 23, 2012, 02:43:54 am »

θα σου πω Κυριακο μου,την προσωπικη μου εμπειρια....
Εκει που ανηκα,(φανταζεσαι που),επεμενα:''Ο Ελληνικος λαος,εχοντας μεσα στην ιδια του την ζωη την πιστη του,προβληματιζεται και αποθαρρυνεται οταν βλεπει αθεους.Πρεπει να τους εξηγησουμε πως δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα ζητημα υποβαθμισης η και μηδενισμου των θρησκευτικων αξιων των Ελληνων και,τουλαχιστον σε αυτο το θεμα να αποστασιοποιηθουμε απο τις πρακτικες της Σοβ.Ενωσης(που εκλειναν εκκλησιες κι οχι μονο....)
Ομως βιωσα το πιο περιττο και αστοχο,(κατα τη γνωμη μου παντα),πραγμα....
Την αυτιστικη υιοθετηση του Μαρξ,Καλα και Σωνει.... :headSmashΕνω ο ιδιος ελεγε οτι ενα κυριο χαρακτηριστικο των κομμουνιστων πρεπει να ειναι η προσαρμογη της ιδεολογιας στις κοινωνιες,κι οχι το αντιστροφο....''σκοπος πρεπει να ειναι δημιουργια προοπτικης ευτυχιας και δικαιοσυνης,κι αυτο επιτυγχανεται μονο με την ανευ ορων συννενωση με το λαο''δεν ειμαστε φωστηρες ρε γαμωτο....ολοι μαθαινουμε....
Αυτοι εκει το βιολι....και κατα τη γνωμη μου,το Κ.Κ.Ε. πρεπει να ξεκαθαρισει τη θεση του σε θρησκευτικα ζητηματα,γιατι εχει γινει παρεξηγηση,κι ο κοσμος θεωρω εχει δικιο :(
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 23, 2012, 02:54:56 am »

Ακομα εκει ειμαι δηλαδη,αλλα κατι πρεπει να γινει και με το διατυπωτικο θεμα....''πλουτοκρατια'',''λαικα στρωματα''....κακως μεν,σκιαζεται ομως ο κοσμος,(τον βομβαρδιζουν και τα αστικα μεσα)....
(και λεω κοσμος κι οχι λαος στην προκειμενη,γιατι εκτος απο λαικη προσεγγιση πρεπει να υπαρχει και κοσμικη)....
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 23, 2012, 09:10:17 am »

Ακομα εκει ειμαι δηλαδη,αλλα κατι πρεπει να γινει και με το διατυπωτικο θεμα....''πλουτοκρατια'',''λαικα στρωματα''....κακως μεν,σκιαζεται ομως ο κοσμος,(τον βομβαρδιζουν και τα αστικα μεσα)....
(και λεω κοσμος κι οχι λαος στην προκειμενη,γιατι εκτος απο λαικη προσεγγιση πρεπει να υπαρχει και κοσμικη)....
να παρουμε το τελευταιο
πλουτοκρατια=η τσξη που κατεχει τον πλουτο,που καρπωνετε αυτο που παραγετε απο την εργασια του εργαζομενου,βυθιζοντας τον στην εξαθλιωση για να μπορεσει να διατηρησει η και να αυξησει αυτα τα προνομια
πως αλοιως μπορει να ειπωθει αυτο για να εχει κοσμικη προσεγγιση οπως λες
πολοι το ονομαζουνε εχοντες και κατεχοντες,δινοντας του μια εντελως αοριστη ενοια αποφευγοντας κατα ενα τροπο να κατ,ονομασουν τον κυριο αιτιο =το μεγαλο καφαλαιο....
λαικα στρωματα=οι ανηκοντες στον λαο,τελευταια παραδοξως εχει δαιμονοποηθει αυτη η λεξη
σε μια συζητηση με καποιον γνωστο μου εξανεστη και μου ειπε οτι δεν θελει να τον ονομαζω λαο ,γιατι εγω ειμαι ΕΓΩ οπως μου ειπε και οχι αοριστα ....λαος.....(????)
Απο την αλλη ακομα και τα αστικα κομματα χρησιμοποιουν τον ορο αυτο,θυμιζοντας οτι εχουνε την εντολη του Ελληνικου ΛΑΟΥ....κλπ κλπ
Με τους ορους και το πως διατυπονοντε θα παιξουμε λοιπον?
Για το μεγαλο θεμα της σχεσης του κομμουνιστη με την θρησκεια....
το ΚΚΕ ουδεποτε εθεσε νομιζω θεμα (θεμα δηλαδη προσεγκισης της εκκλησιας η μη)
ακριβως γιατι δεν ειναι θεμα που αγγιζει τις αρμοδιοτητες τοτ
Νομιζω οτι κανενα πολιτικο κομμα δεν θα επρεπε να περνει μερος σε ενα τοσο προσωπικο θεμα οπως ειναι η σχεση του κσθενος με την θρησκεια
το αν το κανουνε (π.χ Λ.Α.Ο.Σ) το κανουν για καθαρα ψηφοθηρικους σκοπους,εκμεταλευομενοι την ιδιετερη σχεση που εχει ο Ελληνικος λαος με τα Θεια
για εμενα αυτο ειναι καθαρη καπηλεια (ελπιζω να συμφωνεις)
Για το τι εγινε στην Σ. Ενωση με τις εκκλησιες κλπ,ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα που δεν μπορουμε δυστιχως να την κανουμε εδω μεσα.....
καθως και το τι ενοουσε ο Μαρξ με το περιφημο οπιο του λαου
μακαρι να μπορουσαμε να βρεθουμε απο κοντα και να συζητουσαμε....
Ο αθεισμος ειναι κατι που τον συναντουσες στα πολυ παλαια μελη του ΚΚΕ και οχι τοσο στους νεους ανθρωπους
Απο φιλο συντροφο ακουσα το εξης
δυο πραγματα τα οποια αξιζει να διαβασει κανεις στην ζωη του ειναι η Αγια γραφη και Μαρξ,λενιν
δυο πραγματα που για πολους φαινοντε τοσο αντιροπα ,αλλα στην ουσια τοσο συγγενικα,αφου και στα δυο ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ειναι το κεντρικο σημειο....
αντιθετα με τον καπιταλισμο στον οποιο το κεντρικο σημειο ειναι το κερδος...
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Μαρτίου 23, 2012, 09:19:04 am »

ξερεις τι ειναι αυτο που με εξοργιζει μερικες φορες αγαπητε μου?
η νοοτροπια του ολλα ειναι θελημα Θεου οποτε δεν πρεπει να κανουμε ουδεμια παρεμβαση σε αυτο.....
και το ((εχει ο Θεος)) οποτε εμεις πρεπει να ανεχθουμε την εξαθλιωση....
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Μαρτίου 23, 2012, 12:01:11 pm »

Κυριακο καλημερα.... :)Συμφωνω μαζι σου σε ολα στην ουσια.100%
Απλως προχωρησα σε καποιους ''προβληματισμους'' ;D
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!