Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 10:52:44 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Μαρτίου 2011  (Αναγνώστηκε 11665 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαρτίου 2011
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 18, 2012, 00:57:10 am »

για τον διοδωρο.τα παλικαρια που υποστιριζεις καψανε ζωντανους στο χωριο μου 146 ανθρωπους.γιατα καλοπαιδα της ΠΑΟ που γραφης,στην μαχη της εξαφανισης τους ηταν και ενας θειος μου.το ποσο ηταν αντιστασιακοι πεςτο  σε αυτους που δεν ξερουν τιποτα για εκοινα ταχρονια.το τραγουγακη ελεγε ...ραλιδες ταγματαλιτες παοτζιδες γερμανοι το κεφαλισας θα πεση απο ανταρτικο σπαθη.
α.και για πατριωτοσινη,παπους μακεδονομαχος, 2θειοι στην αλβανια ,πατερας και θειος στο βουνο ,ο παπους εκριψε και εσωσε 2αυστραλους πιλοτους και εναν ιταλο λιποτακτη .αποτελεσμα πρωτο σπιτι που καψανε οι προδοτες στο χωριο ηταν το πατρικο μας .θειος13 χρονια εξορια,πατερας δουλευε στα νταμαρια  και εμεινε αναποιρος.εμεις στον αγωνα απο τα15 μηπως και ξυπνισουν καπιοι σαν και εσενα.
τα σεβη μου
βαλθηκαν μερικοι τον τελευταιο καιρο να μας διδαξουν την ιστορια απο την .....αναποδη
μη δινεις σημασια......σημεια των καιρων γαρ
Καταγράφηκε
Tags:

docie

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 18, 2012, 10:45:01 am »

Τον φασίστα και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.
Δείτε τις δημοσκοπήσεις... δείτε και τις δηλώσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ, οι μυστικές δημοσκοπήσεις τα δείχνουν χειρότερα για αυτούς και έχουν στραφεί κατά ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ.
Νομίζω έχουν κλάσει μέντες με την προοπτική μια πανίσχυρης αριστεράς έστω και διασπασμένης. Λέτε ΠΑΣΟΚ ΝΔ να μην πιάσουν 151; πολύ πιθανό το βλέπω....
Καταγράφηκε

docie

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 18, 2012, 10:48:46 am »

Κάτι μου ήρθε για ΚΚΕ στο 16-18%, ΣΥΡΙΖΑ στο 12-14%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1-2%.... λέτε να ισχύει;
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 18, 2012, 10:49:16 am »

Τον φασίστα και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.
Δείτε τις δημοσκοπήσεις... δείτε και τις δηλώσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ, οι μυστικές δημοσκοπήσεις τα δείχνουν χειρότερα για αυτούς και έχουν στραφεί κατά ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ.
Νομίζω έχουν κλάσει μέντες με την προοπτική μια πανίσχυρης αριστεράς έστω και διασπασμένης. Λέτε ΠΑΣΟΚ ΝΔ να μην πιάσουν 151; πολύ πιθανό το βλέπω....
Γι,αυτο υπαρχει και ο Κουβελης αγαπητε φιλε..
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 18, 2012, 10:51:16 am »

Κάτι μου ήρθε για ΚΚΕ στο 16-18%, ΣΥΡΙΖΑ στο 12-14%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1-2%.... λέτε να ισχύει;
ασχετα με τις διαφορες μας.θα ηθελα παρα πολυ να δω την ΑΝΤΑΡΣΥΑ εντος βουλης,ειλικρινα σου μιλαω
Καταγράφηκε

iliasthes

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 18, 2012, 11:57:59 am »

Αγαπητέ Πόλις, δυστυχώς οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν την ιστορία και μετά από τόσες δεκαετίες είναι εύκολο να παραχαραχτεί. Αν προσθέσουμε σε αυτό οτι μετά την κατοχή το κράτος ηρωοποίησε χιλιάδες συνεργάτες των Γερμανών και κυνηγούσε χιλιάδες ανθρώπους που πολεμούσαν τους Γερμανούς, είναι εύκολο τα πραγματικά γεγονότα να αντικατασταθούν από πλαστά.

Εδώ και 8 χρόνια ζω σε μια πόλη διαφορετική από αυτή που γεννήθηκα. Μια μέρα ψωνίζοντας από ένα μαγαζί είδα παλιές φωτογραφίες από το 50κάτι με έναν τύπο που βραβευόταν με παράσημα κλπ. Ρωτάω τον νεαρό μαγαζάτορα. Α ο παππούς μου, παρασηοφορήθηκε για τους αγώνες του για την πατρίδα την περίοδο της κατοχής και του εμφυλίου κλπ. Κάποια άλλη στιγμή, έτυχε να έχουμε κουβέντα για την ίδια περίοδο με κάποιον γνωστό μου μεγάλο σε ηλικία σχετικά. Ο γνωστός λοιπόν μου είπε οτι ο συγκεκριμένος κύριος (ο παππούς εννοείται) την περίοδο της κατοχής, είχε αλλάξει το όνομα του σε Βουλγάρικο όπως και αρκετοί ακόμα στην περιοχή και φυσικά αποτελούσε πρώτο συνεργάτη των Βουλγάρων και είχε καταδώσει πολύ κόσμο. Βέβαια μετά την κατοχή το αστικό κράτος τους χρειάστηκε μην τυχόν και μετά την κατοχή δεν χάσουν μόνο οι Γερμανοί την εξουσία τους στην Ελλάδα, αλλά μαζί τους και οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι.
Ο πατριωτισμός των αστών πολιτικών είναι πατριωτισμός υπεράσπισης του κεφαλαίου. Αρκεί να μην χάσει το κεφάλαιο την εξουσία του, υπερασπίζονται οποιαδήποτε πολιτική εξουσία ακόμα και αν είναι κατοχική. Ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι ακόμα και ο ελληνικός λαός, όταν αυτός διεκδικεί την εξουσία.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 18, 2012, 12:04:30 pm από iliasthes »
Καταγράφηκε

Διόδωρος

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 18, 2012, 12:39:21 pm »

Η συζήτηση για μένα έκλεισε. Ήθελα απλώς ο κόσμος να ενημερωθεί για το κόμμα που θέλει να ψηφίσει προσεχώς. Εμείς οι Έλληνες κρατήσαμε ψηλά την Ελληνική Σημαία.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ)
α) ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ ΟΛΑ,
β) ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 35-40%,
γ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,
δ) ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ & ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ,
ε) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 18, 2012, 15:06:26 pm »

αφου εισαι τοσο αγνος πατριωτης βοηθησε με....
ειμαι ελληνας κι εχω καουρες στο στομαχι οποτε διαβαζω μαλ....ιες :headSmash
πρεπει να μην επιδεινωνομαι :help
Καταγράφηκε

Αυτός που είναι Χριστιανός και Σοσιαλιστής
 είναι πιο επικίνδυνος για κάθε διεφθαρμένο κατεστημένο, που κατασκευάζει άθεους καπιταλιστές.

Διόδωρος

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 18, 2012, 16:50:54 pm »

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ.
Αξιολόγηση μηνύματος: (+0 | -1)  
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 18, 2012, 17:13:19 pm »

παρατημενους σας εχω ;D....μη μου ζητας κατι που ηδη συμβαινει :thumbsDown
Καταγράφηκε

είναι πιο επικίνδυνος για κάθε διεφθαρμένο κατεστημένο, που κατασκευάζει άθεους καπιταλιστές.

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 18, 2012, 22:57:57 pm »

Αληθεια
για πιο πραγμα πανηγυριζει το ΠΑΣΟΚ αποψε?
Καταγράφηκε

trollamenos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 19, 2012, 00:12:15 am »

Μακάρι, αλλά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος δυστυχώς. Η τρομοκρατία, η προπαγάνδα και οι προβοκάτσιες που θα ζήσουμε το επόμενο διάστημα θα είναι αντίστοιχες του 50 και του 60.. Με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να παραπλανηθεί (ας ελπίσουμε όχι πολύς). Το ζήτημα είναι να δημιουργηθεί ένα επαναστατικό μέτωπο για μεγάλες αλλαγές στην οικονομία με στόχο τον σοσιαλισμό, έστω και μετεκλογικά. Η ευκαιρία μας είναι τώρα. Δεν πρέπει να την σπαταλήσουμε τόσο εύκολα.  ;)
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 20, 2012, 10:38:48 am »

ΥΠ\παρχει και αυτη
http://skopelos-news.blogspot.com/2012/03/blog-post_4966.html
λιγο τραβηγμενη βεβαια
δεν ειμαι και τοοοοσο αισιοδοξος....
αλλα ποτε δεν ξερεις.....
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 20, 2012, 17:45:55 pm »

Ακου Κυριακο και κλαψε....στις μουσαντενιες εκλογες πασοκ προχθες,η μεγιστη πλειοψηφια ψηφισαντων ηταν γεροι και γριες συνταξιουχοι εθνικης αντιστασης :praise
δεν ερμηνευω τιποτα απλα το λεω....Α....και μια μακρινη θεια μου που μενει στον Καναδα,παιρνει τετοια συνταξη....γεννηθηκε το1935 :o
αιτιολογια:μετεφερε πολεμοφοδια στα βουνα....7 χρονων :oxtomatimou
φυσικα ακομα και τωρα δηλωνει πασοκαρα :help
Καταγράφηκε

trollamenos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 21, 2012, 18:40:19 pm »

Vprc

ΝΔ 22,5%
ΚΚΕ 12,5%
ΠΑΣΟΚ 12,5%
ΣΥΡΙΖΑ 12%
ΔΗΜΑΡ 11,5%
ΑΝΕΛ 11%
ΧΑ 3,5%
ΛΑΟΣ 3%
ΟΠ 2,5%
ΔΗΣΥ 2%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,5%
ΑΡΜΑ 1,5%
ΔΡΑΣΗ 1%
ΑΛΛΟ 3%
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!