Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 06:41:42 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Αποστολέας Θέμα: Μετανάστευση 2011  (Αναγνώστηκε 1309 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

teokar

• Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Μετανάστευση 2011
« στις: Μαΐου 23, 2011, 19:20:21 pm »

Aυτη η χωρα ειναι συνιθισμενη να διωχνει τα παιδια της. Εχει στειλει δυο φουρνιες εργατες σχεδον δουλους και τωρα ετοιμαζεται για τριτη φουρνια που ευτυχως πια εχουν μορφωση αρα θα εχουν και καλυτερη τυχη.  Να μεινουν μονοι τους να αλληλοκλεβονται να ησυχασουν και απο μας , οποτε ναι το σκεφτομαι πολυ για να φυγω. Και επειδη το παιρνω ως διωξιμο απο την χωρα μου σε οτι lobby  υπαρχει εκει που θα παω και θα ειναι εναντιον της Ελλαδας μεσα θα ειμαι και εγω.... ακραιο ε ? Ε δεν πειραζει.
Καταγράφηκε

t . k
Tags:

stefanos

• Πλήρες μέλος
  • ESTEILA APO TO FACE BOOK
    • Προφίλ
Μετανάστευση 2011
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 23, 2011, 20:16:38 pm »

ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ Δ/ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΕ ΓΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΗΛΘΑ ΡΟΔΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΗ ΑΚΑΤΟΙΚΙΤΗ
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
Μετανάστευση 2011
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 23, 2011, 20:37:16 pm »

τι να πω εγω,
που ειμουνα εξω (Αυστραλια) εκανα οικογενεια εκει,και γυρισα πισω πριν 20 χρονια
επειδη ενοιωθα πως δεν αντεχα τον Αγγλοσαξωνικο τροπο ζωης.....
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 23, 2011, 20:41:06 pm από κυριακος »
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
Μετανάστευση 2011
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 23, 2011, 20:47:12 pm »

αγαπουσα και την χωρα μου βεβαια
και οσο κι,αν σας φαινετε παραξενο εξακολουθω να την αγαπω....
και πιστευω οτι για καθε αξιο Ελληνα που ξενιτευετε,ειναι σαν να ξεκολα ενα μερος
της Ελλαδας
Εδω πρεπει να μεινουμε και να το παλεψουμε
Ισως ειμαι πιο πολυ συναισθηματικα δεμενος με την χωρα μου ,γιατι παντα μου ελειπε..... ναυτικος γαρ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 23, 2011, 21:09:26 pm από κυριακος »
Καταγράφηκε

docie

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
Μετανάστευση 2011
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 23, 2011, 21:33:12 pm »

Όλοι για τας Ευρώπας παιδιά (προτείνω Λονδίνο που είναι μούρλια)! Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες! Το 50 ξαναζεί... ωραία εποχή δεν λέω, να μην περάσουμε και εμείς εκείνα τα υπέροχα χρόνια; πόσοι και πόσοι γηραιότεροι δεν μας λένε για τα δύσκολα αλλά τόσο συναρπαστικά 50-60; Φρανκ Σινατρα, Μέριλιν, Πρισλει, Μπιτλς, επικές ταινίες (Κλεοπάτρα, Μπεν Χουρ),καλός ελληνικό κινηματογράφος, λατέρνα - φτώχεια και φιλότιμο, ο άνθρωπος στο διάστημα... μόνο η ΕΣΣΔ λείπει να έχει και ένα σασπένς, με πυρηνικές κεφαλές κλπ
Μια προσφορά του Ελληνικού Λαού στον εαυτό του. Με την ευγενική χορηγία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (από το 74' κοντά μας).
Καταγράφηκε

aetos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Μετανάστευση 2011
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 23, 2011, 21:50:28 pm »

Δυστυχως ετσι οπως καταντησανε την Ελλαδα,μαλλον προς την Ευρωπη να πηγαινουμε το βλεπω ,οχι πως εκει ειναι καλλιτερα τα πραγματα,αλλα ειναι οργανωμενες χωρες,
Κριμα σε οσους κυβερνησαν την πατριδα με το σκεπτικο του πλουτισμου των.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ,ΤΙ ΝΑ ΠΩΩΩΩΩΩ.
Καταγράφηκε

TRIBURDELOS

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μετανάστευση 2011
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 19, 2011, 15:22:29 pm »

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΚΥΠΡΟ ) ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ.  ΕΦΥΓΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΘΙΝΕΙ.  ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ. 
Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.  ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.  ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΑΣΙΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ=ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΓΓΛΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!