« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 10:51:55 am »
Θα συνεχίσω να μιλάω με ιατρικές παραβολές:
Έχετε μια ασθένεια και επισκέπτεστε δύο γιατρούς τον Α και τον Β. Ο Α γιατρός σας προτείνει την Α θεραπεία και ο Β γιατρός τη Β θεραπεία. Και οι δύο θεωρούν τη θεραπεία τους ως τη μόνη ενδεδειγμένη λύση και την άλλη θεραπεία ως καταστροφή. Αν επιλέξετε την Α θεραπεία θα εμπσιτευόσασταν το Β γιατρό; και το αντίστροφο αν διαλέγατε τη Β θεραπεία και σας έλεγε ο Α γιατρός έλα να στην κάνω εγώ (για να μη χάσει τα χρήματα από εσάς) θα τον εμπιστευόσασταν;
Αφού λοιπόν η Κυβέρνηση θέτει το δίλημμα ευρώ ή δραχμή, πρέπει να προκηρύξει ταυτόχρονα και εκλογές. Αν η πλειοψηφία θέλει ευρώ, τότε θα αναδείξει και μια ανάλογη κυβέρνηση, που θα διαχειριστεί το ναι. Αν η πλειοψηφία πει όχι στο ευρώ, τότε θα πρέπει αυτό να το διαχειριστεί μια Κυβέρνηση που είναι ενάντια στο ευρώ και την Ε.Ε. Δεν μπορεί οι ευρωλάγνοι, αυτοί οι οποίοι έκαναν κωλοτούμπες για να μπούμε στο Ευρώ, να διαχειριστούνε την έξοδο μας από αυτό. Πολύ πιθανά να προκαλέσουν και εσκεμμένα προβλήματα και φτώχια για να "αποδείξουν", οτι ο δικός τους δρόμος είναι σωστός.
Εγώ προσωπικά θέλω εκλογές και δημοψήφισμα ταυτόχρονα με ψήφο στο ΟΧΙ και στο ΚΚΕ ταυτόχρονα, γιατί είναι το μόνο Κόμμα που έχει συγκροτημένη πολιτική πρόταση για έξοδο από το Ευρώ και την Ε.Ε.