Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 12:28:38 pm *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Θα θέλατε να ψηφίζετε με αριθμούς;

Συνήθως ψηφίζουμε αν μας αρέσει ή όχι μια επιλογή. Θα θέλατε να μπορείτε να ψηφίζετε και με αριθμούς;
Chart
Ψήφισαν: 18 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Συνήθως ψηφίζουμε αν μας αρέσει ή όχι μια επιλογή. Θα θέλατε να μπορείτε να ψηφίζετε και με αριθμούς;
Chart

Chart

Chart

ναι - 7 (38.89%)
οχι - 4 (22.22%)
ανοικτή επιλογή αλλά την κρατάω για το εαυτό μου, και δε λέω στους άλλους ποιά είναι αυτή! - 5 (27.78%)
ανοικτή επιλογη και λέω ακριβώς από κάτω στα σχόλια ποιά είναι αυτή, έτσι ώστε ο δημιουργός της ψηφοφορίας να κάνει edit εδώ και να την βάλει - 1 (5.56%)
ανοικτή επίλογή (άλλη μια έτσι για να βρίσκεται) - 1 (5.56%)
Ψήφισαν: 18

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1992">Θα θέλατε να ψηφίζετε με αριθμούς;</a></h4><span>Συνήθως ψηφίζουμε αν μας αρέσει ή όχι μια επιλογή. Θα θέλατε να μπορείτε να ψηφίζετε και με αριθμούς;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1992.0;poll=1884" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">ναι</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">οχι</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">ανοικτή επιλογή αλλά την κρατάω για το εαυτό μου, και δε λέω στους άλλους ποιά είναι αυτή!</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">ανοικτή επιλογη και λέω ακριβώς από κάτω στα σχόλια ποιά είναι αυτή, έτσι ώστε ο δημιουργός της ψηφοφορίας να κάνει edit εδώ και να την βάλει</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">ανοικτή επίλογή (άλλη μια έτσι για να βρίσκεται)</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Τελευταίες 20 ψήφοι
ανοικτή επιλογη και λέω ακριβώς από κάτω στα σχόλια ποιά είναι αυτή, έτσι ώστε ο δημιουργός της ψηφοφορίας να κάνει edit εδώ και να την βάλειΙανουαρίου 04, 2014, 11:14:06 am
οχιΔεκεμβρίου 31, 2013, 03:56:39 am
ανοικτή επίλογή (άλλη μια έτσι για να βρίσκεται)Μαρτίου 30, 2012, 16:20:06 pm
οχιΜαρτίου 25, 2012, 17:11:58 pm
ναιΜαρτίου 22, 2012, 22:26:20 pm
ναιΜαρτίου 06, 2012, 19:59:44 pm
ναιΜαρτίου 01, 2012, 11:07:38 am
ναιΦεβρουαρίου 21, 2012, 18:21:58 pm
οχιΦεβρουαρίου 14, 2012, 16:40:32 pm
ναιΦεβρουαρίου 13, 2012, 16:00:39 pm
ανοικτή επιλογή αλλά την κρατάω για το εαυτό μου, και δε λέω στους άλλους ποιά είναι αυτή!Φεβρουαρίου 12, 2012, 22:04:44 pm
ναιΦεβρουαρίου 10, 2012, 21:24:45 pm
ανοικτή επιλογή αλλά την κρατάω για το εαυτό μου, και δε λέω στους άλλους ποιά είναι αυτή!Φεβρουαρίου 08, 2012, 23:34:16 pm
ανοικτή επιλογή αλλά την κρατάω για το εαυτό μου, και δε λέω στους άλλους ποιά είναι αυτή!Φεβρουαρίου 05, 2012, 11:32:01 am
ανοικτή επιλογή αλλά την κρατάω για το εαυτό μου, και δε λέω στους άλλους ποιά είναι αυτή!Φεβρουαρίου 04, 2012, 13:40:33 pm
ανοικτή επιλογή αλλά την κρατάω για το εαυτό μου, και δε λέω στους άλλους ποιά είναι αυτή!Φεβρουαρίου 03, 2012, 18:14:16 pm
οχιΦεβρουαρίου 03, 2012, 12:26:13 pm
ναιΦεβρουαρίου 03, 2012, 12:25:32 pm

Αποστολέας Θέμα: Θα θέλατε να ψηφίζετε με αριθμούς;  (Αναγνώστηκε 1728 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

baarli

• Αρχάριο μέλος
  • *
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
« στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 12:25:20 pm »

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πως μπορούμε να ψηφίζουμε με αριθμούς είναι αυτή η ψηφοφορία.

Σε αυτή λοιπόν, αντί να υπάρχουν τόσο πολλές επιλογές, θα έπρεπε να υπάρχει ένα κουτάκι, να βάζουμε έναν αριθμό από 0-100, και μετά να βγαίνει σαν αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ένα διάγραμμα, ή ακόμα και ο μέσος όρος.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2012, 12:28:03 pm από baarli »
Καταγράφηκε

Oi ψηφοφορίες που βάζω έχουν πάντα ανοικτή επιλογή, όμως καλύτερα να μην ψηφίζετε εκεί, να μου λέτε ποιά είναι η επιλογή σας να την προσθέτω!
Tags:

baarli

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Θα θέλατε να ψηφίζετε με αριθμούς;
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 05, 2012, 00:32:11 am »

Παράθεση
ναι    - 1 (25%)
οχι    - 1 (25%)
ανοικτή επιλογή    - 2 (50%)
Ψήφισαν: 4
Ψήφισαν: 4 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

ρε παιδιά καλό είναι να ψηφίζουμε, αλλά να λέμε και καμια κουβέντα!

βλέπω δύο μέλη ψήφισαν "ανοικτή επιλογή"

Πείτε μου εδώ ποιά είναι η επιλογή σας , να την προσθέσω!
Καταγράφηκε

Oi ψηφοφορίες που βάζω έχουν πάντα ανοικτή επιλογή, όμως καλύτερα να μην ψηφίζετε εκεί, να μου λέτε ποιά είναι η επιλογή σας να την προσθέτω!

baarli

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 05, 2012, 15:31:03 pm »

hellooooooooooooowwwwwwwwww!!!!!!!

ζήτησα να μου πείτε πια είναι η ανοικτή επιλογή να την προσθέσω!
υπάρχει κανείς εδώ που να μιλάει, ή υπάρχουν μόνο παιδάκια που πατάνε κουμπάκια χωρίς να καταλαβαίνουν;
Καταγράφηκε

baarli

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 17:02:56 pm »

αποτελέσματα για την ώρα.

Παράθεση

ναι    - 1 (16.67%)
οχι    - 1 (16.67%)
ανοικτή επιλογή αλλά την κρατάω για το εαυτό μου, και δε λέω στους άλλους ποιά είναι αυτή!    - 4 (66.67%)
ανοικτή επιλογη και λέω ακριβώς από κάτω στα σχόλια ποιά είναι αυτή, έτσι ώστε ο δημιουργός της ψηφοφορίας να κάνει edit εδώ και να την βάλει    - 0 (0%)
ανοικτή επίλογή (άλλη μια έτσι για να βρίσκεται)    - 0 (0%)
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!