Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 16:31:30 pm *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Mοιραστείτε δημοσκοπήσεις στο site σας και κερδίστε πόντους!

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Δεκεμβρίου 2011  (Αναγνώστηκε 4693 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

mpelo

• Αρχάριο μέλος
  • *
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Δεκεμβρίου 2011
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 18:07:22 pm »

Εγώ δεν ψηφίζω αν δεν βάλεις και τα άλλα κώματα που είχαν κοντά στον 1 % σε προηγούμενες εκλογές όπως βάζεις την μητσοτακενα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ακολουθείς την προπαγάνδα των ΜΜΕ βάζοντας ψευτοδιλήμματα για το αν θέλουμε τα κόμματα που υφίστανται μόνο στην TV.
Καταγράφηκε
Tags:

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 21:36:32 pm »

Εγώ δεν ψηφίζω αν δεν βάλεις και τα άλλα κώματα που είχαν κοντά στον 1 % σε προηγούμενες εκλογές όπως βάζεις την μητσοτακενα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ακολουθείς την προπαγάνδα των ΜΜΕ βάζοντας ψευτοδιλήμματα για το αν θέλουμε τα κόμματα που υφίστανται μόνο στην TV.

Το έχω απαντήσει, ψάξε να βρεις την απάντηση.

iliasthes

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 21:06:46 pm »

Το μόνο που δεν μπορώ να ερμηνεύσω στα αποτελέσματα των τελευταίων 3 μηνών στο galop.gr, είναι η κατάρρευση της ΝΔ. Μέχρι και το Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά, ήταν κοντά στο 30%. Μου φαίνεται απίστευτο οτι ξαφνικά οι ψηφοφόροι της ΝΔ σταμάτησαν να επισκέπτονται το φόρουμ. Υπήρξε όντως κάποια υποχώρηση της ΝΔ που οι εταιρείες δημοσκοπήσεων θέλουν να την καλύψουν;;; ή απλά είναι τυχαίο γεγονός;
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 19:27:21 pm »

Το μόνο που δεν μπορώ να ερμηνεύσω στα αποτελέσματα των τελευταίων 3 μηνών στο galop.gr, είναι η κατάρρευση της ΝΔ. Μέχρι και το Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά, ήταν κοντά στο 30%. Μου φαίνεται απίστευτο οτι ξαφνικά οι ψηφοφόροι της ΝΔ σταμάτησαν να επισκέπτονται το φόρουμ. Υπήρξε όντως κάποια υποχώρηση της ΝΔ που οι εταιρείες δημοσκοπήσεων θέλουν να την καλύψουν;;; ή απλά είναι τυχαίο γεγονός;

Δεν είναι λογικό να απογοητεύτηκαν οι ψηφοφόροι της μετά την συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή πλεύσης κατά 180 μοίρες;

iliasthes

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 19:42:50 pm »

Έχεις δίκιο Μιαχάλη, απλά το βάζω σε σύγκριση με τα αποτέλεσματα των δημοσκοπήσεων των εταιρειών, οι οποίες όχι απλά δεν δείχνουν τάση μείωσης της ΝΔ, αλλά κάποιες δείξαν και μια μικρή τάση αύξησης, κάτι που μου έκανε εντύπωση.
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 05:47:08 am »

Παράθεση
Το ξερω πως ειναι εξωπραγματικο αυτο που βγαινει απο το γκαλοπ.αλλα με σιγουρια σου λεω οτι κανενας δεν καθεται να ασχοληθει σοβαρα με βλακειες στυλ "ελατε ολοι οι κνιτες να ψηφισουμε διαδικτυακα"...Να μας κανεις την χαρη..Οσο για το ΔΗ.ΣΥ προφανως παλι βγαλανε ανακοινωση στο facebook να ψηφισουν μαζικα.Αν σε νευριαζει το ΚΚΕ να ειναι πρωτο δεν σου φαινει κανενας παρεξ η ιδια σου η εμπαθεια.

Παρεξήγησες. Δεν είπα πως έβγαλε γραμμή το κόμμα, αλλά δεν το θεωρώ και απίθανο ένας πορωμένος κνίτης να έχει ψηφίσει απο όλα τα pc του net cafe που συχνάζει! Όσο για την Συμμαχία, είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι η ίδια η Μπακογιάννη! :P
ημουν κνιτης και σε βεβαιωνω οτι οι πορωμενοι πιθανοτατα να σε ζαλισουν στο λεγε λεγε :sleep....ομως ειναι αρκετα ρομαντικοι και εντιμοι για να κλεψουν :thumbsUP....τωρα βεβαια απο το 99 που πηρα διαγραφη μπορει να χαλασε ο κοσμος αν και δε νομιζω....
Καταγράφηκε

Αυτός που είναι Χριστιανός και Σοσιαλιστής
 είναι πιο επικίνδυνος για κάθε διεφθαρμένο κατεστημένο, που κατασκευάζει άθεους καπιταλιστές.

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 18:11:36 pm »

Παράθεση
Το ξερω πως ειναι εξωπραγματικο αυτο που βγαινει απο το γκαλοπ.αλλα με σιγουρια σου λεω οτι κανενας δεν καθεται να ασχοληθει σοβαρα με βλακειες στυλ "ελατε ολοι οι κνιτες να ψηφισουμε διαδικτυακα"...Να μας κανεις την χαρη..Οσο για το ΔΗ.ΣΥ προφανως παλι βγαλανε ανακοινωση στο facebook να ψηφισουν μαζικα.Αν σε νευριαζει το ΚΚΕ να ειναι πρωτο δεν σου φαινει κανενας παρεξ η ιδια σου η εμπαθεια.

Παρεξήγησες. Δεν είπα πως έβγαλε γραμμή το κόμμα, αλλά δεν το θεωρώ και απίθανο ένας πορωμένος κνίτης να έχει ψηφίσει απο όλα τα pc του net cafe που συχνάζει! Όσο για την Συμμαχία, είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι η ίδια η Μπακογιάννη! :P
ημουν κνιτης και σε βεβαιωνω οτι οι πορωμενοι πιθανοτατα να σε ζαλισουν στο λεγε λεγε :sleep....ομως ειναι αρκετα ρομαντικοι και εντιμοι για να κλεψουν :thumbsUP....τωρα βεβαια απο το 99 που πηρα διαγραφη μπορει να χαλασε ο κοσμος αν και δε νομιζω....
το να εχεις τον ζηλο,να προωθησεις κατι που πιστευεις σωστο
δν νομιζω οτι ειναι πορωση,εστω και αν μερικες φορες γινετε με υπερβολη
παντως ευχαριστω που αναγνωριζεις οτι στην ΚΝΕ υπαρχουν εντιμοι ανθρωποι....
δεν ειμαι κνιτης ειμαι πολυ μεγαλος για κνιτης,ψηφοφορος του ΚΚΕ ειμαι
και το λιγοτερο που του αναγνωριζω ειναι οτι δεν εχει πεσει ποτε εξω στις πολιτικες του εκτιμησεις ......
Καταγράφηκε

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 05:17:52 am »

Φιλε Κυριακο,συμφωνω απολυτα,ειμαι ακομα εκει φυσικα :thumbsUP
απλως καυτηριασα κατι στο οποιο συμμετειχα κι εγω....δηλαδη να προσπαθεις να διατυπωσεις θεση κι αποψη και,να χειριζεσαι το λογο βιαστικα κι αδεξια,-καποιες φορες φυσικα-,και να σε αντιμετωπιζουν οι ''ανυποψιαστοι''ως γραφικο....χανοταν απο τακτικης πλευρας πολυτιμος χρονος....παντως ποτε δεν ειναι αργα,ο κοσμος εχει αρχισει να νιωθει οτι πρεπει να αλλαξει,να απορριψει επι τελους φοβιες τυπου:ρωσσια και β.κορεα θα γινουμε,θα μας τα παρουν ολα κλπ....τα ΚΚ στον κοσμο δρουν με βαση
τις αναγκες καθε τοπου.δεν θα παρουν ουτε εξοχικα,ουτε playstation,ουτε seat leon cupra πχ,με ζαντες wow,
αλλα πιθανοτατα θα μας ''στερησουν'':τους απιθανους πολιτικους του τωρα,την υπερδοσολογια ξενου πολιτισμου,το ευρω,τη μανωλιδου,τη μενεγακη,τελος παντων,
αυτα ολα τα αναριθμητα φαινομενα που κοσμουν την μερα του Ελληνα σημερα.και ειναι αντικειμενικα σωστο να συμβει,γιατι η πολυ χαζομαρα και η πολυ κλειδαροτρυπα,βαζουν θεμελια για σκλαβια πολυτελειας(Συγγνωμη που συρθηκα λιγο στο πολιτισμικο,αλλα πιστευω οτι ειναι βασικο για τις κατευνασεις της κοινωνιας :sleep,ειδικα κατι τετοιους καιρους)
Καταγράφηκε

είναι πιο επικίνδυνος για κάθε διεφθαρμένο κατεστημένο, που κατασκευάζει άθεους καπιταλιστές.

fotis4488

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 05:21:40 am »

Α....κι εγω ειμαι μεγαλος για ΚΝΕ,39 χρονων :headSmash....εχω και μια κορουλα που σιγα σιγα γινεται''κοκκινομαλλα'' :oops
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 10:03:33 am »

Α....κι εγω ειμαι μεγαλος για ΚΝΕ,39 χρονων :headSmash....εχω και μια κορουλα που σιγα σιγα γινεται''κοκκινομαλλα'' :oops
να εισαι παντα καλα και να την χαιρεσε (την κορη σου)
εχω και εγω δυο κορες
στηνν ψυχη πιστευω οτι ειμαστε ΚΝΙΤΕΣ
γιατι οι κομμουνιστες ειναι η νιοτη του κοσμου
Καταγράφηκε

Andriana

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 20:23:50 pm »

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!
Αξιολόγηση μηνύματος: (+0 | -1)  
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 10:51:07 am »

Εδώ όμως Andriana γράφουμε με πεζά Ελληνικά.

GSmirlis

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 11:11:57 am »

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

Αίμα σκατά χρυσά αυγά!
Κάτω η χούντα και ο φασισμός! Ζήτω η Ελευθερία!
Θάνατος στον εθνικισμό! Κάτω ο Ναζισμός!
Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια εθνικισμού!
Αξιολόγηση μηνύματος: (+0 | -1)  
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 12:13:54 pm »

Εδώ όμως Andriana γράφουμε με πεζά Ελληνικά.
δικαιολογησε την
παρασυρθηκε απο ......εθνικη επαρση....
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 19, 2011, 12:48:18 pm »

το ΠΑΣΟΚ στην Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗς  5ο κομμα... με 4,5%....
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!