Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 06:26:47 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Εξαίρεση των θρησκευτικών χώρων από το νέο τέλος ακίνητης περιουσίας

Συμφωνείτε με την εξαίρεση των θρησκευτικών χώρων από το νέο τέλος ακίνητης περιουσίας;
Chart
Ψήφισαν: 998 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Συμφωνείτε με την εξαίρεση των θρησκευτικών χώρων από το νέο τέλος ακίνητης περιουσίας;
Chart

Chart

Chart

Συμφωνώ - 193 (19.34%)
Διαφωνώ - 754 (75.55%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 51 (5.11%)
Ψήφισαν: 998

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1832">Εξαίρεση των θρησκευτικών χώρων από το νέο τέλος ακίνητης περιουσίας</a></h4><span>Συμφωνείτε με την εξαίρεση των θρησκευτικών χώρων από το νέο τέλος ακίνητης περιουσίας;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1832.0;poll=1722" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Συμφωνώ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Διαφωνώ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Δεν ξέρω / Δεν απαντώ</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουαρίου 01, 2013, 11:29:38 am
Τελευταίες 20 ψήφοι
ΔιαφωνώΔεκεμβρίου 30, 2012, 22:13:55 pm
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΔεκεμβρίου 18, 2012, 01:06:13 am
ΔιαφωνώΔεκεμβρίου 15, 2012, 15:57:05 pm
ΔιαφωνώΔεκεμβρίου 13, 2012, 12:08:43 pm
ΔιαφωνώΔεκεμβρίου 01, 2012, 01:43:51 am
ΣυμφωνώΝοεμβρίου 14, 2012, 16:12:44 pm
ΔιαφωνώΝοεμβρίου 03, 2012, 17:17:15 pm
ΔιαφωνώΝοεμβρίου 01, 2012, 19:06:37 pm
ΣυμφωνώΟκτωβρίου 26, 2012, 00:27:44 am
ΔιαφωνώΟκτωβρίου 20, 2012, 22:14:03 pm
ΔιαφωνώΟκτωβρίου 13, 2012, 11:55:17 am
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΟκτωβρίου 07, 2012, 22:53:56 pm
ΔιαφωνώΟκτωβρίου 07, 2012, 13:49:37 pm
ΔιαφωνώΟκτωβρίου 01, 2012, 00:41:29 am
ΔιαφωνώΣεπτεμβρίου 28, 2012, 20:17:36 pm
ΣυμφωνώΣεπτεμβρίου 18, 2012, 13:48:00 pm
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΑυγούστου 03, 2012, 18:54:03 pm
ΣυμφωνώΙουλίου 28, 2012, 20:57:22 pm
ΔιαφωνώΙουλίου 20, 2012, 14:07:16 pm
ΔιαφωνώΙουλίου 01, 2012, 06:45:49 am

Αποστολέας Θέμα: Εξαίρεση των θρησκευτικών χώρων από το νέο τέλος ακίνητης περιουσίας  (Αναγνώστηκε 3187 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ

teokar

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ

διαφωνω και καθετα και οριζοντια και διαγωνια και δεξια και αριστερα.... αντε μην πω τιποτα βαρυ αν τυχον και εξαιρεθουν....
Καταγράφηκε

t . k

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ

Από ότι φαίνεται οι περισσότεροι διαφωνούν. Αλλά η Ελληνική κοινωνία με τη στάση της έχει στηρίξει οικονομικά και όχι μόνο, την Εκκλησία με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει τη δύναμη να εξαιρείται.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 14:24:21 pm από Dr_Michael »
Καταγράφηκε

exo_asulia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

τα ακίνητα των off shore εταιρειών εξαιρούνται από το νέο τέλος ακίνητης περιουσίας;
Καταγράφηκε

exo_asulia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Βρέθηκε τρόπος πώς να γλυτώσετε την εισφορά για το σπίτι.
Να εισηγηθείτε στη ΓΣ της πολυκατοικίας μια προσθήκη...

Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Συμφωνώ, πάρα  πολλές από αυτές αποτελούν κομμάτι της πολιτιστικής, της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς μας . Διαφωνώ με το πώς μπαίνει το ερώτημα στη δημοσκόπηση λες και στην όλη ιστορία το σημαντικό είναι τι θα συμβεί με ένα μονάχα κομμάτι της εκκλησιαστικής  περιουσίας ενώ δείχνει να προσπερνά το πώς το χαράτσι αυτό πρέπει να το πληρώσουν φτωχές λαϊκές οικογένειες με αρρώστους, οικογένειες ανέργων, οικογένειες ανθρώπων που δουλεύουν σε καθεστώς μαύρης εργασίας  για ένα κομμάτι ψωμί, οικογένειες ΕΒΕ που αδυνατούν να καλύψουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές στο ΤΕΒΕ και χάνουν το δικαίωμα περίθαλψης, οικογένειες που κινδυνεύουν να χάσουν αυτά τα σπίτια γιατί δε μπορούν να πληρώσουν τις δώσεις του στεγαστικού. Αυτό για μένα είναι το σημαντικό στο ζήτημα με το χαράτσι στη ΔΕΗ και όχι αυτό με τους ναούς που μου μοιάζει περισσότερο με πέταμα της μπάλας στην εξέδρα. Από τώρα έχω αρχίσει να βλέπω σαν κλείνω τα μάτια μου να ουρλιάζουν στα  παράθυρα από τη μια  ρασοφορεμένες και μη θεούσες για να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια της φυλής και από την άλλη προοδευτικοί της μαστούρας , ψευτο αριστεροί για να κερδίζουν  γαλόνια  επαναστατικότητας δίνοντας  μάχη απέναντι στον αναχρονιστικό και σκοταδιστικό θεσμό που έχει κατσικωθεί χιλιάδες χρόνια τώρα στη πλάτη της κοινωνίας γενικά. Και ενώ αυτά τα ωραία  θα συμβαίνουν  στη TV, έξω  στο πραγματικό κόσμο, μακριά από τα φώτα και τις κάμερες η απόγνωση η δυστυχία, το σμπαράλιασμα της ζωής για την λαϊκή οικογένεια θα βασιλεύουν.
Καμπόσοι και κάθε μέρα και περισσότεροι, λέμε μαζικά, οργανωμένα και συντεταγμένα να μην πληρώσουμε το χαράτσι. Όποιον από εσάς τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ας ψάξει, όχι μονάχα στο νετ αλλά και στη πραγματικότητα. Όλο και κάποιο- κάποια μέλη του ΠΑΜΕ, του ΜΑΣ, της ΟΓΕ της  ΠΑΣΥ ή της ΠΑΣΕΒΕ θα βρει για να δει πως  θα συντονιστεί μαζί μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 20:53:12 pm από APO »
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ

Συμφωνώ, πάρα  πολλές από αυτές αποτελούν κομμάτι της πολιτιστικής, της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς μας . Διαφωνώ με το πώς μπαίνει το ερώτημα στη δημοσκόπηση λες και στην όλη ιστορία το σημαντικό είναι τι θα συμβεί με ένα μονάχα κομμάτι της εκκλησιαστικής  περιουσίας ενώ δείχνει να προσπερνά το πώς το χαράτσι αυτό πρέπει να το πληρώσουν φτωχές λαϊκές οικογένειες με αρρώστους, οικογένειες ανέργων, οικογένειες ανθρώπων που δουλεύουν σε καθεστώς μαύρης εργασίας  για ένα κομμάτι ψωμί, οικογένειες ΕΒΕ που αδυνατούν να καλύψουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές στο ΤΕΒΕ και χάνουν το δικαίωμα περίθαλψης, οικογένειες που κινδυνεύουν να χάσουν αυτά τα σπίτια γιατί δε μπορούν να πληρώσουν τις δώσεις του στεγαστικού. Αυτό για μένα είναι το σημαντικό στο ζήτημα με το χαράτσι στη ΔΕΗ και όχι αυτό με τους ναούς που μου μοιάζει περισσότερο με πέταμα της μπάλας στην εξέδρα. Από τώρα έχω αρχίσει να βλέπω σαν κλείνω τα μάτια μου να ουρλιάζουν στα  παράθυρα από τη μια  ρακοφορεμένες και μη θεούσες για να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια της φυλής και από την άλλη προοδευτικοί της μαστούρας , ψευτο αριστεροί να κερδίζουν  γαλόνια  επαναστατικότητας δίνοντας  μάχη απέναντι στον αναχρονιστικό και σκοταδιστικό θεσμό που έχει κατοικηθεί χιλιάδες χρόνια τώρα στη πλάτη της κοινωνίας γενικά. Και ενώ αυτά τα ωραία  θα συμβαίνουν  στη TV, έξω  στο πραγματικό κόσμο, μακριά από τα φώτα και τις κάμερες η απόγνωση η δυστυχία, το σμπαράλιασμα της ζωής για την λαϊκή οικογένεια θα βασιλεύουν.
Καμπόσοι και κάθε μέρα και περισσότεροι, λέμε μαζικά, οργανωμένα και συντεταγμένα να μην πληρώσουμε το χαράτσι. Όποιον από εσάς τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ας ψάξει, όχι μονάχα στο νετ αλλά και στη πραγματικότητα. Όλο και κάποιο- κάποια μέλη του ΠΑΜΕ, του ΜΑΣ, της ΟΓΕ της  ΠΑΣΥ ή της ΠΑΣΕΒΕ θα βρει για να δει πως  θα συντονιστεί μαζί μας.
Συμφωνω μαζι σου
δεν μπορει ομως να μου κατσει στο στομαχι,η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ μη συνεισφορα της
ΕΚΛΗΣΣΙΑΣ Α.Ε στα προβληματα αυτης της χωρας
Καταγράφηκε

DG

• Ανώτατο μέλος
  • Δημήτρης
    • Προφίλ

Νομίζω ότι η εξαίρεση είναι μόνο στις εκκλησίες και μοναστήρια και όχι στο σύνολο της εκκλησιαστικής περιουσίας που είναι μεγάλη, το γράφω για να μπει διαχωρισμός για το τι ακριβώς μιλάμε.
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!