Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 06:16:02 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Mοιραστείτε δημοσκοπήσεις στο site σας και κερδίστε πόντους!

Άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη

Ανησυχείτε για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη;
Chart
Ψήφισαν: 1736 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Chart

Chart

Chart

Ναι - 716 (41.24%)
Όχι - 934 (53.8%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 87 (5.01%)
Ψήφισαν: 1736

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1795">Άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη</a></h4><span>Ανησυχείτε για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1795.15;poll=1686" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Ναι</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Όχι</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Δεν ξέρω / Δεν απαντώ</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Τελευταίες 20 ψήφοι
ΌχιΑπριλίου 30, 2024, 09:02:55 am
ΌχιΑπριλίου 13, 2024, 11:27:01 am
ΝαιΑπριλίου 01, 2024, 19:59:28 pm
ΌχιΜαρτίου 28, 2024, 19:15:09 pm
ΝαιΜαρτίου 26, 2024, 21:42:25 pm
ΌχιΜαρτίου 05, 2024, 18:50:50 pm
ΌχιΦεβρουαρίου 24, 2024, 14:51:17 pm
ΌχιΙανουαρίου 24, 2024, 17:36:25 pm
ΌχιΙανουαρίου 15, 2024, 10:11:34 am
ΌχιΙανουαρίου 10, 2024, 17:34:22 pm
ΌχιΔεκεμβρίου 08, 2023, 19:04:26 pm
ΝαιΔεκεμβρίου 05, 2023, 12:49:27 pm
ΝαιΝοεμβρίου 26, 2023, 02:16:40 am
ΝαιΝοεμβρίου 04, 2023, 19:53:43 pm
ΌχιΝοεμβρίου 02, 2023, 15:42:49 pm
ΌχιΟκτωβρίου 28, 2023, 11:23:48 am
ΝαιΣεπτεμβρίου 08, 2023, 04:31:21 am
ΌχιΙουνίου 24, 2023, 00:17:17 am
ΌχιΙουνίου 09, 2023, 03:10:42 am
ΌχιΜαΐου 11, 2023, 17:37:51 pm

Αποστολέας Θέμα: Άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη  (Αναγνώστηκε 7625 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Απ: Άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 26, 2012, 10:13:20 am »

Καλα, φωναξε και τους φιλους σου να διαβαζετε ολοι παρεα την "ταπα" που μου ριξες ενω θα χειροκροτατε υπο τον ηχο εμβατηριων αχχαχαχα
Για κατσε ρε λεβεντη...
ΕΣΥ αρχισες ΠΡΩΤΟΣ τις ''εξυπναδες'' για να ''μου την πεις'' και να με ''ταπωσεις'' !
ΕΣΥ αρχισες με τις ειρωνιες να ''παω να μαθω ορθογραφια''...
Οχι επειδη δηλαδη ''δεν σου βγηκε'',τωρα να διαμαρτρεσαι γιατι σου απαντησα αναλογα !

Οπως και να το κανουμε "Αιμοδοσια μονο για Ελληνες" ειναι διαστροφικο
Καποιες αρχες και ευαισθησιες ειναι πανανθρωπινες... Και γω συμφωνω με την λογικη των "ομοκεντρων κυκλων" κατα περιοδους κρισης (πρωτα κοιτας τον εαυτο σου και την οικογενεια σου, μετα το υπολοιπο στενο περιβαλλον σου και παει λεγοντας) αλλα καποιες ιδεες ειναι απλα αρρωστημενες

Πηγαιντε ρε, δωστε αιμα (που υπαρχει και αναγκη) και τι σε νοιαζει που θα καταληξει ; Αν δηλαδη πεσει ενας ξενος και χτυπησει να τον αφησουμε να πεθανει ;
Πρεπει δηλαδη να δωθει εθνικιστικο υφος και κυριως ηθος στα παντα ; Ακομα και στα εκτακτα περιστατικα ;
Γιατι ολοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι και ''αφορισμοι'' ;
Γιατι δεν αναγνωριζεις στον ''αλλο'' το δικαιωμα να μην εχει την ιδια σκεψη και αποψη με εσενα ;
Η Χρυση Αυγη δεν ειπε να μην δινουν αιμα οσοι θελουν για τους αλλοδαπους,ουτε να μην τους δινουν αιμα τα Νοσοκομεια...
Η Αιμοδοσια που οργανωνεται απο την Χρυση Αυγη επιθυμουν να ωφελει μονο Ελληνες.
Εσυ το βρισκεις Ρατσιστικο...κακο...απανθρωπο κλπ κι εμεις το βρισκουμε Σωστο...Δικαιο...Πατριωτικο κλπ.
Τι θα γινει τωρα ;
Η δικη σου αποψη/θεση ειναι ''πιο ιση/σωστη'' απο την δικη μας ;

Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΜΕΙΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΓΩ''.....

kyrilos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 27, 2012, 02:57:19 am »

Που με ειδες να διαμαρτυρομαι ;

Nαι η δικη μου αποψη ειναι πιο σωστη , γιατι η δικη σου ειναι δυσαναλογα χαριν εντυπωσιασμου και ανηθικη

Τα λεγομενα σου επιβεβαιωνουν οτι γινεται λογω ψηφοθηριας..

"Τι θα γινει τωρα ;" ρωτας... Τιποτα δεν θα γινει.. Ο ιατρικος συλλογος απεριψε την οποια συνεργασια με κοσμο που σκεφτεται οπως "εσεις"..
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 08:43:01 am »

Που με ειδες να διαμαρτυρομαι ;

Το : <<Καλα,φωναξε και τους φιλους σου να διαβεζετε ολοι παρεα την ταπα που μου εριξες...>> τι ειναι ;
Μουρμουρα ;...Γκρινια ;...Κλαψα ;...

Nαι η δικη μου αποψη ειναι πιο σωστη , γιατι η δικη σου ειναι δυσαναλογα χαριν εντυπωσιασμου και ανηθικη

Τα λεγομενα σου επιβεβαιωνουν οτι γινεται λογω ψηφοθηριας..

"Τι θα γινει τωρα ;" ρωτας... Τιποτα δεν θα γινει.. Ο ιατρικος συλλογος απεριψε την οποια συνεργασια με κοσμο που σκεφτεται οπως "εσεις"..

Το ''επιχειρημα'' σου οτι η αποψη σου ειναι πιο σωστη ειναι το ''ακλονητο'' : <<επειδη εγω το λεω>> ;
ΟΚ..Οτι πεις ;..ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ Ε και η δικη μου αποψη ειναι οτι αυτα που λες ειναι μονο και μονο για τις εντυπωσεις..
Για να το ''παιξεις'' καλος ανθρωπος...ευαισθητος...πονεσιαρης κλπ.
Ο καθενας εχει τους στοχους του

Καταγράφηκε

kyrilos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 12:38:20 pm »

το πρώτο, είναι παλιά καλή ειρωνία, ή όπως θα λέγαν οι αγγλοσάξονες "σαρκασμός"

-------------

'Οσον αφορά το δεύτερο, χαίρομαι που το παραδέχεσαι ότι ο σκοπός της ΧΑ είναι ο εντυπωσιασμός και η ψηφοθηρία

υγ

δεν το παίζω τίποτα. Είμαι "ευγενικός και ψυχοπονιάρης", γιατί προσπαθώ και να είμαι.. Κάθε τόσο θυμάμαι και δίνω και αίμα. Ούτε την ψήφο κανενός ζητάω, ούτε με νοιάζει που θα πάει.

Αν δίναμε όλοι έστω μια φορά τον χρόνο, η διαφορά θα ήταν τεράστια.. Σκεφτείτε το όλοι, ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων. Είναι ένα σημαντικό και ευαίσθητο θέμα
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 11:01:55 am »

το πρώτο, είναι παλιά καλή ειρωνία, ή όπως θα λέγαν οι αγγλοσάξονες "σαρκασμός"

Ναι...Μονο που ταν ''παλια καλη ειρωνια'' την θυμηθηκες,οταν ΕΣΥ την πατησες.
Οταν νομισες οτι ''μου την ειπες'',ουτε ...αγγλοσαξωνες ανεφερες ουτε τιποτα.

-------------

'Οσον αφορά το δεύτερο, χαίρομαι που το παραδέχεσαι ότι ο σκοπός της ΧΑ είναι ο εντυπωσιασμός και η ψηφοθηρία

δεν το παίζω τίποτα. Είμαι "ευγενικός και ψυχοπονιάρης", γιατί προσπαθώ και να είμαι.. Κάθε τόσο θυμάμαι και δίνω και αίμα. Ούτε την ψήφο κανενός ζητάω, ούτε με νοιάζει που θα πάει.

Αν δίναμε όλοι έστω μια φορά τον χρόνο, η διαφορά θα ήταν τεράστια.. Σκεφτείτε το όλοι, ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων. Είναι ένα σημαντικό και ευαίσθητο θέμα

Ελα βρε !!
Χρησιμοποιησα παλιο καλο κρασι ..ε συγνωμη...παλιο καλο ΕλβετοΙνδιανικο σαρκασμο.
Δεν το καταλαβες ;

Το αν εισαι ''πονεσιαρης''...''ευαισθητος'' κλπ,δεν αποδεικνυεται και μονο επειδη το λες...
Η Χρυση Αυγη μαζυει Αιμα αποδεδειγμενα...Το βλεπουμε σε βιντεο,σε ρεπορταζ κλπ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.
Εσυ (και οι ομοφρωνες σου) διαφωνειτε γιατι το κανουν μονο για Ελληνες.
Ωραια...Καντε κι εσεις μια Οργανωμενη - Μαζικη αιμοδοσια ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ,για τους αλλοδαπους !!
Αντε ντε....
Τι ;..Μονο ΛΟΓΙΑ ;

Ποιο αλλο κομμα εκανε κατι αναλογο ;
Ζητας ''εξηγησεις'' και ''κατακεραυνωνεις'' την Χρυση Αυγη γιατι κανει Αιμοδοσιες...διανομη τροφιμων...Γραφεια ευρεσεως εργασιας κλπ.μονο για Ελληνες.
Ζητησες εξηγησεις...κατηγορησες τα αλλα κομματα...τις δηθεν φιλανθρωπικες οργανωσεις,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ;...ΟΧΙ
Ειπες ''μπραβο'' που η Χρυση Αυγη συμετειχε Οργανωμενα στην κατασβεση πυρκαγιων το καλοκαιρι ;...ΟΧΙ
Ειπες ''Μπραβο'' στις οικολογικες εξορμησεις της Χρυσης Αυγης ; (καθαρισμος ρεματων..δασων απο σκουπιδια) ;
...ΟΧΙ

Δειχνεις ετσι μικροψυχος και κακοπροαιρετος.
Τετοιες ''κριτικες'' βλεπει ο κοσμος και ανεβαζει συνεχεια την Χρυση Αυγη....
Καταγράφηκε

kyrilos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 15:10:24 pm »

αισχρη ψηφοθηρια

Ακολουθουν πιστα τα χναρια του φασισμου και του ναζισμου..οχι οτι δεν επικροτω το περιεχομενο (κοινωνικη προσφορα) αλλα το αντικειμενο ειναι καθαρη ρατσιστικη/εθνικιστικη προπαγανδα

"""Αιμοδοσια μονο για Ελληνες""" πχ...Πιο διεστραμενο μυαλο θα μπορουσε ποτε να προωθησει κατι τετοιο ;;;

και ο κυκλος κλεινει...αυτο ηταν το πρωτο μου ποστ..

Οπως βλεπεις εδωσα τα ευσημα για το περιεχομενο της χειρονομιας ("""φιλανθρωπια""") αλλα πως θα μπορουσα να μην καταγγειλω την ουσια ;;;;;;;

Οποτε οσα λες, αστοχες φλυαριες ειναι..Τεσπα, αυτα απο μενα

Αλλο η φιλανθρωπια και αλλο η """φιλανθρωπια""" .
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 11:36:26 am »

αισχρη ψηφοθηρια

Ακολουθουν πιστα τα χναρια του φασισμου και του ναζισμου..οχι οτι δεν επικροτω το περιεχομενο (κοινωνικη προσφορα) αλλα το αντικειμενο ειναι καθαρη ρατσιστικη/εθνικιστικη προπαγανδα

"""Αιμοδοσια μονο για Ελληνες""" πχ...Πιο διεστραμενο μυαλο θα μπορουσε ποτε να προωθησει κατι τετοιο ;;;

και ο κυκλος κλεινει...αυτο ηταν το πρωτο μου ποστ..

Οπως βλεπεις εδωσα τα ευσημα για το περιεχομενο της χειρονομιας ("""φιλανθρωπια""") αλλα πως θα μπορουσα να μην καταγγειλω την ουσια ;;;;;;;
Τωρα ποιον κοροιδευεις ;
Εδωσες και ....''ευσημα'' ;
Γραφεις γενικα και ξερα οτι ''επικροτεις το περιεχομενο'' και με ολα τα υπολοιπα που γραφεις,αναιρεις τα ΔΗΘΕΝ ευσημα !!!
Ειναι δηλαδη σαν να μην τα εδωσες...
Μην το αναγνωριζεις λοιπον αλλα δειξε τουλάχιστον ειλικρινεια !!!

Οποτε οσα λες, αστοχες φλυαριες ειναι..Τεσπα, αυτα απο μενα

Αλλο η φιλανθρωπια και αλλο η """φιλανθρωπια""" .
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!