|
Galop.gr Virtual Community
|
Εδώ η γνώμη σου μετράει |
-
Νοεμβρίου 15, 2024, 04:45:18 am
- Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
|
Γιατί το άθροισμα των ποσοστών δεν είναι 100%;
Στις δημοσκοπήσεις όπου επιτρέπονται πολλαπλές επιλογές το ποσοστό βγαίνει επί του συνόλου των ψηφισάντων και όχι επί του συνόλου των επιλογών αφου αυτό θεωρείται επιστημονικά ορθό.
Στα γραφήματα "Πίτα" και "Δακτύλιος" λόγω της φύσης τους το άθροισμα των ποσοστών παραμένει 100%.
[ Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!
<table>
<tr>
<td>
<div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1774">Επιρροή διαφήμισης</a></h4><span>Ποιοι παράγοντες ενδεχομένως θα συντελούσαν στο να επηρεαστείτε από μία διαφήμιση;</span></div><br /><br />
<form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1774.0;poll=1667" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;">
<table>
<tr>
<td colspan="2">
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μέχρι 3 επιλογές.
</td>
</tr><tr>
<td>
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Αν ταυτίζεται με τις πραγματικές ανάγκες μου (χρησιμότητα, οικονομία κλπ.)</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Αν είναι ρεαλιστική/ πειστική (ως προς την ποιότητα, την απόδοση κλπ.)</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Αν είναι έξυπνη/ πρωτότυπη/ εντυπωσιακή</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">Αν προωθεί συγκεκριμένης επωνυμίας προϊόν</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">Αν συμμετέχει δημοφιλής/ αγαπημένη προσωπικότητα</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-6" value="6" class="check" /> <label for="options-6">Αν επαναλαμβάνεται σε τακτά διαστήματα/ συνεχώς</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-7" value="7" class="check" /> <label for="options-7">Αν συνδυάζεται με θετικές απόψεις τρίτων προσώπων</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-8" value="8" class="check" /> <label for="options-8">Δεν επηρεάζομαι καθόλου/ Μου είναι αδιάφορες οι διαφημίσεις</label><br /> </td>
<td valign="bottom" style="padding-left: 15px;">
</td>
</tr><tr>
<td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td>
</tr>
</table></form>
</td>
</tr>
</table> | |
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Τελευταίες 20 ψήφοιΑν ταυτίζεται με τις πραγματικές ανάγκες μου (χρησιμότητα, οικονομία κλπ.), Αν είναι έξυπνη/ πρωτότυπη/ εντυπωσιακή, Αν επαναλαμβάνεται σε τακτά διαστήματα/ συνεχώς | Οκτωβρίου 31, 2024, 17:05:00 pm | Δεν επηρεάζομαι καθόλου/ Μου είναι αδιάφορες οι διαφημίσεις | Ιουλίου 01, 2024, 20:51:55 pm | Δεν επηρεάζομαι καθόλου/ Μου είναι αδιάφορες οι διαφημίσεις | Μαΐου 22, 2024, 18:33:21 pm | Δεν επηρεάζομαι καθόλου/ Μου είναι αδιάφορες οι διαφημίσεις | Απριλίου 13, 2024, 11:52:37 am | Δεν επηρεάζομαι καθόλου/ Μου είναι αδιάφορες οι διαφημίσεις | Ιανουαρίου 21, 2024, 12:55:49 pm | Αν ταυτίζεται με τις πραγματικές ανάγκες μου (χρησιμότητα, οικονομία κλπ.) | Δεκεμβρίου 13, 2023, 19:13:45 pm | Δεν επηρεάζομαι καθόλου/ Μου είναι αδιάφορες οι διαφημίσεις | Νοεμβρίου 27, 2023, 01:18:47 am | Δεν επηρεάζομαι καθόλου/ Μου είναι αδιάφορες οι διαφημίσεις | Ιουνίου 25, 2023, 12:53:59 pm | Αν ταυτίζεται με τις πραγματικές ανάγκες μου (χρησιμότητα, οικονομία κλπ.), Αν είναι ρεαλιστική/ πειστική (ως προς την ποιότητα, την απόδοση κλπ.) | Μαΐου 19, 2023, 18:26:18 pm | Δεν επηρεάζομαι καθόλου/ Μου είναι αδιάφορες οι διαφημίσεις | Απριλίου 17, 2023, 12:48:14 pm | Δεν επηρεάζομαι καθόλου/ Μου είναι αδιάφορες οι διαφημίσεις | Απριλίου 17, 2023, 03:44:01 am | Αν είναι ρεαλιστική/ πειστική (ως προς την ποιότητα, την απόδοση κλπ.) | Απριλίου 04, 2023, 23:36:31 pm | Αν είναι ρεαλιστική/ πειστική (ως προς την ποιότητα, την απόδοση κλπ.) | Μαρτίου 12, 2023, 19:16:13 pm | Αν ταυτίζεται με τις πραγματικές ανάγκες μου (χρησιμότητα, οικονομία κλπ.), Αν είναι ρεαλιστική/ πειστική (ως προς την ποιότητα, την απόδοση κλπ.) | Ιανουαρίου 28, 2023, 17:10:29 pm | Δεν επηρεάζομαι καθόλου/ Μου είναι αδιάφορες οι διαφημίσεις | Δεκεμβρίου 29, 2022, 22:21:35 pm | Αν ταυτίζεται με τις πραγματικές ανάγκες μου (χρησιμότητα, οικονομία κλπ.) | Δεκεμβρίου 04, 2022, 15:38:34 pm |
| |
Αποστολέας
Θέμα: Επιρροή διαφήμισης (Αναγνώστηκε 5442 φορές)
|
|
|
|