Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 06:38:34 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Δείτε τους λόγους για να γίνει κάποιος μέλος

Αντιδράσεις σε σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό χώρο

Στην περίπτωση που δεχτήκατε σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό χώρο, πως αντιδράσατε;
Chart
Ψήφισαν: 1314 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Στην περίπτωση που δεχτήκατε σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό χώρο, πως αντιδράσατε;
Chart

Chart

Chart

Έκανα ανώνυμη καταγγελία - 35 (2.66%)
Έκανα επώνυμη καταγγελία - 25 (1.9%)
Ενέδωσα 1 φορά και μετά το ξέκοψα - 25 (1.9%)
Ενέδωσα πολλές φορές - 96 (7.31%)
Ενέδωσα και δημιούργησα σχέση - 33 (2.51%)
Ενέδωσα και δημιούργησα παράλληλη σχέση - 95 (7.23%)
Παραιτήθηκα - 34 (2.59%)
Άλλο - 96 (7.31%)
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας - 875 (66.59%)
Ψήφισαν: 1314

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1738">Αντιδράσεις σε σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό χώρο</a></h4><span>Στην περίπτωση που δεχτήκατε σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό χώρο, πως αντιδράσατε;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1738.0;poll=1633" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Έκανα ανώνυμη καταγγελία</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Έκανα επώνυμη καταγγελία</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Ενέδωσα 1 φορά και μετά το ξέκοψα</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">Ενέδωσα πολλές φορές</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">Ενέδωσα και δημιούργησα σχέση</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-6" value="6" class="check" /> <label for="options-6">Ενέδωσα και δημιούργησα παράλληλη σχέση</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-7" value="7" class="check" /> <label for="options-7">Παραιτήθηκα</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-8" value="8" class="check" /> <label for="options-8">Άλλο</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-9" value="9" class="check" /> <label for="options-9">Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Τελευταίες 20 ψήφοι
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΟκτωβρίου 04, 2024, 21:43:26 pm
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΣεπτεμβρίου 10, 2024, 09:44:47 am
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΑυγούστου 27, 2024, 21:18:23 pm
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΑυγούστου 27, 2024, 13:51:42 pm
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΙουλίου 22, 2024, 15:48:55 pm
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΜαρτίου 12, 2024, 19:05:57 pm
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΦεβρουαρίου 24, 2024, 14:58:47 pm
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΦεβρουαρίου 07, 2024, 23:22:10 pm
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΙανουαρίου 07, 2024, 20:21:12 pm
ΆλλοΝοεμβρίου 26, 2023, 14:51:52 pm
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΣεπτεμβρίου 08, 2023, 04:08:40 am
Ενέδωσα 1 φορά και μετά το ξέκοψαΙουνίου 20, 2023, 01:11:17 am
Ενέδωσα πολλές φορέςΙουνίου 17, 2023, 17:35:50 pm
Ενέδωσα και δημιούργησα σχέσηΙουνίου 10, 2023, 19:05:09 pm
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΙουνίου 03, 2023, 14:03:21 pm
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΜαΐου 19, 2023, 17:13:04 pm
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΜαΐου 19, 2023, 00:03:08 am
ΠαραιτήθηκαΜαΐου 11, 2023, 12:11:24 pm
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΑπριλίου 25, 2023, 19:31:27 pm
Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίαςΑπριλίου 17, 2023, 03:46:44 am

Αποστολέας Θέμα: Αντιδράσεις σε σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό χώρο  (Αναγνώστηκε 4095 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

kinetik

• Απλό μέλος
  • **
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ

Καταγράφηκε

exo_asulia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αντιδράσεις σε σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό χώρο
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 01, 2011, 00:00:23 am »

απογοητευτικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα...
Καταγράφηκε

iliasthes

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 01, 2011, 00:38:25 am »

απογοητευτικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα...

Εντάξει, είναι καλό οτι πάνω από 7 στους/στις δέκα δεν έχουν δεχθεί παρενόχληση. Το κακό είναι πως όσοι/ες δεχθήκανε υποκύψανε κι όλας.
Καταγράφηκε

exo_asulia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 01, 2011, 10:10:29 am »

Εντάξει, είναι καλό οτι πάνω από 7 στους/στις δέκα δεν έχουν δεχθεί παρενόχληση. Το κακό είναι πως όσοι/ες δεχθήκανε υποκύψανε κι όλας.

Νομίζω ότι και το ποσοστό 30% να έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία τους είναι υψηλό. Αλλά όταν οι αντιδράσεις μας είναι, όπως φαίνεται, να ενδίδουμε τελικά βρίσκουν και τα κάνουν.
Καταγράφηκε

glykia

• Απλό μέλος
  • **
  • Ότι σε πληγώνει σε κάνει πιο δυνατό!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 20, 2011, 14:33:38 pm »

συμφωνω!!!
Καταγράφηκε

ΖΗΣΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!

mastroriginal

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 22:00:19 pm »

και εγω που νόμιζα πως ο χωρος εργασίας είναι το καλύτερο αφροδισιακο...??!!!
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!