Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 06:42:40 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Μειώσεις αποδοχών Δημοσίων Υπαλλήλων

Συμφωνείτε με τις μειώσεις αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων;
Chart
Ψήφισαν: 1159 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Chart

Chart

Chart

Ναι, είναι αρκετά υψηλόμισθοι - 615 (53.06%)
Όχι, επηρέαζει οικονομικά όλη την κοινωνία - 520 (44.87%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 24 (2.07%)
Ψήφισαν: 1159

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1690">Μειώσεις αποδοχών Δημοσίων Υπαλλήλων</a></h4><span>Συμφωνείτε με τις μειώσεις αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1690.0;poll=1585" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Ναι, είναι αρκετά υψηλόμισθοι</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Όχι, επηρέαζει οικονομικά όλη την κοινωνία</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Δεν ξέρω / Δεν απαντώ</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία έληξε: Δεκεμβρίου 31, 2013, 16:39:35 pm
Τελευταίες 20 ψήφοι
Ναι, είναι αρκετά υψηλόμισθοιΔεκεμβρίου 30, 2013, 09:12:10 am
Όχι, επηρέαζει οικονομικά όλη την κοινωνίαΔεκεμβρίου 29, 2013, 09:56:57 am
Όχι, επηρέαζει οικονομικά όλη την κοινωνίαΔεκεμβρίου 28, 2013, 22:53:58 pm
Όχι, επηρέαζει οικονομικά όλη την κοινωνίαΔεκεμβρίου 22, 2013, 21:35:14 pm
Όχι, επηρέαζει οικονομικά όλη την κοινωνίαΔεκεμβρίου 18, 2013, 12:46:41 pm
Όχι, επηρέαζει οικονομικά όλη την κοινωνίαΔεκεμβρίου 16, 2013, 21:59:14 pm
Όχι, επηρέαζει οικονομικά όλη την κοινωνίαΔεκεμβρίου 13, 2013, 15:12:12 pm
Ναι, είναι αρκετά υψηλόμισθοιΔεκεμβρίου 13, 2013, 11:43:00 am
Όχι, επηρέαζει οικονομικά όλη την κοινωνίαΔεκεμβρίου 10, 2013, 19:56:01 pm
Όχι, επηρέαζει οικονομικά όλη την κοινωνίαΔεκεμβρίου 08, 2013, 08:03:55 am
Ναι, είναι αρκετά υψηλόμισθοιΔεκεμβρίου 05, 2013, 01:05:28 am
Ναι, είναι αρκετά υψηλόμισθοιΔεκεμβρίου 02, 2013, 01:36:27 am
Ναι, είναι αρκετά υψηλόμισθοιΝοεμβρίου 30, 2013, 20:55:49 pm
Όχι, επηρέαζει οικονομικά όλη την κοινωνίαΝοεμβρίου 29, 2013, 16:17:24 pm
Ναι, είναι αρκετά υψηλόμισθοιΝοεμβρίου 28, 2013, 23:33:18 pm
Ναι, είναι αρκετά υψηλόμισθοιΝοεμβρίου 24, 2013, 10:45:47 am
Ναι, είναι αρκετά υψηλόμισθοιΝοεμβρίου 21, 2013, 13:41:36 pm
Όχι, επηρέαζει οικονομικά όλη την κοινωνίαΝοεμβρίου 16, 2013, 19:51:51 pm
Ναι, είναι αρκετά υψηλόμισθοιΝοεμβρίου 14, 2013, 00:53:21 am
Όχι, επηρέαζει οικονομικά όλη την κοινωνίαΝοεμβρίου 14, 2013, 00:32:30 am

Αποστολέας Θέμα: Μειώσεις αποδοχών Δημοσίων Υπαλλήλων  (Αναγνώστηκε 6071 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
« στις: Ιουνίου 06, 2011, 09:53:05 am »

teokar

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μειώσεις αποδοχών Δημοσίων Υπαλλήλων
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 06, 2011, 13:16:53 pm »

Μονο με καποιων σε καποιες θεσεις περιεργες και με πολυ ψηλες αμοιβες που τις πηραν και υποπτα. Α! και των βουλευτων και των υπαλληλων τους.
 Οι πολλοι δεν ηταν και μαλιστα περισσοτερο τωρα δεν ειναι , καλα αμοιβομενοι.
Καταγράφηκε

t . k

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 06, 2011, 14:22:38 pm »

Oxi δεν συμφωνω με καμια μειωση μισθου εργαζομενου
ειτε του δημοσιου,ειτε του ιδιωτικου τομεα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2011, 14:48:42 pm από κυριακος »
Καταγράφηκε

DG

• Ανώτατο μέλος
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 06, 2011, 17:06:42 pm »

Συμφωνώ (με το μήνυμα φυσικά, όχι με τις μειώσεις) !
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 07, 2011, 19:01:23 pm από DG »
Καταγράφηκε

docie

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 08, 2011, 11:43:26 am »

Υψηλόμισθοι; ε καλά επειδή στο ιδιωτικό πέρνουν 700 και είναι ευχαριστημένοι (προφανώς γιατί δεν βλέπω κόσμος σε συγκεντρώσεις κλπ ούτε και στις εκλογές των σωματείων βλέπω μεγάλη πτώση στις κυβερνητικές παρατάξεις) δεν σημαίνει ότι τα 1150 (σήμερα... από 1 ιουλίου -50 τουλάχιστον) που πέρνω είναι πολλά για να θρέψεις οικογένεια με παιδί... Άσε που εγώ δούλευα έκτακτος για 300 ευρώ το μήνα (από Οκτώβρη έως ιούνη) για δύο χρόνια για να διοριστώ σε νησάκι τέρμα θεού για 3 χρόνια. Α και ακόμα στον τόπο μου δεν είμαι μόνιμα...
Ας το κάνουν και όποιοι θεωρούν ότι είμαστε υψηλόμισθοι και μετά τα λέμε.
Καταγράφηκε

aetos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 08, 2011, 13:19:16 pm »

Δεν θα διαφωνησω καθολου.

Καταγράφηκε

TRIBURDELOS

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 18, 2011, 21:50:04 pm »

ΕΠΙ ΣΕΙΡΑΣ ΕΤΩΝ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.  ΥΠΕΓΡΑΦΕ Η ΓΣΕΕ ΕΠΙ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ( 2004-2005 ? )ΑΚΟΜΑ 8% ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ ΕΠΑΙΡΝΕ 3,2% ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ.  ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.  ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΓΙΑ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΑΜΟΙΒΕΣ.
ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΕΜΠΕΛΙΑ, ΜΙΑ ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΝΤΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝΙΩΘΑ ΑΚΡΩΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "DOCIE" ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ.  ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.  ( ΒΛΕΠΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ )
Καταγράφηκε

koozz

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 20, 2012, 23:19:00 pm »

Υψηλόμισθοι; ε καλά επειδή στο ιδιωτικό πέρνουν 700 και είναι ευχαριστημένοι (προφανώς γιατί δεν βλέπω κόσμος σε συγκεντρώσεις κλπ ούτε και στις εκλογές των σωματείων βλέπω μεγάλη πτώση στις κυβερνητικές παρατάξεις) δεν σημαίνει ότι τα 1150 (σήμερα... από 1 ιουλίου -50 τουλάχιστον) που πέρνω είναι πολλά για να θρέψεις οικογένεια με παιδί... Άσε που εγώ δούλευα έκτακτος για 300 ευρώ το μήνα (από Οκτώβρη έως ιούνη) για δύο χρόνια για να διοριστώ σε νησάκι τέρμα θεού για 3 χρόνια. Α και ακόμα στον τόπο μου δεν είμαι μόνιμα...
Να αλλάξεις δουλειά αν δεν είσαι ευχαριστημένος με τόσα λίγα Εγώ δέχομαι ευχαρίστως και δεν θέλεις να ξέρεις πόσοι άλλοι στον ιδιωτικό τομέα που έχουν χάσει τη δουλειά τους  για να εξακολουθείς εσύ να ζεις με τόσα λίγα………………………     
Καταγράφηκε

teokar

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 20, 2012, 23:27:17 pm »

Να αλλάξεις δουλειά αν δεν είσαι ευχαριστημένος με τόσα λίγα Εγώ δέχομαι ευχαρίστως και δεν θέλεις να ξέρεις πόσοι άλλοι στον ιδιωτικό τομέα που έχουν χάσει τη δουλειά τους  για να εξακολουθείς εσύ να ζεις με τόσα λίγα………………………   
μεγαλη επιτυχια! αν ειναι να φτασουμε στο σημειο να τσακωνομαστε οι εργαζομενοι μεταξυ μας τοτε η τροικα πετυχε το σκοπο της!
Καταγράφηκε

t . k

koozz

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 21, 2012, 23:41:34 pm »

μεγαλη επιτυχια! αν ειναι να φτασουμε στο σημειο να τσακωνομαστε οι εργαζομενοι μεταξυ μας τοτε η τροικα πετυχε το σκοπο της!
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί έχεις δίκιο , αλλά με πνίγει το παράπονο  είμαι 8 μήνες άνεργος μόνο αυτός έχει γυναίκα και παιδί και εγώ τι έχω ; μαϊμού  , αυτή τη στιγμή και 600 ευρώ θα μου φαίνονταν  παράδεισος εκεί έχουμε φτάσει   . Για μένα προσωπικά ναι  τα 1150 ευρώ τώρα μου φαίνονται όνειρο , και πιο πολύ το να έχεις δουλειά είναι όνειρο , και όταν έχεις δουλειά και παραπονιέσαι είναι σαν να με κοροϊδεύεις .  Όποτε δεν ήμουν ευχαριστημένος ικανοποιημένος  και ήμουν αδικημένος  άλλαζα δουλεία για κάτι καλύτερο γι αυτό του απαντώ   : Να αλλάξεις δουλειά αν δεν είσαι ευχαριστημένος με τόσα λίγα , αλλά και φυσικά δεν θα αλλάξει δουλειά γιατί στον ιδιωτικό τομέα αυτά τα λευτά  πρέπει να αποδείξεις ότι τα αξίζεις για να τα πάρεις  . Και πάλι σου λέω  έχεις δίκιο  μόνο αυτό . Και αν μου απαντήσεις είμαι σίγουρος ότι και να πεις πάλι θα έχεις δίκιο ,ότι είπα δεν είναι κακία αλλά παράπονο  .
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 22, 2012, 00:19:05 am από koozz »
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 07:45:16 am »

με πνίγει το παράπονο  είμαι 8 μήνες άνεργος μόνο αυτός έχει γυναίκα και παιδί και εγώ τι έχω ; μαϊμού  , αυτή τη στιγμή και 600 ευρώ θα μου φαίνονταν  παράδεισος εκεί έχουμε φτάσει.

Να ρωτήσω κάτι; Αν αύριο το πρωί διοριζόσουν στο Δημόσιο με το νέο μισθολόγιο 560 ευρώ το μήνα, και ο διορισμός σου ήταν σε μια βραχονησίδα (Φούρνοι, Οινούσες, κλπ), όπου θα είχες να πληρώνεις ενοίκια, πετρέλαια, κοινόχρηστα, τηλέφωνα, ΔΕΗ, εφορία, κλπ, θα παράταγες την οικογένειά σου να πας στον "Παράδεισο" για πάρα πολλά χρόνια;

koozz

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 10:03:53 am »

με πνίγει το παράπονο  είμαι 8 μήνες άνεργος μόνο αυτός έχει γυναίκα και παιδί και εγώ τι έχω ; μαϊμού  , αυτή τη στιγμή και 600 ευρώ θα μου φαίνονταν  παράδεισος εκεί έχουμε φτάσει.

Να ρωτήσω κάτι; Αν αύριο το πρωί διοριζόσουν στο Δημόσιο με το νέο μισθολόγιο 560 ευρώ το μήνα, και ο διορισμός σου ήταν σε μια βραχονησίδα (Φούρνοι, Οινούσες, κλπ), όπου θα είχες να πληρώνεις ενοίκια, πετρέλαια, κοινόχρηστα, τηλέφωνα, ΔΕΗ, εφορία, κλπ, θα παράταγες την οικογένειά σου να πας στον "Παράδεισο" για πάρα πολλά χρόνια;
Για χρόνια οι μισθοί τους ήταν  και είναι υψηλοί  Παραδέχομαι ότι το καινούριο μισθολόγιο έχει αδικίες , αλλά θα πήγαινα για πολλούς λόγους είμαι άνεργος και σε λίγο δεν θα έχω ασφάλεια ένσημα φαγητό δεν έχω περιθώρια επιλογών , ο ιδιωτικός τομέας έχει  άγχος και ανασφάλεια   , δεν ξέρεις για πόσο θα έχεις δουλειά , τα χρήματα που θα πάρεις θα πρέπει να τα δουλέψεις  και με το παραπάνω , και με τα καινούρια μέτρα θα πάρω τα ίδια και στον ιδιωτικό άρα πάλι καλύτερα στη σιγουριά του  δημοσίου  . Και εντάξει  δεν πάνε όλοι  σε μια βραχονησίδα (Φούρνοι, Οινούσες, κλπ) οι περισσότεροι δημόσιοι είναι  ασφαλείς σε μεγάλα αστικά κέντρα με υψηλούς ξεκούραστους  μισθούς  . και στο γκάλοπ βλέπω ότι η πλειοψηφία το ίδιο υποστηρίζει   
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 13:51:25 pm »

Για χρόνια οι μισθοί τους ήταν  και είναι υψηλοί  Παραδέχομαι ότι το καινούριο μισθολόγιο έχει αδικίες , αλλά θα πήγαινα για πολλούς λόγους είμαι άνεργος και σε λίγο δεν θα έχω ασφάλεια ένσημα φαγητό δεν έχω περιθώρια επιλογών , ο ιδιωτικός τομέας έχει  άγχος και ανασφάλεια   , δεν ξέρεις για πόσο θα έχεις δουλειά , τα χρήματα που θα πάρεις θα πρέπει να τα δουλέψεις  και με το παραπάνω , και με τα καινούρια μέτρα θα πάρω τα ίδια και στον ιδιωτικό άρα πάλι καλύτερα στη σιγουριά του  δημοσίου  . Και εντάξει  δεν πάνε όλοι  σε μια βραχονησίδα (Φούρνοι, Οινούσες, κλπ) οι περισσότεροι δημόσιοι είναι  ασφαλείς σε μεγάλα αστικά κέντρα με υψηλούς ξεκούραστους  μισθούς  . και στο γκάλοπ βλέπω ότι η πλειοψηφία το ίδιο υποστηρίζει   

Εγώ ρώτησα αν θα πήγαινες. Είναι δεδομένο ότι πλέον όποιος διορίζεται στο Δημόσιο, δεν είναι στο σπίτι του αλλά όπου υπάρχει ανάγκη.

Alphecca

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 08, 2012, 21:21:39 pm »

Συμφωνώ με την μείωση του μισθού οποιουδήποτε παίρνει παραπάνω από αυτό που αξίζει...Το πώς θα οριοθετηθεί αυτό όμως είναι άλλη ιστορία...
Η επιλογή "Ναι, είναι αρκετά υψηλόμισθοι" είναι λάθος, γιατί υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι που δεν είναι υψηλόμισθοι...
Και τελικά ποιος μισθός θεωρείται υψηλός...?Αυτός που απλά σου επιτρέπει μια αξιοπρεπή διαβίωση?
Το ότι στον ιδιωτικό τομέα ο βασικός έχει πάει στα 590 μεικτά σημαίνει ότι τα 1000€ είναι πολλά?
"Δεν απαντώ", λοιπόν...
Καταγράφηκε

Si vis vitam para mortem

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!