Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 10:31:26 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011  (Αναγνώστηκε 6632 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

teokar

• Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« στις: Μαΐου 02, 2011, 20:30:46 pm »

χαος! η λιστα
Καταγράφηκε

t . k
Tags:

stefanos

• Πλήρες μέλος
  • ESTEILA APO TO FACE BOOK
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 03, 2011, 11:06:34 am »

με τα σημερινα δεδωμενα αποχη πιστεψα στον ΓΙΟΡΓΟ αλλα το δικο του καμμα δεν μπορει εξ αλλου το ψεμα εχει κοντα ποδαρια
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 04, 2011, 22:46:36 pm »

Που βοηθά  η στάση της αποχής, πραγματικά  θα ήθελα οι φίλοι που κάνουν αυτή την επιλογή να μου το εξηγήσουν.
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 05, 2011, 00:34:55 am »

Που βοηθά  η στάση της αποχής, πραγματικά  θα ήθελα οι φίλοι που κάνουν αυτή την επιλογή να μου το εξηγήσουν.

Διάφορες περιπτώσεις:
1. Δεν συμφωνείς με κανένα κόμμα.
2. Έχεις απογοητευτεί γενικά ή από το κόμμα σου και δεν θες να ψηφίσεις άλλο.
3. Δεν συμφωνείς με το κοινοβουλευτικό σύστημα.

trollamenos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 05, 2011, 01:15:45 am »

Διάφορες περιπτώσεις:
1. Δεν συμφωνείς με κανένα κόμμα.
2. Έχεις απογοητευτεί γενικά ή από το κόμμα σου και δεν θες να ψηφίσεις άλλο.
3. Δεν συμφωνείς με το κοινοβουλευτικό σύστημα.

Ο/η APO δεν νομίζω ότι αναρωτήθηκε γιατί απέχει κανείς αλλά αν νομίζουν όσοι απέχουν ότι μπορούν να αλλάξουν κάτι με αυτόν το τρόπο.  :)
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 05, 2011, 13:35:53 pm »

Ο/η APO δεν νομίζω ότι αναρωτήθηκε γιατί απέχει κανείς αλλά αν νομίζουν όσοι απέχουν ότι μπορούν να αλλάξουν κάτι με αυτόν το τρόπο.  :)

Είναι το ίδιο: Για παράδειγμα αυτός που δεν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό τι να κάνει; Δεν θα απέχει; Θα νομιμοποιήσει με τη συμμετοχή του ένα σύστημα σαθρό κατά τη γνώμη του;

exo_asulia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 05, 2011, 15:54:24 pm »

Είναι το ίδιο: Για παράδειγμα αυτός που δεν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό τι να κάνει; Δεν θα απέχει; Θα νομιμοποιήσει με τη συμμετοχή του ένα σύστημα σαθρό κατά τη γνώμη του;

Υπάρχει μια σημαντική μερίδα κόσμου που δεν πιστεύει τον κοινοβουλευτισμό ως φορεά αλλαγής/ανατροπής της πολιτικής κατάστασης παρόλα αυτά ψηφίζει αφενός για να έχει φωνή το κόμμα που εξυπηρετεί στον ένα ή τον άλλο βαθμό τα συμφέροντα της τάξης του, αφετέρου γιατί γνωρίζει ότι η αποχή του θα προσμετρήσει ως θετική ψήφος με το υπάρχον εκλογικό σύστημα στο πρώτο κόμμα.

Πάντως θα ήταν διαφορετικά, κατά τη γνώμη μου, αν όλος ο κόσμος που απείχε λόγω απογοήτευσης από την εκλογική αναμέτρηση είχε κατέβει στις κάλπες και είχε ρίξει μαύρο. Θα έδειχνε ότι όχι μόνο είναι απογοητευμένος/διαφωνεί αλλά και (ξέρει να) πράττει ;)
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 07, 2011, 20:21:43 pm »

Πρώτη εβδομάδα  του μηνά  και  αν θέλουμε να  κάνουμε μια πρώτη αποτίμηση του
 μέχρι  τώρα  αποτελέσματος της δημοσκόπησης  για την πρόθεση ψήφου, βλέπουμε
 ξεκάθαρα πως  το άθροισμα των  Κ.Κ.Ε.- Άλλο’ (λοιπά κόμματα) – Απόχης,  ξεπερνά
 άνετα το  πενήντα τα εκατό, πράγμα που σημαίνει πως στη  περίπτωση επαλήθευσης
 του σεναρίου αυτού, όχι μόνο θα είχαμε άνετο σχηματισμό κυβέρνησης, αλλά και μια
 από τις  μεγαλύτερες  και ισχυρότερες  κοινοβουλευτικές  πλειοψηφίες  που  θα έχει
 γνωρίσει ο τόπος  από  την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
 Πέρα από αυτό, το παραπάνω κυβερνητικό σχήμα δείχνει  να εγγυάται με  σαφήνεια
 την αποτελεσματική αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης,  αλλά και την  ανάκαμψη
 της ελληνικής οικονομίας.  Δεν έχουμε πάρα να δούμε αν η δυναμική  αυτή θα δια-
 τηρηθεί και  για το υπόλοιπο χρονικό  διάστημα, μέχρι το τέλος της  δημοσκόπησης.
 Αναμένουμε τις εξελίξεις με έκδηλο ενδιαφέρον.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 07, 2011, 20:58:01 pm από APO »
Καταγράφηκε

aetos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 07, 2011, 20:59:03 pm »

Αποχη. δεν θελω να τους βλεπω στα ματια μου,ξεγελασαν τον Ελληνικο Λαο οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
Καταγράφηκε

trollamenos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 08, 2011, 11:42:29 am »

Και ξαφνικά η ΝΔ στο 27%(!) Πόσο πιο λογικό, ε; Τη στιγμή που στα μέλη βρίσκεται στο 9% και στους επισκέπτες στο 43%, ας μου επιτραπεί να θεωρήσω πως έχει πέσει σύρμα για μαζικές ψήφους. Πώς θα γίνει και θα καταφέρει το galop να αποκτήσει ικανοποιητική στάθμιση δεν ξέρω αλλά κάτι πρέπει να γίνει.
ΥΓ. Το ίδιο θα έλεγα για οποιοδήποτε κόμμα.
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 08, 2011, 12:08:21 pm »

Και ξαφνικά η ΝΔ στο 27%(!) Πόσο πιο λογικό, ε; Τη στιγμή που στα μέλη βρίσκεται στο 9% και στους επισκέπτες στο 43%, ας μου επιτραπεί να θεωρήσω πως έχει πέσει σύρμα για μαζικές ψήφους. Πώς θα γίνει και θα καταφέρει το galop να αποκτήσει ικανοποιητική στάθμιση δεν ξέρω αλλά κάτι πρέπει να γίνει.

Αν υπάρχει τεχνική λύση που μας διαφεύγει, πολύ ευχαρίστως να την ακούσουμε και να την υλοποιήσουμε.

trollamenos

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 08, 2011, 12:16:42 pm »

Αν υπάρχει τεχνική λύση που μας διαφεύγει, πολύ ευχαρίστως να την ακούσουμε και να την υλοποιήσουμε.

Υποθέσεις κάνω απλώς και σκέφτομαι μήπως αν υπήρχε ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις όπως πχ τι ψηφίσατε στις προηγούμενες εκλογές, τόπος διαμονής κλπ για να υπάρχει στάθμιση των αποτελεσμάτων. Δεν έχω όμως τις απαιτούμενες γνώσεις για να προτείνω κάτι συγκεκριμένο! Πάντως και αυτό θα κατέληγε κουραστικό νομίζω  ???
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 09, 2011, 16:59:27 pm »

Σε συνθήκες ρευστού πολιτικού σκηνικού, όπως οι σημερινές, θα ήταν σωστό να προστεθεί η επιλογή  δεν ξέρω/ δεν απαντώ, ή κάτι που μέσα του θα μπορούν να βρουν τον εαυτό τους άνθρωποι αναποφάσιστοι. Κρίνω πως είναι σοβαρή παράληψη, γι’ αυτό Dr_ Michael όποτε μπορείς…
                                                                                                                          Με εκτίμηση
                                                                                                              Ένας ΑΠΟΛΥΤΑ αποφασισμένος

Αξιολόγηση μηνύματος: (+1)  
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 09, 2011, 17:14:41 pm »

Σε συνθήκες ρευστού πολιτικού σκηνικού, όπως οι σημερινές, θα ήταν σωστό να προστεθεί η επιλογή  δεν ξέρω/ δεν απαντώ, ή κάτι που μέσα του θα μπορούν να βρουν τον εαυτό τους άνθρωποι αναποφάσιστοι. Κρίνω πως είναι σοβαρή παράληψη, γι’ αυτό Dr_ Michael όποτε μπορείς…
                                                                                                                          Με εκτίμηση
                                                                                                              Ένας ΑΠΟΛΥΤΑ αποφασισμένος

Στην επόμενη μηνιαία θα προστεθεί.

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Μαΐου 2011
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 09, 2011, 18:54:53 pm »

και εχω την εντυπωση οτι η παληα ιστορια σε αυτη την ψηφοφορια επαναλαμβανετε
απο αλλους αυτηβ τη φορα καταλαβαινεις dr Michael....
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!