Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 06:44:04 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Γιατί το άθροισμα των ποσοστών δεν είναι 100%;

Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης «ΔΙ.ΑΣ»

Πώς σας φαίνεται η ύπαρξη της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης «ΔΙΑΣ»;
Chart
Ψήφισαν: 1559 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Chart

Chart

Chart

Νιώθω ασφάλεια, αφού υπάρχει η αστυνομία δίπλα μου - 471 (30.21%)
Νομίζω ότι έχουν μειωθεί οι εγκληματικές ενέργειες - 300 (19.24%)
Νομίζω ότι έχουν μειωθεί τα ατυχήματα στους δρόμους - 51 (3.27%)
Αισθάνομαι περιορισμό της προσωπικής μου ελευθερίας - 255 (16.36%)
Αισθάνομαι ότι καταφεύγουν σε κατάχρηση εξουσίας - 589 (37.78%)
Δεν με νοιάζει και που υπάρχει - 234 (15.01%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 94 (6.03%)
Ψήφισαν: 1559

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μέχρι 2 επιλογές.

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1211">Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης «ΔΙ.ΑΣ» </a></h4><span>Πώς σας φαίνεται η ύπαρξη της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης «ΔΙΑΣ»;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1211.0;poll=1110" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μέχρι 2 επιλογές. </td> </tr><tr> <td> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Νιώθω ασφάλεια, αφού υπάρχει η αστυνομία δίπλα μου</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Νομίζω ότι έχουν μειωθεί οι εγκληματικές ενέργειες</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Νομίζω ότι έχουν μειωθεί τα ατυχήματα στους δρόμους</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">Αισθάνομαι περιορισμό της προσωπικής μου ελευθερίας</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">Αισθάνομαι ότι καταφεύγουν σε κατάχρηση εξουσίας</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-6" value="6" class="check" /> <label for="options-6">Δεν με νοιάζει και που υπάρχει</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-7" value="7" class="check" /> <label for="options-7">Δεν ξέρω / Δεν απαντώ</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Τελευταίες 20 ψήφοι
Νομίζω ότι έχουν μειωθεί οι εγκληματικές ενέργειες, Νομίζω ότι έχουν μειωθεί τα ατυχήματα στους δρόμουςΙουλίου 27, 2024, 22:23:01 pm
Νιώθω ασφάλεια, αφού υπάρχει η αστυνομία δίπλα μου, Νομίζω ότι έχουν μειωθεί οι εγκληματικές ενέργειεςΑπριλίου 13, 2024, 12:07:02 pm
Δεν με νοιάζει και που υπάρχειΑπριλίου 12, 2024, 18:43:34 pm
Δεν με νοιάζει και που υπάρχειΜαρτίου 19, 2024, 13:00:14 pm
Δεν με νοιάζει και που υπάρχειΜαρτίου 05, 2024, 18:47:47 pm
Αισθάνομαι ότι καταφεύγουν σε κατάχρηση εξουσίαςΦεβρουαρίου 24, 2024, 14:53:58 pm
Αισθάνομαι περιορισμό της προσωπικής μου ελευθερίαςΙανουαρίου 30, 2024, 18:11:41 pm
Νιώθω ασφάλεια, αφού υπάρχει η αστυνομία δίπλα μου, Δεν με νοιάζει και που υπάρχειΙανουαρίου 15, 2024, 09:54:17 am
Νιώθω ασφάλεια, αφού υπάρχει η αστυνομία δίπλα μουΝοεμβρίου 27, 2023, 16:43:57 pm
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΝοεμβρίου 26, 2023, 02:30:01 am
Νιώθω ασφάλεια, αφού υπάρχει η αστυνομία δίπλα μου, Νομίζω ότι έχουν μειωθεί οι εγκληματικές ενέργειεςΟκτωβρίου 06, 2023, 20:40:48 pm
Νιώθω ασφάλεια, αφού υπάρχει η αστυνομία δίπλα μουΣεπτεμβρίου 08, 2023, 04:38:17 am
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΙουνίου 24, 2023, 03:34:17 am
Νιώθω ασφάλεια, αφού υπάρχει η αστυνομία δίπλα μουΜαΐου 19, 2023, 17:54:11 pm
Αισθάνομαι ότι καταφεύγουν σε κατάχρηση εξουσίαςΜαΐου 13, 2023, 02:42:30 am
Νιώθω ασφάλεια, αφού υπάρχει η αστυνομία δίπλα μουΜαΐου 11, 2023, 19:26:22 pm

Αποστολέας Θέμα: Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης «ΔΙ.ΑΣ»  (Αναγνώστηκε 5402 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

lykman

• Ανώτερο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
« στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 11:01:08 am »

Σε Αττική και Θεσσαλονίκη από τον Απρίλιο του 2010, είναι πολύ έντονη στους δρόμους η παρουσία της Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης, ή αλλιώς «ΔΙΑΣ». Συνήθως είναι σε ομάδες 2 δικύκλων, με 2 επιβαίνοντες η κάθε μία. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε μιλήσει για περίπου 2500 αστυνομικούς κατά το ξεκίνημα, και αργότερα εξάπλωσης της ομάδας και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Εσάς πως σας φαίνεται η ύπαρξη  της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης «ΔΙΑΣ»;

Σχετικά links:
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3160&Itemid=428&lang
http://www.facebook.com/pages/OMADA-DIAS-/112591235424293
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 26, 2010, 11:02:31 am από Dr_Michael »
Καταγράφηκε

xalkida

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης «ΔΙ.ΑΣ»
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 12:47:26 pm »

Κάνουν πολλή καλή δουλειά. Ιδίως στη Χαλκίδα, έχουν συμβάλει αρκετά στον περιορισμό των τσαντάκηδων, των κλεφτών και της πώλησης ναρκωτικών.
Καταγράφηκε

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 16:46:56 pm »

Ναι φυσικά και έχει τα θετικά του συμφωνώ! Αλλά με νευριάζει κάτι που κάνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ....περνάν με κόκκινο τα φανάρια! Πολύ σπάνια εγώ η ίδια να πετύχω κάποια ομάδα να περιμένει νόμιμα να ανάψει το πράσινο... Και δεν νομίζω κάθε φορά να "κυνηγούν τη διαφθορά" και να είναι τόσο βιαστικοί...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 29, 2010, 19:55:50 pm από AggelikiV. »
Καταγράφηκε

DG

• Ανώτατο μέλος
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 18:38:26 pm »

Νομίζω ότι ειδικά στο Κέντρο, όταν υπάρχει αστυνόμευση, μειώνονται οι κίνδυνοι για εγκληματικές ενέργειες, οπότε ψήφισα την δεύτερη επιλογή.
Καταγράφηκε

basilisda

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 21:18:23 pm »

eimai yper ths sygrotisis kai ths yparksis ths omadas!
Καταγράφηκε

teokar

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 04, 2011, 17:15:51 pm »

Aπο προσωπικη εμπειρια ειναι πολυ γρηγοροι οταν τους χρειαστεις. Κανουν δουλεια αλλα μπορουν να βελτιωθουν και αλλο.
Καταγράφηκε

t . k

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!