Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 07:01:41 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Μετανάστες στην Ελλάδα

Τι γνώμη έχετε για την παρουσία μεταναστών στην Ελλάδα;
Chart
Ψήφισαν: 3147 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Μετανάστες στην Ελλάδα

Chart

Μετανάστες στην Ελλάδα

Chart

Μετανάστες στην Ελλάδα

Chart

Μετανάστες στην Ελλάδα

Πρέπει να απελαθούν όλοι - 1050 (33.37%)
Πρέπει να απελαθούν μόνο όσοι δεν έχουν νόμιμα χαρτιά - 528 (16.78%)
Πρέπει να μπει όριο στον αριθμό εισερχομένων - 670 (21.29%)
Δεν με ενοχλεί όσοι και αν έρθουν - 879 (27.93%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 20 (0.64%)
Ψήφισαν: 3147

Μετανάστες στην Ελλάδα

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1187">Μετανάστες στην Ελλάδα</a></h4><span>Τι γνώμη έχετε για την παρουσία μεταναστών στην Ελλάδα;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1187.15;poll=1087" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Πρέπει να απελαθούν όλοι</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Πρέπει να απελαθούν μόνο όσοι δεν έχουν νόμιμα χαρτιά</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Πρέπει να μπει όριο στον αριθμό εισερχομένων</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">Δεν με ενοχλεί όσοι και αν έρθουν</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">Δεν ξέρω / Δεν απαντώ</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Τελευταίες 20 ψήφοι
Πρέπει να απελαθούν όλοιΣεπτεμβρίου 26, 2024, 15:13:18 pm
Πρέπει να μπει όριο στον αριθμό εισερχομένωνΙουλίου 14, 2024, 13:55:23 pm
Πρέπει να μπει όριο στον αριθμό εισερχομένωνΙουνίου 03, 2024, 10:22:54 am
Πρέπει να απελαθούν όλοιΜαΐου 24, 2024, 14:38:46 pm
Πρέπει να απελαθούν μόνο όσοι δεν έχουν νόμιμα χαρτιάΜαΐου 22, 2024, 22:17:12 pm
Πρέπει να απελαθούν όλοιΑπριλίου 06, 2024, 19:05:18 pm
Πρέπει να απελαθούν όλοιΜαρτίου 27, 2024, 10:35:07 am
Πρέπει να μπει όριο στον αριθμό εισερχομένωνΦεβρουαρίου 24, 2024, 14:54:08 pm
Πρέπει να απελαθούν όλοιΙανουαρίου 15, 2024, 09:59:12 am
Πρέπει να απελαθούν μόνο όσοι δεν έχουν νόμιμα χαρτιάΙανουαρίου 10, 2024, 16:57:09 pm
Πρέπει να απελαθούν όλοιΔεκεμβρίου 06, 2023, 20:51:42 pm
Πρέπει να απελαθούν μόνο όσοι δεν έχουν νόμιμα χαρτιάΝοεμβρίου 26, 2023, 02:31:47 am
Πρέπει να απελαθούν όλοιΝοεμβρίου 13, 2023, 20:51:14 pm
Πρέπει να απελαθούν όλοιΟκτωβρίου 28, 2023, 11:25:31 am
Πρέπει να μπει όριο στον αριθμό εισερχομένωνΟκτωβρίου 21, 2023, 08:42:51 am
Πρέπει να απελαθούν όλοιΟκτωβρίου 06, 2023, 20:27:49 pm
Πρέπει να μπει όριο στον αριθμό εισερχομένωνΣεπτεμβρίου 08, 2023, 04:38:45 am
Πρέπει να απελαθούν όλοιΙουνίου 21, 2023, 16:49:08 pm
Πρέπει να απελαθούν όλοιΙουνίου 18, 2023, 11:12:18 am
Πρέπει να μπει όριο στον αριθμό εισερχομένωνΙουνίου 18, 2023, 00:26:11 am

Αποστολέας Θέμα: Μετανάστες στην Ελλάδα  (Αναγνώστηκε 28144 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

kdemi

• Ανώτερο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Απ: Μετανάστες στην Ελλάδα
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 16:33:39 pm »

Θα έπρεπε να θεσπιστεί κάποιο όριο στον αριθμό των εισερχόμενων μεταναστών. Δεν υπάρχει καλύτερη λύση για να ελέγξει κανείς πραγματικά τον τεράστιο αριθμό τους και να διασφαλίσει την τάξη στη χώρα...

Θα συμφωνήσω μαζί σου.

Δεν είναι λύση...Εξάλλου δεν πιστεύω οτι αυτήν την στιγμή είναι θέμα απλά και μόνο αριθμού...Και πέντε να ήταν οι μετανάστες θα ήταν πολλοί!
Επίσης, θέτοντας ένα όριο δεν θα αδικούσαμε εκείνους του συνανθρώπους μας που δεν θα μπορούσαν να περάσουν? Συνεπώς ίσως θα πρέπει να είναι διαφορετικά τα κριτήρια για να είναι πιο αποτελεσματικά...
Σκέφτηκα το ενδεχόμενο "διαφυγής" στο εξωτερικό αλλά μόνο υποθετικά...Δεν θα μπορούσα να ζήσω σε άλλη χώρα...απλά και μόνο επειδή έχω μάθει ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής που διαφέρει από χώρα σε χώρα από λαό σε λαό...αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήση κανένας...
Οι διαφορετικές εμπειρίες που νμπορεί να έχει κάθε άνθρωπος διαμορφώνει και την άποψή του, όχι μόνο στο θέμα των μεταναστών αλλά σε όλα τα θέματα...Είναι απόλυτα λογικό...
Καταγράφηκε

Alba de Oro

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 16:43:01 pm »

Το δικαιωμα σας να στραγγαλιζετε τα λεγομενα των υπολοιπων, δεν σημαινει και υποχρεωση μας να τις χαιδευουμε.

Οχι μανταμιτσα.... Εγω ουτε χριστιανος ειμαι και ουτε μιλησα για ελληνοχριστιανικα ιδεωδη. Καταλαβαινω οτι το παραπανω ειναι κατι απωθητικο για εσενα και τους ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ -ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ (που θα ελεγε και ο Ντοστογιεφσκι)- τοσο ως προς το πρωτο, οσο και ως προς το δευτερο συνθετικο.

Οχι δεν ειναι υποχρεωμενη η Ελλαδα να προσφερει ΔΩΡΕΑΝ υγεια, σχολεια, κατοικιες, δουλεια κτλ. Δεν ειμαι υποχρεωμενος να ανεχομαι τα σχεδια της Αγκυρας που τους στελνει κατα εκατονταδες χιλιαδες.....Δεν ειμαι υποχρεωμενος να τους ανεχομαι γιατι ηρθαν χωρις ποτε να προσκληθουν, αποτελουν καρκινωμα μιας κοινοτητας και αποτελουν το χειριστο κομματι των λαων απο οπου προηλθαν...

ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΕΧΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

Τα αστεια επιχειρηματα και προσβλητικα επισης, περι αυστραλιας, αμερικης, (αποτελουν εθνη ή κρατικα δημιουργηματα πολλων εθνων??), αλλα και γερμανιας (ξαφνικα ο κακος Χιτλερ ξεχνιεται οπως και τα γραφεια μεταναστευσης που υπηρχαν επισημα σε ολη την Ελλαδα και οχι μονο) κτλ.  απαντηθηκαν παρακατω μια χαρα. Πασα επαναληψη αποτελει απλα αναμασημα.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ. αλλα δεν θα παρουμε.

Ρατσιστες μας γουσταρεις? ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
ηρθαν χωρις να μας ρωτησουν, καιρος να τους διωξουμε χωρις να τους ρωτησουμε. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ.

ΥΓ.  ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ελα να βλεπω να εξαθλια να εξαθλιωνονται. ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΑΥΞΑΝΕΙ.   
....στης θαλασσας τον πατο....το προλεταριατο.....  ;D ;D ;D
Αξιολόγηση μηνύματος: (+0 | -1)  
Καταγράφηκε

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ!

Antinazi

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 20:18:32 pm »

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 21:18:57 pm »

Αν συνεχίσετε σε αυτό τον τόνο, θα κλειδωθεί :)

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 01:00:55 am »

πριν λιγες μερες ορισμενα ατομα απο τον ιδιο χωρο καταφεραν να κλειση ενα αλο θεμα,
τελικα θα κλεισουν και αυτο?
Καταγράφηκε

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 14:41:12 pm »

Από εχθές έχω αποθηκεύσει κάτι για να το στείλω ως απάντηση στον χρήστη Nina_F. και γενικά για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα επειδή μάλλον παρεξηγήθηκα, όχι ότι μετανιώνω ή δεν εννοώ κάθε λέξη που έχω γράψει για το συγκεκριμένο θέμα, απλά για να γίνω πιο συγκεκριμένη.
Παρόλα αυτά επειδή μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη δημοσκόπηση και πραγματικά με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω απόψεις διαφορετικές από τις δικές μου (μπορεί να μην συμφωνώ καθόλου αλλά ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ και τις επεξεργάζομαι) ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να προσέχουμε τι γράφουμε και πως το γράφουμε και αλήθεια άμα κάποιος θέλει να μιλήσει κάπως πιο "προκλητικά" ή γενικά πιο προσωπικά, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Δεν θέλω να κλείσει η συγκεκριμένη δημοσκόπηση!
Καταγράφηκε

kafr1lion

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 15:35:27 pm »

eksw oi ksenoi ap thn ellada..
Καταγράφηκε

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 16:22:24 pm »

eksw oi ksenoi ap thn ellada..

Με ελληνικούς χαρακτήρες σε παρακαλώ!
Καταγράφηκε

gauguin

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 18:55:58 pm »

Ξεφύλισσα το πιο πρόσφατο "Ποντίκι" κι έτριβα τα μάτια μου με το άρθρο και τις φωτογραφίες. 
"Την παρέμβαση του Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης με εντολή του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση προκάλεσε το δημοσίευμα στο ΠΟΝΤΙΚΙ με το οποίο αποκαλύπτεται με στοιχεία και φωτογραφικά ντοκουμέντα, ότι έχουν εγγραφεί για να ψηφίσουν ως μόνιμοι κάτοικοι, μετανάστες από χώρες που έχουν ενταχθεί πλέον στην ΕΕ,  κι έχουν δηλώσει ψεύτικη διεύθυνση κατοικίας."
http://www.topontiki.gr/article/10942
Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 19:14:11 pm »

Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση?  ::)
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 01, 2010, 07:47:17 am »

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=218778
ειναι και αυτο μια αποψη για το το συμβαινει σε αυτες τις γειτονιες
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 01, 2010, 07:50:29 am από κυριακος »
Καταγράφηκε

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 14:51:47 pm »

Ζάχρα Αλί Αμπντουλά, Φιλανδή πολίτης Σομαλικής καταγωγής, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του Ελσίνκι. Πριν λίγο καιρό ταξίδεψε στην Ελλάδα για να δει την ανήλικη αδελφή της, θύμα βιασμού και βασανιστηρίων, η οποία κρατείται ως παράνομη σε ελληνική φυλακή...

«Με λένε Ζάχρα Αλί Αμπντουλά. Ζω στην Φινλανδία εδώ και 19 χρόνια και εργάζομαι ως
μαία. Είμαι μητέρα τριών παιδιών και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του Ελσίνκι.
Έχω μια ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή. Παρόλα αυτά νιώθω μεγάλη στεναχώρια και ευθύνη για τα 13 μέλη της οικογένειάς μου που βρίσκονται στην δίνη του εμφυλίου πολέμου στη Σομαλία. Οι περισσότεροι αγνοούνται ή έχουν πεθάνει… Μια μέρα η μικρή μου αδελφή, Σαντίγια, μου τηλεφώνησε από μια ελληνική φυλακή, κλαίγοντας υστερικά. Έπαθα σοκ. Η αδελφή μου είναι 16 χρονών και βρισκόταν φυλακισμένη σε μια φυλακή ενηλίκων, χωρίς να ξέρει ούτε το γιατί ούτε το πόσο θα την κρατήσουν… Ήξερε μόνο ότι την είχαν βγάλει στο δικαστήριο και ότι η διερμηνεία έγινε στα αραβικά, γλώσσα που καταλαβαίνει ελάχιστα… Τι μπορούσα να κάνω; Τον Δεκέμβριο του 2008 ταξίδεψα στην Ελλάδα για να την δω. Παρόλο που ήταν δύσκολη η πρόσβαση στην φυλακή, κατάφερα να την δω. Μόλις την είδα έβαλα τα κλάματα. Η ανήλικη αδελφή μου είναι θύμα βιασμού και βασανιστηρίων στη Σομαλία. Τώρα βρίσκεται στην φυλακή για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα ενώ πάσχει από βαριά κατάθλιψη. Τα σημάδια από τα βασανιστήρια και τους πυροβολισμούς στην κοιλιά είναι ακόμα πολύ ορατά στο σώμα της. Φοβάμαι ότι μπορεί να πεθάνει εάν δεν αφεθεί ελεύθερη και πάρει τις απαραίτητες φροντίδες. Οι συνθήκες στην φυλακή ήταν τρομακτικές. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην ζωή μου. Η αδελφή μου ήταν πεινασμένη. Το φαγητό στη φυλακή ήταν ένα κομμάτι ψωμί το πρωί και ένα πιάτο φαγητό το βράδυ, που μερικές φορές περιλάμβανε χοιρινό το οποίο οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε. Αναψυκτικά και έξτρα φαγητό έπρεπε να αγοράσει κανείς με δικά του χρήματα. Εάν δεν ήξερες ελληνικά ήταν δύσκολο να παραγγέλλεις, εάν δεν είχες χρήματα ήταν ανέφικτο. Χρειάζεσαι χρήματα για να αγοράσεις οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, ακόμα και παπούτσια τα οποία κατάσχουν οι φύλακες όταν οι υπόδικοι φτάνουν στην φυλακή. Οι συνθήκες είναι πρωτόγονες. Στη κουζίνα δεν υπάρχουν σκεύη κουζίνας. Το τσάι πρέπει να το πιείς με παλαιά κουτάκια αναψυκτικών. Νερό δεν υπάρχει συνέχεια αλλά ούτε απόθεμα μπορείς να έχεις γιατί δεν υπάρχουν δοχεία. Έκανε τόσο κρύο που η αδελφή μου έτρεμε και μου ζήτησε να της φέρω ζεστές ζακέτες. Όταν τις έφερα δεν τις επέτρεψαν. Λυπήθηκα τα μικρά παιδάκια που είδα στην φυλακή και έφερα μαζί μου και μερικά παιχνιδάκια. Ούτε αυτά τα επέτρεψαν. Δεν καταλαβαίνω, αφού η φυλακή δεν εξασφαλίζει ανθρώπινες συνθήκες, γιατί δεν επιτρέπουν τουλάχιστον αυτά που φέρνουν συγγενείς και φίλοι; Αν και η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φαίνεται πως δεν μεταχειρίζεται τους πρόσφυγες σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι Διεθνείς Συνθήκες. Οι γυναίκες, τα ασυνόδευτα ανήλικα και οι άνθρωποι με αναπηρία δικαιούνται ιδιαίτερη προστασία και μεταχείριση. Όσα είδα με τα μάτια μου δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια της προστασίας. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που δυσκολεύεσαι ακόμα και να επιβιώσεις. Φαίνεται ότι οι Ελληνικές αρχές τιμωρούν την αδελφή μου επειδή είναι πρόσφυγας. Βρίσκεται στην φυλακή επειδή εγκατέλειψε την χώρα με πλαστά χαρτιά. Τι άλλες επιλογές έχει ένας πρόσφυγας; Ζητώ από της ελληνικές αρχές να αφήσουν ελεύθερη την αδελφή μου και να της επιτρέψουν να ταξιδέψει στην Φινλανδία, όπου οι φινλανδικές αρχές θα εξετάσουν την περίπτωσή της, σύμφωνα με τα όσα προβλέπουν οι Διεθνείς Συνθήκες για τους Πρόσφυγες. Ζητώ επίσης από τις ελληνικές αρχές να σταματήσουν να μεταχειρίζονται τους πρόσφυγες σαν εγκληματίες, μόνο και μόνο επειδή κατάφεραν να φύγουν για να σώσουν τις ζωές τους.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Ζάχρα Αλί Αμπντουλά
zahra.abdulla@gmail.com»

Το παραπάνω κείμενο αναρτήθηκε στο συγκεκριμένο blog http://gazikapllani.blogspot.com/

Καταγράφηκε

iliasthes

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 22:35:18 pm »

Ειλικρινά, απορώ με ποιες ψεύτικες ελπίδες μεταναστεύουν πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα, όταν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των Έλλήνων θα προτιμούσε να ζούσε αλλού. Σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα είναι συρρικνωμένη δημογραφικά, η πλειοψηφία των ξένων θα έχει φύγει και με κάθε ευκαιρία θα εκδηλώνει τα αρνητικά συναισθήματα που έχει αποκτήσει από την ελληνική της εμπειρία και στην Ελλάθα θα έχουν μείνει οι ηλικιωμένοι, όσοι λόγω φοβίας και συγκυριών δεν πήραν την απόφαση να φύγουν και μια μάζα, άκρως συντηρητικών ρατσιστών. Δηλαδή καταδικασμένοι ως χώρα να πεθάνουμε. Οι γείτονες μας θα ίπτανται πάνω από το πρώμα μας σαν τους γύπες πειρμένοντας να πεθάνουμε για να μοιραστούν τα κομμάτια μας.
Καταγράφηκε

basilisda

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 21:19:25 pm »

den borw..denborw...einai poly!to kedro einai poly...polytismmiko!
Καταγράφηκε

teokar

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 15:00:37 pm »

Ρατσιστης δεν ειμαι αλλα οι μεταναστες ευθυνονται κατα την γνωμη μου για τη πτωση μισθων απωλεια εισφορων και εξαγωγη χρηματος. Εισπραττουν περισσοτερα απο αυτα που δινουν τελικα στη χωρα αυτη.
Βρηκαν ευκαιρια και τα λαμογια τα δικα μας  και χορευουν!
Καταγράφηκε

t . k

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!