Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 13:32:14 pm *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Δείτε τους λόγους για να γίνει κάποιος μέλος

Θα πρέπει να ψηφίσετε πρώτα για να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1144">ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ</a></h4><span>ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1144.0;poll=1044" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">ΘΕΤΙΚΗ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΤΙΚΗ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">ΑΔΙΑΦΟΡΗ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">ΑΡΝΗΤΙΚΗ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-6" value="6" class="check" /> <label for="options-6">ΔΞ/ΔΑ</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Τελευταίες 20 ψήφοι
ΘΕΤΙΚΗΜαΐου 01, 2014, 19:23:06 pm
ΑΡΝΗΤΙΚΗΔεκεμβρίου 31, 2013, 15:13:30 pm
ΑΡΝΗΤΙΚΗΙουνίου 14, 2012, 02:40:02 am
ΑΡΝΗΤΙΚΗΣεπτεμβρίου 03, 2011, 17:52:47 pm
ΑΡΝΗΤΙΚΗΙουνίου 01, 2011, 10:15:00 am
ΑΡΝΗΤΙΚΗΜαΐου 17, 2011, 13:35:57 pm
ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗΜαΐου 16, 2011, 22:19:29 pm
ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗΜαΐου 14, 2011, 19:14:01 pm
ΑΡΝΗΤΙΚΗΜαΐου 13, 2011, 18:20:14 pm
ΑΡΝΗΤΙΚΗΜαΐου 13, 2011, 16:54:04 pm
ΑΡΝΗΤΙΚΗΜαΐου 13, 2011, 16:44:48 pm
ΑΡΝΗΤΙΚΗΜαΐου 13, 2011, 15:55:26 pm
ΑΡΝΗΤΙΚΗΜαΐου 13, 2011, 15:52:55 pm
ΑΡΝΗΤΙΚΗΜαΐου 12, 2011, 19:13:30 pm
ΑΡΝΗΤΙΚΗΜαΐου 12, 2011, 18:55:42 pm
ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗΜαΐου 11, 2011, 20:19:52 pm
ΑΡΝΗΤΙΚΗΜαΐου 05, 2011, 20:20:03 pm
ΑΡΝΗΤΙΚΗΜαΐου 05, 2011, 03:26:30 am
ΘΕΤΙΚΗΑπριλίου 07, 2011, 22:54:18 pm
ΑΡΝΗΤΙΚΗΑπριλίου 04, 2011, 12:11:06 pm

Αποστολέας Θέμα: ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ  (Αναγνώστηκε 2405 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

zagkakis

• Αρχάριο μέλος
  • *
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
« στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 09:19:35 am »

ΠΑΣΠ, ΔΑΠ, ΠΚΣ, ΕΑΑΚ, ΑΡΕΝ, ΣΣΠ... ΚΛΠ!
Καταγράφηκε
Tags: ΔΑΠ ΠΑΣΠ ΠΚΣ 

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 13:57:17 pm »

Με το συγκεκριμένο θέμα είμαι πάρα μα πάρα πολύ ενοχλημένη. Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το γεγονός αυτό. Είμαι φοιτήτρια σε "μπλε" πανεπιστήμιο και έχω ζήσει από πολύ κοντά την απογοήτευση αυτή. Και χρησιμοποιώ τη λέξη "απογοήτευση" καθώς είναι ειλικρινά λυπηρό το να βλέπεις παιδιά της ηλικίας σου και γενικότερα νέα παιδιά να φανατίζονται τόσο πολύ με την πολιτική. Ιδιαίτερα να βλέπεις παιδιά να παίζουν ξύλο, να μαλώνουν και να φανατίζονται με κόμματα και ανθρώπους που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα και την έχουν φέρει στο συγκεκριμένο σημείο της απογοήτευσης. Εκνευρίζομαι τόσο πολύ, πόσο μάλλον όταν γνωρίζω ότι πολλά από αυτά τα παιδιά δεν γνωρίζουν καν πολιτική ιστορία και ακολουθούν φανατικά τέτοιου είδους ομάδες μόνο και μόνο για να κερδίσουν "δωρεάν εξόδους, καλύτερους βαθμούς σε μαθήματα κλπ" ή απλά υποστηρίζουν ένα συγκεκριμένο κόμμα επηρεασμένοι από γονείς και συγγενείς. ΕΛΕΟΣ!!!
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 17:29:24 pm »

Με το συγκεκριμένο θέμα είμαι πάρα μα πάρα πολύ ενοχλημένη. Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το γεγονός αυτό. Είμαι φοιτήτρια σε "μπλε" πανεπιστήμιο και έχω ζήσει από πολύ κοντά την απογοήτευση αυτή. Και χρησιμοποιώ τη λέξη "απογοήτευση" καθώς είναι ειλικρινά λυπηρό το να βλέπεις παιδιά της ηλικίας σου και γενικότερα νέα παιδιά να φανατίζονται τόσο πολύ με την πολιτική. Ιδιαίτερα να βλέπεις παιδιά να παίζουν ξύλο, να μαλώνουν και να φανατίζονται με κόμματα και ανθρώπους που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα και την έχουν φέρει στο συγκεκριμένο σημείο της απογοήτευσης. Εκνευρίζομαι τόσο πολύ, πόσο μάλλον όταν γνωρίζω ότι πολλά από αυτά τα παιδιά δεν γνωρίζουν καν πολιτική ιστορία και ακολουθούν φανατικά τέτοιου είδους ομάδες μόνο και μόνο για να κερδίσουν "δωρεάν εξόδους, καλύτερους βαθμούς σε μαθήματα κλπ" ή απλά υποστηρίζουν ένα συγκεκριμένο κόμμα επηρεασμένοι από γονείς και συγγενείς. ΕΛΕΟΣ!!!
περαν απο τις φοιτητικες παραταξεις,νομιζεις οτι ακαδημαικοι πολιτες δεν ρεπει να ασχολουνται με το τι συμβαινει γυρωτους?
Ιδιως αν αυτο αφορα αυτους περισσοτερο?
Καταγράφηκε

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 19:42:23 pm »

O κάθε ελεύθερος πολίτης, άνω τον 18, έχει δικαίωμα και θεωρείται επιτακτικό θα έλεγα να ασχολείται με τα κοινά. Στο πανεπιστήμιο πάει κάποιος για να σπουδάσει όχι για να επιβάλλει τις απόψεις του. Γιατί στα ελληνικά πανεπιστήμια αυτό συμβαίνει. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σου επιβάλλουν να επιλέξεις μεταξύ των κομμάτων. Και ξαναλέω..μιλάω από προσωπική πείρα!!! Την χρονιά που ήμουν πρωτοετής κάποιος από τα "μεγάλα" κόμματα όταν αρνήθηκα να συμμετέχω στην πολιτική του πανεπιστημίου μου είπε την εξής ακριβώς φράση "Περίμενε να πάρεις πτυχίο...". Και αυτό είναι μόνο ένα από τα ελάχιστα και μάλιστα το πιο ανούσιο σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν εκεί μέσα.
Επομένως εφόσον στην συγκεκριμένη χώρα του μέσου και της ατασθαλίας όπου το μέτρο δεν υπάρχει πουθενά και επικρατεί το χάος και η διαφθορά ακόμα και μέσα σε ακαδημαϊκούς χώρους όπως τα πανεπιστήμια, τότε ΝΑΙ λέω ότι στους πανεπιστημιακούς χώρους δεν πρέπει να υπάρχουν πολιτικές παρατάξεις. Και επαναλαμβάνω αναφέρομαι στα πανεπιστήμια της Ελλάδας, στα πανεπιστήμια του εξωτερικού (και μιλάω πάλι από προσωπική πείρα) δεν τίθεται θέμα για την ύπαρξη τέτοιων ακραίων καταστάσεων φανατισμού και διαφθοράς!
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 18:44:14 pm »

O κάθε ελεύθερος πολίτης, άνω τον 18, έχει δικαίωμα και θεωρείται επιτακτικό θα έλεγα να ασχολείται με τα κοινά. Στο πανεπιστήμιο πάει κάποιος για να σπουδάσει όχι για να επιβάλλει τις απόψεις του. Γιατί στα ελληνικά πανεπιστήμια αυτό συμβαίνει. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σου επιβάλλουν να επιλέξεις μεταξύ των κομμάτων. Και ξαναλέω..μιλάω από προσωπική πείρα!!! Την χρονιά που ήμουν πρωτοετής κάποιος από τα "μεγάλα" κόμματα όταν αρνήθηκα να συμμετέχω στην πολιτική του πανεπιστημίου μου είπε την εξής ακριβώς φράση "Περίμενε να πάρεις πτυχίο...". Και αυτό είναι μόνο ένα από τα ελάχιστα και μάλιστα το πιο ανούσιο σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν εκεί μέσα.
Επομένως εφόσον στην συγκεκριμένη χώρα του μέσου και της ατασθαλίας όπου το μέτρο δεν υπάρχει πουθενά και επικρατεί το χάος και η διαφθορά ακόμα και μέσα σε ακαδημαϊκούς χώρους όπως τα πανεπιστήμια, τότε ΝΑΙ λέω ότι στους πανεπιστημιακούς χώρους δεν πρέπει να υπάρχουν πολιτικές παρατάξεις. Και επαναλαμβάνω αναφέρομαι στα πανεπιστήμια της Ελλάδας, στα πανεπιστήμια του εξωτερικού (και μιλάω πάλι από προσωπική πείρα) δεν τίθεται θέμα για την ύπαρξη τέτοιων ακραίων καταστάσεων φανατισμού και διαφθοράς!
σιγουρα οι παραταξεις ειδικα υων 2 μεγαλων κομματων εχουν αποπροσανατολησει το φοιτητικο κινημα,δεν ξερω ομως ποσων χρονων εισαι,και αν θυμασαι τον ρολο του φοιτητικου κινηματος μερικες δεκαετιες πριν
Εγω θυμαμαι την ΕΦΕΕ,που ο ρολος της δεν ειταν μονο να κανει εκδρομουλες,παρτυ
η να δινει θεματα εξετασεων,οπως δυστιχως καταντησε σημερα.
Τρομαζω που το λεω αλλα σ,εμενα φαινεται σανπως η διαφθορα να εχει μπει και μεσα στην φοιτητικη κοινοτητα,και  αυτο ειναι κατι ολεθριο
παντως στο παρελθον το φοιτητικο κινημα επαιξε μεγαλο ρολο στην νεωτερη ιστορια μας,και αν εχουν καταφερει να αποδεχθουμε την απαξιωση του ,ειναι στο χερι του καθ,ενος απο εμας να αντιστρεψουμε αυτη την λογικη
Καταγράφηκε

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 20:06:15 pm »

22 χρονών είμαι και δυστυχώς δεν πρόλαβα εκείνες τις εποχές. Ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι νέοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι γιατί είμαστε το μέλλον, η ελπίδα για ένα διαφορετικό αύριο. Αλλά χωρίς να θέλω να φανώ απαισιόδοξη, η Ελλάδα δεν πρόκειται να σωθεί ούτε από αυτή τη γενιά...η ίδιες "αξίες", τα ίδια διεφθαρμένα πιστεύω, η γενιά του ΜΕΣΟΥ!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2010, 20:08:16 pm από AggelikiV. »
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 22:26:09 pm »

22 χρονών είμαι και δυστυχώς δεν πρόλαβα εκείνες τις εποχές. Ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι νέοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι γιατί είμαστε το μέλλον, η ελπίδα για ένα διαφορετικό αύριο. Αλλά χωρίς να θέλω να φανώ απαισιόδοξη, η Ελλάδα δεν πρόκειται να σωθεί ούτε από αυτή τη γενιά...η ίδιες "αξίες", τα ίδια διεφθαρμένα πιστεύω, η γενιά του ΜΕΣΟΥ!
στο χερι μας ειναι,εμεις το αποφασιζουμε
Καταγράφηκε

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 12:17:19 pm »

στο χερι μας ειναι,εμεις το αποφασιζουμε

Συμφωνώ!
Καταγράφηκε

Jason Ev

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 23:40:17 pm »

ΝΑΙ στην πολιτικοποιηση των φοιτητων
ΟΧΙ στην κομματικοποιηση τους
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!