Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 13:35:57 pm *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Γιατί το άθροισμα των ποσοστών δεν είναι 100%;

Σπορ

Ποια σπορ κάνετε;
Chart
Ψήφισαν: 2233 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Σπορ

Ποια σπορ κάνετε;
Chart

Σπορ

Ποια σπορ κάνετε;
Chart

Σπορ

Ποια σπορ κάνετε;
Chart

Σπορ

Ποια σπορ κάνετε;
Ποια σπορ κάνετε;
Skating (skate-board, πατίνια, πατινάζ, ...) - 39 (1.75%)
Αθλήματα με ρακέτες (τένις, μπάντμιντον, πιγκ πόνγκ...) - 268 (12%)
Αθλήματα του βουνού (σκί, snowboard, ορειβασία, ανάβαση, αναρρίχηση, ...) - 158 (7.08%)
Γκόλφ - 46 (2.06%)
Γυμναστική (τρέξιμο, άλμα εις ύψος, άλμα εις μήκος...) - 479 (21.45%)
Θαλάσσια σπόρ (κολύμβιση, καταδύσεις, windsurfing, ιστιοπλοϊα, surfing, bodyboarding, yachting, ...) - 304 (13.61%)
Ομαδικά (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ράγκμπυ, βόλλεϋ, χάντμπολ...) - 1049 (46.98%)
Ποδηλασία (βουνού...) - 226 (10.12%)
Φυσικά σπόρ (ιππασία, ψάρεμα, κυνήγι, τοξοβολία,...) - 186 (8.33%)
Άλλο (αναφέρατε) - 251 (11.24%)
Κανένα - 456 (20.42%)
Ψήφισαν: 2233

Σπορ

Ποια σπορ κάνετε;

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μέχρι 3 επιλογές.

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1125">Σπορ</a></h4><span>Ποια σπορ κάνετε;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1125.0;poll=1026" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μέχρι 3 επιλογές. </td> </tr><tr> <td> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Skating (skate-board, πατίνια, πατινάζ, ...)</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Αθλήματα με ρακέτες (τένις, μπάντμιντον, πιγκ πόνγκ...)</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Αθλήματα του βουνού (σκί, snowboard, ορειβασία, ανάβαση, αναρρίχηση, ...)</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">Γκόλφ</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">Γυμναστική (τρέξιμο, άλμα εις ύψος, άλμα εις μήκος...)</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-6" value="6" class="check" /> <label for="options-6">Θαλάσσια σπόρ (κολύμβιση, καταδύσεις, windsurfing, ιστιοπλοϊα, surfing, bodyboarding, yachting, ...)</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-7" value="7" class="check" /> <label for="options-7">Ομαδικά (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ράγκμπυ, βόλλεϋ, χάντμπολ...)</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-8" value="8" class="check" /> <label for="options-8">Ποδηλασία (βουνού...)</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-9" value="9" class="check" /> <label for="options-9">Φυσικά σπόρ (ιππασία, ψάρεμα, κυνήγι, τοξοβολία,...)</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-10" value="10" class="check" /> <label for="options-10">Άλλο (αναφέρατε)</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-11" value="11" class="check" /> <label for="options-11">Κανένα</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Τελευταίες 20 ψήφοι
ΚανέναΣεπτεμβρίου 23, 2024, 13:18:14 pm
Θαλάσσια σπόρ (κολύμβιση, καταδύσεις, windsurfing, ιστιοπλοϊα, surfing, bodyboarding, yachting, ...), Ομαδικά (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ράγκμπυ, βόλλεϋ, χάντμπολ...)Αυγούστου 17, 2024, 10:54:37 am
ΚανέναΙουλίου 30, 2024, 20:14:23 pm
Θαλάσσια σπόρ (κολύμβιση, καταδύσεις, windsurfing, ιστιοπλοϊα, surfing, bodyboarding, yachting, ...), Ομαδικά (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ράγκμπυ, βόλλεϋ, χάντμπολ...)Ιουνίου 19, 2024, 10:23:08 am
Αθλήματα του βουνού (σκί, snowboard, ορειβασία, ανάβαση, αναρρίχηση, ...), Γυμναστική (τρέξιμο, άλμα εις ύψος, άλμα εις μήκος...), Άλλο (αναφέρατε)Ιουνίου 03, 2024, 17:44:03 pm
ΚανέναΜαΐου 06, 2024, 11:44:57 am
Ομαδικά (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ράγκμπυ, βόλλεϋ, χάντμπολ...)Απριλίου 13, 2024, 11:53:35 am
ΚανέναΜαρτίου 28, 2024, 21:40:26 pm
Γυμναστική (τρέξιμο, άλμα εις ύψος, άλμα εις μήκος...)Φεβρουαρίου 24, 2024, 14:45:25 pm
Αθλήματα του βουνού (σκί, snowboard, ορειβασία, ανάβαση, αναρρίχηση, ...)Ιανουαρίου 17, 2024, 17:34:40 pm
Άλλο (αναφέρατε)Ιανουαρίου 09, 2024, 12:40:50 pm
ΚανέναΙανουαρίου 04, 2024, 00:06:50 am
ΚανέναΝοεμβρίου 25, 2023, 20:51:32 pm
Αθλήματα του βουνού (σκί, snowboard, ορειβασία, ανάβαση, αναρρίχηση, ...)Σεπτεμβρίου 27, 2023, 04:32:41 am
Ομαδικά (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ράγκμπυ, βόλλεϋ, χάντμπολ...)Σεπτεμβρίου 08, 2023, 03:56:22 am
ΚανέναΙουλίου 14, 2023, 05:58:37 am

Αποστολέας Θέμα: Σπορ  (Αναγνώστηκε 9648 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

kdemi

• Ανώτερο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Σπορ
« στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 18:36:12 pm »

Τι είδους σπόρ κάνετε;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 16, 2010, 18:36:43 pm από Dr_Michael »
Καταγράφηκε
Tags:

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Σπορ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 23:02:40 pm »

δουλευω
Καταγράφηκε

tsini

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 09:09:05 am »

Τελείως ερασιτεχνικά ορειβασία και μπάσκετ, ποδόσφαιρο
Καταγράφηκε

Εις νόμος απαιτείται εις αυτήν την χώραν, ο οποίος να επιτάσσει την εφαρμογήν όλων των υπολοίπων νόμων.

~Εμμανουήλ Ροΐδης~ | (Έλληνας συγγραφέας) | 1836-1904

http://www.erepublik.com/en/referrer/Dictator+of+Europe

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 19:12:24 pm »

Μου αρέσει πολύ να γυμνάζομαι. Φταίει ίσως το γεγονός ότι από μικρή έτσι έχω μάθει, έτσι έχω μεγαλώσει! Τα τελευταία χρόνια μεταξύ άλλων παίζω τένις, πηγαίνω για τρέξιμο και χρησιμοποιώ πολλές φορές στις μετακινήσεις μου το ποδήλατο! Γενικά είναι πιστεύω ιδανικό το να γυμνάζεται κάποιος 3-4 φορές την εβδομάδα. Άλλωστε σύμφωνα με τους σοφούς πρόγονούς μας... Νους υγιής εν σώματι υγιεί!
Καταγράφηκε

DG

• Ανώτατο μέλος
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 23, 2010, 14:55:51 pm »

Πολύ περπάτημα, ακόμα και στην εργασία μου, αντί να γυρίζω με το λεωφορείο συνήθως γυρνάω με τα πόδια (περίπου μισή ώρα), γενικά μου αρέσει πολύ και το κάνω όσο μπορώ περισσότερο.
Καταγράφηκε

wisdom

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 02:05:29 am »

Πολύ περπάτημα, ακόμα και στην εργασία μου, αντί να γυρίζω με το λεωφορείο συνήθως γυρνάω με τα πόδια (περίπου μισή ώρα), γενικά μου αρέσει πολύ και το κάνω όσο μπορώ περισσότερο.

Συμφωνώ απόλυτα! Ακόμη και το περπάτημα που κάνουμε για τις καθημερινές δραστηριότητές μας π.χ. ψώνια ή τοπικές δουλειές.
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 08:30:40 am »

Μου αρέσει πολύ να γυμνάζομαι. Φταίει ίσως το γεγονός ότι από μικρή έτσι έχω μάθει, έτσι έχω μεγαλώσει! Τα τελευταία χρόνια μεταξύ άλλων παίζω τένις, πηγαίνω για τρέξιμο και χρησιμοποιώ πολλές φορές στις μετακινήσεις μου το ποδήλατο! Γενικά είναι πιστεύω ιδανικό το να γυμνάζεται κάποιος 3-4 φορές την εβδομάδα. Άλλωστε σύμφωνα με τους σοφούς πρόγονούς μας... Νους υγιής εν σώματι υγιεί!
αναρωτιεμαι πως μπορειτε να κανετε ποδηλατο μεσα στην Αθηνα....
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 09:56:16 am »

Εγώ όταν ζούσα Αθήνα, έπαιρνα το ποδήλατο και ανέβαινα στον Υμηττό και έκανα στο βουνό.

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 10:02:00 am »

Εγώ όταν ζούσα Αθήνα, έπαιρνα το ποδήλατο και ανέβαινα στον Υμηττό και έκανα στο βουνό.
μιλω πιο πολυ για ανθρωπους που το χρησιμοποιουν μεσα στην πολη,πιστευω οτι με αυτον τον τροπο εισπνεεις περισσοτερο καυσαεριο....
Καταγράφηκε

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 16:22:20 pm »

Θεσσαλονίκη μένω. Όχι ότι εδώ είναι ο αέρας πεντακάθαρος, αλλά σίγουρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από την Αθήνα. Βέβαια μένω κοντά μεν αλλά όχι κέντρο κέντρο και συνήθως χρησιμοποιώ το ποδήλατο σε κοντινές αποστάσεις.
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 14:41:12 pm »

Η δημοσκόπηση αναφέρεται σε αθλήματα που κάνουμε...
Καταγράφηκε

teokar

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 04, 2011, 10:29:12 am »

Λιγο στιβο οταν εχω χρονο και κανενα μπασκετακι που και που
Καταγράφηκε

t . k

Theo7

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 20, 2011, 12:59:27 pm »

Ελευθέρα πάλη και Judo
Καταγράφηκε

ironfist

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 29, 2012, 12:33:51 pm »

Karate
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!