|
Galop.gr Virtual Community
|
Εδώ η γνώμη σου μετράει |
-
Νοεμβρίου 15, 2024, 07:38:24 am
- Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
|
Γιατί το άθροισμα των ποσοστών δεν είναι 100%;
Στις δημοσκοπήσεις όπου επιτρέπονται πολλαπλές επιλογές το ποσοστό βγαίνει επί του συνόλου των ψηφισάντων και όχι επί του συνόλου των επιλογών αφου αυτό θεωρείται επιστημονικά ορθό.
Στα γραφήματα "Πίτα" και "Δακτύλιος" λόγω της φύσης τους το άθροισμα των ποσοστών παραμένει 100%.
[ Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!
<table>
<tr>
<td>
<div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1109">Αγορά κινητού</a></h4><span>Σε ποιες πηγές πληροφόρησης βασίζεστε περισσότερο για την αγορά κινητού?</span></div><br /><br />
<form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1109.0;poll=1010" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;">
<table>
<tr>
<td colspan="2">
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μέχρι 4 επιλογές.
</td>
</tr><tr>
<td>
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Συστάσεις από φίλους ή συγγενείς</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Σύσταση από υπάλληλο του μαγαζιού</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Την προσωπική μου εμπειρία</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">Το website του κατασκευαστή</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">Το website της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-6" value="6" class="check" /> <label for="options-6">Άλλα ανεξάρτητα websites, blogs κ.τ.λ.</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-8" value="8" class="check" /> <label for="options-8">Άρθρα σε περιοδικά ή εφημερίδες</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-9" value="9" class="check" /> <label for="options-9">Διαφημίσεις σε περιοδικά ή εφημερίδες</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-10" value="10" class="check" /> <label for="options-10">Διαφημίσεις στην τηλεόραση</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-11" value="11" class="check" /> <label for="options-11">Ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook)</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-12" value="12" class="check" /> <label for="options-12">Άλλη πηγή</label><br />
<input type="checkbox" name="options[]" id="options-14" value="14" class="check" /> <label for="options-14">Δεν ξέρω / Δεν απαντώ</label><br /> </td>
<td valign="bottom" style="padding-left: 15px;">
</td>
</tr><tr>
<td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td>
</tr>
</table></form>
</td>
</tr>
</table> | |
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν. Η ψηφοφορία έληξε: Δεκεμβρίου 31, 2010, 20:03:49 pm
Τελευταίες 20 ψήφοιΤο website της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, Ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook), Την προσωπική μου εμπειρία | Δεκεμβρίου 31, 2010, 20:00:35 pm | Την προσωπική μου εμπειρία, Διαφημίσεις στην τηλεόραση, Συστάσεις από φίλους ή συγγενείς | Δεκεμβρίου 31, 2010, 17:35:08 pm | Διαφημίσεις σε περιοδικά ή εφημερίδες, Την προσωπική μου εμπειρία, Άλλα ανεξάρτητα websites, blogs κ.τ.λ., Το website της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας | Δεκεμβρίου 31, 2010, 17:24:06 pm | Την προσωπική μου εμπειρία | Δεκεμβρίου 31, 2010, 11:35:01 am | Διαφημίσεις σε περιοδικά ή εφημερίδες | Δεκεμβρίου 31, 2010, 07:25:16 am | Σύσταση από υπάλληλο του μαγαζιού, Συστάσεις από φίλους ή συγγενείς, Την προσωπική μου εμπειρία | Δεκεμβρίου 31, 2010, 01:22:24 am | Συστάσεις από φίλους ή συγγενείς | Δεκεμβρίου 30, 2010, 19:09:11 pm | Σύσταση από υπάλληλο του μαγαζιού, Άρθρα σε περιοδικά ή εφημερίδες, Συστάσεις από φίλους ή συγγενείς | Δεκεμβρίου 30, 2010, 18:02:22 pm | Την προσωπική μου εμπειρία | Δεκεμβρίου 30, 2010, 16:19:00 pm |
| |
Αποστολέας
Θέμα: Αγορά κινητού (Αναγνώστηκε 2265 φορές)
|
|
|
|