Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 10:38:40 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Δείτε τους λόγους για να γίνει κάποιος μέλος

Ψήφισμα της Ε.Ε. περί εξτρεμισμού

Συμφωνείτε με το ψήφισμα της Ε.Ε. περί εξτρεμισμού;
Chart
Ψήφισαν: 838 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Chart

Chart

Chart

Ναι - 93 (11.1%)
Όχι - 547 (65.27%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 198 (23.63%)
Ψήφισαν: 838

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1065">Ψήφισμα της Ε.Ε. περί εξτρεμισμού</a></h4><span>Συμφωνείτε με το ψήφισμα της Ε.Ε. περί εξτρεμισμού;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1065.15;poll=967" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Ναι</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Όχι</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Δεν ξέρω / Δεν απαντώ</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουαρίου 01, 2011, 16:33:22 pm
Τελευταίες 20 ψήφοι
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΔεκεμβρίου 31, 2010, 21:30:33 pm
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΔεκεμβρίου 31, 2010, 15:19:56 pm
ΌχιΔεκεμβρίου 31, 2010, 06:14:24 am
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΔεκεμβρίου 30, 2010, 19:33:11 pm
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΔεκεμβρίου 30, 2010, 00:54:37 am
ΌχιΔεκεμβρίου 29, 2010, 21:56:21 pm
ΌχιΔεκεμβρίου 29, 2010, 19:57:39 pm
ΌχιΔεκεμβρίου 29, 2010, 15:54:27 pm
ΝαιΔεκεμβρίου 29, 2010, 14:13:43 pm
ΌχιΔεκεμβρίου 29, 2010, 13:06:38 pm
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΔεκεμβρίου 29, 2010, 10:32:40 am
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΔεκεμβρίου 29, 2010, 09:45:46 am
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΔεκεμβρίου 29, 2010, 09:45:43 am
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΔεκεμβρίου 29, 2010, 03:35:46 am
ΌχιΔεκεμβρίου 27, 2010, 13:37:03 pm
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΔεκεμβρίου 27, 2010, 00:26:31 am
ΝαιΔεκεμβρίου 24, 2010, 18:51:37 pm
Δεν ξέρω / Δεν απαντώΔεκεμβρίου 18, 2010, 15:49:11 pm
ΝαιΔεκεμβρίου 18, 2010, 00:43:47 am
ΌχιΔεκεμβρίου 17, 2010, 01:39:44 am

Αποστολέας Θέμα: Ψήφισμα της Ε.Ε. περί εξτρεμισμού  (Αναγνώστηκε 8721 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Απ: Ψήφισμα της Ε.Ε. περί εξτρεμισμού
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 22:30:01 pm »

... Την μία την ξέρω.. ...

ΑΝ η μία είμαι εγώ...θα μου ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ να έχω την άποψή μου...
Όσο για τους υπόλοιπους 21 ΜΑΛΛΟΝ θα είναι σαν και εμένα...οπότε τι τους θέλεις??

Αν μη τι άλλο όλοι έχουμε από μια άποψη.. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τις κρίνουμε.. Και η άποψη του ΓΑΠ ήταν να κόψει τις συντάξεις.. Η άποψη του Χίτλερ ήταν ότι για όλα φταίνει οι Εβραίοι.. Οι άποψη του κλέφτη είναι ότι πρέπει να κλέψει... Όλοι έχουμε από μια άποψη λοιπόν..
Καταγράφηκε
Tags: ΕΕ 

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 17:12:27 pm »

Πολύ εύκολα κρίνουμε τις απόψεις των άλλων...Φυσικά, μη μπορώντας να δεχτούμε μια αντίθετη άποψη από την δική μας...
Οι απόψεις δεν περιορίζονται μόνο σε όσα ανέφερες...
Η άποψη του ανιδιοτελή ποια είναι?
Η άποψη του φιλόπατρι ποια είναι?
Η άποψη του εργατικού ποια είναι?
Τέλος, η άποψη του κακομοίρη είναι: όταν έχει ότι του αρκεί για την ζωή του κοιτάει ότι δεν θα μπορούσε με τίποτα να αποκτήσει...
Καταγράφηκε

iliasthes

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 17:55:20 pm »

Συγγνώμη, αλλά όταν διατυπώνουμε την άποψη μας σε ένα δημόσιο χώρο σημαίνει οτι έχουμε αυτόματα αποδεχτεί πως θα ασκηθεί κριτική στη γνώμη μας.

Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 19:22:55 pm »

Πολύ εύκολα κρίνουμε τις απόψεις των άλλων...Φυσικά, μη μπορώντας να δεχτούμε μια αντίθετη άποψη από την δική μας...
Οι απόψεις δεν περιορίζονται μόνο σε όσα ανέφερες...
Η άποψη του ανιδιοτελή ποια είναι?
Η άποψη του φιλόπατρι ποια είναι?
Η άποψη του εργατικού ποια είναι?
Τέλος, η άποψη του κακομοίρη είναι: όταν έχει ότι του αρκεί για την ζωή του κοιτάει ότι δεν θα μπορούσε με τίποτα να αποκτήσει...

Mαλιστα... Επειδή δεν γουστάρω την κοροιδια, δεν γουστάρω να ψαχνει ο κοσμος στα σκουπιδια ενω υπάρχει τέτοιος πλουτος, δεν γουστάρω να πληρώνω εγω τις κρισεις αλλων είμαι ιδιοτελής, προδότης της χώρας μου και τεμπέλης... Κούνια που σε κούναγε.... Μπορεί να είμαι όλα τα παραπάνω αλλά ΚΟΡΟΙΔΟ δεν ειμαι...   
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 20:13:04 pm »

Συγγνώμη, αλλά όταν διατυπώνουμε την άποψη μας σε ένα δημόσιο χώρο σημαίνει οτι έχουμε αυτόματα αποδεχτεί πως θα ασκηθεί κριτική στη γνώμη μας.

Μία άποψη είναι σεβαστή, μπορεί να μην γίνει αποδεκτή από όλους αλλά σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί...ούτε να κατακριθεί...
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 21:17:05 pm »

Μία άποψη είναι σεβαστή, μπορεί να μην γίνει αποδεκτή από όλους αλλά σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί...ούτε να κατακριθεί...
Συμφωνω μαζυ σου μονο που δεν κατεθεσες την αποψη σου γι το θεμα αυτο
(Το ψηφισμα περι εξτρεμισμου)
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 21:19:29 pm »

μια αποψη πορει να ειναι σεβαστη,σιγουρα,ομωςδεν σημαινει οτι δεν μπορει και να ασκηθει κριτικη,δεν συμφωνεις?
Καταγράφηκε

exo_asulia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 21:25:39 pm »

εδώ θα διαφωνήσω. Δεν είναι κάθε άποψη σεβαστή, απεναντίας μάλιστα.
Σεβαστό είναι μόνο το δικαίωμα καθενός να εκφέρει ελεύθερα την άποψή του. Και φυσικά μπορεί και να κριθεί και να κατακριθεί κάθε άποψη.
Φαντάζεσαι πχ από επιστημονική σκοπιά πόσο ανασταλτικός παράγοντας για την οποιαδήποτε πρόοδο θα ήταν αν η άποψη, θέση, θεωρία κάθε επιστήμονα δεν έμπαινε στο μικροσκόπιο της κρίσης και του ελέγχου, της απόρριψης ή της επιβεβαίωσης; Πού θα είμασταν σήμερα; Θα είχαμε χιλιάδες "σεβαστές" απόψεις και τίποτε άλλο.
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 21:54:13 pm »

Σεβαστό είναι μόνο το δικαίωμα καθενός να εκφέρει ελεύθερα την άποψή του. Και φυσικά μπορεί και να κριθεί και να κατακριθεί κάθε άποψη.
Φαντάζεσαι πχ από επιστημονική σκοπιά πόσο ανασταλτικός παράγοντας για την οποιαδήποτε πρόοδο θα ήταν αν η άποψη, θέση, θεωρία κάθε επιστήμονα δεν έμπαινε στο μικροσκόπιο της κρίσης και του ελέγχου, της απόρριψης ή της επιβεβαίωσης; Πού θα είμασταν σήμερα; Θα είχαμε χιλιάδες "σεβαστές" απόψεις και τίποτε άλλο.
το σεβαστη το βαζω απο την αποψη οτι πρεπει να ακουγεται
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 22:14:17 pm »

Όλες οι απόψεις αξίζουν από τον συνομιλητή σου σεβασμό...Φαντάσου να υπήρχαν σαφή υπονοούμενα για την άποψή σου χωρίς να την έχεις καν εκφράσει έτσι ώστε να μπορέσεις να κάνεις ένα νορμάλ διάλογο για να την στηρίξεις...

Επίσης, η κατάθεση μιας αντίθετης άποψης είναι αποδεκτή... κάτι που γίνεται και στην επιστήμη... Βέβαια εκεί τα όρια ίσως μάλλον είναι πιο περιορισμένα έτσι ώστε να μπορεί να επικρατήσει μια άποψη έναντι μιας άλλης...

Με το να κρίνεις και να κατακρίνεις την άποψη ενός άλλου τι πετυχαίνεις?
Καταγράφηκε

iliasthes

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 22:23:44 pm »

Σωστά τα λέει ο έχω ασυλία. Τι θα πει δεν μπορεί να κριθεί μια άποψη; Ο άνθρωπος δεν είναι μια οντότητα, η οποία διαθέτει μόνο "εργαλεία" εισόδου δεδομένων, πχ μάτια και αυτιά, μέσω των οποίων προσλαμβάνει ερεθίσματα και δέχεται ως είσοδο την άποψη κάποιου, διαθέτει και εγκέφαλο με τη βοήθεια του οποίου επεξεργάζεται και αξιολογεί τα ερεθίσματα που δέχεται και με τη βοήθεια "εργαλείων" εξόδου όπως το στόμα, και τα χέρια εκδηλώνει την αντίδραση του στα ερεθίσματα. Όπως βλέπετε μηχανοποίησα τον άνθρωπο. :thumbsDown

Η Κρίση, η απόρριψη όχι απλά απόψεων αλλά της αιώνιας μέχρι εκείνη τη στιγμή "αλήθειας" ήταν  και παραμένει η πηγή της προόδου. Η επιστημονική και η κοινωνική πρόοδος βασίζεται στο γκρέμισμα της καθεστηκυίας μέχρι εκείνη άποψης.  Και κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στη διαδικασία να κρίνουν και να ανατρέψουν εκείνη την τελικά λανθασμένη, αλήθεια για να δημιοργήσουν μια νέα που έδωσε ώθηση στην ανθρωπότητα μέχρι να ξεπεραστεί και αυτή.

Αυτό το ψήφισμα πάνω από όλα χτυπάει αυτό το δικαίωμα. Ο,τιδήποτε δεν κινείται μέσα στα όρια της σημερινής πολιτικής "αλήθειας", μέσα στα όρια της άποψης που είναι κυρίαρχη στις ανθρώπινες κοινωνίες δεν έχει δικαίωμα να υπάρχει. Τουλάχιστον σε αυτό είσαι συνεπής Kdemi, στηρίζεις ένα ψήφισμα που καταργεί το δικαίωμα της αμφισβήτησης στην κυρίαρχη πολιτική αντίληψη και υπερασπίζεις τη γνώμη σου υιοθετώντας το ψήφισμα και στην κουβέντα μας. Τοποθετείς την ισχύ του ψηφίσματος μέσα στα όρια της κουβέντας μας βάζοντας σε ένα αλεξίσφαιρο πλαίσιο τη γνώμη σου, χωρίς κανείς να έχει δικαίωμα να την αμφισβητήσει. Πρωτοποριακό.

Βέβαια η εξέλιξη της ανθρώπινης κοινωνίας δεν μπορεί να σταματήσει με ένα ψήφισμα. Έχουν υπάρξει πολλοί αυστηρότεροι νόμοι και ιδεοληψίες που προσπαθούσαν να σταματήσουν την πρόοδο της ανθρωπότητας και κατερρεύσαν πολύ γρήγορα.
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 22:55:36 pm »

Άκου εκεί πατριώτης όποιος δεν αντιδρά... Αυτά μόνο το ΓΑΠ τα λέει και ο Καρατζαφέρης των δεκάδων ακινήτων.....
Πατριωτισμός είναι να προσπαθείς να κάνεις την χώρα σου καλύτερη για σένα και τον λαό της.. Δεν είναι να υποστηρίζεις αυτούς που την κλέβουν ασύστολα, την ξεπουλάνε απο εδώ και από εκεί και δεν στέλνουν την περίοδο Σημίτη σε εξεταστική επιτροπή μόνο και μόνο γιατι ήταν ΑΥΤΟΙ στην κυβέρνηση.. Αν αυτό είναι πατριωτισμός, εγώ που ονειρευομαι κάτι άλλο είμαι ο μεγαλύτερος προδότης..
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 11:58:19 am »

Σωστά τα λέει ο έχω ασυλία. Τι θα πει δεν μπορεί να κριθεί μια άποψη; Ο άνθρωπος δεν είναι μια οντότητα, η οποία διαθέτει μόνο "εργαλεία" εισόδου δεδομένων, πχ μάτια και αυτιά, μέσω των οποίων προσλαμβάνει ερεθίσματα και δέχεται ως είσοδο την άποψη κάποιου, διαθέτει και εγκέφαλο με τη βοήθεια του οποίου επεξεργάζεται και αξιολογεί τα ερεθίσματα που δέχεται και με τη βοήθεια "εργαλείων" εξόδου όπως το στόμα, και τα χέρια εκδηλώνει την αντίδραση του στα ερεθίσματα. Όπως βλέπετε μηχανοποίησα τον άνθρωπο. :thumbsDown

Όπως επισήμανες και ο ίδιος εχουμε το δικαίωμα κρίνοντας μια άποψη είτε να την αποδεχθούμε ( :thumbsUP) είτε να την απορρίψουμε ( :thumbsDown)...

Εκείνο που λέω εγώ είναι ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να κατακρίνουμε μια άποψη χλευάζοντας και ειρωνεύοντας την...Χρησιμοποιώντας επιχειρήματα υπέρ της δικής μας "ορθής" άποψης είναι ο σωστός τρόπος για να καταρίψουμε την λάθος άποψη...(...η οποία φυσικά θα πρέπει να διατυπωθεί πρώτα...αλλά αυτό βέβαια είναι άσχετο και δεν έχει καμία σημασία...)

Η Κρίση, η απόρριψη όχι απλά απόψεων αλλά της αιώνιας μέχρι εκείνη τη στιγμή "αλήθειας" ήταν  και παραμένει η πηγή της προόδου. Η επιστημονική και η κοινωνική πρόοδος βασίζεται στο γκρέμισμα της καθεστηκυίας μέχρι εκείνη άποψης.  Και κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στη διαδικασία να κρίνουν και να ανατρέψουν εκείνη την τελικά λανθασμένη, αλήθεια για να δημιοργήσουν μια νέα που έδωσε ώθηση στην ανθρωπότητα μέχρι να ξεπεραστεί και αυτή.

Στην επιστήμη είναι πιο καθορισμένα τα όρια με τα οποία μπορεί να στηριχθεί μια άποψη..Δηλαδή μπορούν να γίνουν μελέτες, έρευνες, πειράματα, μετρήσεις κλπ. με αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα...Και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούνται ύβρις, λασπολογία και λοιπά όταν κρίνεται η άποψη ενός επιστήμονα!!

Αυτό το ψήφισμα πάνω από όλα χτυπάει αυτό το δικαίωμα. Ο,τιδήποτε δεν κινείται μέσα στα όρια της σημερινής πολιτικής "αλήθειας", μέσα στα όρια της άποψης που είναι κυρίαρχη στις ανθρώπινες κοινωνίες δεν έχει δικαίωμα να υπάρχει. Τουλάχιστον σε αυτό είσαι συνεπής Kdemi, στηρίζεις ένα ψήφισμα που καταργεί το δικαίωμα της αμφισβήτησης στην κυρίαρχη πολιτική αντίληψη και υπερασπίζεις τη γνώμη σου υιοθετώντας το ψήφισμα και στην κουβέντα μας. Τοποθετείς την ισχύ του ψηφίσματος μέσα στα όρια της κουβέντας μας βάζοντας σε ένα αλεξίσφαιρο πλαίσιο τη γνώμη σου, χωρίς κανείς να έχει δικαίωμα να την αμφισβητήσει. Πρωτοποριακό.

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα για το ψήφισμα. Αλλά αν κατάλαβα καλά πρόκειται για ψήφισμα των μελών της ΕΕ και όχι αποκλειστικά και μόνο της Ελλάδας...

Βέβαια η εξέλιξη της ανθρώπινης κοινωνίας δεν μπορεί να σταματήσει με ένα ψήφισμα. Έχουν υπάρξει πολλοί αυστηρότεροι νόμοι και ιδεοληψίες που προσπαθούσαν να σταματήσουν την πρόοδο της ανθρωπότητας και κατερρεύσαν πολύ γρήγορα.

Τέλος πολύ κακώς ασχολήθηκα με το σχόλιο του Δημήτρη...αλλά βέβαια η συγκεκριμένη αυστηρή αντίληψη μπορεί στο άμεσο μέλλον να αντιστραφεί!?!?!
Καταγράφηκε

iliasthes

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 18:44:39 pm »

Στο πρώτο συμφωνώ, εξάλλου είναι αυτό που έλεγα εξ' αρχής. Δεν νομίζω κάπου να σε ειρωνεύτηκα, συγγνώμη αν δημιούργησα τέτοια εντύπωση. Καυστικός γίνομαι (πάντα στις απόψεις των άλλαων, όχι στα άτομα), όχι ειρωνικός.

Μην το λες για τους επιστήμονες, είναι πολύ χειρότεροι. Πολλές φορές μπορεί να διακρίνεις στις αντιπαραθέσεις σε επιστημονικά συνέδρια και ύβρεις, και ειρωνία πολύ χυδαιότερα από πολλούς χώρους.

Ναι το ψήφισμα αφορά όλη την Ε.Ε., αλλά εδώ που τα λέμε, εμείς ψηφίζουμε τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, άρα αυτούς κρίνουμε.
Καταγράφηκε

kdemi

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 12:15:50 pm »

Στο πρώτο συμφωνώ, εξάλλου είναι αυτό που έλεγα εξ' αρχής. Δεν νομίζω κάπου να σε ειρωνεύτηκα, συγγνώμη αν δημιούργησα τέτοια εντύπωση. Καυστικός γίνομαι (πάντα στις απόψεις των άλλαων, όχι στα άτομα), όχι ειρωνικός.

Θα σου συνιστούσα να ξαναδιαβάσεις προσεκτικά τα όσα έχουν ειπωθεί προκειμένου να καταλάβεις οτι δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά και ποιο είναι το θέμα...
Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του και φυσικά οφείλουμε να την σεβόμαστε είτε έχουμε είτε δεν έχουμε την ίδια άποψη...Χαίρομαι που συμφωνούμε σε αυτό...

Μην το λες για τους επιστήμονες, είναι πολύ χειρότεροι. Πολλές φορές μπορεί να διακρίνεις στις αντιπαραθέσεις σε επιστημονικά συνέδρια και ύβρεις, και ειρωνία πολύ χυδαιότερα από πολλούς χώρους.

Καυστικά σχόλια μεταξύ ατόμων σε ένα συνέδριο δεν καταρρίπτουν μία θεωρία...
Επίσης δεν ξέρω για εσένα εγώ πάντως δεν εγκρίνω μια τέτοια συμπεριφορά...

Ναι το ψήφισμα αφορά όλη την Ε.Ε., αλλά εδώ που τα λέμε, εμείς ψηφίζουμε τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, άρα αυτούς κρίνουμε.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση εκείνο που θα πρέπει να έχει περισσότερη σημασία είναι το τελικό αποτέλεσμα και αυτό να σχολιαστεί...

Και όμως βρέθηκαν 8 που είναι υπέρ.. Την μία την ξέρω.. Οι υπόλοιποι 7?? Μάλλον είναι της φιλοσοφίας <<σφάξε με αγά μου να αγιάσω>>

Για την ιστορία...αφενός μεν "Δεν ξερω" αφετέρου δε "Δεν απαντώ"!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2010, 18:32:24 pm από kdemi »
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!