Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 11:16:34 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Mοιραστείτε δημοσκοπήσεις στο site σας και κερδίστε πόντους!

Πρόθεση ψήφου Οκτωβρίου 2010

Τι θα ψηφίζατε αν είχαμε Εθνικές εκλογές μέσα στον Οκτώβριο του 2010;
Chart
Ψήφισαν: 4291 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Chart

Chart

Chart

ΠΑΣΟΚ - 256 (5.97%)
ΝΔ - 790 (18.41%)
ΚΚΕ - 441 (10.28%)
ΛΑΟΣ - 190 (4.43%)
ΣΥΡΙΖΑ - 119 (2.77%)
Οικολόγοι Πράσινοι - 47 (1.1%)
Δημοκρατική Αριστερά - 47 (1.1%)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ - 1009 (23.51%)
Χρυσή Αυγή - 1001 (23.33%)
Άλλο - 123 (2.87%)
Άκυρο ή Λευκό - 73 (1.7%)
Αποχή - 200 (4.66%)
Ψήφισαν: 4291

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1054">Πρόθεση ψήφου Οκτωβρίου 2010</a></h4><span>Τι θα ψηφίζατε αν είχαμε Εθνικές εκλογές μέσα στον Οκτώβριο του 2010;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1054.60;poll=956" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">ΠΑΣΟΚ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">ΝΔ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">ΚΚΕ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">ΛΑΟΣ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-5" value="5" class="check" /> <label for="options-5">ΣΥΡΙΖΑ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-6" value="6" class="check" /> <label for="options-6">Οικολόγοι Πράσινοι</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-7" value="7" class="check" /> <label for="options-7">Δημοκρατική Αριστερά</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-8" value="8" class="check" /> <label for="options-8">ΑΝΤΑΡΣΥΑ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-9" value="9" class="check" /> <label for="options-9">Χρυσή Αυγή</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-10" value="10" class="check" /> <label for="options-10">Άλλο</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-11" value="11" class="check" /> <label for="options-11">Άκυρο ή Λευκό</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-12" value="12" class="check" /> <label for="options-12">Αποχή</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία έληξε: Νοεμβρίου 01, 2010, 17:07:04 pm
Τελευταίες 20 ψήφοι
ΚΚΕΝοεμβρίου 01, 2010, 09:12:33 am
ΝΔΝοεμβρίου 01, 2010, 06:11:17 am
ΛΑΟΣΝοεμβρίου 01, 2010, 05:18:08 am
ΝΔΝοεμβρίου 01, 2010, 03:30:16 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:11:11 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:09:54 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:08:58 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:07:02 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:04:01 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:03:25 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:02:07 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:00:31 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 02:59:22 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 02:58:13 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 02:57:22 am
ΚΚΕΝοεμβρίου 01, 2010, 00:30:15 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 00:08:53 am
Χρυσή ΑυγήΟκτωβρίου 31, 2010, 23:34:37 pm
Χρυσή ΑυγήΟκτωβρίου 31, 2010, 23:06:06 pm
ΝΔΟκτωβρίου 31, 2010, 23:05:59 pm

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Οκτωβρίου 2010  (Αναγνώστηκε 63707 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Απ: Πρόθεση ψήφου Οκτωβρίου 2010
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 00:47:29 am »

jackass σε παρακαλώ Ελληνικά για να είναι όντως το Galop.gr καλό site ;)

jackass

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 01:04:44 am »

εγινε...!!! αν και ειναι με ελληνικα η χωρις καλο site ουτως η αλλος
Καταγράφηκε

Hellas1991

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 10:02:04 am »

να ρωτήσω κάτι?
αφου δεν θέλατε να βγει η Χρυσή Αυγή γιατί την βάλατε στην δημοσκόπιση?
δηλαδη αν έβγαινε το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ ή κάποιο αλλο κόμμα θα ήταν όλα καλά???
αφου όπως είπε και ο ιδρυτής του galop.gr η δημοσκόπιση αυτή διαφημίστικε και στο site της Χρυσής Αυγής...
Αξιολόγηση μηνύματος: (+0 | -1)  
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 10:03:30 am »

αφου δεν θέλατε να βγει η Χρυσή Αυγή γιατί την βάλατε στην δημοσκόπιση?

τη δημοσκόπηση την έφτιαξα εγώ και εγώ δεν έκανα πουθενά αυτή τη δήλωση που αναφέρεις.

docie

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 10:10:11 am »

Μόλις χάθηκε το νόημα να μπαίνεις να ψηφίζεις εδώ...
 Τι να πω;
 Υπάρχει τρόπος να κοπούν αυτοί οι ψήφοι; δεν είναι τυχαίο γεγονός ούτε και έγινε προοδευτικά. Μιλάμε για επίθεση στο σάιτ.
 DrMichael κάνε κάτι γιατί μου αρέσει το galop και δεν θέλω να ξενερώσω με τις τέτοιες ανοησίες.
Καταγράφηκε

docie

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 10:16:58 am »

Μόλις είδα ότι για να σπηλώσουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ψήφισαν και αυτή για να ανέβουν τα ποσοστά και οι ψήφοι της. Δεν θα το καταλαβαίναμε;
Προβοκάτσια παλαιάς κοπής και χωρίς φατνασία.
Αφήστε μας ρε παιδιά το galop ήσυχο!!!
Καταγράφηκε

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 10:18:08 am »

Μόλις είδα ότι για να σπηλώσουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ψήφισαν και αυτή για να ανέβουν τα ποσοστά και οι ψήφοι της. Δεν θα το καταλαβαίναμε;
Προβοκάτσια παλαιάς κοπής και χωρίς φατνασία.
Αφήστε μας ρε παιδιά το galop ήσυχο!!!

Και όμως υπάρχει αντίστοιχη «πρόσκληση» από άλλο blog:
http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_7879.html
Εντοπίζονται όλα από τα στατιστικά μας.

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 12:41:02 pm »

απ,οτι μπορω να δω,αν η ψηφοφορια συν εχιζοταν κανονικα μεχρι τελος του μηνα
το gallop θα ερχοταν σε καπως ρεαλιστικα αποτελεσματα
Καταγράφηκε

vasilleios

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 12:53:35 pm »

Προταση-Απο τον επομενο μηνα ή και απο τωρα στην "Προθεση ψηφου" να μην μπενουν τα εξωκοινοβουλευτικα κομματα ονομαστικα αλλα ολα μαζι ως "λοιπα" για να μην εχουμαι ξανα τετιο φαινομενο, κοντρες μεταξυ χρυσαυγητων & ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ και χαλαμαι μια δημοσκοπιση οπου ειναι πολυτιμη και προπαντον οχι πληρωμενη απο καπιο κομμα η καναλι για να την βγαλει οπος βολευει τον πελατη.Υπο φυσιολογικεσ συνθικες θα εξοργιζομουν εγω ο ιδιος με αυτη την προταση αλλα οι χρυσαυγιτες εχθες και σημερα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τα κατεστρεπσαν ολα
Αξιολόγηση μηνύματος: (+1)  
Καταγράφηκε

stamatis25

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 13:06:18 pm »

Καλησπέρα σε όλους. Καταρχήν μπράβο για το site, αλλά παρατήρησα και διάβασα όλα τα σχόλια που λέτε για την Χρυσή Αυγή και γενικά όλα τα σχόλια σας. Όχι κύριοι δεν έπεσε σύρμα μαζικότητας από την Χρυσή Αυγή, ούτε από τα αριστερά κόμματα όπως λέτε. Αν τώρα κάποιοι φίλοι ενοχλούνται με το αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής και λένε ότι χάλασε να τους πούμε περαστικά.. Ο κόσμος να είστε σίγουροι ότι είναι εξοργισμένος με τα κόμματα της Αστικής δήθεν Δημοκρατία, για αυτό και θα στραφει στα ακραία κόμματα, είτε αυτά βρίσκονται προς αριστερή, είτε προς δεξιά πλευρά. Και πράγματι στην Ελλάδα για να αλλάξει κάτι στα ακραία προβλήματα που έχει χρειάζονται ακραίες λύσεις! 
Καταγράφηκε

stamatis25

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 13:10:59 pm »

Επίσης να σας πω και αυτό θα το δείτε στις πραγματικές εκλογές, αν και τα ΜΜΕ έχουν συνωμοσία σιωπής προς την Χρυσή Αυγή, ο κόσμος όλος φωνάζει έξω προδότες και με τους περισσότερους που μιλάω λένε ότι για πρώτη φορά θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Επίσης εννοείται πως το αποτέλεσμα γκάλοπ δεν μπορεί να είναι πραγματικό, αλλά διαμορφώνει κάτι και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητω. Επίσης να σας ενημέρωσω, από το τότε που ο ΛΑ.Ο.Σ. μας υποδούλωσε στο Σιωνιστικό κεφάλαιο Δ.Ν.Τ.= Διεθνή Νέα Τάξη,(Πραγμάτων), μαζί με τον Γιωργάκι, η νεολαία τους διαλύθηκε. Οι μισοί πήγανε στην Χρυσή Αυγή και οι άλλοι μισοί στον Σαμαρά. Αυτό το ξέρω γιατί ήμουνα μέσα στα πράγματα και ξέρω. Εξού και το αποτέλεσμα φαίνεται.
Καταγράφηκε

stamatis25

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 13:18:52 pm »

Τέλος να σας πω ότι αυτό που λέτε για το σύρμα αν ισχύει, ισχύει και για τα άλλα κόμματα και όχι μόνο για την Χρυσή Αυγή, την Ανταρσύα και το ΚΚΕ. Άρα???
Κάτι σημαίνει, ο κόσμος άρχισε να αφυπνίζεται.....
Επίσης όχι μόνο σε αυτό το γκάλοπ, αλλά και σε άλλα άμα δείτε ένα ποσοστό γύρω στο 80% θεωρεί την καλύτερη περίοδο 1967-1974!!! Μήπως και εκεί πέσανε οι κακοί Χρυσαυγήτες??!!! Δεν νομίζω..... Βγείτε στον δρόμο ρωτήστε τον κόσμο να δεις τι θα σας πει, οι περισσότεροι θέλουν όλη η βουλή μαζί και οι κλέφτες να τους συλλάβουν και να τους στείλουν εξορία. Τυχαίο και αυτό?? Δεν νομίζω.. 8)
Καταγράφηκε

Δημήτρης

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 14:17:12 pm »

Τέλος να σας πω ότι αυτό που λέτε για το σύρμα αν ισχύει, ισχύει και για τα άλλα κόμματα και όχι μόνο για την Χρυσή Αυγή, την Ανταρσύα και το ΚΚΕ. Άρα???
Κάτι σημαίνει, ο κόσμος άρχισε να αφυπνίζεται.....
Επίσης όχι μόνο σε αυτό το γκάλοπ, αλλά και σε άλλα άμα δείτε ένα ποσοστό γύρω στο 80% θεωρεί την καλύτερη περίοδο 1967-1974!!! Μήπως και εκεί πέσανε οι κακοί Χρυσαυγήτες??!!! Δεν νομίζω..... Βγείτε στον δρόμο ρωτήστε τον κόσμο να δεις τι θα σας πει, οι περισσότεροι θέλουν όλη η βουλή μαζί και οι κλέφτες να τους συλλάβουν και να τους στείλουν εξορία. Τυχαίο και αυτό?? Δεν νομίζω.. 8)

1. Δεν είναι ΟΛΟΙ κλέφτες στην βουλή
2. Μπορεί να θέλουν να τους συλλάβουν, αλλά Παπαδόπουλο και Παττακό δεν θέλουν..
Καταγράφηκε

stamatis25

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 14:27:05 pm »

Όχι κλέφτες δεν είναι, αλλά προδότες κατά το 90%, αφού όλη η βουλή είναι μαριονέτες από τις εβραιομασωνικές λέσχες και όλοι τους είναι γραμένοι στην Λέσχη Μπίλντερμπεκ. Τυχαίο και αυτό?? Δεν νομίζω.. Επίσης αν θέλετε να ξέρετε άσχετα αν είχαμε λιγότερη δημοκρατία όπως λένε,(που εγώ μπορώ αν σας αποδείξω με ντοκουμέντα και αποδείξεις ότι δεν είχαμε λιγότερη δημοκρατία και το πολυτεχνείο ήταν ένα φιάσκο που εκμεταλεύτηκαν τους φοιτητές, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσας φάσης, παρόλα αυτά είμαι στην διάθεσή σας), είχαμε 0 έλλειμα, είχαμε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες, όλοι τρώγαμε ψωμί και δεν υπήρχαν ούτε εγκληματικότητα, ούτε λαθρομετανάστες, ούτε πρεζόνια,ούτε αναρχικοί, ούτε όλα τα σκουπίδια που έχουν ρημάξει την ελλάδα με τα ναρκωτικά και την δήθεν επανάσταση που προσηλυτίζουν τους νέους μας..
Καταγράφηκε

stamatis25

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 14:32:47 pm »

Χούντα έχουμε τώρα αν δεν το έχετε καταλάβει με την μάσκα του σοσιαλισμού!!
Η απαγόρευση του καπνίσματος, το κόψιμο των συντάξεων και όλα αυτά τα αντιλαικά μέτρα, ούτε ο Παπαδόπουλος δεν θα τα έκανε. Να ξέρετε ότι τα χειρότερα μέτρα σε όλους τους λαούς, τα περνάνε Σοσιαλιστικές κυβερνήσεις..!!!
Για ότι απορείες έχετε, οτιδήποτε θέλετε να με ρωτήσετε είμαι στην διάθεσή σας και εγώ πάντα θα μιλάω με αποδείξεις και επιχειρήματα. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου, ας προσπαθήσει να με αντικρούσεις, όχι όμως με βρισιές, άλλα με τις δικές του απόψεις και Ιδεολογία. Εγώ είμαι ανοιχτός να μιλήσω από Ακροαριστερούς μέχρι Ακροδεξιούς, διότι για εμένα, δεν υπάρχουν αυτές οι Ιδεολογίες, παρά μόνο ο Ελληνισμός που μας εννώνει 8)
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!