Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 09:51:05 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Πρόθεση ψήφου Οκτωβρίου 2010

Τι θα ψηφίζατε αν είχαμε Εθνικές εκλογές μέσα στον Οκτώβριο του 2010;
Chart
Ψήφισαν: 4291 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

Chart

Chart

Chart

ΠΑΣΟΚ - 256 (5.97%)
ΝΔ - 790 (18.41%)
ΚΚΕ - 441 (10.28%)
ΛΑΟΣ - 190 (4.43%)
ΣΥΡΙΖΑ - 119 (2.77%)
Οικολόγοι Πράσινοι - 47 (1.1%)
Δημοκρατική Αριστερά - 47 (1.1%)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ - 1009 (23.51%)
Χρυσή Αυγή - 1001 (23.33%)
Άλλο - 123 (2.87%)
Άκυρο ή Λευκό - 73 (1.7%)
Αποχή - 200 (4.66%)
Ψήφισαν: 4291

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1054">Πρόθεση ψήφου Οκτωβρίου 2010</a></h4><span>Τι θα ψηφίζατε αν είχαμε Εθνικές εκλογές μέσα στον Οκτώβριο του 2010;</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1054.90;poll=956" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">ΠΑΣΟΚ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">ΝΔ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-3" value="3" class="check" /> <label for="options-3">ΚΚΕ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-4" value="4" class="check" /> <label for="options-4">ΛΑΟΣ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-5" value="5" class="check" /> <label for="options-5">ΣΥΡΙΖΑ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-6" value="6" class="check" /> <label for="options-6">Οικολόγοι Πράσινοι</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-7" value="7" class="check" /> <label for="options-7">Δημοκρατική Αριστερά</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-8" value="8" class="check" /> <label for="options-8">ΑΝΤΑΡΣΥΑ</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-9" value="9" class="check" /> <label for="options-9">Χρυσή Αυγή</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-10" value="10" class="check" /> <label for="options-10">Άλλο</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-11" value="11" class="check" /> <label for="options-11">Άκυρο ή Λευκό</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-12" value="12" class="check" /> <label for="options-12">Αποχή</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία έληξε: Νοεμβρίου 01, 2010, 17:07:04 pm
Τελευταίες 20 ψήφοι
ΚΚΕΝοεμβρίου 01, 2010, 09:12:33 am
ΝΔΝοεμβρίου 01, 2010, 06:11:17 am
ΛΑΟΣΝοεμβρίου 01, 2010, 05:18:08 am
ΝΔΝοεμβρίου 01, 2010, 03:30:16 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:11:11 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:09:54 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:08:58 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:07:02 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:04:01 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:03:25 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:02:07 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 03:00:31 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 02:59:22 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 02:58:13 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 02:57:22 am
ΚΚΕΝοεμβρίου 01, 2010, 00:30:15 am
ΑΝΤΑΡΣΥΑΝοεμβρίου 01, 2010, 00:08:53 am
Χρυσή ΑυγήΟκτωβρίου 31, 2010, 23:34:37 pm
Χρυσή ΑυγήΟκτωβρίου 31, 2010, 23:06:06 pm
ΝΔΟκτωβρίου 31, 2010, 23:05:59 pm

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Οκτωβρίου 2010  (Αναγνώστηκε 63682 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Hellas1991

• Απλό μέλος
  • **
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Απ: Πρόθεση ψήφου Οκτωβρίου 2010
« Απάντηση #90 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:25:50 pm »

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΟΙ "ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΩΝ.Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΞΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΟΝΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΟΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΓΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΚΟΙ...ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ...ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΤΥΧΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ "ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ...ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΣΥ Ο ΕΘΝΗΚΟΦΡΟΝ ΠΩΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΕ ΧΑΦΙΕΣ,ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?
καταρχήν κάνεις χρυσαυγίτης η εθνικιστής ακόμα και στην ακραία μορφη του (βλέπε Παπαδόπουλο που ήταν ανθυπολοχαγός στο πόλεμο του '40 δηλαδή πολέμησε εναντίον του Μουσολίνι και του Χίτλερ)δεν θα γινόταν χαφιές... γι'αυτό να πετάτε την λάσπη αλλού και όχι στους εθνικιστές!!!
Καταγράφηκε

Hellas1991

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:27:43 pm »

ο Χιτλερ ηταν Εβρεος.Ο Παπαδοπουλος & Πατακος ηταν μασσονοι.....Επομενος οι Εβραιοι ειναι και στην πιο Σκλιροπυρινικη Ακροδεξια
ναι ρε ο Χίτλερ ήταν εβραίος... τι αλλο θα ακούσουμε?? :headSmash :headSmash :headSmash
και θα σας πω κάτι ότι η ιστορία γράφετε από τους νικητές...
αν είχε κερδίσει η Γερμανία θα μαθέναμε για το καλό Χίτλερ και τους κακούς συμμάχους όπως γίνετε τώρα που μαθαίνουμε για τον κακό Χίτλερ και το καλό στάλιν ή για τους καλούς Αμερικανούς που έριξαν τη βόμβα στην Ιαπωνία...
μην καταπίνετε αμάσητα αυτά που σας λένε πρέπει να αναπτύξετε την κριτική σας σκέψη...
γεια σου γνησιε Ελληνα
πωωωω μου την είπες τώρα με έκανες ένα με το χώμα!!!! χαχαχαχαχαχα
διακρίνω έλλειψη επιχειρημάτων....
τι επηχειρημα να βρω μαζυ σου?,να βρω επιχειρηματα για την αντιθεση μου στους χιτλεικους? δεν μπαινω στην διαδικασια
δεν είμαι χιτλερικός να πάει να γ...θει  ο χιτλερ... αυτο που σου λέω είναι οτι η αλήθεια βρίσκετε στην μέση δεν γίνετε να έκανε κτηνωδίες μόνο ο χίτλερ και όλοι οι άλλοι να ήταν τα καλά παιδιά
Καταγράφηκε

vasilleios

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:31:52 pm »

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΠΟΥ ΕΙΠΕΣ...ΑΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΙΟΙ (ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΧΑΦΙΕΔΕΣ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ,)ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΗΚΟΦΡΟΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Καταγράφηκε

Hellas1991

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:33:51 pm »

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΠΟΥ ΕΙΠΕΣ...ΑΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΙΟΙ (ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΧΑΦΙΕΔΕΣ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ,)ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΗΚΟΦΡΟΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
δεν θέλω αερολογίες θέλω συγκεκριμένα ονόματα εθνικιστών όπως σου δίνω εγώ...
διαφορετικά όλα αυτα τα λες για να πετάξεις λάσπη στους εθνικιστές...
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:34:03 pm »

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΟΙ "ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΩΝ.Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΞΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΟΝΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΟΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΓΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΚΟΙ...ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ...ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΤΥΧΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ "ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ...ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΣΥ Ο ΕΘΝΗΚΟΦΡΟΝ ΠΩΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΕ ΧΑΦΙΕΣ,ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?
καταρχήν κάνεις χρυσαυγίτης η εθνικιστής ακόμα και στην ακραία μορφη του (βλέπε Παπαδόπουλο που ήταν ανθυπολοχαγός στο πόλεμο του '40 δηλαδή πολέμησε εναντίον του Μουσολίνι και του Χίτλερ)δεν θα γινόταν χαφιές... γι'αυτό να πετάτε την λάσπη αλλού και όχι στους εθνικιστές!!!
Ο Παπαδοπουλος αν θυμαμαι καλα,γιατι τα εζησα εξηρε τον ηρωισμο των ss κατα την Ελληνογερμανικη κατοχη.....
Τελικα γιατι τον αποκαλεις (τον Παπαδοπυλο)ακραιο εθνικιστη? δεν συμφωνεις μαζυ του?
Καταγράφηκε

Hellas1991

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:36:53 pm »

Ο Παπαδοπουλος αν θυμαμαι καλα,γιατι τα εζησα εξηρε τον ηρωισμο των ss κατα την Ελληνογερμανικη κατοχη.....
Τελικα γιατι τον αποκαλεις (τον Παπαδοπυλο)ακραιο εθνικιστη? δεν συμφωνεις μαζυ του?
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82
δε γίνετε να συμφωνώ σε όλα μόνο αυτοί που δεν έχουν δική τους άποψη συμφώνουν σε όλα με κάποιον...
Καταγράφηκε

apolyman

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:37:25 pm »

καταρχην ηρεμηστε, τα χρονια που ηρθαν ειναι πολυ δυσκολα για ολους...θα κανω τις εξεις επισημανσεις 1)Υπαρχει μια παγκοσμιοποιημενη αγορα κατα την οποια συσωρευοντε το κεφαλαιο συνεχως και αυτο προκαλει οικονομικη και κατ επεκταση κοινωνικη και οικονομικη κριση σε ολους τους λαους και στον δικο μας...2)οι κυβερνωντες αυτης της χωρας ειναι υπαλληλοι σε αυτη τη διαδικασια   3) μου αρεσε το γνωμικο οτι "η ιστορια γραφεται απο τους νικητες" συνφωνο και επαυξανω και απο τα πληρωμενα απο το μεγαγο κεφαλαιο παπαγαλακια... Θεωρω τον εαυτο μου κομουνιστη, δεν θεωρω οτι ειμαι ακραιος διοτι πιστευω οτι αυτο που θελω ειναι το σωστο...δηλαδη ισοτητα, ισονομια, και μια καλυτερη ζωη για τα παιδια μας...απο την δικη μας...Τα τελευταια χρονια εχω οικογενοιακο φιλο παρα πολυ στενο μαλιστα ο οποιος ηταν στη Χρυση αυγη..και τα παμε παρα πολυ καλα...
Καταγράφηκε

κυριακος

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:40:33 pm »

Επειδη σιχαινομαι στην κυριολεξια να μπαινω σε τετοιου ειδους αντιπαραθεσειεις,τελειωνω με αυτο
Ο ΠΑΤΕΡΑς ΜΟΥ ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥς ΙΤΑΛΟΥΣ ΤΟ 40,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Λ.Α.Σ
ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ
Καταγράφηκε

Hellas1991

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:43:58 pm »

Επειδη σιχαινομαι στην κυριολεξια να μπαινω σε τετοιου ειδους αντιπαραθεσειεις,τελειωνω με αυτο
Ο ΠΑΤΕΡΑς ΜΟΥ ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥς ΙΤΑΛΟΥΣ ΤΟ 40,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Λ.Α.Σ
ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ
ο πατέρας σου δεν εξορίστηκε επειδή πολέμησε τους γερμανούς ή τους ιταλούς εξορίστηκε επειδή ήταν κομμουνιστής και ίσως συμμετείχε στον εμφλύλιο...
πριν αρχίσεις να με βρίζεις θα σου πω ότι δεν συμφωνώ φυσικά με τις εξορίες...
Καταγράφηκε

vasilleios

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:44:20 pm »

ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΑΝΔΡΕΑ ΧΙΟΤΗ....ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΕΣΤΙΛΕ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ.ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ...ΕΘΝΗΚΟΦΡΟΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΑ ΧΡΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΙΡΟΙΚΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ
Καταγράφηκε

stamatis25

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:44:36 pm »

Πρόσεξε λοιπόν τις γραμμές τις παρακάτω που σε γράφω..

Είναι γνωστό το παραμύθι που πουλάνε, χαρακτηρίζοντάς μας σαν «ακροδεξιά», και επομένως «συντήρηση». Έ λοιπόν όχι. Είμαστε επανάσταση και καθόλου βέβαια ακροδεξιά. Απομένει να τους απαντήσουμε τι είδους επανάσταση είμαστε και πού τοποθετούμε το κίνημά μας στο πολιτικό φάσμα.

Είναι γνωστό ότι στο πολιτικό μας σύστημα δεν πετυχαίνουν τα εκλεκτότερα μέλη της κοινωνίας μας αλλά οι μέτριοι, οι οποίοι έχουν τις ιδιότητες που όλοι μας ξέρουμε. Οι μέτριοι αυτοί που επικρατούν παραγκωνίζουν και απωθούν τους εκλεκτούς στο περιθώριο.

Φυσικά αυτή δεν είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι μας σήμερα. Γι' αυτό και η κοινωνία ζητά ενδόμυχα να οδηγηθεί από τους παραγκωνισμένους και περιθωριοποιημένους εκλεκτούς. Πώς όμως μπορεί να γίνει αυτό; Απλούστατα με την κοινωνική αποκατάσταση των εκλεκτών. Την οποία όμως δεν την δέχεται το σύστημα. Άρα λοιπόν ο μόνος δρόμος που απομένει είναι η επανάσταση των εκλεκτών. Αυτή λοιπόν την επανάσταση ζητάμε, όχι μόνον εμείς, αλλά ολόκληρη η κοινωνία. Και αυτής της επανάστασης ο φορέας φιλοδοξούμε να είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Πού λοιπόν βρισκόμαστε στο πολιτικό φάσμα αφού προφανώς δεν ανήκουμε στην ακροδεξιά, η οποία είναι εκ φύσεως η χειρότερη μορφή συντήρησης; Η απάντηση είναι απλούστατη. Δεν βρισκόμαστε σε κανένα σημείο του άξονα δεξιά -- αριστερά πού απεικονίζει το πολιτικό φάσμα. Δεν είμαστε παρά ο τρίτος πόλος που σαφώς βρίσκεται εκτός του άξονα. Τούτο δε προκύπτει και από το προφίλ της ιδεολογίας μας, η οποία προκύπτει σαν σύνθεση της ιδέας του Έθνους (δεξιά) με την ιδέα του Σοσιαλισμού (αριστερά).

Εμπρός λοιπόν Έλληνες στον δύσβατο δρόμο της Επανάστασης των Εκλεκτών, το δρόμο που ζητάει η κοινωνία μας, τον δικό μας δρόμο!
Καταγράφηκε

Hellas1991

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:47:41 pm »

ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΑΝΔΡΕΑ ΧΙΟΤΗ....ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΕΣΤΙΛΕ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ.ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ...ΕΘΝΗΚΟΦΡΟΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΑ ΧΡΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΙΡΟΙΚΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ
έλα ρε φίλε θα σου πω και εγώ ενάν άντρα από το χωριό μου που ήταν κομμουνιστής και σκότωσε έλληνες επειδή δεν κομμουνιστές... μην το πάμε έτσι όμως να μου πεις ένα ευρέως γνώστό δοσήλογο εθνικιστή
Καταγράφηκε

apolyman

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:49:34 pm »

θα κανω μια παρατηρηση και εγω και θα σας σοκαρω εμενα ο παπους μου ηταν στο εαμ ..μετα στο κκε , εξοριες κλπ στη δικτατορια , τον κατεδιδαν οι γειτονες του στο χωριο...οχι για τα πολιτικα φρονηματα αλλα....γιατι ειχε 7 παιδια στην εξορια δεν μπορουσε να τα ταιση και του πειραν την περιουσια για ενα κοματι ψωμι...σημειωνω δε οτι οι περισσοτεροι εξ αυτων  και τα παιδια τους  σημερα το παιζουν μεγα δημοκρατες , στο πασοκ...
Καταγράφηκε

vasilleios

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:52:12 pm »

Ανοιξα την αντιπαραθεση οχι για να βρω ποιοσ πολος ειναι η χρυση αυγη.Τον ανοιξα γιατι λεται πως αγαπατε την ελλαδα. Και εγω την αγαπαω.Ολοι οι απλοι Ελληνες την αγαπανε και αυτοι ειναι οι πραγματικοι Ελληνες.Δεν ειναι ουτε οι στρατιγοι,ουτες οι δικτατορες ουτε οι βολεμενοι τησ καθε εξουσιας δερβενακες.Η Ελλαδα περασε μεγαλο διαστημα τησ ιστορια της εθνηκοφρονα παραληριματα απο εθνηκοφρονες εξοθσιαστες και ειδαμε μονο φασιστες ανθεληνες οπου κινιγουσαν ελληνες,ηται με την βοηθια των γερμανων,αγγλων,αμερικανων
Καταγράφηκε

Hellas1991

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 15:53:55 pm »

θα κανω μια παρατηρηση και εγω και θα σας σοκαρω εμενα ο παπους μου ηταν στο εαμ ..μετα στο κκε , εξοριες κλπ στη δικτατορια , τον κατεδιδαν οι γειτονες του στο χωριο...οχι για τα πολιτικα φρονηματα αλλα....γιατι ειχε 7 παιδια στην εξορια δεν μπορουσε να τα ταιση και του πειραν την περιουσια για ενα κοματι ψωμι...σημειωνω δε οτι οι περισσοτεροι εξ αυτων  και τα παιδια τους  σημερα το παιζουν μεγα δημοκρατες , στο πασοκ...
δεν τον κάρφωσαν στους γερμανούς αφού μιλάς για εξορίες τον κάρφωσαν στον εθνικό στρατό εκτώς αν είναι μεταγενέστερο και τον κάρφωσαν στη αστυνομία την περίοδο της δικτατορίας
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!