Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 06:31:24 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Δείτε τους λόγους για να γίνει κάποιος μέλος

Γιατί το άθροισμα των ποσοστών δεν είναι 100%;

ΑΘΛΗΤΙΜΣΟΣ

Η γυμναστική είναι για μένα :
Chart
Ψήφισαν: 16 / Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

ΑΘΛΗΤΙΜΣΟΣ

Chart

ΑΘΛΗΤΙΜΣΟΣ

Chart

ΑΘΛΗΤΙΜΣΟΣ

Chart

ΑΘΛΗΤΙΜΣΟΣ

τρόπος ζωής. - 5 (31.25%)
κάτι βαρετό αλλά αναπόφευκτο. - 5 (31.25%)
δεν γυμνάζομαι. - 8 (50%)
Ψήφισαν: 16

ΑΘΛΗΤΙΜΣΟΣ

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μέχρι 2 επιλογές.

[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> <div class="my_poll_header"><h4><a href="https://www.galop.gr/index.php?topic=1046">ΑΘΛΗΤΙΜΣΟΣ</a></h4><span>Η γυμναστική είναι για μένα :</span></div><br /><br /> <form action="https://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=1046.0;poll=948" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μέχρι 2 επιλογές. </td> </tr><tr> <td> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">τρόπος ζωής.</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">κάτι βαρετό αλλά αναπόφευκτο.</label><br /> <input type="checkbox" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">δεν γυμνάζομαι.</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Τελευταίες 20 ψήφοι
δεν γυμνάζομαι., κάτι βαρετό αλλά αναπόφευκτο.Μαρτίου 22, 2012, 22:12:50 pm
δεν γυμνάζομαι., τρόπος ζωής.Δεκεμβρίου 10, 2010, 21:17:18 pm
δεν γυμνάζομαι.Νοεμβρίου 26, 2010, 21:24:17 pm
κάτι βαρετό αλλά αναπόφευκτο.Οκτωβρίου 31, 2010, 02:32:45 am
δεν γυμνάζομαι.Οκτωβρίου 22, 2010, 08:49:58 am
δεν γυμνάζομαι.Οκτωβρίου 21, 2010, 12:24:16 pm
κάτι βαρετό αλλά αναπόφευκτο.Οκτωβρίου 17, 2010, 02:08:35 am
τρόπος ζωής.Οκτωβρίου 14, 2010, 22:22:36 pm
κάτι βαρετό αλλά αναπόφευκτο.Οκτωβρίου 11, 2010, 05:45:58 am
δεν γυμνάζομαι.Οκτωβρίου 05, 2010, 08:03:16 am
τρόπος ζωής.Οκτωβρίου 05, 2010, 00:40:30 am
δεν γυμνάζομαι.Οκτωβρίου 04, 2010, 21:13:33 pm
τρόπος ζωής.Οκτωβρίου 04, 2010, 10:23:09 am
δεν γυμνάζομαι.Οκτωβρίου 03, 2010, 14:02:12 pm
κάτι βαρετό αλλά αναπόφευκτο.Οκτωβρίου 03, 2010, 13:34:54 pm
τρόπος ζωής.Οκτωβρίου 03, 2010, 13:22:06 pm

Αποστολέας Θέμα: ΑΘΛΗΤΙΜΣΟΣ  (Αναγνώστηκε 2508 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
ΑΘΛΗΤΙΜΣΟΣ
« στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 13:21:28 pm »

Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεστε;
Καταγράφηκε

ΠΕΡΙΣΣΟΣ

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: ΑΘΛΗΤΙΜΣΟΣ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 21:13:50 pm »

XAXAXAXAXA
Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΑΘΛΗΤΙΣMΟΣ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 08:05:11 am »

"ανοίξτε, κλείστε... ανοίξτε, κλείστε... ανοίξτε κλείστε... μπράβο... το άλλο βλέφαρο τώρα..."  :sleep

(καταλάβατε τι ψήφισα πιστεύω -αν και θα ήθελα να ήταν διαφορετικά-  :bye )
Καταγράφηκε

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 23, 2010, 14:55:56 pm »

!!!!! Πολύ γέλασα Lykman. Γιατί βρε παιδιά; Συνήθεια είναι, μία από τις συνήθειες που ευεργετούν και το μυαλό και το σώμα μας και μάλιστα πολλούς μας διασκεδάζει!
Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 23, 2010, 16:08:32 pm »

!!!!! Πολύ γέλασα Lykman. Γιατί βρε παιδιά; Συνήθεια είναι, μία από τις συνήθειες που ευεργετούν και το μυαλό και το σώμα μας και μάλιστα πολλούς μας διασκεδάζει!

Οταν ήμουν στην ηλικία σου (και λίγο μικρότερος), έπαιζα 3-4 ώρες μπάσκετ την ημέρα, κάθε μέρα... Τώρα στα 35... "περασμένα μεγαλεία και θυμώντας τα να κλαις"  :(

Ξέρεις πόσο θα ήθελα να είχα ελεύθερο χρόνο αλλά και παρέα με θέληση για να παρασέρνει ο ένας τον άλλον, και 2-3 φορές την βδομάδα να φοράγαμε τα αθλητικά μας και να πηγαίναμε σε κανά γηπεδάκι να ρίχνουμε τα σουτάκια μας?

:( :( :( :( :( :(
Καταγράφηκε

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 23, 2010, 21:23:21 pm »

Οταν ήμουν στην ηλικία σου (και λίγο μικρότερος), έπαιζα 3-4 ώρες μπάσκετ την ημέρα, κάθε μέρα... Τώρα στα 35... "περασμένα μεγαλεία και θυμώντας τα να κλαις"  :(

Ξέρεις πόσο θα ήθελα να είχα ελεύθερο χρόνο αλλά και παρέα με θέληση για να παρασέρνει ο ένας τον άλλον, και 2-3 φορές την βδομάδα να φοράγαμε τα αθλητικά μας και να πηγαίναμε σε κανά γηπεδάκι να ρίχνουμε τα σουτάκια μας?

:( :( :( :( :( :(

Άλλαξε παρέες  :D Αστειεύομαι. Ξέρεις πόσα αθλήματα υπάρχουν που μπορείς να δοκιμάσεις; Εγώ που παίζω τένις στην ομάδα έχουμε άτομα όλων των ηλικιών! Και το τένις είναι ατομικό άθλημα! Άρα ούτε τους φίλους σου θα πρέπει να αλλάξεις ούτε να ανησυχείς για την έλλειψη συμπαικτών: πάντα θα έχεις κάποιον να παίζεις μαζί του!
Καταγράφηκε

lykman

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 23, 2010, 22:20:23 pm »

Απλά σε κάθε άνθρωπο αρέσει και κάτι συγκεκριμένο... Π.χ. ευχαρίστως πήγαινα για μπάσκετ ή κολύμπι, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα πήγαινα π.χ. γυμναστήριο.

=========================
Και ένα μικρό οφτοπάκι...  8)

Εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναπιάσω ποτέ ρακέτα... Μιας και υπάρχει ακόμα στο γόνατο μου το σημάδι (από 15 χρονών) που δοκίμασα να παίξω τένις σε κανονικό γήπεδο με τάπητα, στην Γερμανία με τους θείους μου...
Φυσικά δεν έφταιγε κανείς (άλλος), αλλά εγώ το πήρα πατριωτικά: Δεν είχα τα ειδικά παπούτσια για τον τάπητα, και μπήκα με κάποια στυλ "stan smith". Στην πρώτη προσπάθεια να βάλω κάτω κόντρα για να γυρίσω το σώμα μου και την ρακέτα για να απαντήσω, το πόδι απλά "κόλλησε" κάτω (και δεν άνοιξε "γλυστρώντας" όπως υπολόγιζα)... Το αποτέλεσμα ήταν μια μεγαλοπρεπής τούμπα με γόνατο και αγκώνα να σέρνονται ("κάηκε" το δέρμα σε αυτά τα σημεία). Από τότε λοιπόν μόνο πινγκ - πονγκ...  :bye :bye :bye
Καταγράφηκε

AggelikiV.

• Ανώτερο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 16:33:32 pm »

Οκ πάω πάσο.... Όχι τένις για σένα :o Είναι πολύ εύκολο να τραυματιστείς αν δεν είσαι κατάλληλα "οπλισμένος" και γενικά αν δεν κάνεις καλή προθέρμανση.. Αυτό δεν ισχύει μόνο στο τένις αλλά γενικά σε όλα τα αθλήματα. Και εγώ τώρα έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο, ούτε παιδιά ούτε πολλές υποχρεώσεις γι'αυτό τον αφιερώνω στον αθλητισμό, μπορεί σε μερικά χρόνια να αλλάξω τρόπο ζωής (ελπίζω πως όχι...  ;D)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2010, 16:37:54 pm από AggelikiV. »
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!