Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Νοεμβρίου 15, 2024, 08:58:18 am *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σύνθετη αναζήτηση  

Νέα:

Mοιραστείτε δημοσκοπήσεις στο site σας και κερδίστε πόντους!

Αποστολέας Θέμα: Πρόθεση ψήφου Φεβρουαρίου 2013  (Αναγνώστηκε 6690 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

APO

• Πλήρες μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πρόθεση ψήφου Φεβρουαρίου 2013
« στις: Φεβρουαρίου 02, 2013, 18:41:32 pm »

Χέρ Wittman μέρα που είναι σήμερα να ευχηθώ σε εσένα και την συμπαθή(...) συνομοταξία σου χρόνια πολλά και  πάντα τέτοια !!!!!

ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ!!!

φασίστες...

Άντε να ζήσουμε να σας θυμόμαστε !

Ξέρεις

φασίστα

πλησιάζει  με απίστευτη ταχύτατα η μέρα που και εδώ θα ζήσουμε ανάλογες ευχάριστες στιγμές!

Και ξέρεις γιατί

φασίστα;

Γιατί νόμος είναι το δίκιο του

ΕΡΓΑΤΗ,

κι όχι του

αφεντικού σου, του κεφαλαιοκράτη. (πραγματικά συγγνώμη που οι παππούδες μας δεν έγιναν  σκλάβοι στη Krupp, καταλαβαίνω πόσο σε πονάει  ΑΚΟΜΗ αυτό)

Bonus track ένα τραγούδι που μπορεί να μη μιλά για όμορφα  λουλουδάκια σε λιβάδια, ωστόσο λέει ΠΟΥ ακριβώς  να βάλετε  εκείνες τις ξιφολόγχες που ακονίζετε  στα κράσπεδα του δρόμου…
https://www.youtube.com/watch?v=l7JoOP3j83U

Αξιολόγηση μηνύματος: (+0 | -1)  
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2013, 09:26:16 am από APO »
Καταγράφηκε
Tags:

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 10:34:08 am »

Καποιοι χανετε την ψυχραιμια σας και ειναι φανερο.
Πριν λιγες ωρες εγινε αυτο :

http://www.youtube.com/watch?v=X5umvqiHVFg
http://www.youtube.com/watch?v=_oRLYeSUCpk

Kατσε και κλαψε
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2013, 10:40:09 am από Michael Wittmann »
Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΜΕΙΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΓΩ''.....

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 13:55:49 pm »

Αν για καποιους το ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ειναι φασισμος και νεοναζισμος τοτε φιλε μου ειμαι φασιστας του κερατα μεχρι το κοκαλο.Και απο οτι θα ειδατε και εσεις οι "ΝΟΜΟΣ ειναι ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ" στη νεα ταξη πραγματων οι απεργειες δεν περνανε.Αρα στη νεα ταξη ειναι σαν να μην υπαρχετε.Οσοι και να εισαστε.Παντως να ξερετε οτι στη Χρυση Αυγη ακομα κι εσεις εισαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.
Καταγράφηκε

Michael Wittmann

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 19:11:09 pm »

Φιλε εχουν τσαντιστει και εχουν χασει την ψυχραιμια τους με την ανοδο του Εθνικισμου στην ελλαδα.

Ο ''ΑΡΟ'' που εγραψε το παραπανω κατεβατο,απο τον Ιουλιο του 2012 εχει γραψει 3 !!! ποστς.
Σε 7 μηνες...3 ποστς !!
Και τα...3 ειναι για να ''χτυπησει''/προκαλεσει εμενα !!!

Αν πω τωρα εγω οτι ειναι διπλος...''στρατευμενος λογαριασμος'' που ''επιστρατευεται'' για να ''δειχνουν πολλοι'',θα εχω αδικο ;
Το εχω δει και με αλλα μελη ''φαντασματα'' αυτου του φορουμ.

Μπες στα στατιστικα του να δεις οτι ειναι ετσι οπως στα λεω.
 :bye
Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΜΕΙΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΓΩ''.....

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 20:08:46 pm »

Απλα καποιοι θα πρεπει να καταλαβουν οτι εμεις σαν λαος δεν εχουμε καμια ομοιοτητα ουτε με τους Γερμανους ουτε με τον χιτλερ.Πρωτα απολα οι Γερμανοι πριν λιγες εβδομαδες νομιμοποιησαν την κτηνοβασια.Αυτο για παραδειγμα δεν θα γινει ποτε στην Ελλαδα τουλαχηστον οσο ειναι η Χρυση Αυγη κυβερνηση.Βεβαια η αντιθετη αποψη ειναι παντα σεβαστη αλλα οταν καποιοι πιστευουν οτι αν χτηπησουν το κεφαλαιο θα βελτιωσουν την ζωη τους κανουν λαθος.Απλα θα μεινουν ανεργοι.Και τα δυο θα πρεπει να συνυπαρχουν σε απολυτη ισορροπια.Να ξερετε οτι οσοι αγαπουν πραγματικα αυτη τη χωρα θα κοιταξουν το καλο και των μεν και τον δε.Ειναι ο μονος τροπος για να βγουμε   απτο αδιεξοδο.Και αυτο μπορει να το προσφερει μονο η Χρυση Αυγη γιατι οι ψυφοφοροι της προερχοντε απο ολα τα κομματα.
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 21:02:17 pm »

Καποιοι χανετε την ψυχραιμια σας και ειναι φανερο.
Πριν λιγες ωρες εγινε αυτο :

http://www.youtube.com/watch?v=X5umvqiHVFg
http://www.youtube.com/watch?v=_oRLYeSUCpk

Kατσε και κλαψε

https://www.youtube.com/watch?v=bS-l3DTIGAI

α) Θέλω να πιστεύω πως οι εικονιζόμενες φασιστικές αμοιβάδες έχουν -έστω και μετά από σκληρή και επίπονη εκπαίδευση- τη δυνατότητα να μάθουν επιτέλους τον ύμνο της χώρας που για την ώρα τους φιλοξένει. Αν και η εκμάθηση του, δεν τον καθιστά αυτόματα και δικό τους (είναι ύμνος στην ελευθερία και αυτή δεν τα έχει  καλά με τον φασισμό), είναι ομολογουμένως ένα πρώτο δειλό βήμα. Το γεγονός  πως το κατά τα άλλα αριστοτεχνικά σκηνοθετημένο και προσεγμένο πρώτο βίντεο είναι (σκόπιμα;) κομμένο και δεν περιλαμβάνει τον πρώτο στίχο με προβληματίζει… Πιθανά όταν έχεις μάθει και βγαίνει με φυσικό τρόπο από μέσα σου το Die Fahne Hoch, κάθε τι άλλο σε δυσκολεύει απίστευτα και αδυνατείς να το μάθεις .
β) πριν 3-4 χρόνια αποδεχόμενος την πρόσκληση-πρόκληση ενός φίλου παραβρέθηκα μεσα και γύρο από το πλήθος σε προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τότε τον ΓΑΠ. Ενδιαφέρουσα εμπειρία, όλα ήταν όπως μου τα περιέγραψε ο φίλος μου: ουσιαστικά δεν είχε σημαντική διαφορά ως προς το μέγεθος από τις αντίστοιχες του ΚΚΕ στον ίδιο χώρο, ελάχιστα μεγαλύτερη ή μικρότερη. Μεσα στους συγκεντρωμένους ξεχώριζαν διακριτά άσχετοι  για παράδειγμα τουρίστες που δεν καταλάβαιναν και κουνούσαν σημαίες του ΠΑΣΟΚ για τον χαβαλέ (κανονική τουριστική ατραξιόν) ακόμη και απελπισμένοι άνθρωποι του δρόμου που κουνούσαν σημαίες και φώναζαν με αντάλλαγμα 5-10 ευρώ ίσως ακόμη και ένα πιτόγυρο. Η πραγματική διαφορά ήταν ως προς το θόρυβο, τις κόρνες, τα καπνογόνα, τα φώτα και τους καπνούς, η στολισμένη με πανό, σημαίες και κατάλληλα φωτισμένη  οδός Αριστοτέλους(ο πεζόδρομος μέχρι την Εγνατία με μήκος 400-500 μέτρα)  που από την κάμερα,  στην οθόνη της  TV θα  έκαναν τη συγκέντρωση να μοιάζει τεράστια.
Το καλύτερο από όλα ήταν όταν αφού διασχίσαμε τον ουσιαστικά άδειο αυτό πεζόδρομο (4΄-8΄ ανάλογα το ρυθμό που βαδίζεις  ) αντίκρισα απέναντι, σκαρφαλωμένους και γύρο από το άγαλμα του Βενιζέλου ένα μπουλούκι από 30-40 άτομα με σημαίες, πανό, κόρνες καπνογόνα και ο’τι βάλει το μυαλό σας. Μαζί τους είδα  ένα-δυο οργανωτές(βοηθούς σκηνοθέτη;) να δίνουν τα συνθήματα και να τους λένε τι να κανουν, με ένα βαν εξωτερικών μεταδόσεων, συνεργείο κοντά στα δέκα άτομα, 4 κάμερες τουλάχιστο που η μια ήταν επάνω σε αυτό το ρομποτικό γερανό και περιστρέφετε, μικρόφωνα για να παίρνουν τον ήχο, φώτα κονσόλες … είχε πλάκα ειδικά, όταν ενώ μέχρι τότε κάθονταν ήσυχα, ξαφνικά με ένα παράγγελμα του σκηνοθέτη πεταγόντουσαν ούρλιαζαν, κορνάριζαν, άναβαν τα καπνογόνα…
Το σκηνικό στο πρώτο  βίντεο του χέρ Wittman, η κίνηση, το ύψος και η γωνία λήψης  της κάμερας μου θυμίζει έντονα αυτό που περιέγραψα, απλα αντί για 30-40, στο πλάνο είναι 150-200 άτομα.
γ) Το δεύτερο βίντεο του χιτλερικού είναι ποιο κοντά στη πραγματικότητα, αν εξαιρέσεις  την κίνηση της κάμερας  που και που, κάποια ζουμ καθώς και κάποια κενά στη πορεία, ή κάποιες  φορές που αυτή σταμάτησε (αυτά τα δυο τελευταία δεν είναι και κατά ανάγκη στημένα).Να μη ξεχάσω και το μηχανοκίνητο τμήμα, που πιάνει πολύ σχετικά χώρο, πολύ χρόνο στο βίντεο, κάνει πολύ φασαρία και εντύπωση, αλλά προσφέρει ελάχιστα στη πραγματική συμμετοχή. Σε γενικές γραμμές μπορείς να καταλάβεις  τι έχει συμβεί.
Την συνέκρινα απλα με μια πρόσφατη πορεία που έχω καλά στο μυαλό μου, του  ΠΑΜΕ εδώ στη Θεσσαλονίκη, στη λεωφόρο Νίκης, για τη ΔΕΘ. Για τη συγκεκριμένη υπάρχει ανάλογο βίντεο, (αν δε βαρεθώ θα το βρω) από μια κάμερα που  είναι στημένη στο πεζοδρόμιο από την πλευρά της θάλασσας .  Η συγκεκριμένη κάμερα είναι απόλυτα σταθερή, ΔΕΝ ζουμάρει, απλα κινηματογραφεί. Η πορεία εκείνη  που έχει κινηματογραφηθεί ακόμη στην αρχή και από καλύτερη γωνία( σχεδόν παράλληλα και όχι κάθετα) προχωρά  ελαφρά ποιο γρήγορα, δεν έχει τόσα κενά, έχει απόλυτα ομαλή ροή χωρίς να σταματά. Το βίντεο εκείνο έχει διάρκεια 23-28 λεπτά (πιθανότερο κάτω από 25΄) είναι δηλαδή είναι σε διάρκεια σχεδόν διπλάσιο από το φασιστικό.
Να μη ξεχάσω να πω πως η λεωφόρος Νίκης είναι 3 λωρίδες κυκλοφορίας και αρκετοί διαδηλωτές  για να μην είναι στριμωγμένοι είχαν επιλέξει να βαδίζουν στο πεζοδρόμιο προς την θάλασσα (χωρίς σε καμιά περίπτωση να το καταλαμβάνουν ολοκληρωτικά). Από την άλλη στο βίντεο του ναζίστα δεν κατάλαβα αν η πορεία εξελίσσετε πάνω σε ένα ομολογουμένως φαρδύ πεζοδρόμιο (!!!!), ή αν είναι  στο ένα ρεύμα ενός δρόμου χωρισμένου στη μέση με νησίδα με μια το πολύ δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση. Όποιος ξέρει ας μας πει…
Σε κάθε περίπτωση η πορεία του ΠΑΜΕ ήταν το λιγότερο διπλάσια. Δεν ξέρω το ΠΑΜΕ να βγήκε να καμαρώνει στο καθρέφτη για την τεράστια συγκέντρωση(έχει κάνει και παλιότερα και ποιο πρόσφατα ασύγκριτα μεγαλύτερες), ή να λέει από εδώ και από εκεί ‘δες με, δες με, μπορώ να σκουπιστώ και μόνος χωρίς τη βοήθεια της μαμάς!’, αντίθετα λέει πως πρέπει να γίνουμε περισσότεροι, καλύτερα οργανωμένοι και πως στο φινάλε παλεύουμε για τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας το μέλλον του τόπου μας, πως οι αγώνες μας έχουν ουσία και προοπτική.
Ναι σωστά, είναι σχετικά αρκετός ο κόσμος που μεσα στην απελπισία και την απόγνωση του έχει ψηφίσει Χρυσή Αυγή, την εύκολη λύση που του πάσαραν τα ΜΜΕ στις εκλογές που πέρασαν, ή που υπολογίζει για την ώρα να πράξει έτσι στην επόμενες αν έρθουν . Αυτό δε σημαίνει ούτε πως τελικά θα κάνει κάτι τέτοιο, ούτε πολύ περισσότερο πως έχει ταυτιστεί με την χιτλερική αυτή οργάνωση. Σίγουρα  η ΧΑ δεν έχει την ικανότητα, να κινητοποιήσει αυτό το κόσμο και πώς να το κάνει άλλωστε; Στη τελική είναι προφανές, για την πλειοψηφία του λαού, εργατο-υπάλληλοι, μικρό επαγγελματίες ή φτωχούς και μεσαίους αγρότες  γιατί θα πρέπει να παλέψουν για τη δαυλιά - ζωή τη δική τους, των παιδιών τους, τη γη τη δική τους και τα καλύβια τους (τη πατρίδα τους). Στην ουσία δεν είναι καν θέμα επιλογής είναι θέμα επιβίωσης. Αντίθετα οι μεγαλοϊδεατισμοί και ρατσιστικά κηρύγματα  σκοπό έχουν να καλύψουν  από τη μια, αλλά και να κανουν τα αγαθά συμφέροντα των αφεντάδων να μοιάζουν αγαθά και συμφέροντα για το σύνολο του λαού. Όσο και καλό να είναι το περιτύλιγμα, όσο και αν προσπαθήσουν να σας δώσουν αβάντζο οι εργοδότες σας(όπως ο Krupp και άλλοι στη Γερμανία, όπως οι εφοπλιστές κι καναλάρχες εδώ)  στο τέλος ξεφτίζουν και μένει η γυμνή αλήθεια : Το συμφέρον των καπιταλιστών  ή αυτών που ταυτίζουν την ύπαρξη τους με αυτούς, παράδειγμα ο καφετζής της γειτονίας μου που αν και δεν είναι και κανένας σπουδαίος στα όνειρα του βλέπει μεγαλεία, βίλες με πισίνες και ελικόπτερα, δε ξέρω μπορεί να πιστεύει μεσα στο μυαλό του πως με το καιρό θα μεγαλώσει το 30 τετραγωνικά καφενείο του και θα γίνει μεγάλος και τρανός, κάτι σαν Starbucks στη θέση των Starbucks  ίσως…
(Σε  συνέχεια)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 04, 2013, 07:37:53 am από APO »
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 21:03:57 pm »

Φιλε εχουν τσαντιστει και εχουν χασει την ψυχραιμια τους με την ανοδο του Εθνικισμου στην ελλαδα.

Ο ''ΑΡΟ'' που εγραψε το παραπανω κατεβατο,απο τον Ιουλιο του 2012 εχει γραψει 3 !!! ποστς.
Σε 7 μηνες...3 ποστς !!
Και τα...3 ειναι για να ''χτυπησει''/προκαλεσει εμενα !!!

Αν πω τωρα εγω οτι ειναι διπλος...''στρατευμενος λογαριασμος'' που ''επιστρατευεται'' για να ''δειχνουν πολλοι'',θα εχω αδικο ;
Το εχω δει και με αλλα μελη ''φαντασματα'' αυτου του φορουμ.

Μπες στα στατιστικα του να δεις οτι ειναι ετσι οπως στα λεω.
 :bye

(Συνέχεια από προηγούμενο )

.....Σαν παράδειγμα δες πως υπερασπιστήκαν οι σοβιετικοί πολίτες τη σοσιαλιστική πατρίδα τους, το πείσμα, την αυταπάρνηση, τη θυσία,  απέναντι στη μεγαλύτερη και ποιο ισχυρή στρατιά της ανθρώπινης ιστορίας. Αντίθετα δες πως αντέδρασε  η φασιστική συμμαχία όταν μετά το Στάλινγκραντ ήταν σίγουρο το τι θα συμβεί αργά ή γρήγορα, πως τραβούσαν την ουρά τους οι υπόλοιποι φασίστες σύμμαχοι σας , πως τα στελέχη σας με την ανοχή ή και την βοήθεια άγγλο-αμερικανών, του Βατικανού έτρεχαν να σώσουν το τομάρι τους κατά λατινική Αμερική μεριά ή αλλού, τον μεγάλο φίρερ σας να τερματίζει τη θλιβερή ζωή του ουσιαστικά προδομένος και απομονωμένος με κλονισμένη υγεία απαιτώντας από ένα ολόκληρο λαό να πάψει να υπάρχει μαζί του ο άθλιος !!! Και ο λαός αυτός, το μεγαλύτερο θύμα του πολέμου -οι σοβιετικοί τουλάχιστο γνώριζαν και είχαν πάρει λίγο πολύ τις αποφάσεις τους πάλευαν για σοσιαλισμό και ελευθερία, κάτι άπειρα μεγαλύτερο από το να επεκταθούν τα σύνορα τους, ή να σκλαβώσουν ή και αφανίσουν ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ολόκληρους λαούς – κοροϊδεμένος και προδομένος από τον φύρερ του, την ηγεσία των Ναζί, το και καλά  υπέρ πατριωτικό’ εθνικοσοσιαλιστικό τους κόμμα, να έχει υποφέρει να πάνδεινα, να  έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα  και να περιμένει υπεράνθρωπους και    τα υπερόπλα τους, να πολεμά ένα πόλεμο μου έχει χάσει από καιρό και δεν το ξέρει , ένα πόλεμο που δεν ήταν καν δικός του, που η  φασιστική ηγεσία αποφάσισε να τον εμπλέξει και να μην τον ενημερώσει για την έκβαση του.
Μετά το τεράστιο σοκ της ήττας, το ακόμη μεγαλύτερο σοκ των αποκαλύψεων. Ο κομουνιστής αδελφός,  οι κακοί (αν και συμπαθητικοί και καλοί  στο βάθος  άνθρωποι) εβραίοι γείτονες, ο θηλυπρεπής’  στα μάτια κάποιον  ανιψιός, ο τσιγγάνος βιολιστής της γειτονιάς, δεν αναπαυόντουσαν σε τουριστικά θέρετρα στη βαλτική, έφτασαν να γίνουν μέχρι και σαπούνι… Και ο γιος, το καμάρι μας που είχε διαφωνήσει μια φορά με τον ομαδάρχη του  στη χιτλερική νεολαία δεν  είχε πάρει δυσμενή μετάθεση για το ανατολικό μέτωπο, τον είχαν φρυχτά απαγχονίσει με χορδές από πιάνο…  Τα οκτώ παιδιά της κατάξανθης γαλανομάτας κόρης τους, της χαράς του σπιτιού τους δεν είχαν τον ίδιο πατέρα, τον όμορφο και σοβαρό Ες-Ες αλλά διαφορετικούς ‘Αρίους’ (μη χέσω) που τη βίαζαν ομαδικά με σκοπό την αναπαραγωγή της φυλής. Το υδροκέφαλο παιδί τους, ο γέροντας και άρρωστος πατέρας ήρωας  του πρώτου πολέμου,  δεν περιθάλπονταν σε ένα υψηλών προδιαγραφών σανατόριο κάπου μακριά,  τους είχαν κάνει ευθανασία για να μην επιβαρύνουν τα οικονομικά του ναζιστικού κράτους….
Και όλα αυτά γιατί;  μόνο και μόνο για να γεμίσουν με μάρκα τα ταμεία κάποιων εταιριών από  τις  Krupp,   Farben, Opel , Chase bank, Bayer, Volkswagen, BASF μέχρι τις Fanta, Hugo Boss (!!!) και τη πολύ γνωστή μας  SIEMENS. Και άλλες ακόμη, ο κατάλογος είναι τεράστιος, ακόμη και ξένες όπως οι IBM, FORD,Standard Oil,  και άλλες πολλές, ο κατάλογος είναι τεράστιος.
Τι αν μετά από όλα αυτά από εκεί που ο σοσιαλισμός υπήρχε σε μια μοναχά χώρα, θριάμβεψε για χρόνια, σε αρκετές χώρες, εξασφάλισε την ποιο ειρηνική περίοδο τουλάχιστο για την Ευρώπη και πίεσε τόσο τον καπιταλισμό σε σημείο που ακόμη και εδώ αναγκαστήκαν οι καπιταλιστές και το κράτος τσιράκι τους να δώσει κάτι περισσότερο στο λαό και να ζήσει ανθρωπινότερα; Από ποια; Από όλα  αυτά που στη τελική αυτός παράγει και άρα αυτός πρέπει  να απολαμβάνει; Ήδη από το 90΄ και μετά αρχίζουν να ξηλώνουν κάθε τι που ο λαός με αίμα έχει κερδίσει. Και είναι ποτάμια το αίμα που έχουν χύσει οι όπου γης εργάτες για να τα κερδίσουν όλα αυτά, και σε πολέμους και σε ταξικούς αγώνες.
Έτσι έχει η ιστορία, κανένας εργατοϋπάλληλος άσχετα αν είναι άνεργος ή δουλεύει, κανένας άνθρωπος με λαϊκή καταγωγή δεν αξίζει να πεθαίνει για τα κέρδη των καπιταλιστών . Ξέρεις οι εργάτες άσχετα αν διαλέξουν να πολεμήσουν στο πλευρό των καπιταλιστών, ή ενάντια σε αυτούς το δικό τους αίμα θα χύσουν. Οι καπιταλιστές δε θα νοιαστούν, θα συνεχίζουν να μετρούν τα κέρδη και τον πλούτο τους με το χυμένο αίμα των εργατών. Άντε το πολύ σε κανένα διάλυμα από το μέτρημα των κερδών να δουν σε κάποιο δελτίο ειδήσεων γιους εργατών να πεθαίνουν με δόξα και τιμή για χάρη των κερδών τους, δε θα τους χαλάσει δα και τη μέρα Αν μάλιστα σκοτωθούν από όπλα ή πυρομαχικά εταιρίας που θα έχουν μετοχές  της στο χαρτοφυλάκιο τους, ακόμη καλύτερα, ίσως να ανοίξουν και σαμπάνια…

Απευθυνόμενος  με βάση τα ποιο πάνω στον άνθρωπο που ενδεχόμενα υπάρχει ακόμη και δεν τον έχει καταβροχθίσει ολοκληρωτικά ο φασίστας που κρύβεται πίσω από το υβριστικό ψευδώνυμο του  Michael  Wittman, του λέω πως καλά θα κάνει να ξεκαβαλικέψει το καλάμι. Αν όμως ο Ναζί έχει κάνει ΗΔΗ την δουλειά του, αν ενδεχόμενα δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος εκεί εδώ και πολλά, πολλά χρόνια, ελευθέρα, ας καβαλικέψεις και τους ποιο ψηλούς στύλους της ΔΕΗ ή και  ο΄τι ποιο μεγάλο βρεις : από όσο ποιο ψηλά θα πέσεις, τόσο περισσότερο θόρυβο θα κάνεις …

Θα προσπαθήσω να εξηγήσω κάτι αν και δεν πιστεύω πως έχω ελπίδα να εισακουστώ. Γενικά η ψυχική μου κατάσταση, τα νεύρα μου, η διάθεση μου, το ηθικό μου,  τους τελευταίους 4-5 μήνες είναι σε  εκπληκτικό επίπεδο, σε αντίθεση με την οικονομική, επαγγελματική, κοινωνική, βιοποριστική μου κατάσταση που έχει δραματικά χειροτερέψει. Είναι η ανατροφή που μου έδωσαν και δεν το βάζω κάτω; Η ιδεολογία μου που με βοηθά να καταλάβω την κατάσταση πριν ακόμη έρθει, και είμαι προετοιμασμένος να την αντιμετωπίσω ψύχραιμα;  Έχω με κάποιο τρόπο αποστασιοποιηθεί από το πρόβλημα; Με ένα τρόπο σχεδόν το διασκεδάζω ; Είναι απλα η κάλμα πριν να ξεσπάσει η μεγάλη καταιγίδα; Δε μπορώ να απαντήσω. Απλα η ουσία είναι πως εγώ δίνω κουράγιο και δυναμη στους γύρο μου, δεν αφήνω μεροκάματο να πέσει κάτω (όταν υπάρχει) χωρίς να δίνω περιθώρια να με πατήσουν σα χταπόδι, αναπτύσσω έντονη δραστηριότητα. Αφού λέω να αρχίσω ξανά αθλητισμό, κακά τα ψέματα με την κατάσταση στην οικοδομή και γενικά έχουμε πλαδαρέψει, το βλέπω κάθε φορά που πάω για μεροκάματο, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να κρατηθώ σε φόρμα αν θέλω να είμαι σωστός στη δουλειά μου. Αν θες να μάθεις πως νιώθω όταν μπαίνω στο κόπο να σου απευθυνθώ δεν έχεις παρά να με ρωτήσεις, δεν είναι ανάγκη να βγάζεις δικά σου συμπεράσματα. Απλό είναι! Μου εκπέμπεις μια αίσθηση ψυχρής και γλοιώδους σαπίλας κάτι που θα μπορούσα εύστοχα να περιγράψω σαν ερπετό plus ζόμπι plus εμετό, κάτι κολλητικό που δε θέλω και πολλά, πολλά. Γενικά το να καθίσω να γράψω κάτι που αφορά εσένα μου δημιουργεί μια αίσθηση ανάλογη με αυτή που έχω όταν συμβαίνει να κάνω κάποιο λάθος στη δουλειά και να μη το έχω πάρει χαμπάρι ακόμη, που κάτι δεν πάει καλά, κάτι δεν κολλάει αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι, το ψάχνω, συνεχίζω να δουλεύω το κομμάτι, με αποτέλεσμα η ζημία να μεγαλώνει.. Είναι, έτσι θέλω να πιστεύω γιατί δεν έχω ανάλογη εμπειρία, χειρότερο και από το να μιλώ σε τοίχο, τουλάχιστο για αυτούς λένε πως έχουν αυτιά… Έτσι νιώθω αλλά κουτσά στραβά το έχω αποδεχτεί πως και αυτό θα το ζήσω για κάποιο διάστημα, άλλωστε έχω ζήσει πολύ χειρότερα, η αηδία, αηδία, αλλά σε αυτό θα κωλώσω;
 Τι λες δε σταματάς να μας σερβίρεις αυτή τη γκεμπελική ξανά ζεσταμένη σούπα σχετικά με την ψυχραιμία, τα νεύρα, τη ψυχολογική κατάσταση, ή το και καλά υβρεολόγιο όποιου μπαίνει στο κόπο να σου απευθυνθεί χέρ Βίτμαν;  Εντάξει και εγώ δε χάνω την ευκαιρία να σε αποκαλέσω φασίστα, να ποστάρω τη φωτο του πραγματικού

της άθλιας μαριονέτας δημιουργήματος του ναζιστικού προπαγανδιστικού μηχανισμού, του άθλιου δολοφόνου συμμορίτη των ες-ες, που μετά τιμής βαΐων και κλάδων φέρεις το όνομα του σαν ψευδώνυμο, η διαφορά είναι πως αυτά που λέω ή κάνω είναι η αλήθεια, ή τουλάχιστο πολύ κοντά σε αυτή. Βλέπεις δεν είμαι κανένας παντογνώστης να τα ξέρω όλα αλλά τουλάχιστο προσπαθώ να κρατηθώ κοντά στην πραγματικότητα, συνειδητά ψέματα δεν λέω. Εσύ λες ψέματα, προσπαθείς να μας  μπερδέψεις, να μας κοροϊδέψεις όλους εδώ μεσα και βασικά τους έξω.

Να όπως κορόιδεψες και εμένα που πίστεψα πως έχεις κάποιου είδους χιούμορ και θα δεχόσουν αδιαμαρτύρητα την πλάκα μου σχετικά με το κάζο που πάθατε στο μακρινό Στάλινγκραντ και θα περίμενες να μου ανταποδώσεις τα δέοντα σε ένα ανάλογο δικό μας πάθημα, μια δική σας επιτυχία, π.χ. να γελάς μαζί μου και να μου αφιερώνεις σχετικά τραγούδια 10 Ιουνίου στην μέρα για το Δίστομο. Αλλά που εσύ χιτλερική καμήλα να το αφήσεις να πέσει κάτω…

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 04, 2013, 07:36:39 am από APO »
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 21:10:43 pm »

Αν για καποιους το ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ειναι φασισμος και νεοναζισμος τοτε φιλε μου ειμαι φασιστας του κερατα μεχρι το κοκαλο.Και απο οτι θα ειδατε και εσεις οι "ΝΟΜΟΣ ειναι ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ" στη νεα ταξη πραγματων οι απεργειες δεν περνανε.Αρα στη νεα ταξη ειναι σαν να μην υπαρχετε.Οσοι και να εισαστε.Παντως να ξερετε οτι στη Χρυση Αυγη ακομα κι εσεις εισαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ποιος Βαγγέλης ????????

https://www.youtube.com/watch?v=LNlZ4BZZn6w
 ;D
έλα πλάκα κάνω !!
Καταγράφηκε

APO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 22:46:19 pm »

Απλα καποιοι θα πρεπει να καταλαβουν οτι εμεις σαν λαος δεν εχουμε καμια ομοιοτητα ουτε με τους Γερμανους ουτε με τον χιτλερ.Πρωτα απολα οι Γερμανοι πριν λιγες εβδομαδες νομιμοποιησαν την κτηνοβασια.Αυτο για παραδειγμα δεν θα γινει ποτε στην Ελλαδα τουλαχηστον οσο ειναι η Χρυση Αυγη κυβερνηση.Βεβαια η αντιθετη αποψη ειναι παντα σεβαστη αλλα οταν καποιοι πιστευουν οτι αν χτηπησουν το κεφαλαιο θα βελτιωσουν την ζωη τους κανουν λαθος.Απλα θα μεινουν ανεργοι.Και τα δυο θα πρεπει να συνυπαρχουν σε απολυτη ισορροπια.Να ξερετε οτι οσοι αγαπουν πραγματικα αυτη τη χωρα θα κοιταξουν το καλο και των μεν και τον δε.Ειναι ο μονος τροπος για να βγουμε   απτο αδιεξοδο.Και αυτο μπορει να το προσφερει μονο η Χρυση Αυγη γιατι οι ψυφοφοροι της προερχοντε απο ολα τα κομματα.

Φίλε μου Βαγγέλη! Από το τρόπο που με προσεγγίζεις δείχνεις  άτομο  έντιμο και με καλές προθέσεις. Δεν έχω κανένα λόγο να είμαι επιθετικός μαζί σου, από εκεί και η ανταπόδοση του φίλε. Καταλαβαίνω πως αγαπάς την πατρίδα μας και καλά κάνεις, και εγώ μια από τα ίδια. Αλλά  από εκεί και πέρα το χάος… μεταξύ μας .
Να σου επισημάνω  το εξής : Μέχρι τώρα στη κουβέντα έχουμε μπει, ο Dr. Michael, Μιχάλης που είναι δικό του το γκαλοπ.γρ και απλα κάνει τη δουλειά του,   εγώ  που με λένε Αποστόλη ( εξ ου και το  apo που βλέπεις μπροστά, οκ κομμάτι αμερικανιά αλλά δε νομίζω πως τρέχει τίποτα), εσύ που σε λένε προφανώς Βαγγέλη εκτός κι αν… Μέχρι εδώ καλά.
Στη κουβέντα  υπάρχει και ακόμα ένας  που συμμετέχει με το ψευδώνυμο Μichael-Wittmann. Βαγγελη αυτό που λες  πως

Απλα καποιοι θα πρεπει να καταλαβουν οτι εμεις σαν λαος δεν εχουμε καμια ομοιοτητα ουτε με τους Γερμανους ουτε με τον χιτλερ.Πρωτα απολα οι Γερμανοι πριν λιγες εβδομαδες νομιμοποιησαν την κτηνοβασια.’,

αλλά και άλλα ανάλογα,   Καλά θα κάνεις να το λύσεις μαζί του όχι με εμένα, ακόμη καλύτερα με τη Χρυσή Αυγή που δουλεύει το κόσμο ψύλλο γαζί...

Από κάτω γράφεις

‘Αυτο για παραδειγμα δεν θα γινει ποτε στην Ελλαδα τουλαχηστον οσο ειναι η Χρυση Αυγη κυβερνηση’

Βαγγέλη απλα να σου θυμίσω πως η ΧΑ ΔΕΝ είναι κυβέρνηση. Να σου δώσω ένα δίκιο, έστω και από λάθος λες κάτι πολύ σωστό. Είναι σαν να είναι και πως όταν και επίσημα θα είναι και αυτή στη κυβέρνηση, μαζί με παρέα όπως είναι το ποιο πιθανό ή ακόμη και μονάχη, για ΕΣΕΝΑ, για τη προσωπική σου ζωή ελάχιστα θα βελτιωθούν σε σχέση με το σήμερα, βασικά θα πάνε προς το χειρότερο, εκτός και αν είσαι γιος βιομήχανου, εφοπλιστή, τραπεζίτη και τα ρέστα… αν είναι έτσι πάω πάσο.
Ποιο κάτω γράφεις :

‘Βεβαια η αντιθετη αποψη ειναι παντα σεβαστη…’

Αυτό να το προσέχεις μη τα λες πολύ, πολύ μπροστά σε φασίστες γιατί δεν τα γουστάρουν…

‘… αλλα οταν καποιοι πιστευουν οτι αν χτηπησουν το κεφαλαιο θα βελτιωσουν την ζωη τους κανουν λαθος.Απλα θα μεινουν ανεργοι.Και τα δυο θα πρεπει να συνυπαρχουν σε απολυτη ισορροπια.Να ξερετε οτι οσοι αγαπουν πραγματικα αυτη τη χωρα θα κοιταξουν το καλο και των μεν και τον δε.Ειναι ο μονος τροπος για να βγουμε   απτο αδιεξοδο….’
Αυτό  που λες   δείχνει  3 πράγματα :
1)   Πόσο ίδια ήταν ΠΑΣΟΚ- ΝΔ , τόσα χρόνια αυτό ΒΑΣΙΚΑ μας λένε…
2)   Πόσο μεγάλη ζημία έχουν κάνει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στη χώρα και ιδιαίτερα στο λαό μας με το να του περάσουν αυτές τις ιδέες …
3)   Πόσο ίδια με ΠΑΣΟΚ- ΝΔ είναι η ΧΑ που και αυτή έχει  μεσα της αυτές της ιδέες, αλλάζει σε ένα βαθμό το περιτύλιγμα…
 Λες τέλος :

‘Και αυτο μπορει να το προσφερει μονο η Χρυση Αυγη γιατι οι ψυφοφοροι της προερχοντε απο ολα τα κομματα..’

Σωστά, οι ψηφοφόροι της ΧΑ είναι σχεδόν από όλα τα κόμματα, αλλά μάντεψε τι, είναι ψηφοφόροι,  η ΧΑ -που κλέβει την όποια δυναμη της δίνουν με τη ψήφο-  είναι μια χιτλερική συμμορία, αυτό δύσκολα αλλάζει. Κι αν αλλάξει θα είναι κάτι σαν την υποτιθέμενη αλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή απλα όταν μυριστεί καρέκλες σε υπουργεία, θα πάρει σβάρνα συλλόγους βιομηχάνων, ενώσεις εφοπλιστών, ινστιτούτα και οργανώσεις σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία για να διαβεβαιώσει τους εκπροσώπους των καπιταλιστών πως τα κέρδη που εκπροσωπούν δεν κινδυνεύουν, πως αντίθετα θα τα προστατέψει και ίσως καταφέρει να τα αυξήσει.

Βαγγέλη γενικά σε καταλαβαίνω αδιάβαστο, δεν είναι ντροπή, σαν άνθρωπος και εσύ στη ζωή σου θα έχεις χίλια μύρια να παλέψεις και να προλάβεις, δεν είναι ελάττωμα, μπορεί να μην είναι καν δική σου ευθύνη. Αν όμως θες να μιλάμε για κάποια ζητήματα θα πρέπει να κάτσεις να ενημερωθείς και να διαβάζεις. Να διαβάσεις και αυτά που λέει η ΧΑ και αυτά που λέμε εμείς και τους άλλους. Να για εμάς δες αυτό για αρχή,
http://www.rizospastis.gr/static.do?page=/campaigns/19congress/19congress.jsp&publDate=3/2/2013&id=14411
ξέρω είναι δύσκολο –και για εμένα- υπάρχουν μεσα δύσκολοι όροι που μπορεί να δουλεύουν και σαν κώδικες, τίτλοι, εύκολο να γίνουν κατανοητοί από κάποιο που έχει μελετήσει, που μπορεί να μην είναι κατανοητοί  ή και να προκαλούν  σύγχυση σε κάποιο που δεν έχει μελετήσει και ασχοληθεί. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως αξίζει και όπου τελικά διαλέξεις εσύ ρε φίλε.
Αν κάνω λάθος και ήδη  μελετάς, θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τα αντεπιχειρήματα που μου απευθύνεις, να είναι ποιο προσεγμένα. Στην ουσία με αυτά που έχεις γράψει ποιο επάνω, είναι σαν να μου βγάζεις σέντρα αλφάδι μπροστά σε άδειο τέρμα, δεν είναι σωστό ούτε για εσένα ούτε για εμένα.
Να είσαι καλά.

Υ.Γ.
Να προσέχεις τον Wittmann, δεν είναι καλός  άνθρωπος ρε φίλε.

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2013, 22:48:54 pm από APO »
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 15:01:13 pm »

Αγαπητε Αποστολη.Με λενε Βαγγελη.Αν θελεις να ξερεις για μενα υπαρχουν 3 πραγματα.
1ο ειμαι αντισιωνιστης .Δηλαδη εναντια στους διεθνεις τοκογλυφους.Οι οποιοι χρηματοδοτουν πολεμους ,την χρεοκοποια της χωρας,την εταιρεια με τα γεννοσημα,τον λογο ακομα που και ολοι οι λαθρομεταναστες αναγκαστικαν και "πληρωθηκαν" για να μεταναστευσουν.Προσοπικα ξερω ακριβως τι συνεβει στο Πακισταν ,στο Αυγανισταν και αλλου και αναγκαστικαν να ερθουν εδω.Ξερω επισης γιατι εχουν υπογραφει ολες οι "συμφωνιες" για να γινουμε "αποθηκη" ψυχων.Ξερω επισης γιατι εχουν πιεσει την κυβερνηση να αλλαξει τον τροπο διακυβερνησης  της χωρας και φεροντε στους ΕΛΛΗΝΕΣ σαν σκυλια.
2ο.Εχω 139 IQ πλανητικα.Ξερω το προβλημα (γεοπολιτικο 60%,ψυχολογικο-νοητικο 30%,οικονομικο 10%) υπαρχει λυση.Ενω φαινομενικα εκ του αποτελεσματος το προβλημα δειχνει οικονομικο στην ουσια ειναι γεοπολιτικο με "οικονομικο"πεπλο.Και πιστεψε με ειναι καθαρα American plan (δεν εχω κατι με τους Αμερικανους πολιτες που δεν εχουν ιδεα).Οσο για καποια πραγματα που ακους για την ΧΑ εχουν κι αυτα τον σκοπο τους.
3ο. Θα βαλω υποψυφιοτητα στην ΧΑ.Θελω στα κυβερνητικα συμβουλια να συμετεχουν και οι βιομηχανοι και οι εργατες.Για να βρησκεται η χρυση τομη.Ειναι προτιμοτερο οι εργαζομενοι με εγγραφες προτασεις να συμετεχουν στην επιλυση ενος θεματος παρα να κανουν απεργειες καταστρευοντας την παραγωγη.Μεχρι τωρα ολα αποφασιζοντε με τις πορτες κλειστες.Φυσικα αυτο δεν στερει σε κανενα το δικαιομα να απεργησει.

Πολλα απτα παιδια της ΧΑ τα εχω γνωρισει απο κοντα.Και να ξερεις οτι οπως κι εσυ εχω βαρεθει τα λογια των πολιτικων.Πιστεψε με δεν μπορει να με κοροιδεψει καποιος οσο και να προσπαθησει.Οσο για το θεμα ναζισμου να ξερεις οτι ο παπους μου ο ενας εμεινε 30 χρονια σχεδον παραλλητος στο κρεβατι απτους γερμανους και ο δευτερος μπηκε τελευταιος στο καραβι τοτε στη Σηρνη γιατι δεν εφευγε με τιποτα απτο πεδιο της μαχης.Με το ζορι τον τραβαγανε.

Τελος αγαπητε Αποστολη  να ξερεις οτι για μενα το σημειο που συμφωνουμε η αγαπη για την Ελλας ειναι και το μονο που εχει σημασια.Σ ευχαριστω που με ακουσες  συγνωμη αν σε κουρασα
Καταγράφηκε

teokar

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 07, 2013, 02:16:51 am »

:help :help :help :help :oxtomatimou
Καταγράφηκε

t . k

Διόδωρος

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 08, 2013, 17:31:00 pm »

Πάντως στην τρέχουσα δημοσκόπηση απεικονίζεται η πλήρης αγανάκτηση του κόσμου. Αν τα πάνω ποσοστά γίνουν πραγματικότητα, η Ελλάδα θα εξαφανιστεί!
Πάντως οι Αμερικανοί κάνουν καλά την δουλειά τους. Ενισχύουν τα άκρα (τρομοκρατικό ΣυΡιζΑ-νεοπαγανιστική-νεοναζιστική Χρυσή Αυγή) για να υπάρξει ένταση και κοινωνική αναταραχή! Το ίδιο ισχύει για το κολλημένο στο παρελθόν και εργατοπατερικό ΚΚΕ που με την προπαγάνδα του έχει αλλοτριώσει τους νέους!
Πάντως ο ΣυΡιζΑ έτοιμος για κυβέρνηση. Μία σφραγίδα της CIA και ο Τσίπρας έτοιμος για νέος πρωθυπουργός!
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 09, 2013, 14:42:08 pm »

Αγαπητε Διοδωρε την Χρυση Αυγη δεν την ενισχυει κανενας αμερικανος.Ενισχυεται μονη της απτην "τσεπη"της.Κι αν θελεις γιατι ολα τα κομματα τρεχουν στους αμερικανους εκτος απο εμας.Οσο για το ενδεχομενο καταστροφης της χωρας διαφωνω.Μαλλον θα γινει επιτελους το αυτονοητο.Αν ημασταν "εξωτερικων" συμφεροντων κανενας δεν θα μας ελεγε ναζι και θα μας ειχαν μαλιστα και στα οπα οπα.Ολοι τους αμερικανους υποστηριζουν .Ασε και καποιον να υποστηριζει και τους ΕΛΛΗΝΕΣ.Επιτελους .Εγω αντιθετα ειμαι υπερυφανος γι αυτο το λαο που σιγα σιγα αφυπνιζεται.
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 09, 2013, 14:51:29 pm »

Α και μια θερμη παρακληση σε ολους τους "αλλους" .Μην προσπαθειτε να διαστρεβλωσετε την ιδεολογια η και την θρησκεια μας.Ειμαστε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ κατι βεβαια που δεν βολευει την αμερικη.Και ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ που δεν βολευει "εσας"
Καταγράφηκε

vagelis14

• Απλό μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 10, 2013, 18:46:36 pm »

Καμια φορα βλεποντας την δημοσκοπηση τρεχει ο νους μου στο αμεσο μελλον οπου εκει δεν θα υπαρχουν ουτε καμπανακια ουτε αλλες ομοιες κουταμαρες
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!